| Autor |
Poruka |
|
zla_tratinčica
Ukupno postova: 1330 Spol:  Nebitno

|
nevolim što ima ograničenih ljudi kojima moraš crtati sve ali ovdje ću ipak reći nešto.. ovaj idiot je uspoređivao Glavaša sa Mladićem, odnosno ovu feštu sa mladićevim veseljima i grljenjem u progonstvu.. Glavaš se tu nije grlio i pleso s ovim ljudima nego se sliko, šta je trebo maknit se il stajat ko na postrojavanju dok se slikaju.. |
|
|
|
|
|
 |
|
rođena u Osijeku
Ukupno postova: 300 Lokacija: Osijek Spol:  Žensko
|
Kome još ovo ne liči na grljenje i plesanje?
Ma što se mene tiče mogli su se i poseksat. Ostaje činjenica da niti jedan gradonačelnik u Hrvatskoj, niti u Europi nije slavio izbornu pobjedu u drugoj državi s čovjekom osuđenim za ratne zločine i pri tome sluša kako se napada hrvatska država i institucije vlasti, a sam je legalno izabran da obnaša vlast u jednom od najvećih gradova te iste države.
Tko je tu ograničen? |
|
|
|
|
|
 |
|
Defiant Ukupno postova: 89 Spol:  Nebitno
|
|
|
|
 |
|
marijuan Ukupno postova: 302 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
Glavaš se tu nije grlio i pleso s ovim ljudima nego se sliko, šta je trebo maknit se il stajat ko na postrojavanju dok se slikaju..
|
za početak, nije trebao bježati. |
|
_________________ "Ljudi koji se boje umiru svaki dan. Hrabri samo jedanput." Paolo Borselino
http://zbogompameti.bloger.hr/ |
|
|
|
 |
|
zla_tratinčica

|
Ma što se mene tiče mogli su se i poseksat. Ostaje činjenica da niti jedan gradonačelnik u Hrvatskoj, niti u Europi nije slavio izbornu pobjedu u drugoj državi s čovjekom osuđenim za ratne zločine i pri tome sluša kako se napada hrvatska država i institucije vlasti, a sam je legalno izabran da obnaša vlast u jednom od najvećih gradova te iste države.
Tko je tu ograničen?
|
bio sam tamo, cijelo vrijeme i nije se s nikim grlio i plesao i idiotizam je govoriti što se događalo ako nisi bio tamo, jel..a naravno ako se dođe netko slikat s njim da neće stajati kao da je u vojsci, retardirano bi izgledalo jel tako?
što se tiče toga tko je i kako osuđen, kao 1. to je nepravomoćna presuda, kao 2. da je ostao u HDZ-u i ušupkavao se Sanaderu nebi ga majka božja osudila ni da je 10 puta veći zločin napravio ni da je pobio i istjero sve Srbe iz Osijeka.. on je osnivač HDSSB-a i naravno da su oni iz stranke išli kod njega proslaviti.
ja nisam član HDSSB-a i išao sam tamo jer su mi išla 2 frenda ali simpatiziram tu stranku prvenstveno zbog toga jer su skinuli najgore neprijatelje hrvatskog naroda. |
|
|
|
|
|
 |
|
rođena u Osijeku
Ukupno postova: 300 Lokacija: Osijek Spol:  Žensko
|
"Bez obzira je li se u Hercegovini na skupu potpore Glavašu zatekao i netko iz osječke policije, činjenica je da čelnici HDSSB-a, naročito gradonačelnik Bubalo, i dalje imaju snažnu podršku predsjednika Stjepana Mesića i vodstva HNS-a."
Što se tiče Mesićeve podrške, on i njegova stranačka kolegica Pušička, pardon, Pusićka, su dvoje isfrustriranih lupetala, koja su svojim izjavama tipa "hrvatska država izrasla na kriminalu i ratnim zločinima" toliko doprinijeli "ugledu" Hrvatske u svijetu koliko nije uspjelo niti cijeloj srpskoj diplomaciji. Jao si ga onome tkome treba njihova podrška. |
|
|
|
|
|
 |
|
zla_tratinčica

