Ponosan sam sto radim kazneno djelo
Društvo, politika
BaudolinoOsoba koja u lokaciji ima "NDH Osijek" podržava Matkovića. Zašto me to ne čudi?
Da, i? Ovdje se radi o lokalnoj razini, jer hoću dobro svom gradu. A to što za mene ne postoji druga država osim NDH, nema sa lokalnim izborima baš veze.
SlavonskiBaudolinoOsoba koja u lokaciji ima "NDH Osijek" podržava Matkovića. Zašto me to ne čudi?
Da, i? Ovdje se radi o lokalnoj razini, jer hoću dobro svom gradu. A to što za mene ne postoji druga država osim NDH, nema sa lokalnim izborima baš veze.
razmisli sta govoris, imas 18 godina pricas o NDH, sacuvaj boze
maddox_rumbleSlavonskiBaudolinoOsoba koja u lokaciji ima "NDH Osijek" podržava Matkovića. Zašto me to ne čudi?
razmisli sta govoris, imas 18 godina pricas o NDH, sacuvaj boze
Zadrži glupe komentare za sebe.
@Baudolino, apsolutno me ničime ne možeš isprovocirati. Matković je pošteni čovjek koji je stao u branik "tvoje" RH, i ničim nije okaljao svoj ugled. Razlazom sa Đapićem, Đapić je izgubio jedinog poštenog čovjeka oko sebe. I Matković je jedini koji može promjeniti lošu sliku u gradu Osijeku, ako je takvo što više uopće moguće učiniti.
ti zadrszi glupost za sebe
SlavonskiOpet on Matkovica naziva gospodinom!Gogo a da to mozda nisi ti???Jer mislim da nema drugih koji Gogu(jebem ga u nadimak) smatraju gospodinom.Ako kojim slucajem to nisi ti,onda si "slavonski" gadno napusen!!!
Najviše mi je žao što se raspala koalicija HDSSBa i HSPa. Mrzki mi HDZ, a ni crveni ne bi imali izgleda.
Međutim, sami su si za raspad krivi. A podržati valja g. Gordana Matkovića, koji je na vrijeme uvidjeo kuda HSPov brod sa lažnim magistrom na čelu tone i vodi.
Slavonski
Najviše mi je žao što se raspala koalicija HDSSBa i HSPa. Mrzki mi HDZ, a ni crveni ne bi imali izgleda.
Međutim, sami su si za raspad krivi. A podržati valja g. Gordana Matkovića, koji je na vrijeme uvidjeo kuda HSPov brod sa lažnim magistrom na čelu tone i vodi.
da, apsolutno NA VRIJEME je uvidjeo..samo mu je trebalo 18 godina da progleda...
maddox_rumblealo decko ovo sto pricas, pa to je u rangu veleizdaje, negiranje drzave, poticanje ustastva
Jesam li ja bolan prvi počeo? Ti imaj svoje, ja imam svoje. Hvala Bogu da negiram državu, jer imam svoju koja nije potpisala nikada kapitulaciju, i jer se moja familija borila i ginila za tu državu, i sad bih se ja trebao svoje države stiditi. Zato što reformirani komunisti vladaju tzv. RH. Naravno da ne ću! Nemoj me vuć za jezik. Nisam ja došao provocirati, niti sam ja nabijao što meni piše pod lokacijom.
Slavonskimaddox_rumblealo decko ovo sto pricas, pa to je u rangu veleizdaje, negiranje drzave, poticanje ustastva
Jesam li ja bolan prvi počeo? Ti imaj svoje, ja imam svoje. Hvala Bogu da negiram državu, jer imam svoju koja nije potpisala nikada kapitulaciju, i jer se moja familija borila i ginila za tu državu, i sad bih se ja trebao svoje države stiditi. Zato što reformirani komunisti vladaju tzv. RH. Naravno da ne ću! Nemoj me vuć za jezik. Nisam ja došao provocirati, niti sam ja nabijao što meni piše pod lokacijom.
ne nabijam ja nis, isticem da radis kazneno djelo samo to
maddox_rumble
Pa i hrvatski branitelji su 1991. radili kazneno djelo protiv Jugoslavije! Što će reći, ja sam ponosan što radim kazneno djelo.
SlavonskiPa i hrvatski branitelji su 1991. radili kazneno djelo protiv Jugoslavije! Što će reći, ja sam ponosan što radim kazneno djelo.
Reci to onom tko te bude prijavio

Slavonski
oj..mlatimudane....jebem te ja u državu....kažeš nije potpisala nikakvu kapitulaciju....uopće...ajd dobro....dobiješ državu tak da pod pritiskom Mussolinija prepustiš Italiji TERITORIJ REPUBLIKE HRVATSKE...baš krasno....
..pa kad malo zagusti "veliki" poglavnik zbriše u Argentinu....a prije toga malo političke kombinacije s četničkim vođom Dražom Mihailovićem ....
