Autor |
Poruka |
Angelium
Ukupno postova: 874 Spol:  Nebitno

|
|
|
 |
tratinchica Ukupno postova: 38 Spol:  Nebitno
|
"Ista sudbina čeka i Ivana Bešlića, pomoćnika bivšeg direktora, ako ne prihvati ponuđeno radno mjesto referenta za marketing u Zoološkom vrtu."
Pa zar mjesto referenta za marketing u Zoološkom vrtu do nedavno nije bilo popunjeno? Gospođa koja se ne zna služiti internetom, ista ona koja je upropastila svoje dvije privatne firme, ista ona koja je dugogodišnji član Hsp - a, te ista ona koju je Hsp dovao na funkciju referenta za marketing gđa Zlata Lukić odnedavno više nije na toj funkciji, valjda zato što to i nije potrebno Zoološkom vrtu. Ili su nedajbože ustanovili da dotična gospođa koja je primala plaću oko 10000 kn bruto nije sposobna za takav posao. U svakom slučaju njeno vođenje marketinga ostat će zapamćeno po izvrsnim uspjesima u prodaji sladoleda, cjelodnevnim slaganjima kombinacija za klađenje, a ove godine moglo ju se vidjeti kako sjedi cijele dana u dvorištu Zoolavolandije s nekim lanetom.... I onda se u Unikomu otpuštaju sezonci... Dragi Bože, trebala bi se i ja pod hitno učlaniti u neku stranku, nije bitno koju, svi su oni ista banda koja se drži na okupu.
Na kraju samo mogu reći da bi gospodin Bešlić bio budala kad ne bi prihvatio takav posao... Ja bih za to dala i desnu ruku. |
|
|
|
|
 |
morgan
Ukupno postova: 3964 Lokacija: gone to North Pole Spol:  Nebitno
|
činjenica da ih se smjenjuje dolaskom nove garniture na vlast a ne zbog radnih rezultata govori sama po sebi |
|
_________________ Zašto bi se izlagali mamurluku? Ostanite pijani
Kad čovjek umre, ne zna da je umro, i to je samo teško drugima.
Isto je i kada je čovjek glup. |
|
|
 |
Baudolino Ukupno postova: 300 Spol:  Nebitno
|
Ono što govori samo po sebi je činjenica da u ovom otužnom gradu ima još uvijek ljudi koji su u stanju braniti trećerazredne, politički instalirane direktore, po istoj toj političkoj liniji.
Ako uzmemo u obzir da su forumaši mahom mlađi ljudi, pismeni i sposobni se ulogirati, što je već civilizacijski pomak, onda je gore navedeno još strašnije.
U ozbiljnim gradovima sposobni ljudi vode privatne firme i žive svoje privatne živote. Javne, gradske firme vode ljudi bez mrlja u karijeri, sa, svjesnim ili nesvjesnim, manjkom ambicija i viškom socijalne svijesti. Ili mlađi ljudi kojima je gradska firma tek odskočna daska i koju će, i zbog toga, voditi besprijekorno. U Osijeku su, ponavljam, trećerazredni rukovodioci, mahom gramzivi i bez trunke socijane svijesti, ali s viškom osjećaja pripadnosti čoporu, mjesto prijepora.
Ovaj sluganski mentalitet u sinergiji s mentalitetom čopora čini naš grad provincijom. A postoji potencijal za puno više.
Da zaključim - smijeniti sve, jer tko je došao politički, tako treba i otići. I mijenjati vlast uvijek i stalno, čisto da znaju da su prolaznici. I da je politička smrt just around the corner.
Doležal i svi ostali doležali su samo simptom koji ukazuje na našu spremnost da trećerazrednicima dajemo da odlučuju o našoj sudbini.
