Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Lotomanija: Supersedmica u igri Loto 7/39 nije izvučena, u sljedećem kolu iznosi 38 milijuna kuna

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Mladjo

Ukupno postova: 2890
Spol: Muško Muško
Post Postano: 06.06.2009. 14:49 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

šest hiljada sedamsto dvadeset i tri osijek031.com smile

osijek031.com smile" Bolje jedno vruće pivo nego četri ladna, bolje jedna stara baba nego djeva mlada!" osijek031.com smile
Motor"Whose bike is it baby? It's Zeds. Who is Zed baby? Zed's dead."Motor
osijek031.com smile"Važno je zvati se Mladen!" osijek031.com smile
Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
Fifa

Ukupno postova: 243
Post Postano: 06.06.2009. 15:35 
Naslov:  

taman za gorivo Laughing Cool

Ukupno postova: 79
Spol: Žensko Žensko
Post Postano: 06.06.2009. 20:04 
Naslov:  Re: Lotomanija: Supersedmica u igri Loto 7/39 nije izvučena, u sljedećem kolu iznosi 38 milijuna kun

jel dobio tko danas makar za kavu? Smile ja sedam jedinica! djavo ga nosi i lutriju

Anica
Ukupno postova: 48
Post Postano: 06.06.2009. 20:17 
Naslov:  

ni kune.osijek031.com smile

lavic
Ukupno postova: 835
Upozorenja : 2Upozorenja : 2
Post Postano: 07.06.2009. 10:21 
Naslov:  

Osječanin je napisao/la :
tux je napisao/la :
Pa ovako je veća zarada,iz kola u kolo sve više ljudi uplaćuje loto.Ne bi bilo zanimljivo da je netko odma dobio 19 milijona recimo,ovako sada dobitak kao raste a u njihovu se blagajnu slijeva sve više novaca.

Ne govorim o blagajni Hrvatske lutrije nego o "blagajni" tih koji kao "namještaju". Zašto ne podignu lovu ako mogu? Tko ne bi? Wink

tux - loto se nemoze namjestiti. barem ne na ovom bubnju koji koristi HL, moze se eventualno namjestiti ono izvlacenje za A ili B, jer je tu rijec o vakumu koji mjesa loptice i tu recimo moze određena kuglica biti teza ili laksa pa je veca vjerovatnost da ce nju podici gore...

Citat: ... Za sve one koji sumnjaju imam jedan poziv - dođite i uvjerite se. Sva naša izvlačenja su javna i igrači koji žele doći na snimanje neka si osiguraju dolazak na televiziju, nama je sve isto. Jedan je novinar u subotu bio na izvlačenju, druge su nas redakcije tražile da važemo kuglice - nema problema. Na izvlačenju je prisutan javni bilježnik - pitajte ga...

... otkada je uveden novi sustav 2002. godine svaki igrač dobiva sken uplate svog listića, a svi se podaci o uplatama pohranjuju u posebnom sefu smještenom u zgradi Hrvatske radiotelevizije koji je pod nadzorom komisije. U sefu se čuvaju i kuglice koje su, kunu nam se u Lutriji, sve iste veličine i težine. Operater ubacuje po deset kuglica u bubanj, a dok se on vrti, loptice miješaju lopatice. Vrata kroz koja kuglice ispadaju otvaraju se u jednakim vremenskim razmacima.

da je to tako lako namjestiti, kako neki pricaju sigurno bi si ljudi sami namjestili a ne toliko cekali Rolling Eyes

svatko ko se iole nesto razumije u vjerovatnos jasno mu je da su te price o "namjestanju" teske babske price nekih koji pokusavaju biti "pametni" jer sansa da ce netko dobiti 7 je 1 : 15.380.937 ako uzmes da je za sinocnje izvlacenje uplaćeno 951.366 listića na kojima je odigrano ukupno 8.647.842 kombinacija, od koji je barem 20% kombinacija "duplirano" (iako kad bolje razmislim mozda je taj broj i veci jer sad dosta ljudi dupliraju svoje listice zbog slova da imaju oba pa je to mozda i znatno veci broj duplih kombinacija) dobijes mozda nekih 7.000.000 orginalnih uplacenih kombinacija sto znaci da je uplaceno mozda nekih 45% mogucih kombinacija (ako i toliko) te da je u igri jos oko 8.5 miliona kombinacija... jasno ti je da nije neka umjetnost da glavni zgoditak bude neizvucen...