..maramice koštaju kunu i po...kupi si ih na moj račun pa prvo nauči brisat nos.....al živio ti meni rođo....
Slavonskiti si neki malo žešći slučaj sa svojih 18 jelda. neznaš ni dupe obrisat a držiš neke netočne lekcije iz povijesti. svaka ti dala...maddox_rumblealo decko ovo sto pricas, pa to je u rangu veleizdaje, negiranje drzave, poticanje ustastva
Slavonski
maddox_rumble
Pa i hrvatski branitelji su 1991. radili kazneno djelo protiv Jugoslavije! Što će reći, ja sam ponosan što radim kazneno djelo.![]()
Prvo da ti odmah napišem::[uklonjeno]!!
Nemaš nikakovo pravo blatiti hrvatske branitelje jer si bio u stomaku kad se sve događalo.A KD protiv juge,ti si totalni [uklonjeno],i zanima me kako samo prolaziš kroz školovanje.
Mješaš kruške i jabuke što se tiče NDH i RH,al činimi se da tebi nevredi objašnjavati..
Mladjoti si neki malo žešći slučaj sa svojih 18 jelda. neznaš ni dupe obrisat a držiš neke netočne lekcije iz povijesti. svaka ti dala...
Hehe, ovakvi su mi najjači, sa ovakvim mutavim komentarima.
E pa za tvoju informaciju, da ja imam 18 godina. Ali mene nitko ne uzdržava, već ja sebe sam. Ja radim u svojoj struci već. A što se tiče netočnih lekcija, ne bih se složio. Poprilično su točne.
SlavonskiBaudolinoOsoba koja u lokaciji ima "NDH Osijek" podržava Matkovića. Zašto me to ne čudi?
na čemu si? PCP, koka, tabletice, slatko od jagoda?
Inače, puno prikladniji naziv za temu bi bio "Profil jednog HSP-ovca, podvrsta: Mačkofil". Ovako prijeti opasnost da se tema opet pretvori u raspravu o ustašama i ostalim povijesnim i moralnim gubitnicima, a to nam stvarno ne treba.
BaudolinoCijelo vrijeme se skreće na nebitne stvari.Htio bih samo napomenuti da nisam ja pokrenuo ovu temu, negu su raspravu s teme o rezultatima anketa moderatori izdvojili u zasebnu temu.
Stalno se nešto priča okolo kere.
NEGO, ja sam u nedoumici koga bi zaokružio, vidim kako imaš potrebu reči koga se treba zaokružiti pa eto ovim te putem molim da to i kažeš, možda i meni razriješiš misteriju koga da zaokružim?! KOGA? KOGA?
marijuan
na čemu si? PCP, koka, tabletice, slatko od jagoda?
nije taj nikad okusio ništ od toga,da je nebi tako razmišljao
Slavonski
Hvala Bogu da negiram državu, jer imam svoju koja nije potpisala nikada kapitulaciju, i jer se moja familija borila i ginila za tu državu, i sad bih se ja trebao svoje države stiditi.
mali reality check: jasno ti je da ne ndh ne postoji?
ako hoćeš biti frajer i dosljedan svojim stavovima, koliko god oni bili ovakvi ili onakvi, odrekni se lijepo državljanstva ove države koju ionako ne priznaješ, pa traži politički azil negdje druge, ili, još bolje, budi apatrid. pa da vidimo kako ćeš putovati i ostvarivati svoja građanska i socijalna prava.
Da pojasnim: Đapićevo debljanje za vrijeme gradonačelničkog mandata dio je skrivenog plana stvaranja crvotočine (tj. Einstein-Rosenova mosta) kroz prostor-vrijeme. Laičkim riječnikom, sada, kada je Đapić postigao kritičnu masu, počeo je svijati prostor-vremenski kontinuum oko sebe, fenomen koji je konačno kreirao stalni E-R most prema drugom prostor-vremenskom univerzumu.
U tome su univerzumu snage osovine također izgubile, ali očigledno su se nacisti i vodstvo NDH uspjeli povući na svoje baze na Antarktici (Nova Švabija i Nova Hrvatska - supertajna baza NDH na Antarktiku). Tamo, otkrivši rupu na polu koja vodi na površinu Druge Zemlje (šupljega dijela našeg planeta), porazili su civilizaciju gmazova iz niže 4. dimenzije i služeći se njihovim ropskim radom napravili naprednu civilizaciju te sada (tj. njihovo 'sada') kuju planove za konačno preuzimanje svijeta.
Ne znamo koliko su napredni, ali po svemu sudeći vrlo - civilizacija je to u kojoj 18-godišnjaci žive samostalno i donose velike odluke. Možemo samo pretpostaviti da im je ova crvotočina izvrsna prilika za osvajanje svijeta kakvoga mi znamo, tj. invaziju na naše prostor-vrijeme.
