Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Deset studenata zamrznulo godinu i tražilo pomoć psihijatra

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Stella1989

Ukupno postova: 2929
Spol: Žensko Žensko
Post Postano: 23.10.2009. 13:34 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Losos:D je napisao/la:
hm... posteno .. lijepo ..

karma.. da to svjetsko cudo i ja postujem..

no de mi reci .. da li ja stetim ikome ako zamrznem godinu?

Trenutno ne, ali u principu da. Možeš sad dobit potvrdu da si bolestan na ovo, ono...a što poslije ako se zapravo nešto ozbiljno razboliš i onda se sjetiš...ah, što sam bio lud i natovario si bad karmu na vrat?

Ali da, možaš ti upisati, pa sad koliko imaš sreće u životu... Smile

Ukupno postova: 129
Spol: Muško Muško
Post Postano: 23.10.2009. 13:35 
Naslov:  

[/quote]
Trenutno ne, ali u principu da. Možeš sad dobit potvrdu da si bolestan na ovo, ono...a što poslije ako se zapravo nešto ozbiljno razboliš i onda se sjetiš...ah, što sam bio lud i natovario si bad karmu na vrat?

Ali da, možaš ti upisati, pa sad koliko imaš sreće u životu... Smile
[/quote]

ma jooj... karma je vaga u zivotu .. ali samo ako ja nekome stetim ..

zamrzavanje nikome ne steti .. ergo .. karama mi to nece vratiti..

no i ako se stvarno razbolim.. eto jos jedno zamrzavanje .. ali nazalost s razlogom ..

ja i dalje ne vidim problem.. oslm licemjera inih koji nisu zamrnuzli i/ili su zamrznuli s razlogom ...

Smile

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
Zdrale

Ukupno postova: 539
Post Postano: 23.10.2009. 13:37 
Naslov:  

mladjo ne s*ri vise. na Joletu je bilo ljudi vise nego sto bi doslo na neki kvazi punk sastav ili tako nesto . ako ti se ide na koncerte evo sada ih imas mnogo i ne moras cekati novo oljm. uostalom zasto si usao u offtopic. btw slazem se da je 1 % samo onih koji stvarno imaju potrebu zamrzavati godinu a ostali bi samo tako kupili jos 1 godinu nerada...

Post Postano: 23.10.2009. 13:40 
Naslov:  

i sto to me fali/nedostaje.. kako hocete

Monstrum

Ukupno postova: 6541
Post Postano: 23.10.2009. 13:55 
Naslov:  

Losos:D je napisao/la :
i sto to me fali/nedostaje.. kako hocete

fali to što se počelo događati ono što se trebalo dogodit davno prije, provjeravanje tko je, koliko, gdje i s kojim razlogom bio odsutan. događa se da će oni koji lažiraju zamrzavanje, jer im je tata/stric/kumašin/tetak/kućni prijatelj dobro vezama potkovan napisao izostanak s predavanja/pohađanja faksa 3 mjeseca, izgurati s popisa podobnih za zamrzavanje one studente koji ozbiljno imaju probleme. događa se da će ljenčuga koja je cijele godine mazila jastuk umjesto knjige zamrznuti godinu jer mu je netko sredio bolnički list il otpusno pismo koje pokazuje trajanje imaginarne bolesti 3 mjeseca dok će drugi student koji je zapravo bio bolestan mjesec dana biti otepen s riječima "žao nam je ali imamo studenata koji su bili malo dulje bolesni", a realno ne mogu svi smrznuti godinu jer će se onda počet povlačit pitanja, kao što se i sad povlače.

ja_ivica

Ukupno postova: 138
Post Postano: 23.10.2009. 14:04 
Naslov:  

Losos ima očitih problema sa priznavanjem jednog svog poteza kojeg ljudi ovdje uglavnom kritiziraju...zamrznuo je godinu na 'nečastan' način i sad brani taj potez k'o pijan rakiju.
Upravo sam procitao Monstr... post pa cu to potpisati.
Dodao bih i ovo, zasto bi ti zamrznuo godinu jer ti tata ima dzep k'o Marijansku brazdu ili doktore u familiji koji ce ti omoguciti da ostatak godine 'natezes djoku' Wink a netko drugi koji nema ni jedno ni drugo ce zbog jedne naivne godine svog zivota pozdravit se sa mozda jedinom slamkom za koliko-toliko siguran-uspjesan zivot..?
Toliko zasad...

It Rocks!
Stella1989

Post Postano: 23.10.2009. 14:09 
Naslov:  

ja_ivica je napisao/la:
Dodao bih i ovo, zasto bi ti zamrznuo godinu jer ti tata ima dzep k'o Marijansku brazdu ili doktore u familiji koji ce ti omoguciti da ostatak godine 'natezes djoku' Wink ...

Hehe, ima ja_ivica i pravo i još to na šaljiv način prikaže Wink Svaka čast! osijek031.com smile

Ukupno postova: 3237
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 23.10.2009. 14:27 
Naslov:  

ma jooj... karma je vaga u zivotu .. ali samo ako ja nekome stetim ..

zamrzavanje nikome ne steti .. ergo .. karama mi to nece vratiti.

