Prijateljski sex

Međuljudski odnosi - Razgovori ugodni

Prijateljski sex

evo mene zanima imali li tko iskustava s tzv. frendovskim sexom??
imam frenda s kojim se povremeno kresnem, mrkem ili kako god :) i on i ja na to gledamo sasvim normalno.. nebi hodala s njim (a ni on samnom) il tako nesto, nego samo bezobvezni sex. a i jos smo frendovi, ne neki super, al ono dobro se znamo, pa reko zasto ne.
zanima me dali vi imate slicnih iskustava?? svi uvijek kao nesta pricaju da taj fredovski sex na postoji jer se prije ili kasnije jedna od tih osoba zaljubi i onda bude sranja, al nama je bas ok ovako. nije taj sex stalan, nego ono - povremeno, tu i tamo. kad ja ili on nema nikoga onda imamo jedno drugo. mi to zovemo "frendovi si medjusobno pomazu" :D
....prije ili kasnije netko poželi nešto više....
vjeruj....
....ili se u životu druge osobe pojavi netko drugi....i onda ona druga osoba žali....

jer kako kaže jedna pjesma...
kad imaš druga i kad si sretan....kad voliš nekog dođe treći,a ti ostaneš sam...
..a onda trećem treći dođe i onda on ostane sam...a nekad nekom ti treći budeš i ondaopet sretan si ti...
sokrat

....ili se u životu druge osobe pojavi netko drugi....i onda ona druga osoba žali....

pa imam i ja i on povremeno nekog drugog pa nema nikakvog beda. mi samo jednostavno jedno drugom "pomazemo" kada je susno razdoblje :)

Re: Prijateljski sex

bolje od jednog prijatelja je vise prijatelja :) cijelo drusto :) ... pa udri :)

ili mozda ovako nesto ??

multi speed :) ... kupis baterije za punjenje i udri
To je jedna vrlo odlična stvar dok god obje strane mogu razdvojiti osjećaj ljubavi od seksa. Ali kako su već rekli, u 90% slučajeva se s jedne strane počnu razvijati osjećaji i onda to pukne...

;)
Kad tad netko će plakati.
PEGY

Kad tad netko će plakati.

živa istina
Ajde budi moj najbolji drug, pa navrati na kavu ili na fuk LOL

Ja nisam imala prijateljski seks nego seksualnog prijatelja, a to je velika razlika.
Iskreno nisam zato, da bi s nekim bila mora mi se prvo sviđat, a ak mi se sviđa onda ću se kasnije i zaljubit. Imam par dobrih prijatelja i točno se zna u kakvim smo odnosima, nikad nam tak šta ne bi palo na pamet...šta ja znam..meni je to onak bzv...što kažu i drugi kad tad će netko nać nekog drugog pa će se neko nać povrijeđen...al dobro svaka čast tebi ak nemaš prema njemu nikakve osjećaje već samo sex...ja to nebi mogla!
1step2far

Ja nisam imala prijateljski seks nego seksualnog prijatelja, a to je velika razlika.

ja imam prijateljski sex sa sexualnim prijateljem :D
1step2far

objasni razliku neupućenom puku :)
Ja isto mislim da ce prije ili kasnije netko od vas dvoje pozeljeti vise; prvo u guzu,pa veza pa brak,mislim da to tak ide ;-)

sex bez osjećaja... nije to za mene 8)
prijateljski sex ne postoji,to muski iskoristavaju da dobiju pic...
ruana

Ah, čuj...sigurna sam da ima i žena koje iskorištavaju da dobiju ku... :lol:
Taj odnos, dok traje, je čista win-win situacija.
teško, ja ne bi mogla al ne osuđujem. cak mislim da je super ako se uspijete ZBILJA pronac na istoj valnoj duljini... :)
Heroina9

ruana

da samo što mi volimo biti iskorišteni u tom smislu
Samo treba paziti na kidds-suprise. :)
Heroina9

ruana

vjerojatno vise nego muskaraca :D

Meni je bilo super dok je trajalo.
Nemam fakbadije..niti smatram da ti bivši partner to može biti...
podmena traffica test...............................................................................................................................................................................................
pcelicaaa

podmena traffica test......................................................................................................moje iskustvo s legom...dakle,prije 1,5 godinu....to je trajalo 9 mj...bilo nam je preeeedobro...i ja zasrala...zaljubila se......trealo mi je dosta i da ga zaboravim..jednostavno sam se odvojila od njega...to mu nikad nisam priznala...danas imam decka....hm, da...moj "prijatelj "i dandanas meni salje por da se......nadjemo,iako ima djevojku...jednostavno sam ga pocela ignorirat...