Podsjetimo, i prije su se pojavljivali forumaši koji su tvrdili da je naša verzija povijesti netočna, a ova tema (pojava) to samo potvrđuje.
Valja još samo utvrditi je li i sam Đapić registriran na ovom portalu da se pojava prenosi na internet ili se pojava odnosi na sve u osijeku u doticaju sa portalom.
Daljnja su istraživanja u tijeku...
Ovo je cisto intelektualno nasilje i sikaniranje ljudi iz drugih vremenskih kontinuuma!
............................
uze mi rijeci iz usta....
Slavonskizato da svi vide kakav si debil. eto zašto.Kakve su ovo gluposti? Zašto je otorena ova tema, i zašto se izvači iz konteksa ono što sam rekao?
Slavonskipa vjerojatno zato što si neki kovinotokar ili tako neki kurac (bez uvrede ikome) i nisi u školi stigao naučiti išta pametnoMladjoti si neki malo žešći slučaj sa svojih 18 jelda. neznaš ni dupe obrisat a držiš neke netočne lekcije iz povijesti. svaka ti dala...
Hehe, ovakvi su mi najjači, sa ovakvim mutavim komentarima.![]()
E pa za tvoju informaciju, da ja imam 18 godina. Ali mene nitko ne uzdržava, već ja sebe sam. Ja radim u svojoj struci već. A što se tiče netočnih lekcija, ne bih se složio. Poprilično su točne.
AngeliumAjde nemojte tako. Malo ipak pomozite dečku. Objasnite mu da on kao podržavatelj NDH i Matkovićevi ljudi ne idu zajedno
- Slaovnskimalo si prouči glanvom Matkovićevog potrča - Bojana Bodražića - što mu je djeda 91 radio i što mu je otac a na kraju provjeri si i tko je mladog Bodražića brutalno pretukao prije nekoliko godina
. No svakako provjerio ti to ili ne, vjeruj mi ti kao podržavatelj NDH teško da ćeš išta napraviti kod Matkovića dok god su mu glavni ljudi Bodražić i slični...
ahaa .. oduvjek mi je taj matkovic bio sumnljiv ... ima srbe u svojim redovima ... sokiran sam
DonQuijoteSlavonski
Hvala Bogu da negiram državu, jer imam svoju koja nije potpisala nikada kapitulaciju, i jer se moja familija borila i ginila za tu državu, i sad bih se ja trebao svoje države stiditi.
mali reality check: jasno ti je da ne ndh ne postoji?
ako hoćeš biti frajer i dosljedan svojim stavovima, koliko god oni bili ovakvi ili onakvi, odrekni se lijepo državljanstva ove države koju ionako ne priznaješ, pa traži politički azil negdje druge, ili, još bolje, budi apatrid. pa da vidimo kako ćeš putovati i ostvarivati svoja građanska i socijalna prava.
Ma nemoj? A zašto bi ja bježao iz svoje države? Ja se borim za svoju državu, a ne bježim. Ja nisam oportunist kao ti.
MladjoSlavonskipa vjerojatno zato što si neki kovinotokar ili tako neki kurac (bez uvrede ikome) i nisi u školi stigao naučiti išta pametnoMladjoti si neki malo žešći slučaj sa svojih 18 jelda. neznaš ni dupe obrisat a držiš neke netočne lekcije iz povijesti. svaka ti dala...
Hehe, ovakvi su mi najjači, sa ovakvim mutavim komentarima.![]()
Boli te briga što sam. Takve rečenice samo govore na kakvoj si razini ti, a ne ja.
Re: Ponosan sam sto radim kazneno djelo
Sad, kada sam se potaknut lokalnim izborima odlučio sam se registrirati i na ovaj forum. Bez namjerne da se sa nekim kvačim ili provociram.
I kad sam ispunjavao podatke, pod lokacijom mi je već bilo umemorirano NDH Osijek, jer je to moja lokacija na svim drugim forumima bila, uglavnom nacionalističkim, na kojima sam bio i urednikom. I ne ću lokaciju mjenjati, jer nemam potrebe za time, jer bi to značilo da se ja nečega stidim ili sl., a daleko je od toga.
Slavonski
Ma nemoj? A zašto bi ja bježao iz svoje države? Ja se borim za svoju državu, a ne bježim. Ja nisam oportunist kao ti.
ajd meni objasni...jer sam sa sela... i što sam glup ko qurac....... kako se ti to boriš za SVOJU državu....???...kako se to boriš za državu koja NE POSTOJI....???
sokratSlavonski
ajd meni objasni...jer sam sa sela... i što sam glup ko qurac....... kako se ti to boriš za SVOJU državu....???...kako se to boriš za državu koja NE POSTOJI....???
Svim raspoloživim sredstvima da se obnovi.