ako si nevjerni toma, nazovi lutriju i odi na javno izvlacnje, pa nam svima onda reci kako si vidio kako namjestaju pa mozda netko i povjeruje Laughing

lavic
Post Postano: 07.06.2009. 10:25 
Naslov:  Re: Lotomanija: Supersedmica u igri Loto 7/39 nije izvučena, u sljedećem kolu iznosi 38 milijuna kun

stripi je napisao/la :
jel dobio tko danas makar za kavu? Smile ja sedam jedinica! djavo ga nosi i lutriju

Embarassed dobilo se Laughing samo nijedan dobitak vrijedan spomena (6,6+1 Rolling Eyes ) al doci ce i to na red Laughing

danasnje 4 i 5 tko je dobio su jedne od najvecih po isplati otkad je lota 7/39 u hrvata Cool

Fifa

Post Postano: 07.06.2009. 12:42 
Naslov:  

odustanite ljudi...pare su moje, sinoć je vidoviti milan prorekao koji će brojevi biti izvučeni Laughing

Post Postano: 07.06.2009. 13:40 
Naslov:  

Fifa je napisao/la :
odustanite ljudi...pare su moje, sinoć je vidoviti milan prorekao koji će brojevi biti izvučeni Laughing
ono je bilo strašno. najjače su mi provale kad si je onaj majstor razbio jaje o glavu, kad je onoj babi rekao da na papir napiše disciplina i zalijepi si to na kičmu, pa majstori koji su govorili tošiba ko ludo i najbolje se meće u 93 osijek031.com smile
a on pijan ko guzica
a ljudi glupi ko kurac, svačija spika je: "jel imam ja neki urok" osijek031.com smile

osijek031.com smile" Bolje jedno vruće pivo nego četri ladna, bolje jedna stara baba nego djeva mlada!" osijek031.com smile
Fifa

Post Postano: 07.06.2009. 13:48 
Naslov:  

Mladjo je napisao/la :
Fifa je napisao/la :
ono je bilo strašno. najjače su mi provale kad si je onaj majstor razbio jaje o glavu, kad je onoj babi rekao da na papir napiše disciplina i zalijepi si to na kičmu, pa majstori koji su govorili tošiba ko ludo i najbolje se meće u 93 osijek031.com smile
a on pijan ko guzica
a ljudi glupi ko kurac, svačija spika je: "jel imam ja neki urok" osijek031.com smile

a kada je frajer bacio papuču u wc i pustio vodu, i ženska jadna koja je 36 puta rekla harry potter...Laughing......on je čarobnjak 3. poslje merlina Laughing

Mladjo

Post Postano: 07.06.2009. 13:49 
Naslov:  

i sav zelen onakav hahaha
a pio nešto čudno, neki liker

MissTake

Ukupno postova: 8773
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 07.06.2009. 13:53 
Naslov:  

ja sam čekam da usnujem (kao mendeljejev) dobitnu kombinaciju pa ujtro idem uplatiti

SVI SMO MI VUCO
Fifa

Post Postano: 07.06.2009. 13:59 
Naslov:  

Mladjo je napisao/la :
i sav zelen onakav hahaha
a pio nešto čudno, neki liker

Cool

kad je tipu reko da on i žena odu na košarkaski teren i kad zabiju oboje tricu skinut će urok..Laughing , a kaže tip, meni su ženi amputirali noge prije 5 godina Confused , kaže milan, e ja joj ne mogu pomoći onda, nisam ja bog, ja sam samo čarobnjak.....Laughing Laughing Laughing

lavic
Post Postano: 07.06.2009. 17:44 
Naslov:  

meni je najbolje bilo ono s kartom "čelzi" Laughing

Ukupno postova: 79
Post Postano: 07.06.2009. 18:56 

pa dobro gdje gledate milana!!!! kad je išao na obn vrijedilo je dočekat 2 ujutro sa bocom vina i valjat se od smjeha!

Fifa

Post Postano: 07.06.2009. 20:18 
Naslov:  

ja ga gledao jučer od 12 na Z1

Skoči u forum: