Autor |
Poruka |
mija Ukupno postova: 122 Spol:  Nebitno
|
Predlažem kolegama iz HSPa-a da popiju nešto za smirenje, da se malo odmore ipak su imali burnu noć. Nikoga od poznatih sinoć na portalu. Kao što se vidi ankete iz Glasa, Nove TV i sl. bile su dosta budimo realni realne, čak što više Snaga grada je dobivala i manje po tim anketama, al što je tu je. Da je bar Đapić uspio prokopati prugu do Josipovca, organiziranti još pokoji koncert na račun grada Osijeka (tj.nas koji plaćamo porez i prirez)- a u svrhu vlastite promocije, da mu je bar premijer još koji put došao u goste, ili barem da se slikao s predsjednikom, al eto baš nekako nema sreće. Džaba i OSTV, I Sl.dom i Jutarnji i M.Jergović i Drago H. i Pecnik i svi tramvaji ovog grada kad te neće sreća.
Ali nada umire posljednja, tko zna. Jedva čekam ankete Media metroa i kolumne i političke komentare navedenih neovisnih i slobodnih novinara. |
|
|
|
|
 |
pernabukano
Ukupno postova: 706 Spol:  Nebitno
|
Hoćemo ankete OSTV-a!
Uljepšajte nam dan. |
|
_________________ Moj Osijek... |
|
|
 |
mikka Ukupno postova: 95 Spol:  Žensko
|
Baš to treba osječanima..."Snaga grada" buahahahahahahaa. Ljudi koji se bave politikom trebali bi biti na nekoj razini civilizacije koja je iznad one neandertalske (gađanje jajima zgrade, paljenje zastave...) Uz takvu "snagu grada, naroda" ili kako već slogan ide...jadni mi osječani! Iako sam desničarka, kontam si da bi na ovim izborima bilo bolje da je pobijedio sdp negoli ovi neandertalci i marionete. |
|
|
|
|
 |
pernabukano
Ukupno postova: 706 Spol:  Nebitno
|
koliko je ljudi islo automatizmon i zaokruzivalo broj 1 na listicima, ali za gradonacelnika, ups evo bubala na prvo mjestu hehehe, znaci dobio glasove greskom
|
Istina. Predlažem da Đapić zamjeni prezime s imenom, pa da u drugom krugu bude 1. na listi.
1. Đapić Anto
2. Krešimir Bubalo |
|
|
|
|
 |
|
Pa da , vidjelo se na tv-e kako su Krešo i Ivan digli na ramena Danijelu koja je gađala zgradu Hdz-a jajima.
|
|
|
|
|
 |
hengl Ukupno postova: 234 Spol:  Nebitno
|
mija, ja danas bila kod Bajte apoteci kupit neke tablete, a ono prazne police. Sve pokupijo Vrbošić da se smiri |
|
|
|
|
 |
|
valjdaje dobio neki popust, a đapić si je sredio preko ivića
|
|
|
|
|
 |
studenac
Ukupno postova: 238 Lokacija: Slavonija Spol:  Muško
|
Dragi forumašu, ne znam na što misliš?! Ja i dalje tvrdim ono što sam i do sada tvrdila, ostajem pri svojim stavovima. Na znam zašto bi me trebalo nešto poljuljati u tome?! Od politike ne živim, a ako opcija koju ja podržavam nije prošla u 1. krugu - nisam baš vesela, ali ne doživljavam to kao kraj svijeta. Ja znam da je Bubi vama alfa i omega u životu, sve vam daje i uzima kad treba, pa mogu shvatiti ovolike emocije. Ja imam svoje stavove i ostajem kod njih, bili oni in ili out pred publikom Red Carpeta...
|
Kao prvo meni su moja djeca i alfa i omega u životu. A kao drugo koliko smo primjetili ovdje na forumu tebi i još nekima su BUBIMIR i ekipa alfe i omege. Prema tome sama si pisala o tome i nisi nikako dala da ti netko pokuša na ovaj ili onaj način objasniti da si u krivu odnosno da razmisliš (odnosno provjeriš) o nekim stvarima prije nego što napišeš. I zbog takvih mi je drago da BUBIMIR konačno "propadne" u politici. Takvi koji nisu htjeli vjerovati u promjene doveli su HSP na političke margine. Samo mi je žao što ima nekoliko "normalnih" ali oni ne mogu dati svoj doprinos jer po vama "nisu podobni" za istupe u javnosti.  |
|
_________________ Dok je ovaca bit će i šišanja.  |
|
|
 |
scero Ukupno postova: 82 Spol:  Nebitno
|
jutarnji:
Osijek: HDZ želi da Đapić odustane od kandidature?
Piše: N. Patković/EPEHA
Foto: Vlado Kos/CROPIX
--------------------------------------------------------------------------------
Nakon što ga je Đapić prozvao izdajicom Matković je u drugom krugu skloniji podržati Bubala
OSIJEK - Krešimir Bubalo ili Ante Đapić? Tko će od njih biti novi osječki gradonačelnik znat će se 31. svibnja, no s obzirom na prvi rezultat evidentno je da Bubalo ulazi s prednosti od čak 16 posto glasova.
