Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

KBO uveo i čekanje za upis na listu čekanja za pretrage?!

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
MissTake

Ukupno postova: 8773
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 02.07.2009. 18:53 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

sori
ali serendaš
pozz

p.s. 3 mj magnetska rezonanca
pregled kod ortopeda
1mj čekanja na pregled fizijatra
1mj čekanja na rehabilitaciju

ajd budi onda npr. konobar ili trgovac s takvom ozljedom pa si traži 5mj bolovanja

a 1 terapija ne pomaže
ok??

Zadnja promjena: MissTake; 02.07.2009. 18:55; ukupno mijenjano 1 put.

SVI SMO MI VUCO
Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
tigar031
Ukupno postova: 20
Spol: Muško Muško
Post Postano: 02.07.2009. 18:54 
Naslov:  

da ipak ti radiš u bolonici pa znaš kak se radi. pozz

MissTake

Post Postano: 02.07.2009. 18:55 
Naslov:  

jbg
imam iskustva, nažalost
pozz

SVI SMO MI VUCO
studenac

Ukupno postova: 238
Post Postano: 02.07.2009. 18:56 
Naslov:  

MissTake je napisao/la :
misli ti što hoćeš
ali ja sam povrijedila nogu
i bila na traumi itd.
i ozljede nisu koje nestanu za 2 dana

p.s. doktor mi je sam rekao da uložim u zdravlje i platim MR jer me on nije mogao progurati, a ovako bez snimanja nisam smjela biti 3mj

a to što tebe boli noga ne možeš uspoređivati s time kad netko nezgodno padne pa slomi meniskus, pukne ligament itd. jer i ovo boli, ali malo više

Pao sa visine, i slomio 2 kralješka, rame i koljeno... toliko o "stradanju".
A oni mogu to riješiti bez magneta, pa zato i jesam ovdje sada na državnom trošku i šta me briga za zdravlje.
Kako mi bude..., njima ništa ne fali.

Ukupno postova: 923
Spol: Žensko Žensko
Post Postano: 02.07.2009. 18:58 
Naslov:  

tigar031 je napisao/la :
a mi smo svi ostali fascinirani tvojim insajderskim znanjima i iskustvom - pogotovo sto se cini da si do nedavno zivio na nekoj drugoj planeti ovog suncevog sustava

tigar031
Post Postano: 02.07.2009. 19:03 
Naslov:  

evil monkey je napisao/la:
tigar031 je napisao/la :
a mi smo svi ostali fascinirani tvojim insajderskim znanjima i iskustvom - pogotovo sto se cini da si do nedavno zivio na nekoj drugoj planeti ovog suncevog sustava

upravo sam sišo juće s marsa

MissTake

Post Postano: 02.07.2009. 19:14 
Naslov:  

ajd ti sa sanaderom ća

SVI SMO MI VUCO
tigar031
Post Postano: 02.07.2009. 19:16 
Naslov:  

ovo su sad več uvrede

MissTake

Post Postano: 02.07.2009. 19:18 
Naslov:  

ispričavam ako si se uvrijedio

SVI SMO MI VUCO
tigar031
Post Postano: 02.07.2009. 19:20 
Naslov:  

jedino ladno osječko ti može pomoć, šalim se

barakn
Ukupno postova: 24
Post Postano: 02.07.2009. 19:20 
Naslov:  

studenac je napisao/la:
E vidite ja sam radi toga što naši pametni doktori nisu vjerovali kad sam im govorio da nešto nije u redu i da dalje boli nisu odmah slali na magnet nego na rehabilitaciju i sada sam već 16 MJESECI na bolovanju. I nakon 1 godine pretrpljenih bolova i uzaludnih vježbi na rehabilitaciji pokidao tetive jer "NISU" na rengenu vidjeli da kost nije dobro zarasla, te sam morao na operaciju. Pa vi sad izačunajte koliko sam ja koštao uvu državu. Koliko košta slikanje magnetom a koliko 16 mjeseci bolovanja + 2 x 7 dana ležanja u bolnici + 2 x 14 dana ležanja na rehabilitaciji + 9 x 14 dana ambulatne rehabilitacije + pregled u Vukovaru + pregled u Zagrebu. A već bi odavno zaboravio na to.
Kad govorimo o tome "magnetu" imam nalaze iz KBO koji su napisani u 5 ( PET ) velikih REDOVA, a imam i od poliklinike SUNCE na A4 STRANICI sitno pisano + slika + CD na kome se nalazi nalaz i slika.
Toliko o našem zdravstvu i magnetu. I to samo radi 1 pregleda ( čekanja) njihovog j***nog magneta.