Slavonski
Svim raspoloživim sredstvima da se obnovi.![]()
ne znam zašto me nisi iznenadio ovako debilnim odgovorom.....
..al ajd živio ti meni..odo ja zurit u sunce
sokratSlavonski
ne znam zašto me nisi iznenadio ovako debilnim odgovorom.....
..al ajd živio ti meni..odo ja zurit u sunce
A kako sam drugačije rođo mogao odgovoriti?
To nije bio retorički odgovor, već odgovor koji odražava moje aktivnosti.
Slavonski
A kako sam drugačije rođo mogao odgovoriti?
To nije bio retorički odgovor, već odgovor koji odražava moje aktivnosti.
molim te bez ikakvih poveznica sa mnom...nisam ti ja nikakvi rođo...
..al eto...uputi nas u te tvoje aktivnosti....pobliže objasni....nikada ne znaš možda se u moru riba nađe i neka koja bi ti se pridružila...
..ovako samo ispadaš balavac koji daje glupave odgovore o nečemu o čemu baš i ne zna previše...
Slavonski
Evo da pojasnim i ovo oko imena moje lokacije. Ovo nije prvenstveno politički forum, ja sam pratio još od prije vijesti sa portala Osijek 031. Mada je isto tako činjenica da druge podforume osim političkog nisam niti otvarao, niti me zanimaju.
Sad, kada sam se potaknut lokalnim izborima odlučio sam se registrirati i na ovaj forum. Bez namjerne da se sa nekim kvačim ili provociram.
I kad sam ispunjavao podatke, pod lokacijom mi je već bilo umemorirano NDH Osijek, jer je to moja lokacija na svim drugim forumima bila, uglavnom nacionalističkim, na kojima sam bio i urednikom. I ne ću lokaciju mjenjati, jer nemam potrebe za time, jer bi to značilo da se ja nečega stidim ili sl., a daleko je od toga.Vi imajte svoje, a ja imam svoj stav i svoju organizaciju, i svoje metode djelovanja koje nisu za ovaj forum? Gdje piše da je zabranjeno antiliberalima, domoljubima i onima koji nisu antifašisti da pišu po forumu u skladu sa pravilima?
Ovaj je ozbiljan. U početku sam mislio da samo provocira bedastoćama.
No, mogu mu samo čestitati i izraziti želju da nam svima malo bolje objasni tu svoju borbu, organizaciju i ciljeve. Ponešto linkova na te njegove stranice također ne bi škodilo. Tko zna Slavonski, ako budeš uvjerljiv, možda se i mi počnemo s tobom boriti za uspostavu NDH?
W.M. Felt
Ovaj je ozbiljan. U početku sam mislio da samo provocira bedastoćama.
No, mogu mu samo čestitati i izraziti želju da nam svima malo bolje objasni tu svoju borbu, organizaciju i ciljeve. Ponešto linkova na te njegove stranice također ne bi škodilo. Tko zna Slavonski, ako budeš uvjerljiv, možda se i mi počnemo s tobom boriti za uspostavu NDH?
Hrvatski Nacionalisti se zalažu za:
- Potpunu nezavisnost Hrvatske i potpuno vrhovništvo hrvatskog naroda nad Hrvatskom (ne podržavamo ulazak u zajednice u kojima bi Hrvatska izgubila dio slobode i nezavisnosti tj. EU, NATO i slično).
- Obnovu Nezavisne Države Hrvatske i rušenje postojećeg ustavnog poretka. Hrvatska država je podijeljena u četiri jugoslavenske republike i mi ne priznajemo niti jednu kao pravu hrvatsku državu. Hrvatska se prostire od Drave do Jadrana, od Boke do Međimurja, od Istre do Zemuna, od Sutle do Drine. Poštujemo Domovinski rat, priznajemo i poštujemo sve bojovnike Hrvate bez obzira na vjeroispovijest koji su se borili za Hrvatsku u vrijeme Domovinskog rata i koji su pokazali svoje vojničke vrline kao i naši pradjedovi.
- Reviziju povijesti koja se uči u školama, tj. za osudu Antifašističke koalicije i za pranje ljage sa Ustaškog Pokreta i Sila Osovine. Protivimo se odredbama Atlantske povelje, koja je produkt judeomasonske politike.
- Autarkiju, tj. sposobnost Hrvatske da sama podmiri sve ili većinu potreba hrvatskoga naroda (ovo uključuje općenito jačanje hrvatskog gospodarstva i poticanje malog, srednjeg i velikog poduzetništva)
-Zabranu nošenja i posjedovanja svih simbola koja su oprečna sa službenom ideologijom, te zabrana svakojakog djelovanja protiv NDH i Hrvatskog naroda.