Ipak, Đapić je uvjeren da može svladati Bubala. - Bit će to personalizirana kampanja, a strategija će biti definirana do kraja dana. Splasnut će za nas negativni čimbenici iz “slučaja Glavaš i Matković”, koji se pokazao kao izdajica i vjerujem da će njegovi birači to prepoznati te glasati za mene - rekao je danas Đapić.
Većina u vijeću
To što ga je Đapić prozvao izdajicom mogao bi biti i jedan od razloga zašto je nezavisni kandidat Gordan Matković skloniji podržati kandidaturu svoga partnera s tenisa, HDSSB-ova kandidata Krešimira Bubala.
Osim toga, s njim bi u Gradskom vijeću imao i većinu od 14 vijećnika.
- Mogu reći da će nam smjer biti logika i stabilnost, a to nije 7 stranaka i partnera - izjavio je Matković.
Prljava kampanja
No, do nas je došla informacija da će HDZ-ovci pokušati pritisnuti Đapića da odustane od kandidature, čime bi u drugi krug išao Matković, jer drže da ima više izgleda protiv Bubala. To nitko nije želio potvrditi, a iz Đapićeva stožera su javili da to “ne dolazi u obzir”.
S druge strane, Bubalu sa svih strana stižu čestitke. Dok smo sjedili za stolom, zvao je Čačić, a Bubalo se pohvalio i da ga je zvao i Stjepan Mesić.
- Imamo program koji ćemo pojačati obilascima četvrti u kojima smo imali slabiji rezultat. Od Đapića očekujem još prljaviju kampanju - istaknuo je Bubalo |
|
|
|
|
 |
Sharon
Ukupno postova: 1469 Lokacija: Osijek Spol:  Žensko
|
Kao prvo: razina vaše naslade nad izbornim rezultatima Đapića (koji i nisu baš toliko loši nakon štete koju je pretrpio od Matkovića) je bolesna. Ako je intenzitet naslade proporcionalan intenzitetu straha pred izbore (jer, budimo iskreni - otimate se za iste i s Đapićem i s Matkovićem)- onda ste se bili prilično usrali...
I još jedna zamolba: okani se ambicija da me uvjeriš kako sam u krivu. Pomiri se: na stvari gledamo drugačije. Demokracija je i ona to dopušta. Oporba je tamo normalna pojava i ako mene pitaš: ništa zato što se svađamo. |
|
|
|
|
 |
Sharon
|
he, he - ovo mu dobro ide! |
|
|
|
|
 |
scero Ukupno postova: 82 Spol:  Nebitno
|
niko se nije usro pred izbore kad su sve ankete pokazivale slican rezultat ovome,samo je ostv i slavonski dom hrabrio Hspovce da se ne raspadnu odmah.
ja sam prije vise od mjesec dana rekao da ce bez problema grad osvojjiti Bubalo i Vrdoljak a kad im se prikljucila lovokovicka rekao sam da ce mozda to biti i u prvom krugu ali onda je matkovi uzeo nesto glasova i njima pa se mora trositi lova na jos jedan krug
Zivila  |
|
|
|
|
 |
Fifa
Ukupno postova: 243 Lokacija: Osijek/Zagreb Spol:  Muško
|
Ovi bi izbori trebali rezultirati s nekoliko važnih promjena na osječkoj političkoj sceni.
Najprije, trebali bi rezultirati nestankom Đapića, a naknadno i Hsp-a, iz njihove osječke enklave (dakle, da se dogodi ono što se dogodilo u cijeloj Hrvatskoj, s iznimkom Slavonskog Broda - eto s kojim se gradom Osijek mora uspoređivati).
Drugo, neophodne su smjene u 2 najveće hrvatske stranke Hdz-u i Sdp-, i to takve smjene da za 4 godine te stranke budu u mogućnosti ponuditi vlastite kandidate.
Treće, zbog nesmjenjivosti gradonačelnika, bilo bi krajnje neozbiljno da se u vijeću (pa tako i županijskoj skupštini) formiraju bilo kakve koalicije koje ne bi podržavale izabranog gradonačelnika i župana.
Na kraju, čisto radi europskije profilacije političara u Osijeku, bilo bi dobro da Glavašu potvrde kaznu, te da se još dugo ne vrati u Osijek, te da potpuno nestane osječki Hsls na čelu s Bajtom.
Idealna projekcija političkog stanja u Osijeku imala bi 4 stranke (Hdz, Sdp, Hdssb, Hns). Dvije centralne deno i lijevo, jednu istinski regionalnu desno i jednu građansko lijevu.
|
ovo je jedan od pametnjih postova koji sam pročitao na ovom forumu.
Potpisujem do kraja....  |
|
|
|
|
 |
Sharon
|
Nema veze što vam je uzeo; ionako ćete završiti zajedno. Kemija koju Matković odašilje Bubalu odavno je zamjetna... Ako mu bude trebao - možda ga i uzme. |
|
|
|
|
 |
TataMata
Ukupno postova: 1180 Spol:  Nebitno
|
Kao što napisah i prije, nije gotovo dok nije gotovo....
Ekipi iz HDSSB-a čestitam na dobrom rezultatu....te pozivam da ne iziđu na izbore u drugom krugu, jer već se sve zna, ne?  |
|
_________________ Đe si lega.....šo ima? Ma niš brca....lagano điram i snajpam butre...možda će se koja šapit... |
|
|
 |
 |
|