Laptop Problem [servis u Osijeku?]

Računala, znanost, tehnologija

Laptop Problem [servis u Osijeku?]

Molim Vas, kome da se obratim za servis laptopa u osijeku, istekla mi garancija itd.. znate li nekoga ko to radi, tj neki provjereni strucnjak itd. hvala
O kakvom kvaru je riječ?

Re: Laptop Problem [servis u Osijeku?]

ne rade mi tipka ž i enter, necu ga valjda na servis radi toga davat, siguran sam da mi neko to moze sredit.. ideje?

Evo ti pa si pogledaj:

1 način

2 način

3 način

P.S. nadam se da će ti pomoći

Servis laptopa u Osijeku?

Pozdrav svima! da li itko zna gdje mogu odnijeti laptop na servis? kupio sam ga u trgovini koja se zatvorila i ne radi više. laptom mi se jako grije i pretpostavljam da ga treba očistiti.. ali svakako bih volio da to napravi stručna osoba. pa ako netko zna molim da mi pomogne. hvala! pozz

Ja imam drugi problem... laptom mi se jako brzo grije... za 10 min bude vruć i nekon nekog vremena se sam gasi. da li neto zna šta bi mogl biti u pitanju i gdje da ga odnesem na popravak? :)
Vjerojatno je riknuo ventic. Jel' ti se prije gasenja znatno uspori rad?

Koji model laptopa je u pitanju?

Mozes ga u servis, a mozes i sam zamijeniti [ako nabavis ventic, sto ne bi trebao biti prevelik problem nakon sto kazes koji model je pitanju ;-)].
vjerojatno ti se nagutao prašine...

Laptop-problem!

Što bi mogao biti uzrok toga? gjde da ga ondesem na servis? trgovina gdje sam ga kupio koliko znam ne radi više.

pa i ja mislim da je nešto od tog dvoje...čak više da se nagutao prašine jer laptop jako zuji i jako se čuje... ASUS X59SLseries je u pitanju

Gdje bi bilo najbolje da ga odnesem na poprak? hvala :)
tamb01

Pozdrav svima! da li itko zna gdje mogu odnijeti laptop na servis? kupio sam ga u trgovini koja se zatvorila i ne radi više. laptom mi se jako grije i pretpostavljam da ga treba očistiti.. ali svakako bih volio da to napravi stručna osoba. pa ako netko zna molim da mi pomogne. hvala! pozz

Malo više podataka ne bi škodilo ...
u kojoj si trgovini kupio? iako se trgovina zatvorila u 90% slucajeva ima podrsku za kupce

Predlažem da staviš portabilnu verziju Everesta (alat za hardversku dijagnostiku koji je vrlo lako naći na netu) na stik i sam vrlo jednostavno utvrdiš zašto ti se laptop grije i gasi. Kad budeš konkretno znao što je problem puno lakše će mo ti moći pomoći.
Podatak o kojem se laptopu radi bi dobrodošao . . .
@tamb01, izgleda da nisi jedini koji ima problem sa zagrijavanjem:
Asus x59SL heat problem

Probaj ocistiti prostor oko ventica... snimi ventic, pogledaj koji je model u pitanju i nadji novi na eBayu...

Jel' kao neki od ovih: ASUS vetici?
Leteci mungos

@tamb01, izgleda da nisi jedini koji ima problem sa zagrijavanjem:
Asus x59SL heat problem

Probaj ocistiti prostor oko ventica... snimi ventic, pogledaj koji je model u pitanju i nadji novi na eBayu...

Jel' kao neki od ovih: ASUS vetici?

Poštovani,
imam par pitanja u vezi laptopa acer aspire 5520G.
Znači ovako laptop nije ispravan pali se ali na monitoru nema nikakovog odziva.
Vanjski izlazi za monitor također ne rade.
RAM-i su ok HDD također procesor se grije (s iskljucenim hladnjakom se nakon par sekundi ugasi, znači ipak nesto valja) kao i grafička kartica ali sto se procesora i graficke tice nisam ih u mogućnosti testirati pošto nemam uvijete za isto.
Moze li tko pomoci sa slicnim iskustvom ili mozda netko tko ima slican i postoji li mogucnost testiranja

Evo i moj laptop (HP) treba servis. Garancija mi istekla i nije kupljen u Osijeku.