- Pravo svakom Hrvatu na zapošljavanje i pošteno plaćen rad te dostojan život. Svu radnu snagu - od managera i direktora do radnika u tvornicama i redara činili bi Hrvati, dok bi strancima bilo dozvoljeno zapošljavanje samo u iznimnim uvjetima.
- Zaštitu hrvatskog soja (rase) zabranom miješanih brakova, vanbračnih veza i zajednica, homoseksualnih odnosa i brakova te udruženja koja toleriraju i/ili potiču takvo ponašanje.
- Ostanak hrvatskih nekretnina u rukama Hrvata, protivimo se rasprodaji Hrvatske strancima.
- Izmjenu postojećeg pravnog sustava, anuliranje svih zakona iz mračnog doba socijalizma koji su oprečni vjeri (Crkvi), te štete naciji i soju (rasi). Zalažemo se za usklađenje hrvatskog pravnog sustava sa ostalim nacionalistički nastrojenim zemljama europe kako bi se zajedničkim snagama suzbila dekadencija nacija.
- Što veće smanjenje potrošnje fosilnih goriva i ostalih štetnih tvari, prelazak na čišće i sigurnije energetske izvore, jer je ljepota i čistoća Hrvatske vjerojatno najveće bogatstvo naše zemlje, te poticanje proizvodnje takve energije u Hrvatskoj pod vlasništvom hrvatskog naroda, a ne stranih poduzeća.
- Promicanje obiteljskih vrijednosti i smanjenje zapadnjačkog (tj. američkog) i istočnjačkog (tj. balkanskog) utjecaja na hrvatsku mladež i hrvatski narod općenito.
- Izgradnju novog naraštaja hrvatske državotvorne elite koja bi na sebe preuzela zadaću organiziranja i vođenja hrvatskoga naroda u bolju budućnost
Makar ono o fosilnim gorivima daje dozu ozbiljnosti.
nisam zaPa zanimljiva bi ta borba bila.
Poklonimo istru Italiji i nemamo više problema sa Piranskim zaljevom. Isto tako Dalmaciju i otoke dajmo talijanima pa neće biti problema s brodogradilištem i turizmom, okupirajmo pola Bosne s Banja Lukom u sredini, uzmimo Srijem i dođimo do Zemuna.
Dobra ti borba, baš
Hehe, a gdje si pročitao da bi Istru poklonili Talijanima?
http://hrvatskinacionalisti.org/
Slavonski
Poklonimo istru Italiji i nemamo više problema sa Piranskim zaljevom. Isto tako Dalmaciju i otoke dajmo talijanima pa neće biti problema s brodogradilištem i turizmom, okupirajmo pola Bosne s Banja Lukom u sredini, uzmimo Srijem i dođimo do Zemuna.
Dobra ti borba, baš
to sam napisao prije nego što sam pročitao ono gore, istovremeno sam posato, pa obrisao
nisam zaSlavonski
Dobra ti borba, baš
to sam napisao prije nego što sam pročitao ono gore, istovremeno sam posato, pa obrisao
Aha, u redu.
Slavonski
- Zaštitu hrvatskog soja (rase) zabranom miješanih brakova, vanbračnih veza i zajednica, homoseksualnih odnosa i brakova te udruženja koja toleriraju i/ili potiču takvo ponašanje.
ajme meni...
lalaSlavonski
ajme meni...
Što nije jasno?
lala
jasno mi je sve, samo se zgrozavam nad ovim gore
I ne samo ti.
lalajasno mi je sve, samo se zgrozavam nad ovim gore
Zgržavaš se pokušajem da se očuva rasa, kršćanski entitet i tradicionalne vrijednosti? hmmmmm.....
Slavonski
Zgržavaš se pokušajem da se očuva rasa, kršćanski entitet i tradicionalne vrijednosti? hmmmmm.....
ma kakva jebena rasa???
krscanstvo je tako ionako na izmaku, jer ljudi postaju svjesni svoje prave prirode, i polako se bude i sna i dosta ima je ugnjetavanja i plasenja od strane Crkve i tzv. boga (koji usput receno sve nas jako voli, ali ako nevjerujemo u njega zadat ce nam najvece muke. bas je fora taj "naš" bog).
al ajde, drago mi je da znam da su ljudi koji razmisljaju na isti nacin kao ti u manjini, pa ima jos nade za nas sve.
Slavonski
Ja se ne zgrožavam. Dapače, ne bi bilo loše da se ta tvoja skupinica istomišljenika odvoji i tamo negdje u dalmatinskoj zagori napravi mini državu. Slat ćemo vam hranu i sve.
Ionako ćete se za par generacija međusobnog parenja pretvoriti u nakupinu mutanata oboljelih od čudnih genetskih bolesti.
Nisu te baš učili biologiji u toj tvojoj školi?