Zaključit ću ovaj post s rečenicom jednog starog humaniste - kmet opravdava svog gospodara, karijerist gleda da postane gospodar, a građanin svojim djelovanjem stvara svijet bez gospodara. |
|
|
|
|
 |
hengl Ukupno postova: 234 Spol:  Nebitno
|
Ovako, Matković i Barbarić su kumovi. Da nisu zašto bi Barbarić vozio tamno crveni Matkovićev Renault Megane? zašto bi se Matković ljetos švercao u kampu na moru kod Barbarića. Zašto bi Barbarić mogao nekažnjeno nositi iz ZOO hotela meso i namirnice u svoj privatni catering Oscar u Gundulićevoj 122? zašto bi barbarić mogao vraćati ambalažu od pića koju plati Unikom, a barbarić Caddyem vrati boce u Bijelić i uzme pola kune po boci. To nije malo, zamislite koliko popiju jedni svatovi i svi gosti ZOO hotela. To je pitanje za Odvjetništvo. Taj novac je Barbarić morao uplaćivati na blagajnu Unikoma. Nek nova uprava provjeri koliko je boca s povratnom ambalažom Unikom kupio, a koliko je novca od ambalaže dobijo nazad. U ZOO hotelu ima svjedoka koji će sad bez straha vidjeli kako je Zoki uredno odvozijo ambalažu. ja bi tu u hotel doveo onoga ko je i smislio hotel. Batu! On je tako dobar ugostitelj da je Malu kavanu (gradski lokal) dao u podnajam Magmi za trgovinu. E moj veliki stručnjače Bajto ajd izvuci sad iz govana svoje čedo ZOO hotel koji si htjeo privatizirati |
|
|
|
|
 |
|
Baudolino, potpisujem sve što si napisao i dodajem da je Doležal bio najveće * kojeg su ovaj grad i Unikom ikada imali. Svaka čast novom direktoru koji ga se uspio riješiti iako je neki dan došao u Unikom nakon godišnjeg odmora s spasonosnim rješenjem za spas Unikoma. čak su došli i sa OSTV s njim da poprate ovog uspješnog trećerazrednog gospodarstvenika i pravnika |
|
|
|
|
 |
anakonda
Ukupno postova: 6288 Lokacija: ...tu sam.... Spol:  Žensko
|
I što sad? Jesu li kumovi ili ne? Ja sam povjerovao forumašici Anakonda, što možda nisam trebao, ali ostaješ nam dužan odgovor na koga si mislio, jer si ti prvi spomenuo kumstvo. Iako to, u krajnjem slučaju, nije posebno važno u kontekstu promašene investicije Zoo hotela.
Također, drago mi je da se G. javio na ovo, jer to znači da čita forum, a drago mi je i da se u mom postu pojavila stanovita zvijezdica (*) umjesto jedne riječi koja se može smatrati uvredljivom (kada to ne bi bila istina). Možda i K. i B. čitaju forum! Ima nade i za nas forumaše.
|
...@TataMata - vidim da u manirima bivšeg ti predsjednika Magistra, voliš krivnju prebacivati na druge  ....slučajno sam došla do informacije o kumovima, te je u svom brzopletom stilu i izrekla na forumu....
@Felt, i ti si u pravu - gradskim kuloarskim pričama se može i ne mora vjerovati....a na ovom forumu, u svakoj političkoj temi, ih ima više nego čvrstih dokaza....te stoga, moje isprike g. G.M. radi uplitanja u njegove privatne stvari, ali kao javnoj osobi i političaru mora biti jasno da je pod povećalom javnosti u svemu...a pogotovo u stvarima koje se tiču građana grada Osijeka, mutnim poslovima, prijelazima iz jedne u drugu stranku, kumovima i slično.... |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
 |
studenac
Ukupno postova: 238 Lokacija: Slavonija Spol:  Muško
|
Draga "anakonda"... bez obzira o komu ili čemu pišeš ipak bi bilo uredu da se malo raspitaš barem reda radi prije nego što napišeš i "ocrniš" nekog... a i ti "hengl" pišeš tek toliko da nije u tebi... (lokal Mala kavana odnosno knjižara Vladimir Nazor (bivši Velepapir) dobio je Bajto nakon "raspada" čitaj podjele firme Velepapir...
Forumaši ovdje znaju da nisam ni za jednog od dotičnih u "raspravi" ali ipak zašto ih za nešto "četečiti" ako nemate činjenice... |
|
_________________ Dok je ovaca bit će i šišanja.  |
|
|
 |
anakonda
Ukupno postova: 6288 Lokacija: ...tu sam.... Spol:  Žensko
|
Draga "anakonda"... bez obzira o komu ili čemu pišeš ipak bi bilo uredu da se malo raspitaš barem reda radi prije nego što napišeš i "ocrniš" nekog... a i ti "hengl" pišeš tek toliko da nije u tebi... (lokal Mala kavana odnosno knjižara Vladimir Nazor (bivši Velepapir) dobio je Bajto nakon "raspada" čitaj podjele firme Velepapir...
