Može li se po stilu pisanja zaključiti koliko je netko sexy?
Dakle, možete li stvoriti predodžbu o osobi dok samo čitate njezine/njegove postove i možete li takvu osobu zamisliti i vizualizirati kao osobu koja je sexy ili nije?
Međuljudski odnosi - Razgovori ugodni
bazooka_joePrema mome iskustvu sa forumaskih druzenja seksi cure ne znaju sastaviti 3 suvisle recenice. Osim katty,jelte... ;-)
anakonda
bazooka_joePrema mome iskustvu sa forumaskih druzenja seksi cure ne znaju sastaviti 3 suvisle recenice. Osim katty,jelte... ;-)
.....uuuuuuuuu, ne valja ti ovo....tc-tc-tc....
1step2farPošto već jako dugo nitko nije otvarao teme, došla sam na ideju da započenem jednu diskusiju na ovu temu.
Dakle, možete li stvoriti predodžbu o osobi dok samo čitate njezine/njegove postove i možete li takvu osobu zamisliti i vizualizirati kao osobu koja je sexy ili nije?
1step2far
maniche
Mislim da malo previše važnosti pridodajete internetu i forumu![]()
Ja sam siguran da nisam jedini koji tu dođe malo se zabavit da pri tome ne pazi na to što piše i kojim stilom.
Moj odgovor bio bi NE
PEGY
jel vama baš toliko dosadno pa izvlačite stare teme, ili je nešto drugo u pitanju![]()
simo031
PEGY
jel vama baš toliko dosadno pa izvlačite stare teme, ili je nešto drugo u pitanju![]()
A tebe to baš jako zanima?![]()

PEGY
simo031
PEGY
A tebe to baš jako zanima?![]()
pojma nemaš koliko sam znatiželjna![]()
silencemože, najbolji primjer je registrirani korisnik
silence
može, najbolji primjer je registrirani korisnik
silenceto je teško objasniti
simo031
silence
registrirani korisnik je odličan primjer za to.
simo031silence
registrirani korisnik je odličan primjer za to.
lega imaš kunu
Hm...
napiši mi
usne tvoje....
(da, znam da sam grozan...strašno)

lega imaš kunu
yeaaaaaaaah!!!!!!!
(Y)
LIKE!!
lega imaš kunu
malte ne me infarkt strefi..jel znaš tu butru? ha?
">simo031
lega imaš kunu
To je tip...">
lega imaš kunu
tehniku skidanja pokazujem isključivo uživo....(mislim na fleke, naravno, na što bih drugo mislio....dakle - tehika skidanja fleka.....sastoji se od.....lalalalala..lala.la.....)
zaljubljena u Osijek
simo031
lega imaš kunu
To je tip...">
koje??
simo031
zaljubljena u Osijek
simo031
lega imaš kunu
To je tip...">
koje??
Vlasnik poprsja i usana...
zaljubljena u Osijeksimo031
zaljubljena u Osijek
simo031
lega imaš kunu
To je tip...">
koje??
Vlasnik poprsja i usana...
Odakle ti to?
zaljubljena u Osijek
zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzops:">
![]()
![]()

lega imaš kunu
inače simo031, samo se ti šali....da..da...dok meni ne pukne film![]()
![]()
zaljubljena u Osijek
zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzops:">
![]()
![]()
simo031
lega imaš kunu
![]()
Od srca ti preporučam samo virtualni meč, jer sam super teška kategorija, a nisam baš ni u pretjerano lošoj formi.![]()
lega imaš kunu
simo031
lega imaš kunu
![]()
Od srca ti preporučam samo virtualni meč, jer sam super teška kategorija, a nisam baš ni u pretjerano lošoj formi.![]()
prihvaćam bačenu rukavicu

borisk1silencemože, najbolji primjer je registrirani korisnik
Ajd' malo to razjasni, ako si tako vidovit(a).
anakonda
...ma da - nije moguće, jednostavno nije moguće da ima još ljudi koji ne znaju za ovo ?????????![]()
![]()
![]()

zaljubljena u Osijek
anakonda
...ma da - nije moguće, jednostavno nije moguće da ima još ljudi koji ne znaju za ovo ?????????![]()
![]()
![]()
hehe... i ja sam se svojevremeno upecala na toops:">
![]()
![]()
anakonda
..ajme, toliko puta prežvakano da je više @Zlusch (koji je imao najveći fetiš na ovo) odustao od brojenja![]()
1step2far
Pusti ljude nek se prže, tek kad otkriju seks skandal ... To će biti skandal!
1step2far
Pusti ljude nek se prže, tek kad otkriju seks skandal ... To će biti skandal!
lega imaš kunuali.....(uvijek neko fucking ali)....i dalje tvrdim da sam bio, jesam i biti ću ..hot...hot..hot....
anakonda
lega imaš kunuali.....(uvijek neko fucking ali)....i dalje tvrdim da sam bio, jesam i biti ću ..hot...hot..hot....
...što ne mora značiti da su ti postovi kvalitetni.....(shalim se, malo zlobe nije na odmet)
![]()
anakonda
...što ne mora značiti da su ti postovi kvalitetni.....(shalim se, malo zlobe nije na odmet)
![]()
zaljubljena u Osijek
anakonda
![]()
Nisi ti zlobna nego realna i jako dobro upoznata s mnogim stvarima, pa ti neki ovdje zavide i bacaju klipove pod nogice.
lega imaš kunu
zaljubljena u Osijek
anakonda
![]()
Nisi ti zlobna nego realna i jako dobro upoznata s mnogim stvarima, pa ti neki ovdje zavide i bacaju klipove pod nogice.
tko je bez grijeha, neka prvi baci kamen....anal - ogno, tko je bez tinte u peru neka nađe novu gusku!..![]()
anakonda
![]()
![]()