Sex i grad Osijek

Međuljudski odnosi - Razgovori ugodni

Sex i grad Osijek

zasto je tako tesko naci cure mladje i srednje dobi kao i zene za sex u osijeku !!??? nekuzim rado bih upozno neku koja je seriozna i ozbiljna za druzenje i ....... ali meni to jako tesko uspijeva ima 26 godina te ako ima koja zainteresirana neka se javi nebitno da li je udata ili ne ! samo pozurite gorim jer nisam dugooo hihi ! kisss
Nije ih tako teško naći, prema tome mora da je problem u tvom pristupu. gud lak!
thx na savijetu !!!!!!!!
Jesi li ti čuo ikad za kemiju između dvoje ljudi?

Vidiš to je ono što kod tebe očito ne štima.
..uzmi bilo koji oglasnik, priredi pare i uživaj...s takvim pristupom kakvog imaš sad, nećeš daleko dogurati drugačije....
tu u pozadini lezi neki gadni problem, jel 26 i da ne moze na partnericu.... :roll:
What the fuck!?
Možda gLeda previše fiLmova LOL
Registriraj se ovdje i pokušaj. Na ovom forumu nećeš sigurno ništa naći za bacit pod jaja... :)
hm..čudan problem,pokušaj izać van iz kuće,okani se interneta ako se puno družiš s njim,budi ladan ko kurva,sjedi za šank i naruči pivo,preporučam vikendom..mislim da sam čuo da se zovi neki disko bar kve iliti Q...e mislim da nečeš promašiti,nemoj sam dijete napravit..jer onda ćeš požalit na ovom savjetu..good luck!
micky maus

znekuzim rado bih upozno neku koja je seriozna i ozbiljna za druzenje i

seriozna ???? wtf???
hahahahhaaha , a jadan ti bog
Anica

micky maus

seriozna ???? wtf???

znači da mu daje u serijama... a ne nakon prvog puta da zaspi i da ju boli glava...
pavijan

Anica

micky maus

seriozna ???? wtf???

znači da mu daje u serijama... a ne nakon prvog puta da zaspi i da ju boli glava...

hahaha..da,da...seriozna--- imaš pravo..majstor je na duge staze spreman !

Re: sex i grad osijek

:shock: :drool: :crazy: a, svašta, koji si ti lik, haha :roll: :mrgreen:
niste me skuzili ! ozenjen sam i imam sincinu 4 tijedna staro nesto bih rado jebo sa strane !!!!!! jel sad kuzite !???'
micky maus

niste me skuzili ! ozenjen sam i imam sincinu 4 tijedna staro nesto bih rado jebo sa strane !!!!!! jel sad kuzite !???'

opet kazem s tobom nesto gadno nije u redu i duboko se nadam da se zaj... jer ak ne,blago toj tvojoj zeni, a sinu pogotovo kad tata umjesto da se raduje za brigu oko djeteta vata neke bludnice preko foruma
idi u zlatnu potkovu
tamo imaš druželjubivih cura
micky maus

:shock: :zid: :bravo:

...promašio si mjesto traženja, kao što rekoh, oglasnik, smokvica ili već kak se zovu takvi forumi su idealno mjesto za tebe....
...i da - svaka čast tvojoj ženi....
Koji lik! :box: :boxed: :sranje:
"....takve kao ti...." :2guns: :sniper: :rifle: :gunbandana: :gunsmilie: :cekic: :pucaj: :shit:
pavijan

Anica

micky maus

seriozna ???? wtf???

LOL e svaka ti daLa LOL
kud vodi ovaj svijet... cccc
bravo care! jesi siguran da je tvoje?

Re: sex i grad osijek

Ni ja se još nisam seksala u Osijeku, pa što?
a bog te sta ste tolko napali lika...otkud vi znate da to njegova zena ne odobrava....mozda ga ona potice na to...mislim ono tipa swinganje (eng. ljuljanje)

P.S. Znam sto si pokusao, al to ti ovdje nece upaliti.
ja ga ne napadam, dapače, !! go! motherfucker go!
micky maus

zasto je tako tesko naci cure mladje i srednje dobi kao i zene za sex u osijeku !!??? nekuzim rado bih upozno neku koja je seriozna i ozbiljna za druzenje i ....... ali meni to jako tesko uspijeva ima 26 godina te ako ima koja zainteresirana neka se javi nebitno da li je udata ili ne ! samo pozurite gorim jer nisam dugooo hihi ! kisss

jesi li ti možebitno pop
bazooka_joe

Registriraj se ovdje i pokušaj. Na ovom forumu nećeš sigurno ništa naći za bacit pod jaja... :)

zna se, zna se :mrgreen:
jebem, nema picki.
micky maus

PLATI ČEVAPE POSLJE SEXA ,,,,,,,,
PEGY

"....takve kao ti...." :2guns: :sniper: :rifle: :gunbandana: :gunsmilie: :cekic: :pucaj: :shit:

potpisujem, heheheheh . . . .
micky maus

E da si moj krv bi pišo :whip:
de ti nama stavi svoju sliku pa cemo ti reci u cemu je problem

Re: Sex i grad Osijek

Troll ili idiot pitanje je sad?
simo031

Troll ili idiot pitanje je sad?

Troll... idiot je ipak stanje svijesti a dotični, čini se, to nema...
men se ovdjepo svemu cini da topic treba preimenovat u "sex i selo (veselo)"...
micky maus

thx na savijetu !!!!!!!!

piše se savjetu :) možda je u tome problem :D
micky maus

opet kažem, piše se tjedna :D
Na ovakve sam alergična, kao što je ovaj MIKIMAUS
Pretpostavka (ne mora biti točna):
ona "you"-fora je već provaljena, pa je netko smislio novu igricu na forumu: oglase ovog tipa (kao da ne zna gdje se to traži), baci temu i mi se uhvatimo, a lik se smijulji jer je dobio okladu. Već mi sumnjivo: neki dan onaj lik koji je, kao, došao iz ZG pa traži neko in-mjesto za gejeve, a sad ovo. Inače, tko bi normalan ili nenormalan napisao ovako nešto?
micky maus

masio si regiJon - odes u Dalmatinsku zagoru, ima zena kol'ko os, samo pricaju drugim jezikom - kada kaze "B-A-A-A", to po njihovom znaci "ZABI MI GA JACE, MACANE"... seljacino
PuKoTiNa

masio si regiJon - odes u Dalmatinsku zagoru, ima zena kol'ko os, samo pricaju drugim jezikom - kada kaze "B-A-A-A", to po njihovom znaci "ZABI MI GA JACE, MACANE"... seljacino

U Dalmatinskoj zagori ne govore B-A-A-A-A
PS: A glede mica mace mislim da bi je prije dobio od naših evoluiranih baranjki, nego od neke ribe iz dalmatinske zagore.
PS: Ali kao što je netko napisao, netko je dobro posaugo čitavo gledateljstvo kada je izbacio post. Vjerojatno je to bio i cilj. Pozdrav uredništvu :D

Tagovi