Autor |
Poruka |
neo091 Ukupno postova: 101 Lokacija: Ruska svemirska postaja Spol:  Muško
|
ja sam neki dan povračao od karlovačkog piva,sad ću namjerno piti osječko pivo koliko god bilo loše ili dobro.. |
|
|
|
|
 |
Anait
Ukupno postova: 297 Spol:  Žensko
|
|
|
_________________ Quantum est quod nescimus... |
|
|
 |
Ingo
Ukupno postova: 3470 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
...izgleda da se otvorila Pandorina kutija, ovo su najnovije vijesti s Neta:
|
brzo ce se ta pandorina kutija i zatvoriti.
obicno kad se u nekom mediju pojavi jedna vijest ... svi portali ju prenose.
ovo je objavio glas ... i net.hr ... i nitko drugi ... cak je i index oprezan kad treba oplesti po todoricu. |
|
|
|
|
 |
Frost
Ukupno postova: 6403 Lokacija: EU Spol:  Muško
|
Osječko crno je čist dobro  |
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
 |
Lokal Patriot
Ukupno postova: 50 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
Ja želim stare boce, one debele i smeđe, gdje svaka nta bude zelena!
I želim stare etikete! |
|
_________________ ____muškarac bez trbuha je kao nebo bez zvijezda___ |
|
|
 |
cocolo Ukupno postova: 90 Spol:  Muško
|
ima,ima strucnjaka...,a novca naravno da nema jer ga je spizdio Komak te njegova rodbina,a tehnologija i nije tako stara,5-10 godina...
ma samo treba dobar marketing... |
|
|
|
|
 |
morgan
Ukupno postova: 3964 Lokacija: gone to North Pole Spol:  Nebitno
|
|
|
_________________ Zašto bi se izlagali mamurluku? Ostanite pijani
Kad čovjek umre, ne zna da je umro, i to je samo teško drugima.
Isto je i kada je čovjek glup. |
|
|
 |
morgan
Ukupno postova: 3964 Lokacija: gone to North Pole Spol:  Nebitno
|
otvara li to Linić prostor ua njemu bliske (mislim zemljopisno) "Plodine"? Možda se grebe za neku predizbornu donaciju? |
|
_________________ Zašto bi se izlagali mamurluku? Ostanite pijani
Kad čovjek umre, ne zna da je umro, i to je samo teško drugima.
Isto je i kada je čovjek glup. |
|
|
 |
chager Ukupno postova: 389 Lokacija: Prigradsko Spol:  Muško
|
Osobno znam za nekoliko slučajeva gdje konzum kasni s plačanjem i duže od 60 dana, i to debelo. Nekad ne možeš vjerovati da se na tako nekim sitnim artiklima realno male vrijednosti za kratak rok nakupi milijunska vrijednost duga. Onda Vlada podiže ruke u zrak i moli za socijalnu osjetljivost poduzetnike i proizvođače koji svi ili većina njih robu "daju" konzumu. Ovo je tek početak zla, jer kad Todorić bude prisiljen platiti, naći će se u problemima, a i njegovi radnici, koje će prve otpustiti - vidim ovdje neki prešutni dogovor države i agrokora, gdje će se vući dug maksimalno dugo. A Todorić se ne ponaša ništa drugačije od države, koji je prvi neplatiša i generator propasti gospodarstva |
|
|
|
|
 |
errrr Ukupno postova: 125 Spol:  Nebitno
|
Linić sere kvake, ne traži samo Todorić reket za ulaz robe u vlastite rgovine odn. plaćanje zakupa polica na kojima roba bude izložena, to je svjetska praksa koju koriste i ostali trgovački lanci.
može se jedino pregovarati o visini reketa i niš drugo.
Zato nitko drugi i ne prenosi njegove nebuloze. Idiot. |
|
|
|
|
 |
errrr Ukupno postova: 125 Spol:  Nebitno
|
nego velik gazda ovaj vaš Komak, poseduje skoro 90% Osječke pivovare d.d., mora da je bio dobar drug i istaknuti Titin pionir jer samo takvi su imali šansu u pretvorbi i privatizaciji nekaj lapiti. |
|
|
|
|
 |
tempus031
Ukupno postova: 234 Lokacija: In Da House Spol:  Muško
|
Jab' isto!  |
|
_________________ Slavonijo 'ko te nije volio, ne zna što je izgubio! |
|
|
 |
sale car
Ukupno postova: 1305 Lokacija: Grad na Dravi Spol:  Muško
|
mislim da komak ništa neće postići sa svojim povlaćenjem proizvoda iz konzuma... nažalost... premda imam stajalište da je to jako pametan i hrabar potez, ali nema tu koristi ako to napravi samo osječka pivovara... jbg, pa ne živi konzum od osječke pivovare, jbg ima i drugih pivovara... todoriću neće biti nikakav problem ako ne bude ima osječkog piva, pa ima krcate police drugih artikala, koje naravno isto nije platio... to kada bi napravilo više firmi iz hrvatske, kojima todorić tolike novce duguje, e to mi onda imalo koristi... al kad niko nema muda da tako šta napravi... mislim, razumijem ja i te ljdue, velik je to rizik, al kada se malo pogleda, rađe ću sjediti kod kuće bez para, nego nekom rintati ko idiot a da me ne plaća... e da... da se osvrnem i na onaj slogan kupujmo hrvatsko... mogli su komotno pored toga napisati odmah i preneseno značenje: RAZJEBIMO HRVATSKO... a osječko pivo m ije odlično... uvijek pijem osječko gdje god dođem... samo je pitanje dal pijem tamno ili svijetlo, jer tamno mi je ipak bolje... i nek se više bace na promociju i marketing, jer s novim flašama neće ništa dobiti... |
|
|
 |
lufus Ukupno postova: 2044 Spol:  Muško
|
vrlo hrabar istup osječke pivovare, ali u ovoj državi ipak postoje ljudi koji su iznad svih zakona, naravno dok se ne zamjere vladajućoj garnituri. što se tiče marketinga, pod hitno poradit na suradnji s kafićima. |
|
|
|
|
 |
 |
|