Najbolji dan za izlaske? Cetvrtak, petak, subota... ?!

Međuljudski odnosi - Razgovori ugodni

Najbolji dan za izlaske? Cetvrtak, petak, subota... ?!

vesnica

Da ali s dobrim programom ,programom koji se razlikuje od drugih programa e onda bi mogao da privuces ljude i cetvrtkom i petkom,jer opet kazem tih nekih( sto ja znam koko sad dj naplacuju svoj posao) kuna sto bi se dalo nekome dj mislim da bi taj sank otplatio njegovu gazu i konobare.Baravno ako se nema dobar program onda sve u vrazju mater nece nitko doci.S ovim house ,nekim trance ili kako sam vec cula nekim alternativnim dance stvari nece da drzi vodu ovaj club

U Osijeku je nemoguće petkom nešto napraviti. Četvrtak i subota su dani za izlaske. Petak nikad, ali baš nikad nije bio in.
cane

vesnica

Da ali s dobrim programom ,programom koji se razlikuje od drugih programa e onda bi mogao da privuces ljude i cetvrtkom i petkom,jer opet kazem tih nekih( sto ja znam koko sad dj naplacuju svoj posao) kuna sto bi se dalo nekome dj mislim da bi taj sank otplatio njegovu gazu i konobare.Baravno ako se nema dobar program onda sve u vrazju mater nece nitko doci.S ovim house ,nekim trance ili kako sam vec cula nekim alternativnim dance stvari nece da drzi vodu ovaj club

U Osijeku je nemoguće petkom nešto napraviti. Četvrtak i subota su dani za izlaske. Petak nikad, ali baš nikad nije bio in.

ne bi se složio. ja kad sam išao u srednju školu mi smo svi čekali petak da možemo ići van a mogu ti reći da današnji srednjoškolci također masovno izlaze petkom van
prije mi najbolje bilo petkom, prvenstveno jer sam se nalio ko pi;ka pa mi bilo lo[e u subotu pa se il nisam mogo nikako napit kolko god da sam popio ili sam se prepio od 1 cuge hehe
Dan kad se ima novaca je najbolji dan za izlaske.
nake_rado

o daaaa...taj dan je onda najbolji....
svaki je dobar ak je dobra ekipa i ak se ima para...
nema tu dana...i ponedjeljak zna bit dobar,ak ga znaš iskoristit...što će reć,.sjest u birtiju,par ladnih...i da vidiš...
mada..subotu pokusavam izbjegavat,jer definitivno je kirbaj u tvrdji onda..ili ti ga babilon..
pavijan

aj agrii :)
pavijan

potpisujem ovu izjavu!
Zdrale

cane

ne bi se složio. ja kad sam išao u srednju školu mi smo svi čekali petak da možemo ići van a mogu ti reći da današnji srednjoškolci također masovno izlaze petkom van

petak je nekada bio dan, ajmeee...bile svirke, bilo ekipe, bilo svega...sada je, nažalost drugačije, no možda se i to da promijeniti, hm...

nake_rado

[

quote="pavijan"]

ova dva su apsolutno točna, hehe :D
Petkom rijetko zna bit ljudi vani pa je zato nikakav za izlaske...četvrtkom ima ljudi, ali ne nešto previše, s onda subotom svi navale k'o ćoravi pa ne mogu svi ni stat u Tufnu...pa mi se onda ne da ni ulaziti u prenapučene klubiće...

