Znali netko nekoga iz Osijeka tko zna dobro ''gledati u kavu''?
U mojim davnim studenskim danima sam s jednom kolegicom, s kojom sam izgubila kontakt, bila na Sjenjaku kod jedne žene i rekla mi je nevjerojatne stvari...sve su se obistinile...bio je to nevjerojatan događaj.
Bio je to 5. mjesec - ''za 2 tjedna putuješ u drugu državu, loši odnosi i ishod'' (prekinula sam vezu - tamo), ''na samom kraju godine vjenčanje'' - ni u peti mi nije bilo...al' se zbilo i niz drugih velikih i malih stvari.
Ta je žena to istinski znala.
Ako ne želite (zbog te osobe) javno to objaviti...možete mi u pp.
Unaprijed hvala
Tja... nije bez vraga ona da svaka budala ima svoje veselje
MissTake
p.s. koliko je dotična naplaćivala usluge ... gledanja u kavu
Bila je neka sića...po principu koliko daš...a žena kod koje je došla je rekla da obično daju otprilike toliko...davno je to bilo...možda kao danas oko 40 - 50 kn.
gana@meni je 50kn mnogo para
koliko sam osječkog za to mogu kupiti
Toliko zadovoljstva koliko ti ostvariš popivši te pive ja ostvarim bacivši maleni pogled u budućnost i olakšavši si neke vlastite nedoumice i neizvjesnosti.
Uvjetno rečeno, ti ćeš češće popiti tih 50 kn (jer za to ili nešto slično želiš odvojiti tu sumu) nego što ću ja pohoditi takva mjesta... pa je onda relativno je li to puno ili malo...ne?
Toliko zadovoljstva koliko ti ostvariš popivši te pive ja ostvarim bacivši maleni pogled u budućnost i olakšavši si neke vlastite nedoumice i neizvjesnosti.
little step for a future.......big for a present...
gana
MissTake
p.s. koliko je dotična naplaćivala usluge ... gledanja u kavu
Bila je neka sića.....možda kao danas oko 40 - 50 kn.
za tu siću ja ću ti pogledat u dno čaše i reći ću ti isto tako nevjerojatne stvari......
Pa, dajte, ne sprdajte ženu, samo je pitala... ja imam svoju vješticu( ne znam kak drukcije da je zovem) koja mi radi natalnu kartu. Odem jednom godisnje. Iskrena je, tocna i uvijek se osjecam okej nakon posjeta. Ulije mi nadu...javi se ako te zanima, pa ti dam detalje...
Al moram priznat-zajebancija na temu je vrhunska: otkidala sam se dok sam citala postove ...