Autor |
Poruka |
garrincha077 Ukupno postova: 66 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
|
|
|
ožiljak
Ukupno postova: 170 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
hm... danas slušam radio, i kaže predsjednik studentskog zbora sveučilišta j. j. strossmayera u osijeku, nije podržao navedeni prosvjed... pitam se samo zašto... |
|
|
|
|
|
Svebor
Ukupno postova: 1672 Spol: Muško
|
Ingo je napisao/la ( Pogledaj post): ›
hoce biti nesto poslije podne ? ja radim
neko potpisivanje necega, peticije ? potpore ? ....
|
okupljanje u 8
kako sam čuo trebali bi i bendovi svirati kasnije, ako bude izvedivo, konjaksi i rustersi... svirali su po jazzu...
trebalo bi biti tribina, vjerojatno i peticija... noćilo bi se na faksu isto.
bude i plenuma.
vidjet ćemo. doći, podržati, ustrajati. |
|
|
|
|
|
Anait
Ukupno postova: 297 Spol: Žensko
|
ožiljak je napisao/la: ›
hm... danas slušam radio, i kaže predsjednik studentskog zbora sveučilišta j. j. strossmayera u osijeku, nije podržao navedeni prosvjed... pitam se samo zašto...
|
jel i prosli prosvjed on bojkotiro, ili se varam?? |
|
_________________ Quantum est quod nescimus... |
|
|
|
errrr Ukupno postova: 125 Spol: Nebitno
|
E ja neć' pa nikom ništa! |
|
|
|
|
|
tempus031
Ukupno postova: 234 Lokacija: In Da House Spol: Muško
|
Konačno! Ja mislio da su kod nas studenski prosvjedi prošlo svršeno vrijeme, kad ono, ipak se nešto kreče. Uvijek zavidim '71.-ašima jer su imali petlje u onom sistemu, nadam se da će od ove grude nastati lavina. |
|
_________________ Slavonijo 'ko te nije volio, ne zna što je izgubio! |
|
|
|
Frost
Ukupno postova: 6403 Lokacija: EU Spol: Muško
|
ožiljak je napisao/la: ›
hm... danas slušam radio, i kaže predsjednik studentskog zbora sveučilišta j. j. strossmayera u osijeku, nije podržao navedeni prosvjed... pitam se samo zašto...
|
Boli njih u SZBOR-u ona stvar za studente, ionako 90% njih gleda svoje guzice... |
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
|
Anait
Ukupno postova: 297 Spol: Žensko
|
Frost je napisao/la: ›
Boli njih u SZBOR-u ona stvar za studente, ionako 90% njih gleda svoje guzice...
|
istina |
|
_________________ Quantum est quod nescimus... |
|
|
|
ožiljak
Ukupno postova: 170 Lokacija: Osijek Spol: Muško
|
pa neće momak gristi ruku koja ga hrani... (čitaj : adz-ovac) |
|
|
|
|
|
sokrat
Ukupno postova: 982 Lokacija: ....ispod mosta.... Spol: Muško
|
Frost je napisao/la: ›
Boli njih u SZBOR-u ona stvar za studente, ionako 90% njih gleda svoje guzice...
|
bio sam član SZBOR-a 3 godine....i jedvva sam dočekao da se riješim toga.....
....strašno šta se radi.....ko da su na nekoj funkciji ravnoj predsjedniku države...
ne mogu se složiti da sam gledao samo svoju guzicu.....pao sam godinu zato što sam konstantno podnosio pritužbe na jednog magistra... |
Zadnja promjena: sokrat; 22.04.2009. 23:11; ukupno mijenjano 1 put. |
_________________ "....jebe mi se za nacionalnu,vjersku i rasnu pripadnost....ja sam čovjek i to je to..." |
|
|
|
Frost
Ukupno postova: 6403 Lokacija: EU Spol: Muško
|
sokrat je napisao/la: ›
bio sam član SZBOR-a 3 godine....vjerovali ili ne neki su nešto i radili....
...i ne mogu se složiti da sam gledao samo svoju guzicu.....pao sam godinu zato što sam konstantno podnosio pritužbe na jednog magistra...
|
Zato sam i napisao 90% bilo je ljudi u SZBOR-u koji rade kako treba, apsolutno, vjerujem da ih ima i danas... |
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
|
Zdrale
Ukupno postova: 539 Lokacija: Metropola Spol: Muško
|
predoro a ja iam kolokvij sutra u 8 na filozofskom xd da bar ne budemo pisali |
|
_________________ Winning isn't everything. It's the only thing!! Vince Lombardi |
|
|
|
Svebor
Ukupno postova: 1672 Spol: Muško
|
ožiljak je napisao/la ( Pogledaj post): ›
|
Lopov. Neka kaže na što je otišlo 400 tisuća kuna za prošlogodišnji OLJM?!
FUUUUJ!!! |
|
|
|
|
|
zla_tratinčica
Ukupno postova: 1330 Spol: Nebitno
|
Svebor je napisao/la ( Pogledaj post): ›
ožiljak je napisao/la ( Pogledaj post): ›
|
Lopov. Neka kaže na što je otišlo 400 tisuća kuna za prošlogodišnji OLJM?!
FUUUUJ!!!
|
istina..
;D |
|
|
|
|
|
Heroina9
Ukupno postova: 468 Lokacija: Osijek Spol: Žensko
|
Ma dolazim svakako i vodim ekipu s faksa.Ma više mi je dosta tih lopurda što samo griju fotelje i grabe pare, treba im pokazat i reć sad je bilo dosta!!!Ako nam je svima loše i ako svi kukamo, pa u čemu je onda problem doć na prosvjed, pa makar bilo i 5 ljudi. Za svoje ideale treba se borit! |
|
|
|
|