PS: Hrvatska rasa?! Ti se šališ!
lalaSlavonski
ma kakva jebena rasa???
krscanstvo je tako ionako na izmaku, jer ljudi postaju svjesni svoje prave prirode, i polako se bude i sna i dosta ima je ugnjetavanja i plasenja od strane Crkve i tzv. boga (koji usput receno sve nas jako voli, ali ako nevjerujemo u njega zadat ce nam najvece muke. bas je fora taj "naš" bog).
al ajde, drago mi je da znam da su ljudi koji razmisljaju na isti nacin kao ti u manjini, pa ima jos nade za nas sve.
Samo da ti velim da ljudi kao ja nisu u manjini. Ako si ateist, ok, poštujem ja to. Ne moraš se odmah ljutiti.
Ali nije mi jasna jedna stvar, veliš još ima nade za nas sve. A čemu se onda imaš nadati ti u životu, ako nemaš temeljne ljudske vrijednosti?
Slavonski
lalaSlavonski
ma kakva jebena rasa???
Samo da ti velim da ljudi kao ja nisu u manjini. Ako si ateist, ok, poštujem ja to. Ne moraš se odmah ljutiti.
Ali nije mi jasna jedna stvar, veliš još ima nade za nas sve. A čemu se onda imaš nadati ti u životu, ako nemaš temeljne ljudske vrijednosti?
ovo postaje presmjesno. ti nemas pametnijeg posla nego cijeli dan visit na forumu?? koliko vidim jako si aktivan.
al dobro - neko se mora i zajebavat dok drugi rade
Slavonski
znam da ću dobit neku kaznu ili nešto...al
...[uklonjeno] jedan......koji kurac pričaš....
spominješ neku NDH.....a pojma o povijesti nemaš....kako je onaj Pavelić došao do te NDH....prepuštanjem Istre i Dalmacije Talijanima....pod pritiskom Mussolinija...
...a pošto se ti po onim svojim sranjima vodiš i po nekim starim "statutima" onda bi opet to napravili...
................
a i glup sam stvarno ko qurac kad se sa balavcem prepirem.....te velike ustaše su budale od 14-18 godina koje pojma o životu nemaju....nemam ni ja..al ne pišem i ne serem cijelo vrijeme o nekim glupostima....
lala
ovo postaje presmjesno. ti nemas pametnijeg posla nego cijeli dan visit na forumu?? koliko vidim jako si aktivan.
Al ga znaš bubnit i ostat živa.
A odkud tebi da ja visim non stop na netu, a pogotovo odkud tebi da se ja zajebavam i ne radim?
Možeš jedino u svoje ime pričati.
bazooka_joe
PS: Hrvatska rasa?! Ti se šališ!
možda je on jedan od potomaka ovih:
Čudomirići,Gusići,Jamometići,Kačići,Karinjani i Lapčani , Kukari ,Lasničići ,Mogorovići,Polečići, Snačići ,Šubići,Tugomirići
sokratSlavonski
znam da ću dobit neku kaznu ili nešto...al
...[uklonjeno] jedan......koji kurac pričaš....
spominješ neku NDH.....a pojma o povijesti nemaš....kako je onaj Pavelić došao do te NDH....prepuštanjem Istre i Dalmacije Talijanima....pod pritiskom Mussolinija...
...a pošto se ti po onim svojim sranjima vodiš i po nekim starim "statutima" onda bi opet to napravili...
................
a i glup sam stvarno ko qurac kad se sa balavcem prepirem.....te velike ustaše su budale od 14-18 godina koje pojma o životu nemaju....nemam ni ja..al ne pišem i ne serem cijelo vrijeme o nekim glupostima....
Iz povijesti sam imao u školi 5, i bio mi je najdraži predmet, hvala na pitanju.
Kao prvo, mislim da vulgarne riječi nisu bile potrebne. I ja znam psovati privatno, ali ovo je forum na kojemu bi trebalo biti nekoga reda. To kažem, jer sam ja bio podurednikom jednoga foruma neko vrijeme, i svaki forum ima svoja pravila.Uostalom, forum je i jedino mjesto na kojemu mogu sa političkim neistomišljenicima raspravljati, jer uživo rade šake i bodeži.
I zašto misliš da bi i jedan hrvatski domoljub dobrovoljno dao i pedalj hrvatskog tla, pa tako i Poglavnik.
Svi vole napadati upravo njega da je dao Italiji Dalmaciju. Neka provjere prvo povijesne činjenice neke. A to su da je već kraljevina šugoslavija ustupila Istru i dijelove Dalmacije Italiji. Također da u svibnu mjesecu 1941. kada su Rimski ugovori potpisani( u kojima opet talijani nisu dobili čitavu Dalmaciju), NDH nije imala vojnu snagu koju bi mogla suprotstaviti talijanima, a niti je rat dviju članica Sile Osovine u tim kritičnim vremenima bio poželjan. Također, da znaš povijest, znao bi da su Rimski ugovori 9. rujna poništeni i da se čitava Dalmacija vratila majci Hrvatskoj, što opet pobija tezu da je tito vratio Dalmaciju.