dakle ... tvoja preporuka je ?

i zasto mislis da si ti zasrala time sto si se zaljubila ?????
podmena traffica test...................................................................................................................---------------------------probajte se ne upustit u tak nesto.u 99%slucajeva neko ispusi..
...hoće mi neka bit prijateljica....obećavam da se neću zaljubit...
sokrat

...hoće mi neka bit prijateljica....obećavam da se neću zaljubit...

svi smo mi prijatelji :)
imam jedan takav odnos i zasad prilično dobro funkcionira.bar znam da s moje strane neće biti zaljubljivanja...jer ja takvo šta ne prakticiram :twisted: ,a s njegove strane...pa ako se zaljubi.ko mu kriv odo ja dalje :vjestica:
ja bi prijateljski seks al nema :(
šta je to?? :hmm:
Probala... trajalo neko vrijeme, nije bas dobro zavrsilo, pa ne preporucam nikom. Vec je mnogo njih reklo... kad-tad ce jedno od vas pozeljeti da se to pretvori u pravu vezu. Ako to bude obostrana potreba, super za oboje, ako ne... sjebaste i prijateljstvo!
vjerujem da se događa al nekad kad nema smisla veza onda ostaje prijateljstvo i čisto da bi se izbjegla dugotrajna apstinencija bude seksa...
imala i ja buddya za sex, više poznanik nego prijatelj :)
bolje ne mješati prijateljstvo i sex, ne završava baš najbolje
meni tu nista nije jasno?
pa i prema prijatelju imas osjecaje..
to je prije neobavezni sex..
ali ta formulacija implicira da veza ima obaveze..
ali to su obaveze u kojima se uziva, pa onda nisu ni obaveze, nego..
joj, komplicirana tema..
meni je to onako razmazeno ponasanje, u stilu imam potrebu, cek da vidim kog imam u telefonu..kresnucu prvog ko mi se javi..
sex je malo precjenjen..po meni..i sve mi to lici vec na sex i grad..kao to je kosmopolitski..tra la la..bezveze
padobranac

sex je malo precjenjen..

Malo puno.
Frost

To je jedna vrlo odlična stvar dok god obje strane mogu razdvojiti osjećaj ljubavi od seksa. Ali kako su već rekli, u 90% slučajeva se s jedne strane počnu razvijati osjećaji i onda to pukne...

;)

Za mene je takav sex glup. Da ti se određena osoba,u ovom slučaju legica/lega ne sviđa i ne privlači na bilo koji način ne bi spavao s njim. Jer iz osobnog iskustva imam u ekipi dosta lega, i mi se tako i ponašamo,sex nam uopće ne pada na pamet. Definitivino smatram da ti se taj lega sviđa,ili se to pak može navesti kao "drag" ti je,ali kad bi npr. bio s drugom drugačije bi se osjećala. Ne bi ti bilo svejedno kad te tvoj lega više ne bi zvao na ^^ sex. Sex mjenja granice prijateljstva. ;)
"[. maza .

"]Za mene je takav sex glup.

Ha čuj, i meni je svašta glupo, pa ne mogu ništa oko toga ;)

Na kraju krajeva, šta fali tome da se ljudi koji su se seksali zaljube jedno u drugo? I budu zajedno kao par.
Nie to za mene... Jednostavno mi te dvije riječi ne idu zajedno.. prijateLj i sex .. toe meni oksimoron :D

1step2far

Na kraju krajeva, šta fali tome da se ljudi koji su se seksali zaljube jedno u drugo? I budu zajedno kao par.

baš tako :)
Očito ne može, mudrijaši tako kažu LOL
ja sam naivna pa ću vjerovati da je i to moguće ;)
Hm, imadoh takvo iskustvo.. radilo se o osobi koja me bila privlačila samo fizički, dok si na psihičkoj razini nismo odgovarali al što pod nokat stane, i bilo nam je oboma jasno da bi nekakva veza bila najobičnija boleština od veze.. dakle, moguće je dok nema osjećaja zaljubljenosti.
Eh da, i onda je taj moj buddy malo pomalo počeo iskazivati kojekakve osjećaje ljubomore, posesivnosti i sl., kako se nekakav fuck buddy ne bi trebao ponašati, right? i tu sam ja to prekinula..
Dakle, moguće je, ali samo neko vrijeme. Osjećaji se razviju - dobri ili loši. Bar je tako bilo u mom slučaju.
MacaPapucharica