Forumaši ovdje znaju da nisam ni za jednog od dotičnih u "raspravi" ali ipak zašto ih za nešto "četečiti" ako nemate činjenice...
|
...dragi "Studenac" - a čime sam ja to ocrnila bilo koga?...time što sam rekla da je netko nečiji kum?....wierd....
...uostalom, šta ste mene na tapetu sad uzeli???...nisam zakuhala priču, nisam sudjelovala u raspravi, već samo dala odgoor na pitanje koje je postavio @TataMata, demit.... |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
 |
TataMata
Ukupno postova: 1180 Spol:  Nebitno
|
Nisi ništa kriva, jesam implicirao da su njih dva kumovi, al očito su ko kumovi...(bili, izgleda više nisu) ... |
|
_________________ Đe si lega.....šo ima? Ma niš brca....lagano điram i snajpam butre...možda će se koja šapit... |
|
|
 |
PreacheR
Ukupno postova: 1076 Lokacija: Osijek, JUG II Spol:  Muško
|
Forumaši ovdje znaju da nisam ni za jednog od dotičnih u "raspravi" ali ipak zašto ih za nešto "četečiti" ako nemate činjenice...
|
Šta ti to znači 'dobio je Bajto'. Kako se to lokal može dobiti i pretpostavljam da to znači da je Bajto onda vlasnik tog lokala?
By the way, ja sam također čuo da Bajto nije vlasnik tog lokala nego da ga je dao u podnajam, što nije dopušteno zakonom. |
|
|
|
|
 |
pumpy123 Ukupno postova: 4 Spol:  Nebitno
|
E pa sad vidi šta ću ti ja kasti...ni me briga ko je kome i čije boce prodavao,i ko je kome kum...A po pitanju "Barbarićevog" cateringa stvari stoje vak...Catering Oscar u vlasništvu je virme Flagito doo koju je moja malenkost u svibnju prošle godineskupa sa cateringom kupila od gospoje Barbarić.E sad,pošto sam bio sposoban kao i goreprozivani direktori(kesssssssssss),uspio sam "potonuti"do nove godine i od siječnja ove godine Flagito doo preuzima moj gospon brato...I moram napomenuti da ovaj post služi isključivo u svrhu točnog informiranja svekolikog pučanstva:)))...pozz |
|
|
|
|
 |
|
Studenac, Bajto je raspadom Velepapira dobio onaj lokal što se prije zvao Matica Hrvatska, a ne Malu kavanu. Maticu je dao u najam Turbo Limaču. Malu kavanu je dobio od Grada Osijeka. To je dao u podnajam Magmi. Od Grada Osijeka je dobio i onaj lokal NIKE pored Županije na Trgu Ante Starčevića. Ali i to je dao u podnajam jednom od braće Kraljevića iz Ferivija. Naš gradonačelnik bi trebao malo vidjeti jel u interesu grada da Bajto zarađuje na gradskim lokalima ili Grad Osijek i pravi poduzetnici i obrtnici? Tek toliko o tom uspješnom poduzetniku koji je češće u Tomislavgradu od mnogih HDSSB-ovaca. Lako je tako bit uspješan. Što se tiče firme Flagito moram vidjeti na netu, ali je sigurno da je smještena u Barbarićevoj kući u Gundulićevoj 122. Bit će zanimljivo vidjeti ko je od nas sve višak u Kuhačevoj 9 i jel Gradu Osijeku treba u financijama baš profil radnice kakva je Matkovićeva kuma? Baš me zanima kakav će to dosljedan kriterij napravit gradonačelnik da otkaz dobiju koji u Gradu rade godinama, a ostane Barbarićka koja je došla tri dana prije gradonačelnika Bubala? Takvim potezom bi uprskao sve dobro što je dosad napravio. Vrijedi li jedna kuma toliko? Ako kum nije dugme, što je onda kuma? Rajsferšlus? |
|
|
|
|
 |
rođena u Osijeku
Ukupno postova: 300 Lokacija: Osijek Spol:  Žensko
|
Evo za sve one koji misle da Henglovica laprda:
Dunja Barbarić
računovodstveni referent
Upravni odjel za financije,
Pododsjek gradskih prihoda Tel: 229-295
Soba: 16
osijek.hr |
|
|
|
|
 |
|
Velika hvala rođenoj u Osijeku. To sam mogla i ja napisati. Rođena u Osijeku, možeš li vidjeti tko je Dunji potpisao Ugovor o radu i kada? Jel Matković, Đapić, Nikolov....tko? |
|
|
|
|
 |
 |
|