Šteta što to nije raspoređeno na sva ta tri dana...
Petak je najbolji dan
dino_bno

Petak je najbolji dan

Slažem se!
Kad su bile najbolje partije na svijetu, bile su petkom koliko se sjecam. U zadnjih nekoliko godina obicaj je ljudima da izlaze uglavnom subotom, nebtino dogadjalo se nesto nekim drugim danom ili ne. Pricam o vecini da se pojedinci nebi nadigli slucajno. Cetvrtak je oduvijek nekako orijentiran na studentske zabave sto vecina s ovog foruma zapravo i je. Ludo i nezaboravno uz kako na plakatima vole naglasiti "Ono sto ste vec vidjeli ili culi najmanje 1000 puta". Jebeno nezaboravno! LOL

U zadnje vrijeme se zapravo i dalo lijepo zabavit petkom. Cak vise neg subotom jer iako ima manje ljudi, ekipa se ugodno profilira pa i ne moram gledat kojekakve jazavce, a od preostalih znam vecinu. Glasam za petak!
ne idem van.
Svaki, samo ako je društvo koje ti je ''ono nešto''...onda je sve za 5!

Re: Najbolji dan za izlaske? Cetvrtak, petak, subota... ?!

Radim 6 dana u tjednu, kad izađem u petak, budem kratko jer radim drugi dan, pa onda biram subotu.

potpisujem :D
Stvari su se danas bitno promijenile i cetvrtak zna cak biti i jaci od subote, dok petak je 0. vecini je to odmor od cetvrtka i prirema za subotu :D
dino_bno

Stvari su se danas bitno promijenile i cetvrtak zna cak biti i jaci od subote, dok petak je 0. vecini je to odmor od cetvrtka i prirema za subotu :D

gluposti, zna i petkom biti odlično vani, ovisi gdje ideš..

meni osobno je četvrtak treš jer je najveći postotak seljačina iz kojekakvih pripizdina vani.
zla_tratinčica

dino_bno

gluposti, zna i petkom biti odlično vani, ovisi gdje ideš..

meni osobno je četvrtak treš jer je najveći postotak seljačina iz kojekakvih pripizdina vani.

studenti momak, cetvrtak je studentski dan. i bude jaaako puno ljudi vani. a petak je vecini nezanimljiv. zasto? ne znam, ne izlazim petkom tako da ne znam
najbolje je izaci u srijedu ujutro....nigdje žive duše...nema onih maloljetnica koje su obucene kao poluprofesionalne kurve....nema nadobunih frajercica...odnosno sveukopno gledajuci...nema balavurdije...koji nakon jednog piva sline i povracaju po gradu....
dino_bno

ne znam, ne izlazim petkom tako da ne znam

onda, čemu rasprava?

@najbolji dan je onaj kada se događa nešto što te zanima, osim ako ideš van zbog rulje ili da budeš viđen.
dino_bno

...dok petak je 0. vecini je to odmor od cetvrtka i prirema za subotu :D

ma brate nije istina..evo ja sam bio vani jucer (radic, de mode,q) i bilo je ljudi...i to dosta mogu ti rec, nije hrpa ko subotom u q (q dajem kao primjer), ali ono...ima mjesta za stajat :p...i opet sam pjesacio do cepina xD
jep, de mode je poceo petkom pravit partye i to je dobro
niti jedan/ne izlazim..

odem nekad s ekipom na cugu negdje, pa se vratim doma pijan u 4-5, ali ne izlazim..
a slusaj...ja sam jos relativno mlad i sta da ti kazem...zivim za subote, jer "rotacija" mi je kuca-skola-kuca i tako do petka/subote...nekima vise nije zabavno izlaziti jer su sve vidjeli/probali, ja jos nisam :p

Re: Najbolji dan za izlaske? Cetvrtak, petak, subota... ?!

Odem na kavu, vratim se pijana.
Sir William

niti jedan/ne izlazim..

odem nekad s ekipom na cugu negdje, pa se vratim doma pijan u 4-5, ali ne izlazim..

to je to :D
to su izlasci kad malo omatorimo..kao nitko ništa ne planira,ali bitno da barem jednom tjedno s popodnevne kave odem pijan u tvrđu oko ponoći :D :D
maniche

Sir William

niti jedan/ne izlazim..

to je to :D
to su izlasci kad malo omatorimo..kao nitko ništa ne planira,ali bitno da barem jednom tjedno s popodnevne kave odem pijan u tvrđu oko ponoći :D :D

Takvi izlasci su najbolji...... :)

Tagovi