e sad, buduci da mi je beskrajno zao takvih ostavljenih zivotinja, dovela sam ju kuci, ali to je samo totalno privremeno rjesenje: ako ju u sljedecih nekoliko dana netko ne bude htio (a raspitivat cu se na sve strane), morat cu ju vratiti na ulicu (zivimo 2 odrasla covjeka s 2 odrasle macke u jednosobnom stanu od 30 kvadrata, nema mjesta ni novaca za macji podmladak, nazalost) - zeli li netko malu macju curicu?
e da, stavila sam ju u kutiju s pijeskom, probala se popiskiti/pokakiti (nije islo, malo je stenjala, mora da ima zatvor), ali u svakom slucaju, mislim da ce nauciti ici na wc dok je kod mene - okice cemo kapati i izljeciti, trebala bi biti "ko nova" za udomitelje

pa mislim,heeeeellloooouuu,o čemu vi pričate?!pa žele ovaku,pa žele onaku macu,pa će ju doći uzeti pa se ne javljaju,pa jako idiot moram zivkati...ma,znaš,teško je udomljavati jer moraš raditi s ljudima - ali kad znaš da je to spašavanje jednog života - onda progutaš sranje i pokušavaš dalje...ja da nemam gastritis,vjerovatno bih ga dobila i da sam normalna - vjerovatno bi popizdila...ako ikako mogu pomoći, javi se!