Stetis svima,jer ostecujesh drzavni proracun.
Btw,to je prijevara,nesto sto je zakonski kaznjivo...

"We've arranged a global civilization in which most crucial elements profoundly depend on science and technology. We have also arranged things so that almost no one understands science and technology. This is a prescription for disaster. We might get away with it for a while, but sooner or later this combustible mixture of ignorance and power is going to blow up in our faces." - Carl Sagan
Losos:D
Post Postano: 23.10.2009. 15:06 
Naslov:  

[/quote]
Stetis svima,jer ostecujesh drzavni proracun.
Btw,to je prijevara,nesto sto je zakonski kaznjivo...
[/quote]

koja ste vi skupina anarhoidnih obješenjaka i neukih građana....

nemate pojma o onome o cemu pricate nego samo pricate s nacelnih stajalista.... (imena kolega imena) Smile

1. MONSTRUME: ja jesam zamrznuo i sto je najgore s razlogom, vjerovali ili ne ..nisam bio na nastavi niti blizu fakutlteta s razlogom od 2 do 10 mjeseca... 8 mjeseci...
dalje... smatram da svatko tko ima priliku da bi trebao zamrznut, zasto, jer se tu nitko ne ostacuje a zasto opet ne napraviti nesto sto mozes... .. a ako cemo moral potegnuti .. pa sto prelazis crveno, svercas se na ispitima, lazes maloj djeci, lazes onome prosjaku da nemas kune, lazes kada se pokusas uklopiti u ekipu .. ovo zadnje se odnosi na sve.. LICEMJERI!

2. ivice... niti imam jedno niti imam drugo .. nego opravdan razlog.. vjerovao ti ili ne .. to me ne briga.. ali znas zasto to sve branim .. iz razloga sto fakulteti muzu novac za nesto za sto dobiju pare.. eto zasto.. i posotje samo zbog studenata... eto zasto

3. bazooka.. de pokrij se zvojim kaznenim forama.. i ne jedi govna kada im tu nije mjesto.. ovo sto ti sada govoris je kaznjivo zakonom...
kako nesto sto je definirano zakonom moze biti zakonski kaznjivo??? glupane!!

A sada da vam objasnim kako stvari funkcioniraju..

Financiranje VS ide ovako .. MZOS da pare.. brdo para.. e sada posto fakultetima treba vise oni jos upisu stidente da pokriju onaj dio palacanja rezija i ostalo.. naravn na svakog upisanog studenta fax dobije određen iznos i onda da stvar bude bolja jos dio uzme studentu.. ( da uopce ne govorim da ta cifra nema temelja.. islo se samo dovoljno visoko dokle je masa sutila i sada se ne smije) naravno fax i MZOS okrenu novac dva tri puta medjusobno polacajuci stvari ( o kojima sada ne bi jer kada bi se krenulo gdje idu skolarine, uskok bi imao posla.. a onda bi pao cijeli sustav, zatvorili se fakulteti jer ne bi bilo novaca za rad .. etc..) e sada dolazimo do najboljeg dijela .. sto naravno student placa? nista.. rezije faxa.. a sto ako student nije uopce bio na faxu da li trebaplacati rezije...
nadalje.. izlazio je na ispite .. to treba platiti .. ŠIPAK.. konzultacije ispiti kolokviji i ostalo ne podlijeze platnoj listi asistenata/profesora iako oni to moraju odraditi
dalje..
treba platiti predavanja i vjezbe sto je slusao
ŠIPAK
to je platio MZOS
da li ste vi svjesni o cemu pricate .. za bilo koji stvar sto vam se naplacuje na fakultetu ... ne postoji izracun koliko to stvarno kosta .. ne postoji izracun koliko i zasto bi se na tome trebalo zarađivati .. ne postoji ujednacenost cijena .. i ne postoji cijena studija..
zasto bi student ista placao...??
ko sto je BALASEVIC rekao .. svi ste vi ovce i zato vam i treba ovakvo stanje uma...
djeco draga.. besplatno skolovanje je nesto na sto imate pravo .. a ono sto vam podmecu je nesto sto godinama ide.. i naravno da se covjek navikne...

nitko nece biti zakinut sto student ne placa studij .. jer iovako nista ne trosi .. sve sto fax treba od novaca namakne od redovitih studenata.. ostalo je novac balasta...

ne kazem da faxovima ne treba novaca ali nije na studentima da krpaju faxove.. a iovako ne bi toliki trebali postojati ...

a zasto ne bi toliki trebali postojati ..

pa zasto sto tokom studija otpadne 70% studenata... a znate zasto .. (jer nisu svi sposobni studirati) ZAtO jer 80% srednjoskolaca upise fakultete...

pa recite da to sve treba...

