Autor |
Poruka |
asamblaž Ukupno postova: 5 Spol:  Nebitno
|
da, samo što crnog osječkog u Osijeku ne možeš naći baš po svim kaf.! bzvz |
|
|
|
|
 |
Frost
Ukupno postova: 6403 Lokacija: EU Spol:  Muško
|
Znam gdje ga ima i gdje ću ubit barem jedno danas  |
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
 |
Heroina9
Ukupno postova: 468 Lokacija: Osijek Spol:  Žensko
|
Sad napokon više ne izgleda ko pravo zidarsko pivo!
Što god da popiješ u pretjeranoj količini...bolit ćete glava od mamurluka, tak je bar kod mene.  |
|
 |
Osječanin Ukupno postova: 2492 Spol:  Muško
|
Osječko nije ništa lošije od ostalih hrvatskih piva jedino mu je marketig ravan minus nuli. |
|
|
|
|
 |
fuldstændigamok
Ukupno postova: 711 Lokacija: Behind you Spol:  Muško
|
Istina.
Osim onog dijela gdje osječko nije ništa lošije od ostalih hrvatskih piva. Jer je. |
|
_________________ L' essentiel est invisible pour les yeux. |
|
|
 |
Jedan_iz_mase
Ukupno postova: 173 Lokacija: Tu negdje, u masi Spol:  Nebitno
|
Istina je, ali litra piva za mene je sve samo ne previše
Evo, imao sam i prijatelja neki dan u gostima, nije iz Hrvatske, i čovjek ide probati lokalno pivo. Nije se mogao načuditi kakvo je to pivo nakon kojeg te (pola litre) boli glava? |
|
_________________ ______________________________________________________________
Tuđi uspjeh nije tvoj neuspjeh (netko je rekao, a ja pametno prepisao) |
|
|
 |
Ian_McKaye Ukupno postova: 96 Spol:  Muško
|
Jebeš ga, do jaja je ovaj novi dizajn, al' šta će bit s nama šabanima koji smo više nego išta voljeli popit "zidarsko" ispred kvartovske trgovine?  |
|
|
|
|
 |
fuldstændigamok
Ukupno postova: 711 Lokacija: Behind you Spol:  Muško
|
Ostat ćete šabani. |
|
_________________ L' essentiel est invisible pour les yeux. |
|
|
 |
oftopik
Ukupno postova: 431 Spol:  Nebitno
|
Istina je, ali litra piva za mene je sve samo ne previše
Evo, imao sam i prijatelja neki dan u gostima, nije iz Hrvatske, i čovjek ide probati lokalno pivo. Nije se mogao načuditi kakvo je to pivo nakon kojeg te (pola litre) boli glava?
|
ti i tvoj lega ste ko neke tetkice |
|
|
|
|
 |
Fast Ukupno postova: 95 Lokacija: osijek Spol:  Muško
|
Crno odlično a o svijetlom bi se dalo komentirat još uvijek nažalost |
|
|
|
|
 |
cohors Ukupno postova: 205 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
odlično pivo, odlična boca..
ovima koji prigovaraju da ne valja... vi se držite stele, tuborga, bavarije i sličnih "piva"... |
|
_________________ www.kohorta.net |
|
|
 |
studenac
Ukupno postova: 238 Lokacija: Slavonija Spol:  Muško
|
Boca je OK, samo još kad bi malo poboljšali saržaj.  |
|
_________________ Dok je ovaca bit će i šišanja.  |
|
|
 |
kyx
Ukupno postova: 1524 Spol:  Muško
|
|
|
 |
PreacheR
Ukupno postova: 1076 Lokacija: Osijek, JUG II Spol:  Muško
|
Joj što volim kad mi tu pametuju o osječkom pivu.
Svi sad kao hvale pivo, čovjek bi pomislio da se osječko troši ono na tisuće hektolitara. Prava istina je drugačija. Usudio bih se dati procjenu da osječko ne konzumira više od 15-20% mlađe populacije. Po ovim postovima čovjek bi zaključio da je taj broj >80%!! Što god mi tu pametovali, činjenica je da kvaliteta osječkog piva nije u rangu ostalih domaćih lagera. Uostalom, to možete pitati i tehnologe u pivovari, pa će vam i sami potvrditi. Kum mi je donedavno radio u pivovari, pa mi je eto dao neke informacije. Uglavnom, pivovara bi morala uložiti veliku pinku u modernizaciju tehnološkog procesa, a oni to za sada nemaju.
Naposlijetku, kada sam se već nakenjao, bio bi red da pohvalim novi design boce. |
|
_________________ Prijete mi noću, u moju sobu krišom uđu. Nađu me budnog gdje slušam otkucaje sata. Priđu mi tiho dok imam kamen 'mjesto srca i lagano sklope prste oko moga vrata. |
|
|
 |
lufus Ukupno postova: 2044 Spol:  Muško
|
odlično pivo, odlična boca..
ovima koji prigovaraju da ne valja... vi se držite stele, tuborga, bavarije i sličnih "piva"...
|
upravo to, drzite se sokica u pivskim bocama  |
|
|
|
|
 |
 |
|