| Autor |
Poruka |
|
cruiser
Ukupno postova: 48 Spol:  Žensko
|
ja sam za ukidanje bespla prijevoza umirovljenicima, sad će biti manja gužva u špici.
A što se tiče zonskih karata, to mi se uopće ne sviđa.
potpis  |
|
|
 |
|
s1504975 Ukupno postova: 93 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
"primaju novčanu mjesečnu naknadu za prijevoz i istodobno imaju besplatan prijevoz"
"Medić je odlučio ukinuti takvu apsurdnu i poslovno lošu odluku te će radnici GPP-a ostati bez novčane naknade, a besplatan prijavoz će i dalje imati."
Kakva glupost! Koja korist od besplatnog prijevoza vozačima koji voze prvo vozilo ujutro i zadnje navečer! Kako da oni dođu na posao?
Opet netko radi posao kojem nije dorastao! Hoće li ikada fotelje djeliti po sposobnosti a ne lizanju gu*ice. |
|
|
|
|
|
 |
|
MegaSmrT
Ukupno postova: 680 Lokacija: Osijek Spol:  Muško

|
baš se sad zapitam , može li ovaj lik uopće ući kroz vrata tramvaja / busa ?
|
mene vise brine cinjenica da podosta ljudi u gradu misli da on moze vodit grad. |
|
|
|
|
|
 |
|
Mladjo
Ukupno postova: 2890 Lokacija: Madrid Spol:  Muško
|
a ima vas "empatičnih" to je čudo jedno. ukinuti besplatan prijevoz penzionerima? samo radi vlastite komocije i da se možete izvaliti u busu sa svojih 20 i nešto godina. kako vas nije sramota?! nije ni meni ugodno tih par puta kad se vozim busem/tramvajem biti ukliješten i šnjofati kojekakve čudne mirise ali mi je draže i to nego da gledam te starce kako se ruše po ulici od vrućine, hladnoće ili tlaka u zraku. uostalom niste pomislili da su možda sami kod kuće po cijele dane i da im je to što odu do pije i nazad gradskim prijevozom jedini način socijalizacije |
|
|
|
 |
|
petrusijan
Ukupno postova: 66 Spol:  Muško
|
Mladjo imaš pravo.... i za promijenu bi ovi mlađi mogli malo i prošetati, ili biciklom do grada... kako bi rekla moja baka: da im se slanina ne bi upalila ako hodaju malo ili voze bicikl... |
|
_________________ Ja sam samo sanjar
Nedosanjanog sna
Dopusti mi da uđem
I ne odem nikada |
|
|
|
 |
|
freedom.fighter Ukupno postova: 199 Lokacija: OS Spol:  Muško
|
- ukinuti biciklističke staze kako ljudi ne bi vozili bicikle i izbjegavali vožnju tramvajima!
- kartu poskupiti na 15 kuna stajanje i 20 kuna sjedenje
- u svako vozilo konduktera i interventnog policajca za sprječavanje švercanja!
- kazna za švercanje 12500 kuna.
- naplatiti unos velikih torbi u vozila po uzoru na taksi- 1 kg = 25 kn
- u tramvajima s klima uređajem cijena karte 20% viša
- čekanje tramvaja na stanici sa nadstrešnicom 2 kn
Mediću ti si budaletina! Ukiniti ćeš Butru koja je uvedena prije par mjeseci!??!?! Svuda se modernizira sustav naplate, a pametni Medić bi uveo karnet karte iz 1981! Tko je tebe postavio na to mjesto...s tobom će GPP biti moderan kao da je Kremenko direktor! |
|
_________________ Sudba kleta jednaka je, bio gospodin ili drug! |
|
|
|
 |
|
Heroina9
Ukupno postova: 468 Lokacija: Osijek Spol:  Žensko
|
Pošto živim u prigradskom naselju, bus mi je neizbježan!!!Ako hoću preko dana biciklom do grada, to tek mogu od nedavno, jer nismo imali ni stazu! Ako se vraćam navečer kući biciklom, ne vidim ništa pred sobom, jer je mrkli mrak doslovno zato što se županiji neda postaviti par lampi od bosutskog do brijesta. Zbog takvih banalnih problema sam isključivo vezana za autobus i onda baš ne volim kad vidim neke starce 5 puta u danu da se voze istim busom samo da bi ubili vrijeme. Uostalom, nikad mi nije bilo jasno zašto je umirovljenicima besplatna, a nezaposleni plaćaju 140 kn! I naravno nisu svi umirovljenici jadni i bijedni, ima tu i onih kojima je mirovina po 3000-4000 kn...i zašto bi njima onda bila besplatna??? |
|
|
 |
|
Tram111
Ukupno postova: 121 Spol:  Nebitno
|
Najbolje riješenje bi bilo u županiji podići prirez za 2-3 %, višak u proračunu planski preusmjeriti u Gpp i onda omogućiti besplatan prijevoz svima. U Gpp-u bi trebalo manje radnika (nema kontrole, nema prodaje karata), znači imaju manje troškove poslovanja i u konačnici svi sretni i zadovoljni. |
|
|
|
|
|
 |
|
faktor-x Ukupno postova: 447 Spol:  Muško
|
"primaju novčanu mjesečnu naknadu za prijevoz i istodobno imaju besplatan prijevoz"
"Medić je odlučio ukinuti takvu apsurdnu i poslovno lošu odluku te će radnici GPP-a ostati bez novčane naknade, a besplatan prijavoz će i dalje imati."