Slavonski
lala
A odkud tebi da ja visim non stop na netu, a pogotovo odkud tebi da se ja zajebavam i ne radim?
pa vidim. sad malo citala tvoje postove i vidim da tokom cijelog dana visis ovdje.
lalaSlavonski
lala
pa vidim. sad malo citala tvoje postove i vidim da tokom cijelog dana visis ovdje.
Od pridvečer sam na netu. I ujutro prije posla uz kavu sam prelistao što ima.
sokrat
...ljudi..upucajte me....jer će mi se razvezat moj seljački jezik...
beng beng
a) pod temperaturom
b) napušen/nafiksan/na tabletama
c) najeo se bunike
d) ili samo provocira?
SharonEj a da to nije nas Gogo????
Je li onaj lik:
a) pod temperaturom
c) najeo se bunike
d) ili samo provocira?
maja_mmAko nije do sada, uskoro će na psihijatriju..... kad mu mali Pavelić, koji mu sjedi na lijevom ramenu, naredi da počne ubijati ljude na cesti jer nisu čiste rvacke rase.....
Stvarno nisam znao da u Osijeku živio toliko budala.
SlavonskiUostalom, forum je i jedino mjesto na kojemu mogu sa političkim neistomišljenicima raspravljati, jer uživo rade šake i bodeži.
Dobro te uči ta tvoja vjera...
SlavonskiI zašto misliš da bi i jedan hrvatski domoljub dobrovoljno dao i pedalj hrvatskog tla, pa tako i Poglavnik.
Pa hrabro se ostao boriti u Argentini...
SharonJesu li to ovi mlađahni oko Matkovića osnovali kakav kult ili sljedbu? Već sam negdje čula, ali sam mislila da je trač... A ovaj ga spominje, pa kad malo povežem?!*&%$#"*???
Sve bi to bilo lijepo i krasno kad ne bi bila apologeta stranke čiji su se čelnici ponosno slikali ispod slike Ante Pavelića i, također, zazivali obnovu NDH. Ovaj nesretnik je tek puno dosljedniji od vas i ništa drugo. Kao što je Matković samo potomak HSP-a, tako je i on. Dva lica iste političke gluposti.
SharonPa iskreno mislim da taj "lik" nije pod utjecajem ničega, te da vas je dobro nasanjkao i postigao ono što je htio, a to je...Je li onaj lik:
a) pod temperaturom
c) najeo se bunike
d) ili samo provocira?
justiceMa no, ovdje nije u priči nikakvo ustaštvo i sl. totalno ste popušili spiku kako se meni čini.
ovaj Slavonski me jako podsjeća na nikad neprežaljenog AXE-a...
No dobro, događa se i najboljima!
mali_ivica
justiceMa no, ovdje nije u priči nikakvo ustaštvo i sl. totalno ste popušili spiku kako se meni čini.
ovaj Slavonski me jako podsjeća na nikad neprežaljenog AXE-a...
![]()
No dobro, događa se i najboljima!![]()
šta misliš da nas ovaj zajebava?
rizlaAko nemaš ljubavnika, nema te čega biti strah, tj. barem njega(ljubavnika) ako postoji!
Jao mene strah ovog malog, jebote ja sam u mješanom braku
rizla
Jao mene strah ovog malog, jebote ja sam u mješanom braku
Strah je i mene kao manjine.
justice
lijepo je da se brinete i o prirodi. osviještenost na prvom mjestu. dođe mi @axe da ozbiljno razmislim o pridruživanju tvojoj frakciji u zajedničkoj borbi. jer mi molim te možeš reći gdje se ti sad nalaziš
Baudolino
Sve bi to bilo lijepo i krasno kad ne bi bila apologeta stranke čiji su se čelnici ponosno slikali ispod slike Ante Pavelića i, također, zazivali obnovu NDH. Ovaj nesretnik je tek puno dosljedniji od vas i ništa drugo. Kao što je Matković samo potomak HSP-a, tako je i on. Dva lica iste političke gluposti.
