[/quote]
Stetis svima,jer ostecujesh drzavni proracun.
Btw,to je prijevara,nesto sto je zakonski kaznjivo...
[/quote]
koja ste vi skupina anarhoidnih obješenjaka i neukih građana....
nemate pojma o onome o cemu pricate nego samo pricate s nacelnih stajalista.... (imena kolega imena)
1. MONSTRUME: ja jesam zamrznuo i sto je najgore s razlogom, vjerovali ili ne ..nisam bio na nastavi niti blizu fakutlteta s razlogom od 2 do 10 mjeseca... 8 mjeseci...
dalje... smatram da svatko tko ima priliku da bi trebao zamrznut, zasto, jer se tu nitko ne ostacuje a zasto opet ne napraviti nesto sto mozes... .. a ako cemo moral potegnuti .. pa sto prelazis crveno, svercas se na ispitima, lazes maloj djeci, lazes onome prosjaku da nemas kune, lazes kada se pokusas uklopiti u ekipu .. ovo zadnje se odnosi na sve.. LICEMJERI!
2. ivice... niti imam jedno niti imam drugo .. nego opravdan razlog.. vjerovao ti ili ne .. to me ne briga.. ali znas zasto to sve branim .. iz razloga sto fakulteti muzu novac za nesto za sto dobiju pare.. eto zasto.. i posotje samo zbog studenata... eto zasto
3. bazooka.. de pokrij se zvojim kaznenim forama.. i ne jedi govna kada im tu nije mjesto.. ovo sto ti sada govoris je kaznjivo zakonom...
kako nesto sto je definirano zakonom moze biti zakonski kaznjivo??? glupane!!
A sada da vam objasnim kako stvari funkcioniraju..
Financiranje VS ide ovako .. MZOS da pare.. brdo para.. e sada posto fakultetima treba vise oni jos upisu stidente da pokriju onaj dio palacanja rezija i ostalo.. naravn na svakog upisanog studenta fax dobije određen iznos i onda da stvar bude bolja jos dio uzme studentu.. ( da uopce ne govorim da ta cifra nema temelja.. islo se samo dovoljno visoko dokle je masa sutila i sada se ne smije) naravno fax i MZOS okrenu novac dva tri puta medjusobno polacajuci stvari ( o kojima sada ne bi jer kada bi se krenulo gdje idu skolarine, uskok bi imao posla.. a onda bi pao cijeli sustav, zatvorili se fakulteti jer ne bi bilo novaca za rad .. etc..) e sada dolazimo do najboljeg dijela .. sto naravno student placa? nista.. rezije faxa.. a sto ako student nije uopce bio na faxu da li trebaplacati rezije...
nadalje.. izlazio je na ispite .. to treba platiti .. ŠIPAK.. konzultacije ispiti kolokviji i ostalo ne podlijeze platnoj listi asistenata/profesora iako oni to moraju odraditi
dalje..
treba platiti predavanja i vjezbe sto je slusao
ŠIPAK
to je platio MZOS
da li ste vi svjesni o cemu pricate .. za bilo koji stvar sto vam se naplacuje na fakultetu ... ne postoji izracun koliko to stvarno kosta .. ne postoji izracun koliko i zasto bi se na tome trebalo zarađivati .. ne postoji ujednacenost cijena .. i ne postoji cijena studija..
zasto bi student ista placao...??
ko sto je BALASEVIC rekao .. svi ste vi ovce i zato vam i treba ovakvo stanje uma...
djeco draga.. besplatno skolovanje je nesto na sto imate pravo .. a ono sto vam podmecu je nesto sto godinama ide.. i naravno da se covjek navikne...
nitko nece biti zakinut sto student ne placa studij .. jer iovako nista ne trosi .. sve sto fax treba od novaca namakne od redovitih studenata.. ostalo je novac balasta...
ne kazem da faxovima ne treba novaca ali nije na studentima da krpaju faxove.. a iovako ne bi toliki trebali postojati ...
a zasto ne bi toliki trebali postojati ..
pa zasto sto tokom studija otpadne 70% studenata... a znate zasto .. (jer nisu svi sposobni studirati) ZAtO jer 80% srednjoskolaca upise fakultete...
pa recite da to sve treba...
da vidim koliko je vas sada sve to shvatilo (ispricavam se na necistom toku misli ali malo sam poludio jer smatrate da covijek treba u tri jujutro stajati pred crvanim svijetlom na pjesackom gdje nema pasa na cesti, samo zato sto je crveno i semafor se pokvario)