Minardi
1) Nevjerovatni politički kameleon - od Jugoslavena do ustaše ,djelitelja BiH i Tuđmanova suradnika ,pa do partizana ,borca za cjelovitu BiH i liberala - u roku od samo par godina
Tip je odlezao u zatvoru za proslog rezima i tesko da je 'partizan' uostalom, i tudjman je bio partizan i titov general. Ustasa nikada nije bio. Jedan od rijetkih politicara koji je dosljedan u svojim stavovima.
2) Lošu Tuđmanovu politiku počeo "primječivati" tek nakon poraza svoje frakcije u hdz-ovoj unutarstranačkoj borbi - pa je tako npr: '94.e počeo prigovarati zbog sukoba s Bošnjacima koji je završio '93.e
on je jedan od rijetkih koji je to uopce poceo primjecivati ... mnogi to nisu ni do danas primjetili. A vjerovatno je shvatio kako HDZ funkcionira i da tamo nema sta traziti ... jer kako je sanader uz glavasa i namjestanje glasova pobjedio ... bolje mu je bilo da se makne.
3) Okružio se savjetnicima poput Budimira Lončara (koji nam je početkom agresije sredio UN embargo na uvoz oružja) ,Amira Muharemija (kojeg je State Department potjerao iz naše misije u UN-u) ,udbašem Perkovićem
a koji su tvoji savjetnici ?
4)Sramoćenje Hrvatske u vanjsko političkom smislu i međunarodna izolacija Hrvatske - sastanci s Ahmedineđadom ,Castrom ,Gadafijem ,u Italiji ga dočekuju nižerangirani činovnici njihova MVP-a i mora se tamo voziti taxijem ,nazivaju nas "Krvoločnim Slavenima"...
Hrvatska je nakon tudjmana bila toliko osramocena da jos 10 mandata predsjednika to nece popraviti. Susretao se sa onima s kojima bi mi kao nerazvijena zemlja mogli suradjivati i profitirati. Jer ulasnom u EU, mi postajemo i ostajemo europska bijeda kao sto smo i danas ... a suradnjom sa prebogatim castrom i gadafijem mozemo dobiti nesto cime bi popravili svoj polozaj u EU. ... a 'krvolocni slaveni' sigurno nismo postali radi mesica ... a sto se vozi taksijem ... ja stvarno ne vidim nikakvih problema.
5) Niti jednom nije sazavao sjednicu vlade da riješi bilo koje od pitanja za koje se zalagao
mozda zato sto je znao da s tom hdzovom vladom ne moze rijesiti niti jedan problem.
6) Našicecement
sta stim ?
7) Laži u Haagu
zasto mislis da su to lazi ? ili ti zelis vjerovati da o to nisu lazi ? da su hrvati sveti narod koji je poslan na ovu zemlju direktno od boga i da mi nikada u povijesti nismo napravili nista lose, niti mozemo ... jer ipak mi nosimo krunice na retrovizorima ? daj se osvjesti.
8 ) Prozivanje Hrvatske zbog "topničkih dnevnika" - dok s druge strane ignorira suce ,tužitelje i glasnogovornike Haškog suda koji otvoreno priznaju svoje igrice i političku prirodu tog suda
cekaj ... cinjenica je da smo mi POTPISALI i prihvatili sve obveze u suradnji sa haskim sudom. cak smo i inicijatori njegovog osnutka ... jel nam to daje pravo da biramo kako i koliko cemo suradjivati ? ... problem suda i njegovih politickih igara nisu topnicki dnevnici, nego odabir nesposobnih i polupismenih branitelja koje je opat birao ... tko ?
9) Šarlatnski pristup ,priglupi vicevi i još gluplje izjave ,populizam i demagogija
sta je u tome lose ? ti bi ponovo htio faraona poput tudjmana ili tita ?
10) Micanje nepodobnih mu novinara - koji su mu stajali na žulj (Mikleušević Pavić ,Manjkas ...)a zaštita podbnih poput npr. Munižabe unatoč njihovom brutalnom kršenju profesionalnih standarda itd.
hmmm, necu komentirati ostale ... ali manjkasa je postavio HDZ i tudjman kao svog glasnogovornika. Njega su se bojali svi, jer je na HTVu bio politicki komesar koji je vedrio i oblacio. Dakle, on je nestrucna osoba koja je odavno trebala otici u ropotarnicu povijesti.
11) Crnogorci su naši prijatelji koji nam ništa nisu napravili ,a BiH Hrvati su agresori.
ne, bih hrvati su paraziti koji parazitiraju nad nasim proracunom ... i svojim glasovima odredjuju drzavno uredjenje drzave u kojoj je zive.
12) Pokušaj običnog diktatora i notornog zločinca Tita - pretvoriti u "simbol antifašizma"
pa to je tvoje misljenje. Medjunarodno je tito priznat kao antifasist. Ovo gore je tvoje misljenje i misljenje ostalog neonacistickog smeca.
Uglavnom ... zaboravio si spomenuti kako se zeli obracunati sa laznim braniteljima, kako se svadja sa crkvom itd.
ali ti uvijek mozes zaokruziti hebranga koji tebi vjerovatno bolje odgovara i koji je bio dovoljno pametan da kao ministar zdravstva lijecnicku pomoc potrazi izvan hrvatske