Sex i grad Osijek
Međuljudski odnosi - Razgovori ugodni
Vidiš to je ono što kod tebe očito ne štima.

micky maus
znekuzim rado bih upozno neku koja je seriozna i ozbiljna za druzenje i
seriozna ???? wtf???
Anica
micky maus
seriozna ???? wtf???
znači da mu daje u serijama... a ne nakon prvog puta da zaspi i da ju boli glava...
pavijan
Anica
micky maus
seriozna ???? wtf???
znači da mu daje u serijama... a ne nakon prvog puta da zaspi i da ju boli glava...
hahaha..da,da...seriozna--- imaš pravo..majstor je na duge staze spreman !
Re: sex i grad osijek
a, svašta, koji si ti lik, haha micky maus
niste me skuzili ! ozenjen sam i imam sincinu 4 tijedna staro nesto bih rado jebo sa strane !!!!!! jel sad kuzite !???'
opet kazem s tobom nesto gadno nije u redu i duboko se nadam da se zaj... jer ak ne,blago toj tvojoj zeni, a sinu pogotovo kad tata umjesto da se raduje za brigu oko djeteta vata neke bludnice preko foruma
tamo imaš druželjubivih cura
micky mausniste me skuzili ! ozenjen sam i imam sincinu 4 tijedna staro nesto bih rado jebo sa strane !!!!!! jel sad kuzite !???'
...promašio si mjesto traženja, kao što rekoh, oglasnik, smokvica ili već kak se zovu takvi forumi su idealno mjesto za tebe....
...i da - svaka čast tvojoj ženi....

pavijan
Anica
micky maus
seriozna ???? wtf???
e svaka ti daLa 
Re: sex i grad osijek
P.S. Znam sto si pokusao, al to ti ovdje nece upaliti.
micky mausjesi li ti možebitno pop
zasto je tako tesko naci cure mladje i srednje dobi kao i zene za sex u osijeku !!??? nekuzim rado bih upozno neku koja je seriozna i ozbiljna za druzenje i ....... ali meni to jako tesko uspijeva ima 26 godina te ako ima koja zainteresirana neka se javi nebitno da li je udata ili ne ! samo pozurite gorim jer nisam dugooo hihi ! kisss
micky mausPLATI ČEVAPE POSLJE SEXA ,,,,,,,,
zasto je tako tesko naci cure mladje i srednje dobi kao i zene za sex u osijeku !!??? nekuzim rado bih upozno neku koja je seriozna i ozbiljna za druzenje i ....... ali meni to jako tesko uspijeva ima 26 godina te ako ima koja zainteresirana neka se javi nebitno da li je udata ili ne ! samo pozurite gorim jer nisam dugooo hihi ! kisss
PEGY"....takve kao ti...."
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
potpisujem, heheheheh . . . .
micky maus
niste me skuzili ! ozenjen sam i imam sincinu 4 tijedna staro nesto bih rado jebo sa strane !!!!!! jel sad kuzite !???'
E da si moj krv bi pišo

Re: Sex i grad Osijek
simo031
Troll ili idiot pitanje je sad?
Troll... idiot je ipak stanje svijesti a dotični, čini se, to nema...
micky maus
thx na savijetu !!!!!!!!
piše se savjetu
micky maus
opet kažem, piše se tjedna
ona "you"-fora je već provaljena, pa je netko smislio novu igricu na forumu: oglase ovog tipa (kao da ne zna gdje se to traži), baci temu i mi se uhvatimo, a lik se smijulji jer je dobio okladu. Već mi sumnjivo: neki dan onaj lik koji je, kao, došao iz ZG pa traži neko in-mjesto za gejeve, a sad ovo. Inače, tko bi normalan ili nenormalan napisao ovako nešto?
micky maus
PuKoTiNaU Dalmatinskoj zagori ne govore B-A-A-A-Amasio si regiJon - odes u Dalmatinsku zagoru, ima zena kol'ko os, samo pricaju drugim jezikom - kada kaze "B-A-A-A", to po njihovom znaci "ZABI MI GA JACE, MACANE"... seljacino
PS: A glede mica mace mislim da bi je prije dobio od naših evoluiranih baranjki, nego od neke ribe iz dalmatinske zagore.
PS: Ali kao što je netko napisao, netko je dobro posaugo čitavo gledateljstvo kada je izbacio post. Vjerojatno je to bio i cilj. Pozdrav uredništvu