Kakva glupost! Koja korist od besplatnog prijevoza vozačima koji voze prvo vozilo ujutro i zadnje navečer! Kako da oni dođu na posao?
Opet netko radi posao kojem nije dorastao! Hoće li ikada fotelje djeliti po sposobnosti a ne lizanju gu*ice.
|
po vozače gpp-a koji rade prve smjene ujutro dolazi kombi gpp-a |
|
|
|
|
|
 |
|
spremačica
Ukupno postova: 100 Lokacija: Osijek Spol:  Žensko
|
eh lako za butre a šta je sljedeće? |
|
|
|
|
|
 |
|
studenac
Ukupno postova: 238 Lokacija: Slavonija Spol:  Muško
|
- ukinuti biciklističke staze kako ljudi ne bi vozili bicikle i izbjegavali vožnju tramvajima!
- kartu poskupiti na 15 kuna stajanje i 20 kuna sjedenje
- u svako vozilo konduktera i interventnog policajca za sprječavanje švercanja!
- kazna za švercanje 12500 kuna.
- naplatiti unos velikih torbi u vozila po uzoru na taksi- 1 kg = 25 kn
- u tramvajima s klima uređajem cijena karte 20% viša
- čekanje tramvaja na stanici sa nadstrešnicom 2 kn
Mediću ti si budaletina! Ukiniti ćeš Butru koja je uvedena prije par mjeseci!??!?! Svuda se modernizira sustav naplate, a pametni Medić bi uveo karnet karte iz 1981! Tko je tebe postavio na to mjesto...s tobom će GPP biti moderan kao da je Kremenko direktor!
|
Ti si stvarno bedevija. Vidjelo se odmah da je "butra" velika glupost i promašena stvar. I kakve veze ima što je uvedena prije "par mjeseci" kad ne vrijedi ni ***cu. Zar misliš da je Bandić ne bi uveo prvi da je imalo dobra stvar?! Tu je jedino dobro onome koji je za tu budalaštinu uzeo dobre novce da ima malo za teretanu i fitness. |
|
_________________ Dok je ovaca bit će i šišanja.  |
|
|
|
 |
|
DeusExMachina Ukupno postova: 90 Spol:  Nebitno
|
|
|
|
 |
|
audiworld
Ukupno postova: 2078 Spol:  Nebitno

|
ma i treba ukinut.... a jebote.. svi bi sve besplatno... treba ovim radnicima subvencionirat kartu, mjesecnu itd..al besplatno ne moze... nitko se ne pita otkud novci za takve avanture, a onda kad kazu GPP u klincu svi se dignu na noge... Ako ti je skupo idi pješke i ende... kupi si bic, malo pjehe itd... |
|
_________________ .... alergičan na seljačine, primitivce, podobne i ine..... volim i ocvale studente.. alergičan na marijuanu... tu travu treba tretirat pesticidima |
|
|
|
 |
|
Callistemon Ukupno postova: 572 Lokacija: Osijek Spol:  Nebitno
|
tesko ce biti uskladiti socijalni faktor, ekonomski, politicki, pa onda kojekakve osobne....
No ako novi direktor hoce napraviti negubitasa, mora povlaciti takve poteze. Ugavnom, uvijek ce se netko osjecati ostecen ili zakinut - buduci je previse razlicitih interesa. |
|
|
|
|
|
 |
|
Alchemist
Ukupno postova: 207 Spol:  Nebitno
|
Isitina je da će netki (ne većina) biti oštećeni ali isto tako treba više stimulirati korištenje gradskog prijevoza, pa počevši od samih zaposlenika GPP pa onda i ostalih gradskih firmi te i same gradske uprave.
Treba dići cijene parkiranja i tu dobit iskoristiti za kupovinu pravih tramvaja, klimmatiziranih i niskopodnih da onda ta priča sa korištenjem gradskog prijevoza ima puni smisao. |
|
_________________ Nulla dies sine linea |
|
|
|
 |
 |
|
|