Znači,pouka je: idite u Sunce,tamo se dobije i cd,ovo,ono...Ljudi,shvatite.Obraćate se na krivu adresu. Pa nisu krivi liječnici ili djelatnici KBO-a već cijeli sustav i organizacija zdravstvene zaštite u RH. Uređaji u KBO rade svakodnevno skoro pa i 24 sata što je iznad svih standarda. Sve u svrhu smanjenja liste čekanja,ali isto je nemoguće sa ovolikim brojem magneta,CT-a...Nedostatak love i krivi sustav,glavni su razlozi podugih listi čekanja.Većina se liječnika u današnje vrijeme ne oslanja samo na anamnezu ili klinički pregled kod utvrđivanja dijagnoze nego radi točne dijagnoze koristi suvremene uređaje iako za to ponekad nema opravdanja. Ali zašto ih ne koristiti kad su nam dostupni (manje,više). Pa da ih pacijent tuži za nesavjesno liječenje.Danas ima previše stoke koja se želi obogatiti tužbama protiv liječnika ( čast iznimkama koje su se stvarno susrele sa liječ pogreškama,nažalost).Prema tome,zašto da riskiraju....zato što se čeka ili skupo plaća??

MissTake

Post Postano: 02.07.2009. 19:30 
Naslov:  

ne dam
pivo je meni za lađenje živaca Smile

SVI SMO MI VUCO
tigar031
Post Postano: 02.07.2009. 19:48 
Naslov: Oh yes ! 

[quote="MissTake"]
ne dam
pivo je meni za lađenje živaca Smile
[/quote

] Very Happy

hyppolita

Ukupno postova: 306
Spol: Žensko Žensko
Post Postano: 02.07.2009. 21:59 
Naslov:  

tigar031 je napisao/la:
hyppolita je napisao/la:
Da nije smiješno bilo bi tragično.... sva sreća pa je kod nas oboje u pitanju.

Žalosno i ne vjerovatno... pa se ti sad liječi čovječe ako imaš vremena ( prije ćeš umrijet nego obavit jednu ili nijednu pretragu ).

ajd nemoj gluposti pričat, ako je hitno nečeš čekat 3 mjeseca, ako nije hitno, čekaš češ i dobro

Evo jednog primjera kojem je mozak fokusiran na ništa! Ajd pročitaj ponovo šta si napisao pa opet pročitaj i čitaj sve dok ti ne uđe u glavu da si napisao tj. napričao se totalni glupost kao neko dijete od 2 godine.. jebote kao da ne živiš u Hrv!

Ukupno postova: 238
Post Postano: 03.07.2009. 0:06 
Naslov:  

barakn je napisao/la :
studenac je napisao/la:
E vidite ja sam radi toga što naši pametni doktori nisu vjerovali kad sam im govorio da nešto nije u redu i da dalje boli nisu odmah slali na magnet nego na rehabilitaciju i sada sam već 16 MJESECI na bolovanju. I nakon 1 godine pretrpljenih bolova i uzaludnih vježbi na rehabilitaciji pokidao tetive jer "NISU" na rengenu vidjeli da kost nije dobro zarasla, te sam morao na operaciju. Pa vi sad izačunajte koliko sam ja koštao uvu državu. Koliko košta slikanje magnetom a koliko 16 mjeseci bolovanja + 2 x 7 dana ležanja u bolnici + 2 x 14 dana ležanja na rehabilitaciji + 9 x 14 dana ambulatne rehabilitacije + pregled u Vukovaru + pregled u Zagrebu. A već bi odavno zaboravio na to.
Kad govorimo o tome "magnetu" imam nalaze iz KBO koji su napisani u 5 ( PET ) velikih REDOVA, a imam i od poliklinike SUNCE na A4 STRANICI sitno pisano + slika + CD na kome se nalazi nalaz i slika.
Toliko o našem zdravstvu i magnetu. I to samo radi 1 pregleda ( čekanja) njihovog j***nog magneta.

Znači,pouka je: idite u Sunce,tamo se dobije i cd,ovo,ono...Ljudi,shvatite.Obraćate se na krivu adresu. Pa nisu krivi liječnici ili djelatnici KBO-a već cijeli sustav i organizacija zdravstvene zaštite u RH. Uređaji u KBO rade svakodnevno skoro pa i 24 sata što je iznad svih standarda. Sve u svrhu smanjenja liste čekanja,ali isto je nemoguće sa ovolikim brojem magneta,CT-a...Nedostatak love i krivi sustav,glavni su razlozi podugih listi čekanja.Većina se liječnika u današnje vrijeme ne oslanja samo na anamnezu ili klinički pregled kod utvrđivanja dijagnoze nego radi točne dijagnoze koristi suvremene uređaje iako za to ponekad nema opravdanja. Ali zašto ih ne koristiti kad su nam dostupni (manje,više). Pa da ih pacijent tuži za nesavjesno liječenje.Danas ima previše stoke koja se želi obogatiti tužbama protiv liječnika ( čast iznimkama koje su se stvarno susrele sa liječ pogreškama,nažalost).Prema tome,zašto da riskiraju....zato što se čeka ili skupo plaća??

Ne pričaj gluposti..., magnet u KBO..., NE radi poslije 14 sati za pacijente osim onih na stacionaru ili urgentnih. Ima ih toliko na radiologiji da bi nekoliko magneta moglo raditi, a ne da preko nas pacijenata dolaze do neke "pravde". I treba ih tužit, i ja ću kad mi završi liječenje.
A ono o nalazima je posebna priča. Nedao bog da ti se dogodi ovo što i meni ili sličnima.

Skoči u forum: