evo mene zanima imali li tko iskustava s tzv. frendovskim sexom??
imam frenda s kojim se povremeno kresnem, mrkem ili kako god i on i ja na to gledamo sasvim normalno.. nebi hodala s njim (a ni on samnom) il tako nesto, nego samo bezobvezni sex. a i jos smo frendovi, ne neki super, al ono dobro se znamo, pa reko zasto ne.
zanima me dali vi imate slicnih iskustava?? svi uvijek kao nesta pricaju da taj fredovski sex na postoji jer se prije ili kasnije jedna od tih osoba zaljubi i onda bude sranja, al nama je bas ok ovako. nije taj sex stalan, nego ono - povremeno, tu i tamo. kad ja ili on nema nikoga onda imamo jedno drugo. mi to zovemo "frendovi si medjusobno pomazu"
....prije ili kasnije netko poželi nešto više....
vjeruj....
....ili se u životu druge osobe pojavi netko drugi....i onda ona druga osoba žali....
jer kako kaže jedna pjesma...
kad imaš druga i kad si sretan....kad voliš nekog dođe treći,a ti ostaneš sam...
..a onda trećem treći dođe i onda on ostane sam...a nekad nekom ti treći budeš i ondaopet sretan si ti...
To je jedna vrlo odlična stvar dok god obje strane mogu razdvojiti osjećaj ljubavi od seksa. Ali kako su već rekli, u 90% slučajeva se s jedne strane počnu razvijati osjećaji i onda to pukne...
Iskreno nisam zato, da bi s nekim bila mora mi se prvo sviđat, a ak mi se sviđa onda ću se kasnije i zaljubit. Imam par dobrih prijatelja i točno se zna u kakvim smo odnosima, nikad nam tak šta ne bi palo na pamet...šta ja znam..meni je to onak bzv...što kažu i drugi kad tad će netko nać nekog drugog pa će se neko nać povrijeđen...al dobro svaka čast tebi ak nemaš prema njemu nikakve osjećaje već samo sex...ja to nebi mogla!
podmena traffica test......................................................................................................moje iskustvo s legom...dakle,prije 1,5 godinu....to je trajalo 9 mj...bilo nam je preeeedobro...i ja zasrala...zaljubila se......trealo mi je dosta i da ga zaboravim..jednostavno sam se odvojila od njega...to mu nikad nisam priznala...danas imam decka....hm, da...moj "prijatelj "i dandanas meni salje por da se......nadjemo,iako ima djevojku...jednostavno sam ga pocela ignorirat...
dakle ... tvoja preporuka je ?
i zasto mislis da si ti zasrala time sto si se zaljubila ?????
podmena traffica test...................................................................................................................---------------------------probajte se ne upustit u tak nesto.u 99%slucajeva neko ispusi..
imam jedan takav odnos i zasad prilično dobro funkcionira.bar znam da s moje strane neće biti zaljubljivanja...jer ja takvo šta ne prakticiram ,a s njegove strane...pa ako se zaljubi.ko mu kriv odo ja dalje
Probala... trajalo neko vrijeme, nije bas dobro zavrsilo, pa ne preporucam nikom. Vec je mnogo njih reklo... kad-tad ce jedno od vas pozeljeti da se to pretvori u pravu vezu. Ako to bude obostrana potreba, super za oboje, ako ne... sjebaste i prijateljstvo!
meni tu nista nije jasno?
pa i prema prijatelju imas osjecaje..
to je prije neobavezni sex..
ali ta formulacija implicira da veza ima obaveze..
ali to su obaveze u kojima se uziva, pa onda nisu ni obaveze, nego..
joj, komplicirana tema..
meni je to onako razmazeno ponasanje, u stilu imam potrebu, cek da vidim kog imam u telefonu..kresnucu prvog ko mi se javi..
sex je malo precjenjen..po meni..i sve mi to lici vec na sex i grad..kao to je kosmopolitski..tra la la..bezveze
To je jedna vrlo odlična stvar dok god obje strane mogu razdvojiti osjećaj ljubavi od seksa. Ali kako su već rekli, u 90% slučajeva se s jedne strane počnu razvijati osjećaji i onda to pukne...
Za mene je takav sex glup. Da ti se određena osoba,u ovom slučaju legica/lega ne sviđa i ne privlači na bilo koji način ne bi spavao s njim. Jer iz osobnog iskustva imam u ekipi dosta lega, i mi se tako i ponašamo,sex nam uopće ne pada na pamet. Definitivino smatram da ti se taj lega sviđa,ili se to pak može navesti kao "drag" ti je,ali kad bi npr. bio s drugom drugačije bi se osjećala. Ne bi ti bilo svejedno kad te tvoj lega više ne bi zvao na ^^ sex. Sex mjenja granice prijateljstva.
Hm, imadoh takvo iskustvo.. radilo se o osobi koja me bila privlačila samo fizički, dok si na psihičkoj razini nismo odgovarali al što pod nokat stane, i bilo nam je oboma jasno da bi nekakva veza bila najobičnija boleština od veze.. dakle, moguće je dok nema osjećaja zaljubljenosti.
Eh da, i onda je taj moj buddy malo pomalo počeo iskazivati kojekakve osjećaje ljubomore, posesivnosti i sl., kako se nekakav fuck buddy ne bi trebao ponašati, right? i tu sam ja to prekinula..
Dakle, moguće je, ali samo neko vrijeme. Osjećaji se razviju - dobri ili loši. Bar je tako bilo u mom slučaju.
ja osobno vjerujem da se moze u društvu netko poseksati s kolegom/icom-ali onda to više nije "samo" prijateljstvo-nego nešto više.Čim se nakon toga vidite vama je stalno u glavi kako ste spavali s tom osobom(u oba slučaja razmišljanje) !!
Povremeno se dogodi frendu i meni no...iskreno,ja bih htjela nešto više-za njega ne znam.Govori inače da nije za veze,no znam da je njemu stalo do mene-pokazao je to sto puta (što je normalno jer smo frendovi)...tako da,ne znam kak to može normalno funkiconirati na duže vrijeme...to "frendovsko" seksanje.
Nije se odao! Prijateljica može biti i muško u bi- odnosu, a i žensko može tražiti prijateljicu! Ona tamo stalno citira da je gola sisa najbolja sisa! Prema tome tko zna šta je i tko je onaj koji traži prijateljicu. Kad kaže : dakle tko će mi biti prijateljica: to može biti i muško i žensko, jedino je otkrio-la da treba prijateljicu. Prijateljice pazite jer ne znate hoće li biti pravi ili umjetni! U komadu ili sjeckani krastavac! Avantura vam ne gine!
sve je stvar dogovora i naravno prije svega zrelosti i iskustva jedna osobe spram druge,sto bi neki nazvali komaptibilnost,u ovom slucaju radi se o sexu bez obveze..
moja malenkost(ne uzimam u obzir velicinu svoga penisa) ima trenutno na raspolagnju 4 frendice s kojom dijelim razlicite vrste druzenja...jedna je jos uvijek nevina pa sam s njom zaljubljen,s drugom imam cisti hardcore sex,s trecom pak sam hodao 2 godine,prekinuli i imali post od neki par mjeseci pa smo shvatili da bi bilo steta izostaviti kvalitetan sex zbog neki drugih razloga sto nam nisu isli u prilog u vezi,no taj sex je stvarno rijedak(cca 3 puta mjesecno),te cetvrta koja mi je najomiljenija,dodje mi samo popusit dok primjerice gledam neki film ili tekmu sa pivom u ruci(curu to pali,sta da radim)..
dakle zakljucak je,sve jer relativno samo je jedno apsolutno...da je sve relativno
sve je stvar dogovora i naravno prije svega zrelosti i iskustva jedna osobe spram druge,sto bi neki nazvali komaptibilnost,u ovom slucaju radi se o sexu bez obveze..
moja malenkost(ne uzimam u obzir velicinu svoga penisa) ima trenutno na raspolagnju 4 frendice s kojom dijelim razlicite vrste druzenja...jedna je jos uvijek nevina pa sam s njom zaljubljen,s drugom imam cisti hardcore sex,s trecom pak sam hodao 2 godine,prekinuli i imali post od neki par mjeseci pa smo shvatili da bi bilo steta izostaviti kvalitetan sex zbog neki drugih razloga sto nam nisu isli u prilog u vezi,no taj sex je stvarno rijedak(cca 3 puta mjesecno),te cetvrta koja mi je najomiljenija,dodje mi samo popusit dok primjerice gledam neki film ili tekmu sa pivom u ruci(curu to pali,sta da radim)..
dakle zakljucak je,sve jer relativno samo je jedno apsolutno...da je sve relativno
sad nakon ovog posta i uzevši u obzir tvoj nick....imat ceš još najmanje 20 ljubavnica.....
Prijateljski sex?
Naravno da postoji...ne mora uvijek
završiti zaljubljivanjem.
Ali je bitan način doziranja, ne moš konstantno visit s nekim i očekivat da neće biti zaljubljivanja..
Svi ste odjednom silno romantični i radite to samo iz ljubavi...moš mislit.
preporučila bi jedno lagano štivo-- http://baza.gskos.hr/cgi-bin/ucat/unilib.cgi?form=D1110905073
Eventualno bi to moglo funkcionirati kad bi to bilo povremeno...i po sistemu čim je stvar gotova oblačenje i kući.......
Ali ako je sex dobar...teško da će biti samo povremeno....tako da je neizbježno da se osobe na neki način povežu....
nemora to biti neka fatalna ljubav,ali nekakve emocije se razviju...tako da dugoročno ne šljaka........
a ono 7:20, zvoni mrtvi mobitel, moras na faks, a u gacama harakiri...
Mislim da ne postoji stvar kao što je prijateljski sex.
Odnosno, smatram da je u takvoj vrsti odnosa, uvijek jedna osoba ona koja želi nešto više. Nekad se iz toga i kod druge osobe izrodi nešto više, ali nekad i ne, i tu onda nastaju problemi, prije-ili-kasnije, iako su stvari od početka bile jasno definirane.
Mislim da je tu problem ljubomora, prakticirate takav sex, družite se sve pet, i onda u društvu neki/a dečko/cura naiđe i počne napadati na vašeg sex prijatelja. Vjerujem da je to problem.
Ali mislim da je sasvim razumno imati takvog prijatelja. Ne pomažu li si prijatelji u nevolji?
Meni osobno, kao prica bez imena, kokice bez soli...
Švabe jedu kokice sa šećerom! Sigurno im je i prijateljski sex onda dobar.
Prijateljski sex me ne privlači jer mi prijatelji imaju ili preduge brade ili predlakave pazuhe ili vonjaju po višku testosterona, a i guzice su im predlakave za mećanje!
Hmmm ja sam imo ne znam ljubavnicu mada nije ni to... Ugl upoznali se po 7 put, i odnos nam se svodio na cisti sex.. Znaci nema mazenja, veze i sl. a tu se s vremenom razvilo bilo i prijateljstvo.. Tako da smo od neceg dosli na fuck buuddy's... Al sam ja skuzio da ja ne mogu tako funkcionirat.. predugo sam bio u vezama da nemam nekog na emocionalnoj bazi i fale mi te gluposti iz veze maznje paznje i sranja .. Al mi je tih 5 mj bilo do jaja.. Pozz Slatkoguzoj!!
pa postoje i cure biseksualne opredjeljenosti to ti je kada voli i muske i zenske (u slučaju da prvi put čuješ) tako da ima cure koje se vole lizati i da im uđe
trauma_os
Coca Cola
trauma_os
Ian_McKaye
a i guzice su im predlakave za mećanje!
Šta fali dlakavim guzicama, meni su baš seksi
Ontopic.. imala nekoliko puta ovaj zadnji se još dobro drži a svi prethodni kako počeli tako i završili
Ontopic ti trebas na traumu! Neznam koji frajer voli lezbu koja bi se kresnula a da joj ne udje a masta o magarecom penisu
pa postoje i cure biseksualne opredjeljenosti to ti je kada voli i muske i zenske (u slučaju da prvi put čuješ) tako da ima cure koje se vole lizati i da im uđe
trauma_os
Coca Cola
trauma_os
Ian_McKaye
a i guzice su im predlakave za mećanje!
Šta fali dlakavim guzicama, meni su baš seksi
Ontopic ti trebas na traumu! Neznam koji frajer voli lezbu koja bi se kresnula a da joj ne udje a masta o magarecom penisu
Zaboravio si da živim u celibatu
Odakle vama uopće zaključak da se ja jebem sa ženama ?
Prijateljski sex?
Naravno da postoji...ne mora uvijek
završiti zaljubljivanjem.
Ali je bitan način doziranja, ne moš konstantno visit s nekim i očekivat da neće biti zaljubljivanja..
Svi ste odjednom silno romantični i radite to samo iz ljubavi...moš mislit.
da, čudo jedno kako odjednom svi se seksaju iz ljubavi samo