Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Izazov Gaudeamusa: Ako je netko bolji, neka se javi!

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
legica4
Ukupno postova: 1
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 02.07.2009. 11:56 
Naslov: Complicity Re: Izazov Gaudeamusa: Ako je netko bolji, neka se javi!
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

46% bolji prosjek????
hahaha...pa ovo je smješno
ljudi moji oni se cijele godine pripremaju po tim papirima za državnu, ništa drugo ni ne rade, strašno je to što ljudi misle da je to bolja škola samo zato što je privatna...

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
ePo

Ukupno postova: 84
Spol: Žensko Žensko
Post Postano: 02.07.2009. 12:03 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

pootzko je napisao/la :

i nisam siguran koji su sve predmeti na državnoj maturi, ali meni to nema smisla kao uvjet pri upisu jer nisu potrebne jednake sposobnosti i znanje za pravo, etf i filozofski... nebo i zemlja. netko kome se neda učiti novokomponiranu hrvatsku gramatiku niti čitati one proljeve od lektira može biti genije za matematiku, fiziku i računala... i šta mu onda znači ta državna matura... ispast će prosječan jer nije znao šta je werteru bilo u glavi...

sorry, ali moram te ispravit. nije istina to što pišeš... ETF u Osijeku traži npr nižu razinu iz obaveznih predmeta (dakle i taj pretjerano teški hrvatski sa proljevima od lektira), a ta razina je prilično lagana i genijalac za matematiku i fiziku ne treba neko golemo znanje za upis. ali, za izborni predmet traže fiziku (što čisto sumnjam da pravo traži).
a oni koji će upisivati filozofski, oni će pisati višu razinu + (vjerojatno) dodatne provjere.
tako da državna matura, bar po meni, ima smisla.

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  

Skoči u forum: