Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Grad donio niz sumnjivih odluka, novinari protjerani sa sjednica!

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Sideshow

Ukupno postova: 40
Spol: Muško Muško
Post Postano: 14.05.2009. 14:10 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Sharon je napisao/la :
Nastojim ne komentirati, ali: " ...proziva Bubalo...", zatim: "...rekao Matković...". Lijepa besplatna promidžba za protukandidate ili antipromidžba Đapiću, još kad vidim tko je u potpisu članka... Ne moramo biti realni, ali nismo ni debilni...

Ne kužim...što sa dotičnim potpisnikom članka?Nije baš da čitam Glas Slavonije često pa sam propustio nešto?

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
Sharon

Ukupno postova: 1469
Spol: Žensko Žensko
Post Postano: 14.05.2009. 15:13 
Naslov:  

Sideshow je napisao/la:
Sharon je napisao/la :
Nastojim ne komentirati, ali: " ...proziva Bubalo...", zatim: "...rekao Matković...". Lijepa besplatna promidžba za protukandidate ili antipromidžba Đapiću, još kad vidim tko je u potpisu članka... Ne moramo biti realni, ali nismo ni debilni...

Ne kužim...što sa dotičnim potpisnikom članka?Nije baš da čitam Glas Slavonije često pa sam propustio nešto?

Vjeruj mi, nisi propustio ništa... Ako se odlučiš za kakav dnevni list - ove zaobiđi radi mentalne higijene...

W.M. Felt
Ukupno postova: 2158
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 14.05.2009. 15:48 
Naslov:  

Sharon je napisao/la:
Sideshow je napisao/la:
Sharon je napisao/la :

Vjeruj mi, nisi propustio ništa... Ako se odlučiš za kakav dnevni list - ove zaobiđi radi mentalne higijene...

Ako ste u poziciji, draga Hsp-ovko, da druge savjetujete da ne čitaju Glas (jer ništa ne propuštaju) to mora značiti da isti Glas sami čitate, jer inače ne biste znali što u njemu piše, te da ga valja izbjegavati. Međutim, na taj ste način, automatski, vrlo loše mentalne higijene, što sami tvrdite.

Pa zašto da čovjek sluša savjete nekog tko je vrlo loše mentalne higijene? Ujedno, forumaš Sideshow nije vas pitao kakve su Glas Slavonije novine, nego što ne valja sa novinarom Tomislavom Levakom - osoba dobre mentalne higijene to bi shvatila.

No ovdje se radi o fanatičnoj zaluđenosti Đapićem i Hsp-om, kakva se ne nalazi kod običnog člana te stranke. Forumašica Sharon je očito malo ozbiljnija Hsp-ovka, recimo član Glavnog stana, zapovjedništva HOS-a, ili nešto slično. Zato sve razumijemo i opraštamo.

OsijekNepokoreniGrad

Ukupno postova: 724
Post Postano: 14.05.2009. 15:50 
Naslov:  Re: Grad donio niz sumnjivih odluka, novinari protjerani sa sjednica!

Prije bih rekao član uže obitelji đapić.

essek031

Ukupno postova: 168
Post Postano: 15.05.2009. 2:21 

OsijekNepokoreniGrad je napisao/la :
Prije bih rekao član uže obitelji đapić.

To po sebi sudiš člane uže obitelji Glavaš?

bazooka_joe

Ukupno postova: 3237
Post Postano: 15.05.2009. 8:07 
Naslov:  

essek031 je napisao/la:
PEGY je napisao/la :
essek031 je napisao/la:
A gdje je pokriče za te optužbe? Gdje su argumenti, dokazi? Kaže Bubalo, kaže Matković, kaže moja baba, kaže komšija Mato. Koliko ja znam nitko nije kriv dok se ne dokaže suprotno. A svi znamo kome se dokazalo suprotno!

jaoj čekaj samo dok se Đapi dokaže....bit će i on kod kuma na jezeru tamo odakle ne izručuju.

Ti uopče nisi osoba s kojom ću ulaziti u raspravu, to sam ti već prije rekao... K tome još imaš 17 godina i prema tome ni nemaš pravo glasa na izborima. Idi tamo lakiraj nokte ili tako nešto! Very Happy

Stara iskusnjara ne kuzi da ce cura za koju godinu glasati na parlamentarnim izborima? Hoce li to biti mandat sabora bez hsp-a?

"We've arranged a global civilization in which most crucial elements profoundly depend on science and technology. We have also arranged things so that almost no one understands science and technology. This is a prescription for disaster. We might get away with it for a while, but sooner or later this combustible mixture of ignorance and power is going to blow up in our faces." - Carl Sagan
asko
Ukupno postova: 349
Post Postano: 15.05.2009. 8:16 
Naslov:  

aspeovci kako tumačite da je i jutarnji list pisao o tome?jel i njih glavaš kupio?
al ne, vi znate samo za onu napad je najbolja obrana.ne daj bože pa da netko tko je na poziciji kaže realno stanje stvari, ali budimo realni oni znaju da je to istina (kad mi netko kaže da jučerašnji koncert prljavaca poklon građanima za otvorenje nedovršene pruge i da nema veze s izborima ja poludim)

morgan

Ukupno postova: 3964
Post Postano: 15.05.2009. 23:24 

[img][/img]
može li mi tko objasniti ovaj pametan potez?
sje...li su dvije poljoprivredne parcele,nisu našli za shodno napraviti cestu po već postojećoj ruti - te tako spojiti groblja i poljoinstitut - a što je najgore cesta ne vodi nigdje!!!i za koga je to napravljeno?
sve miriši na ubrzanu parcelizaciju te rasprodaju....
zna li netko išta više o tome?

lufus
Ukupno postova: 2044
Post Postano: 16.05.2009. 20:43 

Gdje je to?

nisam za

Ukupno postova: 307
Post Postano: 16.05.2009. 22:59 
Naslov:  

Pa Danice, što si ti naivna.
Kako ne vodi nigdje, vodi u bolji život, ali samo njima a nama svima.

Sharon

Ukupno postova: 1469
Spol: Žensko Žensko
Post Postano: 16.05.2009. 23:43 
Naslov:  

W.M. Felt je napisao/la:
Sharon je napisao/la:
Sideshow je napisao/la:
Sharon je napisao/la :

Ako ste u poziciji, draga Hsp-ovko, da druge savjetujete da ne čitaju Glas (jer ništa ne propuštaju) to mora značiti da isti Glas sami čitate, jer inače ne biste znali što u njemu piše, te da ga valja izbjegavati. Međutim, na taj ste način, automatski, vrlo loše mentalne higijene, što sami tvrdite.

Pa zašto da čovjek sluša savjete nekog tko je vrlo loše mentalne higijene? Ujedno, forumaš Sideshow nije vas pitao kakve su Glas Slavonije novine, nego što ne valja sa novinarom Tomislavom Levakom - osoba dobre mentalne higijene to bi shvatila.

No ovdje se radi o fanatičnoj zaluđenosti Đapićem i Hsp-om, kakva se ne nalazi kod običnog člana te stranke. Forumašica Sharon je očito malo ozbiljnija Hsp-ovka, recimo član Glavnog stana, zapovjedništva HOS-a, ili nešto slično. Zato sve razumijemo i opraštamo.

Ah, čitam i Glas (samo on-line izdanje jer ne dam novce za to) iz razloga: treba čitati i lošu štampu da bi znao ocijeniti što je dobro. Ista stvar i s knjigama, filmovima itd. Čudim se da kapacitet Felt brani boje ovakvog lista, mora da ga plaća Zewa ili Paloma za virtualnu promidžbu...
A ovo zadnje - he, he - meni je najbolje ovo s časnicom HOS-a!!! Ludnica!

Skoči u forum: