Autor |
Poruka |
TataMata
Ukupno postova: 1180 Spol:  Nebitno
|
Projekt je ok, vidjeti ćemo kako će saživjeti jer to ovisi najviše o ljudima koji to rade. Uglavnom, thumbs up.... |
|
_________________ Đe si lega.....šo ima? Ma niš brca....lagano điram i snajpam butre...možda će se koja šapit... |
|
|
 |
SmokeY
Ukupno postova: 371 Lokacija: Mece Spol:  Muško
|
Hvala, hvala...  |
|
_________________ People that scan away messages for entertainment are pathetic. Let me know if you find any good ones. |
|
|
 |
ch0sen
Ukupno postova: 150 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
Ajd nakon strašnoh izljeva smijanja da mal pogledam realnije situaciju ^^
što se tiče tih policajaca nadam se da neće biti problema oko bespotrebnih upisivanja i izvođenja kojekakvih bespotrebnih akcija(kao što i je poznao policiji)..netko je rekao da su oni brži nego čak i auto kad je promet gust....ste nekad čuli za motore? ^^
bolje da su uložili još para i kupili jedan KTM 690 SMC...
u gradu nebi nitko brže bio na mjestu gdje trebaju biti nego on....i ajde da su im još dali sportske bicikle dali su im kruzere..mislim nemam ništa protiv ovog projekta što se mene tiče treba biti što što više policije (normalne naravno)...ali ovo je po meni stvarno bacanje vremena i novaca...(iako to nije nešto puno novaca ali ajde...)baš me zanima tok ovoga projekta i kako će općenito građani prihvatiti 2 plavca na biciklu...  |
|
 |
keka
Ukupno postova: 183 Lokacija: osijek Spol:  Žensko
|
i to što kažeš
baš me zanima hoće li netko drpiti njihovo biciklo i pokušati ga prefarbano uvaliti na auto piji. šteta što nemaju rotirke na bajsiklima, bio bi dernek kad bi krenili vijati po promenadi ako ne voziš po biciklističkoj stazi itd.
|
predobro  |
|
|
|
|
 |
justice
Ukupno postova: 1371 Lokacija: OS Spol:  Muško
|
ja nekužim šta vama svima ima tu biti dobro???
još više rije na ulici,to zbilja nije dobra stvar,iovako smo policijska država,sad ćemo imati i drotove na bajsiklima |
|
_________________ "AVNOJ je preteča Al-Qaede" Ivan Pandža-ex predsjednik Zagrebačke HVIDRE |
|
|
 |
zen031 Ukupno postova: 1236 Spol:  Muško
|
ja nekužim šta vama svima ima tu biti dobro???
još više rije na ulici,to zbilja nije dobra stvar,iovako smo policijska država,sad ćemo imati i drotove na bajsiklima
|
Ma nismo mi ni p od policijske države.
Podržavam projekt. |
|
|
|
|
 |
dr. zoidberg
Ukupno postova: 643 Spol:  Muško
|
da li će se krimovci voziti na biciklima, jel netko raspolaže tim informacijama??? |
|
_________________ I have come here to chew bubblegum and kick ass...and I'm all out of bubblegum. |
|
|
 |
justice
|
pričaš gluposti,ako mi nismo policijska država onda neznam tko je,imamo više murije po glavi stanovnika od Sjeverne Koreje (a dobro sad baš ne i od njih)
ma sam vi podržavajte plave smećare,uz takve ljude nečudim se uopće što živim u ovakoj pripizdini |
|
_________________ "AVNOJ je preteča Al-Qaede" Ivan Pandža-ex predsjednik Zagrebačke HVIDRE |
|
|
 |
zen031 Ukupno postova: 1236 Spol:  Muško
|
Pa hvataj onda prvi avion iz te p.....izdine. Široko ti polje. |
|
|
|
|
 |
Coxa Branca
Ukupno postova: 101 Lokacija: Korriban Spol:  Nebitno
|
Stvarno ga lupetate neki, boze sacuvaj. |
|
_________________ Things I once thought, Unbelievable, In my life, Have all taken place, When we walked through, Little Italy, I saw my reflection, Come right of your face |
|
|
 |
Provokator
Ukupno postova: 1500 Lokacija: US and A Spol:  Muško

|
jesi ti i jedan od onih što pizdi što policajac nije bio na mjestu dogadjaja kad netko nekog prebije, ukrade torbicu, siluje, ubije ? |
|
_________________ ... za bunt je potreban um |
|
|
 |
Leteci mungos
Ukupno postova: 6728 Lokacija: Priory of Semen Spol:  Nebitno
|
Ne znam za njega, ali ja sam jedan od onih koji pizdi kad dodje na promenadu i sve koseve pronadje bacene u Dravu.
Pizdim kad prolazim pored klupa, a na njima slomljene grede.
Pizdim sto za retardinjose koji to rade ne postoje drakonske kazne i sto ih se ne hvata s rukama u pekmezu.
Pizdim sto kao porezni obveznik moram placati to sto je netko rodjeni debil i jos se time ponosi. |
|
_________________ Omnium gadgetum mecum porto! |
|
|
 |
MissTake
Ukupno postova: 8773 Lokacija: Somewhere over the Rainbow Spol:  Nebitno
|
leteći@slažem se u potpunosti
ja pidzim kad su na promenadi razbijene svjetiljke, ali da će to riješiti policajci na bjasiklima sumnjam. trebaju uvesti par noći patrolu pa da malo pendreče vandale koji sve uništavaju. bio bi ljepši grad  |
|
_________________ ► Play ♫♫♫ ılılllıllıı ♫♫♫ ılılllıllıı Pause ll
SVI SMO MI VUCO |
|
|
 |
justice
|
da vam svima odgovorim,da ja jesam jedan od onih što pizdi što nam je murija nesposobna,da ja jesam jedan od onih što pizdi što je vani pokidana svaka klupa,što nemogu nigdje baciti smeće jer nema ni jedne kante,
da ja jesam...
problem je što ljudi koji rade u muriji nisu to što bi trebali biti.
da pojasnim mulcu u jugiću će napisati kaznu ali "frajeru" u bembari će oprostiti taj prekršaj, majmun će pokrasti recimo pola državne firme,ali on neće odgovarati,al će zato najebati onaj koji ukrade čokoladicu u trgovini.
uhvatiće se te naše vrle drotove kako trpaju dop na veliko,a ništa dobiti će suspenziju na 6 mjeseci (što se u Osijeku dogodilo prije par godina) al će zato najebati pican od 16 godina kojemu će naći joks ili bombon (i naravno slijedećih 8 godina će biti zapisan)
i tako dalje i tako dalje...
i čisto sumnjam da će ovi na bajsovima nešto promjeniti,mogu samo hvatati po parkovima klince koji cugaju (nebrinite se neće sigurno dirati grupicu od njih 10 koji kidaju klupe,nego će jebavati malog što solo pijan leži) ili će još bolje naplačivati kazne za svjetla.
jel još šta trebam reći??? |
|
|
|
 |
vlale
Ukupno postova: 392 Lokacija: os Spol:  Žensko
|
mislim da si sve baš dobro rekao |
|
_________________ I've got plenty of common sense!
I just choose to ignore it. |
|
|
 |
 |
|