Kad sam ja ikoga "apologizirala"?! A ako lokalno navijam za ekipu koja je zaista puno napravila za grad - kakve to veze ima s NDH, pobogu??? A ako baš hoćeš - kad je bio kakav incident u tom smislu otkad je Đapić gradonačelnik, a pogotovo da ga je on izazvao? Pa, eto - kad me već vučeš za tipkovnicu - i to mu je jedna od zasluga (ovo si sam isprovocirao). Politički incidenti i cirkusi po ulicama su počeli otkad se Glavaš odvojio od HDZ-a i hodao ulicama u onoj raskopčanoj generalskoj uniformi s nakrivljenom kapom, a završilo paljenjem zastave u maniru demonstracija u Iranu. Od mene nisi mogao nikad čuti/pročitati ovakvo što, pa molim da mi se ne podmeće odgovornost za nešto za što je ne osjećam. Lik je ili poremećen ili nam se smije jer nas je. No, bez obzira - pokazao je da (barem na forumu) nema još luđaka koji su još u 1942.-oj
A ja sam vrlo jasno rekla što mislim o bilo kakvoj vrsti apsolutizma, totalitarizma i terora nad zdravom pameću. Cijeniti i voljeti svoju nacionalnost (zvuči kao fraza, ali ne nalazim bolji izraz) za mene ne znači prezirati druge...
pise u zakonu,da je zabranjeno velicanje, promoviranje svih obilka rasne, vjerske i nacionalne mrznje, za koje je NDH sinonim..
ti si vjerojatno i onaj sto na autu ima naljepnicu NDH
Slavonskimeni nije jasno da ti moderator jos nije dodijelio crveni karton
lalaSlavonski
ajme meni...
Što nije jasno?![]()
padobranacpise u zakonu,da je zabranjeno velicanje, promoviranje svih obilka rasne, vjerske i nacionalne mrznje, za koje je NDH sinonim..
U kojem zakonu piše? U zakonu RH! E, vidiš, prvi preduvijet da bih poštivao zakon RH, bi bio da ju priznajem, a ja to ne činim, niti se obazirem na njezine zakone.
NDH nije sinonim nikakve mržnje, nego je to jedna velika ljubav prema naciji i rasi. Ljubav za koju si ti uskraćen. A što se tiče vjere, vjeroispovijest nikada nije bila važna. Bitna su ova prva dva.
Slavonskipadobranacpise u zakonu,da je zabranjeno velicanje, promoviranje svih obilka rasne, vjerske i nacionalne mrznje, za koje je NDH sinonim..
U kojem zakonu piše? U zakonu RH! E, vidiš, prvi preduvijet da bih poštivao zakon RH, bi bio da ju priznajem, a ja to ne činim, niti se obazirem na njezine zakone.
De lažeš?
Slavonski
E, vidiš, prvi preduvijet da bih poštivao zakon RH, bi bio da ju priznajem, a ja to ne činim, niti se obazirem na njezine zakone.
ma da, a znaci da, posto ne priznajes RH, nemas ni osobnu iskaznicu, ni putovnicu, i ostale potrebene i nepotrebne papire koji dokazuju da si drzavljanin RH!?!?!
lalaSlavonski
E, vidiš, prvi preduvijet da bih poštivao zakon RH, bi bio da ju priznajem, a ja to ne činim, niti se obazirem na njezine zakone.
ma da, a znaci da, posto ne priznajes RH, nemas ni osobnu iskaznicu, ni putovnicu, i ostale potrebene i nepotrebne papire koji dokazuju da si drzavljanin RH!?!?!
Imam. I služim se njezinim institucijama za svoje osobne potrebe.
Slavonski
Imam. I služim se njezinim institucijama za svoje osobne potrebe.
Slavonski, jesi li ti neki agent provokator?
Mladjoslavonski je zapravo naš stari drugar axe pa kasnije spin a sada slavonski. al očito mu dva crvena nisu dovoljna da odjebe odavdje
Krivi zaključak. Ja nisam ničiji klon. One and only sam ja.
A kakav tajni agent misliš da sam?? Pojasni mal.
stvari koje piše ne zaslužuju ikakav komentar. sa takvima se ljudi ne upuštaju u raspravu.
koliki moron moraš biti (a tek okolina u kojoj si odrastao) da bi tako razmišljao?
ajd sad ti...
Ali ovo je ozbiljan slučaj. Kroničan. Ovo pod hitno treba institucionalizirati i izolirati da ne zagađuje okoliš.
Slavonski
sokrat
A onda na more s putovnicom, jelda?
zluschMa tako je. tko te rodi tako bistra....Slavonski
sokrat
A onda na more s putovnicom, jelda?
eseker
Ali ovo je ozbiljan slučaj. Kroničan. Ovo pod hitno treba institucionalizirati i izolirati da ne zagađuje okoliš.
Hehe, ti si neki opasan.
Pa ajde, izoliraj me faco. Još ni jedno smeće nije uspjelo. Možda ti budeš više sreće.
Još jedan retardirani topic, božemesačuvaj.
Ne hranite trola jebemu sunce
gooseKako sam se ja slatko nasmijala
![]()
![]()
Još jedan retardirani topic, božemesačuvaj.
Ne hranite trola jebemu sunce
Vidiš, da su svi pametni kao ti, ne bi se otvarala ova glupa tema. I molim administratore da ju obrišu, jer je izvučena iz konteksta da bi se provociralo poštenog Hrvata.
Mislim da je njega Bog zajebo.