da vidim koliko je vas sada sve to shvatilo (ispricavam se na necistom toku misli ali malo sam poludio jer smatrate da covijek treba u tri jujutro stajati pred crvanim svijetlom na pjesackom gdje nema pasa na cesti, samo zato sto je crveno i semafor se pokvario)

audiworld

Ukupno postova: 2078
Upozorenja : 2Upozorenja : 2
Post Postano: 23.10.2009. 15:12 
Naslov:  

ma da sve besplatno... nemojte lokat,pušit itd. pa će biti za fax.... svi serete kako je država u kurcu, svi bi negdje van..pa idite, al zašto bi to RH plaćala... kakvo zamrzavanje godine?? ako si bolestan, nikom ništa... al ako ti se ne ide..pa nemoj ići..neka te potpišu... profesri su sretni kad ne dolazimo jer onda budu humani uvijeti...

Ukupno postova: 79
Post Postano: 23.10.2009. 15:17 
Naslov:  

@Losos:D Bravo za zadnji post!!
Svaka čast. Smile

Ukupno postova: 138
Post Postano: 23.10.2009. 15:35 
Naslov:  

Svaka cast tebi koliko si upucen i prosvijetljen, losos... ali si preskocio jednu vrlo veliku i vaznu frazu: „red velicina“. Ako tebi netko uzme sladoled iz ruku a ti mu za osvetu ubijes roditelje... ni jedno ni drugo nije u redu, ali ovo drugo je daleko vece zlo. Zato ne trci pred rudo nazivajuci sve licemjerima, ovdje ne pricamo o tome kako nas kradu mocnici – drzava i institucije, nego o muljatorima medju studentima. I kako ne kuzis, ti si imao opravdan razlog za zamrzavanje godine i to je kul, nije kul kad to rade oni drugi blabla koji to rade na ovaj-onaj sivi nacin...ne da mi se ponavljat.
Pozz

It Rocks!
Stella1989

Post Postano: 23.10.2009. 15:38 
Naslov:  

.. ne postoji izracun koliko i zasto bi se na tome trebalo zarađivati .. ne postoji ujednacenost cijena .. i ne postoji cijena studija..
zasto bi student ista placao...??
...

djeco draga.. besplatno skolovanje je nesto na sto imate pravo .. a ono sto vam podmecu je nesto sto godinama ide.. i naravno da se covjek navikne...

nitko nece biti zakinut sto student ne placa studij .. jer iovako nista ne trosi .. sve sto fax treba od novaca namakne od redovitih studenata.. ostalo je novac balasta...

Aha, prema tvojem postu da se zaključiti da su svi studenti, čak 99% njih budale i idioti jer plaćaju fax..?

Pa čuj losose...da nismo prisiljeni plaćati fax, ne bi ga ni plaćali. Jer, ako nisi znao, jedan od glavnih uvjeta za upis na bilo koju godinu faxa je masna suma koju studenti trebaju uplatiti na žiro-račun faxa...to se zove školarina, ako nisi znao. Ne bi nitko plaćao fakultet, da ne mora, ali ne možeš ti kako hoćeš...moraš po njihovim pravilima ili nikako! Mislim...kako uopće možeš napisati da to nije određeno cijenom, bla bla bla... Kad i sam znaš da na fax ne možeš ići ukoliko ne platiš školarinu...ili da...ako ne zamrzneš godinu...

Kao da se meni plaća...pa da mogu NE plaćati, rado ne bih plaćala...

Zadnja promjena: Stella1989; 23.10.2009. 15:52; ukupno mijenjano 1 put.

Ukupno postova: 680
Upozorenja : 2Upozorenja : 2
Post Postano: 23.10.2009. 15:44 
Naslov:  

Onakav si u kakvoj okolini živiš.

Ukupno postova: 8773
Post Postano: 23.10.2009. 22:16 
Naslov:  

losose@
koliko sam ja skontala ovdje se piše o zamrzavanju godine zbog ozbiljnih psiholoških posljedica, trauma izazvanih ispitima itd.

i na onsovu toga gospoda psihijatri donose nekakve zaključke o destruktivnoj mladeži, a zapravo ljudi zamravaju godinu zbog psihiloških poteškoća jer im je to zadnje ostalo od mogućnosti

Sokios@
jesam li ja ijednom spomenula zamolnice za nastavak studiranja 7 godina itd
ne, govorim cijelo vrijeme o zamolnicama za zamrzavanje. jučer kad sam otišla na faks bilo ih je sigurno više od 15, a znamo da se to rješava unutar 24h ( da ne govorim o činjenici da su ih dolazili i podizat ... )

mons@ potpisujem, baš to htjedoh reći. ljudi zamrzavaju godinu zbog prava tj. ugovora za rad. dakle nesposobni smo pohađati nastavu, ali dajte nam studnetskih ugovora. skoro svi koje znam da su zamrznuli godinu ili to sad pokušavaju napraviti je zbog činjenice da čet-pet-sub nisu znali za sebe, predavanja nisu ni vidjeli ...

SVI SMO MI VUCO

Skoči u forum: