Autor |
Poruka |
Mladjo
Ukupno postova: 2890 Lokacija: Madrid Spol:  Muško
|
šest hiljada sedamsto dvadeset i tri  |
|
|
 |
Fifa
Ukupno postova: 243 Lokacija: Osijek/Zagreb Spol:  Muško
|
|
|
 |
stripi
Ukupno postova: 79 Lokacija: osijek Spol:  Žensko
|
jel dobio tko danas makar za kavu?  ja sedam jedinica! djavo ga nosi i lutriju |
|
|
|
|
 |
Anica Ukupno postova: 48 Lokacija: Osijek Spol:  Žensko
|
ni kune.  |
|
|
|
|
 |
lavic Ukupno postova: 835 Spol:  Muško

|
Pa ovako je veća zarada,iz kola u kolo sve više ljudi uplaćuje loto.Ne bi bilo zanimljivo da je netko odma dobio 19 milijona recimo,ovako sada dobitak kao raste a u njihovu se blagajnu slijeva sve više novaca.
|
Ne govorim o blagajni Hrvatske lutrije nego o "blagajni" tih koji kao "namještaju". Zašto ne podignu lovu ako mogu? Tko ne bi?
|
tux - loto se nemoze namjestiti. barem ne na ovom bubnju koji koristi HL, moze se eventualno namjestiti ono izvlacenje za A ili B, jer je tu rijec o vakumu koji mjesa loptice i tu recimo moze određena kuglica biti teza ili laksa pa je veca vjerovatnost da ce nju podici gore...
Citat:
... Za sve one koji sumnjaju imam jedan poziv - dođite i uvjerite se. Sva naša izvlačenja su javna i igrači koji žele doći na snimanje neka si osiguraju dolazak na televiziju, nama je sve isto. Jedan je novinar u subotu bio na izvlačenju, druge su nas redakcije tražile da važemo kuglice - nema problema. Na izvlačenju je prisutan javni bilježnik - pitajte ga...
... otkada je uveden novi sustav 2002. godine svaki igrač dobiva sken uplate svog listića, a svi se podaci o uplatama pohranjuju u posebnom sefu smještenom u zgradi Hrvatske radiotelevizije koji je pod nadzorom komisije. U sefu se čuvaju i kuglice koje su, kunu nam se u Lutriji, sve iste veličine i težine. Operater ubacuje po deset kuglica u bubanj, a dok se on vrti, loptice miješaju lopatice. Vrata kroz koja kuglice ispadaju otvaraju se u jednakim vremenskim razmacima.
|
da je to tako lako namjestiti, kako neki pricaju sigurno bi si ljudi sami namjestili a ne toliko cekali
svatko ko se iole nesto razumije u vjerovatnos jasno mu je da su te price o "namjestanju" teske babske price nekih koji pokusavaju biti "pametni" jer sansa da ce netko dobiti 7 je 1 : 15.380.937 ako uzmes da je za sinocnje izvlacenje uplaćeno 951.366 listića na kojima je odigrano ukupno 8.647.842 kombinacija, od koji je barem 20% kombinacija "duplirano" (iako kad bolje razmislim mozda je taj broj i veci jer sad dosta ljudi dupliraju svoje listice zbog slova da imaju oba pa je to mozda i znatno veci broj duplih kombinacija) dobijes mozda nekih 7.000.000 orginalnih uplacenih kombinacija sto znaci da je uplaceno mozda nekih 45% mogucih kombinacija (ako i toliko) te da je u igri jos oko 8.5 miliona kombinacija... jasno ti je da nije neka umjetnost da glavni zgoditak bude neizvucen...
ako si nevjerni toma, nazovi lutriju i odi na javno izvlacnje, pa nam svima onda reci kako si vidio kako namjestaju pa mozda netko i povjeruje  |
|
|
|
|
 |

|
jel dobio tko danas makar za kavu?  ja sedam jedinica! djavo ga nosi i lutriju
|
 dobilo se  samo nijedan dobitak vrijedan spomena (6,6+1  ) al doci ce i to na red
danasnje 4 i 5 tko je dobio su jedne od najvecih po isplati otkad je lota 7/39 u hrvata  |
|
|
|
|
 |
Fifa
|
odustanite ljudi...pare su moje, sinoć je vidoviti milan prorekao koji će brojevi biti izvučeni  |
|
_________________ The Todd accepts all applicants, regardless of age and disability.  |
|
|
 |
Mladjo
|
odustanite ljudi...pare su moje, sinoć je vidoviti milan prorekao koji će brojevi biti izvučeni
|
ono je bilo strašno. najjače su mi provale kad si je onaj majstor razbio jaje o glavu, kad je onoj babi rekao da na papir napiše disciplina i zalijepi si to na kičmu, pa majstori koji su govorili tošiba ko ludo i najbolje se meće u 93
a on pijan ko guzica
a ljudi glupi ko kurac, svačija spika je: "jel imam ja neki urok"  |
|
|
 |
Fifa
|
odustanite ljudi...pare su moje, sinoć je vidoviti milan prorekao koji će brojevi biti izvučeni
|
ono je bilo strašno. najjače su mi provale kad si je onaj majstor razbio jaje o glavu, kad je onoj babi rekao da na papir napiše disciplina i zalijepi si to na kičmu, pa majstori koji su govorili tošiba ko ludo i najbolje se meće u 93
a on pijan ko guzica
a ljudi glupi ko kurac, svačija spika je: "jel imam ja neki urok"
|
a kada je frajer bacio papuču u wc i pustio vodu, i ženska jadna koja je 36 puta rekla harry potter...  ......on je čarobnjak 3. poslje merlina  |
|
|
|
|
 |
Mladjo
|
i sav zelen onakav hahaha
a pio nešto čudno, neki liker |
|
|
 |
MissTake
Ukupno postova: 8773 Lokacija: Somewhere over the Rainbow Spol:  Nebitno
|
|
|
 |
Fifa
|
i sav zelen onakav hahaha
a pio nešto čudno, neki liker
|
kad je tipu reko da on i žena odu na košarkaski teren i kad zabiju oboje tricu skinut će urok..  , a kaže tip, meni su ženi amputirali noge prije 5 godina  , kaže milan, e ja joj ne mogu pomoći onda, nisam ja bog, ja sam samo čarobnjak.....  |
|
|
|
|
 |

|
|
|
 |
stripi
Ukupno postova: 79 Lokacija: osijek Spol:  Žensko
|
pa dobro gdje gledate milana!!!! kad je išao na obn vrijedilo je dočekat 2 ujutro sa bocom vina i valjat se od smjeha! |
|
|
|
|
 |
Fifa
|
ja ga gledao jučer od 12 na Z1 |
|
_________________ The Todd accepts all applicants, regardless of age and disability.  |
|
|
 |
 |
|