Našla sam preko neta neke servise za HP u Osijeku, pa ako je tko bio u kojem molim vas dajte preporuke. Onaj koji je dobar i koji bi možda trebala izbjegavat.

„Comping“ u ulici Kardinala Stepinca, „Eurocomputer System“ na Sjenjaku, „IntegraGroup“ na Trgu Slobode.
Nemam pojma dali ti svi još postoje, ali oni su navedeni u garanciji kao ovlašteni HP servisni partneri u Osijeku.

Hvala. ;-)

klasika s laptopima... puko ekran dali netko moze preporucit najbolju opciju za promjenu ekrana steta sve bacat...
Spore

klasika s laptopima... puko ekran dali netko moze preporucit najbolju opciju za promjenu ekrana steta sve bacat...

eBay ili prodati laptop u dijelove.

Spore

zašto ti je pukao ekran?? nisi pazio?jelda!?

sad si lijepo kupi novi!

PEGY

Spore

zašto ti je pukao ekran?? nisi pazio?jelda!?

sad si lijepo kupi novi!

oooooo pametno moje malo :)... Nije mi se pokidao cijeli gornji dio nego samo ekran.. Gledao sam e bay dode 750 kn , a tu je rizik da se pokida u toku transporta... Sto se tice servisa ne znam, zato sam i pitao na forumu mozda netko zna jer je popravljao... Mozda moze s nekog drugog proizvodaca ici ekran na ovog?

Koja logika mjenjat cijeli laptop zbog ekrana...

bok svima.odmah da vam kazem servisi i to sve vam je to preskupo.U aceru je vjerojatno otisla maticna ploca ili graficka sve se da popraviti sa fenom i 10 minuta dobre volje evo vam linka i usto imate njuskalo gdje komponente nisu jako skupe govorim svima :) tako da mozete puno jeftinije proci sam o trebate malo strpljenja :)))

Pozz, imam i ja pitanje u vezi laptopa. Naime, prekjučer sam nabavio HP Probook 4730s, pogledao sam malo specifikacije, i vidio da laptop po papirima nije loš. I došao sam u napast da stavim neku igru na njega (san andreas :zid: ) . Ljepo instaliram, uđem u igru kad ono igra spora, šteka, nemože se igrati. Onda pomislim, pa nije valjda takvo smeće, i onda odem na you tube, i vidim raju kako igra puno zahtjevnije igrice bez štekanja, a ustom to i snimaju što dodatno opterećuje komp....

Znalci imate kakvo riješenje?
Koji Windowsi? Koje su specifikacije? Koji driveri? Radi li u balanced ili high performance načinu rada?
Frost

Koji Windowsi? Koje su specifikacije? Koji driveri? Radi li u balanced ili high performance načinu rada?

e, vidiš ovo balanced ili high performance nisam ni pogledao na kojem je načinu.

EDIT: riješen problem, bio je namješten na balanced, stavio sam na high performance i igra leti :)
hvala
Pozdrav
HP laptop mi nije u funkciji, prestao je davati znakove života pa bi htio da ga netko pogleda.. Može prijedlog kod koga da odnesem izuzev ovih ovlaštenih HP servisa
Daj malo više informacija. Svijetli li koja lampica na njemu? Reagira li na punjač? Ima li ikakvih znakova života na LCD panelu?
Punjač također nije u funkciji, tako da više od ovog ne mogu reći
Mislim da ti se onda baš i ne isplati popravljati taj laptop :(
Treba mi samo da ga neko pregleda, kaže šta valja šta ne.. dijelovi se daju prodat
Kome treba neki servis na laptopu, PC...slobodno neka se javi porukom :)
Ili si ga popravite sami ako nije velik kvar i ako znate.

Ukoliko vam nije daleko, ima servis u Belom Manastiru ( cca 30km od Osijeka ). Kvalitetni strucnjaci, zaposljavaju inzinjersko osoblje.

Servis Info Remont , Kralja Tomislava 6 , Beli Manastir - servis racunala , laptopa , tableta , PS4 konzola , LCD TV-a , specijalizirani servis elektronike ( zamjena BGA chipova, reprogramiranje BIOS-a itd )

Povoljne cijene uz jamstvo!

Tagovi