|
Glavaš se tu nije grlio i pleso s ovim ljudima nego se sliko, šta je trebo maknit se il stajat ko na postrojavanju dok se slikaju..
|
za početak, nije trebao bježati.
|
da, trebao je ostati u zatvoru.. kao što bi i svi vi ostali da ste na njegovom mjestu i da ste imali priliku legalno biti na slobodi u drugoj državi. molim vas.. |
|
|
|
|
|
 |
|
marijuan Ukupno postova: 302 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
da, trebao je ostati u zatvoru.. kao što bi i svi vi ostali da ste na njegovom mjestu i da ste imali priliku legalno biti na slobodi u drugoj državi. molim vas..
|
ajd ne seri. time je iskazao poštovanje i ljubav državi i njenim zakonima. sada serucka iz druge države. stvarno hrabar taj glavaš. bavio se ušupkavanjem tuđmanu i šutio je dok se zagreb razvijao na uštrb ostalih dijelova hrvatske. ušupkavao se sanaderu i bio čovjek od povjerenja prilikom lažiranja stranačkih izbora. stvarno treba raditi sve, samo ne žaliti takvog [uklonjeno]. |
|
_________________ "Ljudi koji se boje umiru svaki dan. Hrabri samo jedanput." Paolo Borselino
http://zbogompameti.bloger.hr/ |
|
|
|
 |
|
OsijekNepokoreniGrad
Ukupno postova: 724 Spol:  Nebitno
|
Što se tiče Mesićeve podrške, on i njegova stranačka kolegica Pušička, pardon, Pusićka, su dvoje isfrustriranih lupetala...
|
Naravno, a Anto Đapić je magistar i direktor svemira, i samo s njim ćemo se vozit tramvajem do Karlovca i Splita koji već imaju tramvaj. |
|
|
|
|
|
 |
|
anakonda
Ukupno postova: 6288 Lokacija: ...tu sam.... Spol:  Žensko
|
Što se tiče Mesićeve podrške, on i njegova stranačka kolegica Pušička, pardon, Pusićka, su dvoje isfrustriranih lupetala...
|
Naravno, a Anto Đapić je magistar i direktor svemira, i samo s njim ćemo se vozit tramvajem do Karlovca i Splita koji već imaju tramvaj.
|
 nu kikosha  |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
|
 |
|
studenac
Ukupno postova: 238 Lokacija: Slavonija Spol:  Muško
|
Tko je tu ograničen?
|
Dali je "osuđen" (pravomoćno) ili ne, neznam ?  |
|
_________________ Dok je ovaca bit će i šišanja.  |
|
|
|
 |
|
zlusch
Ukupno postova: 2038 Lokacija: Sjenjak Spol:  Muško
|
|
|
|
 |
|
zlusch
Ukupno postova: 2038 Lokacija: Sjenjak Spol:  Muško
|
|
|
|
 |
|
audiworld
Ukupno postova: 2078 Spol:  Nebitno

|
da, trebao je ostati u zatvoru.. kao što bi i svi vi ostali da ste na njegovom mjestu i da ste imali priliku legalno biti na slobodi u drugoj državi. molim vas..
[uklonjeno]. nemaš pojma.. kao nisam HDSSSSSBOSBSOVAc ali sam simpatizer.. poslat ću ti neke članke o padu broja članova u Europi... članstvo je samo formalni čin...nisam ni ja u klubu navijča ,kak se zovu, ugl. Hrvatske pa opet navijam..
Glavaš & co. su [uklonjeno]... i btw. ja ne bi ubijao ljude pa ne bi imao potrebe bježat |
|
|
|
|
|
 |
|
PreacheR
Ukupno postova: 1076 Lokacija: Osijek, JUG II Spol:  Muško
|
Tko je tu ograničen?
|
Dali je "osuđen" (pravomoćno) ili ne, neznam ?
|
Kakve sad ima Dali veze s Glavašem i Bubalom?
Kao što reče uvaženi kolega zlusch, pustite Salvadora Dalija da počiva u miru. Njemu se ionako ne bi svidjeli ti plemenski običaji, a o glazbenom ukusu da i ne pričamo. |
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|