Oxygene: Post punk svirka - Fashoda Crisis + Caution Horses + Meander Valley
U utorak 4. kolovoza 2009. godine u osječkom Klubu Mini TeatarOxygene nastupit će Fashoda Crisis i Caution Horses. Svi koji se tada zateknu u Osijeku, a ne budu imali sreće uživati negdje na sunčanim prostranstvima Jadrana, imat će priliku pogledati i poslušati koncert na kojem će nastupiti 2 britanska post punk-noise banda:
Dakle, bujajuća osječka scena izbacila je još jedan mladi glazbeni sastav čiji će premjerni osječki nastup (ujedno i njihov drugi uopće) biti održan u osječkom klubu Mini Teatar koji iza sebe ima višegodišnju tradiciju promicanja/poticanja glazbenog stvaralaštva:
http://www.myspace.com/meandervalley
p.s.
snimke gore su još grube i nedorađene... no dajte dečkima priliku i vremena. tek su počeli
Btw premijerni nastup je bio u subotu, nakon toga imamo još i KLANFest u Našicama, a prije ovoga još je vrlo lako moguće da ulete Vinkovci ili Miholjac...
Dakle, bujajuća osječka scena izbacila je još jedan mladi glazbeni sastav čiji će premjerni osječki nastup (ujedno i njihov drugi uopće) biti održan u osječkom klubu Mini Teatar koji iza sebe ima višegodišnju tradiciju promicanja/poticanja glazbenog stvaralaštva:
http://www.myspace.com/meandervalley
p.s.
snimke gore su još grube i nedorađene... no dajte dečkima priliku i vremena. tek su počeli
uza svo dužno poštovanje i ljubav prema bubnjaru, koji mi je najdraži dečko od legice koji postoji na ovom svijetu i kojemu sam na mnogo toga zahvalna, moram reći kako je, po mom skromnom mišljenju, pjevač krajnje simpatičan i drag dečko, ali, čini mi se ujedno i najslabija karika
eto mu pusa od mene da drugi put bude bolje
(kontam, prvi nastup, trema...držim palčeve! )
Pozdrav...Cisto da obavijestim ekipu da je zbog nekih razloga, ovim putem nebitnih, koncert prebacen u klub Oxygene...Cijena upada biti ce objavljena u roku dan-dva
Nema...jbg Ivane, Teatar je otpao i ovo je bio jedini prostor gdje smo mogli u tako kratkom roku dogovoriti...a ne moze se ni dovesti neki zvucnik gore, jer nema takvog kablog...no biti ce snimka, pa cu ti donijeti i moci ces vidjeti...
Pa ovako, gledali smo kao posvetu Kniferu uzeti ime Meander, no onda smo vidjeli na last.fm da postoji vec neki skandinavski DJ pod tim aliasom, i onda trazili jos neku imenicu kraj toga, na kraju sam ja slucajno rekao da mi Valley zvuci dobro, odlucili malo uguglati, i uguglali da se tako zove i jedna oblast u Tasmaniji poznata po meandracijskom ponasanju tamosnjih rijeka, pa smo skontali da je preblesavo, posebno ako nas jednog dana netko odluci probati guglati, i eto tako nastalo.
bit ce jako dobro, bendovi su stvarno jako dobri i takva glazba je u osijeku rijetko a da je kvalitetan bend i za 15 kuna gledati 2 kvalitetna benda iz britanije i jedan osjecki je stvarno nista..
ljudi su opet ispali govna. Kada sam vidim za kakve domace bendove daju i po 20/30kn, i onda dodju dva benda koji mogu pojesti cijelu nasu scenu, moze ih se vidjeti za jebenih 15kn, a pojavi se 70ak ljudi...Da nije bilo naših prijatelja, djevojaka, sestara i sl koji su došli zbog nas možda bi bilo i manje od 50...Sramota...
Za takva dva benda...I onda ljudi ocekuju da imamo scenu i dobre svirke. Pa ako zelite dobre svirke, onda ih jebemu i podrzite...