1step2far

baš tako :)

mi ovdje pričamo o prijateljskom sexu.
Naravno da sam "za" da se zaljube,ali kad se zaljube nisu više prijatelji. :O
ako se na pocetku sve definira ne bi trebalo biti problema ..valjda :D

"LJubav" je smislila neka fukara da bi lakše došla do piiiii
ja osobno vjerujem da se moze u društvu netko poseksati s kolegom/icom-ali onda to više nije "samo" prijateljstvo-nego nešto više.Čim se nakon toga vidite vama je stalno u glavi kako ste spavali s tom osobom(u oba slučaja razmišljanje) !!
pa je u glavi al se može vješto skrivat ;)
sam da je trpat
Povremeno se dogodi frendu i meni no...iskreno,ja bih htjela nešto više-za njega ne znam.Govori inače da nije za veze,no znam da je njemu stalo do mene-pokazao je to sto puta (što je normalno jer smo frendovi)...tako da,ne znam kak to može normalno funkiconirati na duže vrijeme...to "frendovsko" seksanje.
a da ga možda pitaš? O.o
Jel netko probao neprijateljski sex?
Ono, s nekim koga ne podnosiš ni na kojoj razini...
Ja, s bivšom LOL
Ne znam ! Nema osobe koju ne podnosim! Niti je mrzim! Valjda sam savršen ženoljubac!
Do bivše ne mogu daleko je 270 km. A sadašnja mi je kao hladna lubenica! Baš mi godi!
Nije se odao! Prijateljica može biti i muško u bi- odnosu, a i žensko može tražiti prijateljicu! Ona tamo stalno citira da je gola sisa najbolja sisa! Prema tome tko zna šta je i tko je onaj koji traži prijateljicu. Kad kaže : dakle tko će mi biti prijateljica: to može biti i muško i žensko, jedino je otkrio-la da treba prijateljicu. Prijateljice pazite jer ne znate hoće li biti pravi ili umjetni! U komadu ili sjeckani krastavac! Avantura vam ne gine!
ne bih ga mogla nazvat prijateljem,jer se ne slazemo tako dobro,i ne viđamo se često...
ali u krevetu smo si nabolji prijatelji :)
i to funkcionira
Priajteljski sex ne postoji jer se nešto mora raspasti ili sex ili prijateljstvo
Circa

Jel netko probao neprijateljski sex?
Ono, s nekim koga ne podnosiš ni na kojoj razini...

prijavljujem se :D mrzili se, sex fantstican :)

sve je stvar dogovora i naravno prije svega zrelosti i iskustva jedna osobe spram druge,sto bi neki nazvali komaptibilnost,u ovom slucaju radi se o sexu bez obveze..
moja malenkost(ne uzimam u obzir velicinu svoga penisa) ima trenutno na raspolagnju 4 frendice s kojom dijelim razlicite vrste druzenja...jedna je jos uvijek nevina pa sam s njom zaljubljen,s drugom imam cisti hardcore sex,s trecom pak sam hodao 2 godine,prekinuli i imali post od neki par mjeseci pa smo shvatili da bi bilo steta izostaviti kvalitetan sex zbog neki drugih razloga sto nam nisu isli u prilog u vezi,no taj sex je stvarno rijedak(cca 3 puta mjesecno),te cetvrta koja mi je najomiljenija,dodje mi samo popusit dok primjerice gledam neki film ili tekmu sa pivom u ruci(curu to pali,sta da radim)..
dakle zakljucak je,sve jer relativno samo je jedno apsolutno...da je sve relativno

:motor:
AZDAJA23CM

sve je stvar dogovora i naravno prije svega zrelosti i iskustva jedna osobe spram druge,sto bi neki nazvali komaptibilnost,u ovom slucaju radi se o sexu bez obveze..
moja malenkost(ne uzimam u obzir velicinu svoga penisa) ima trenutno na raspolagnju 4 frendice s kojom dijelim razlicite vrste druzenja...jedna je jos uvijek nevina pa sam s njom zaljubljen,s drugom imam cisti hardcore sex,s trecom pak sam hodao 2 godine,prekinuli i imali post od neki par mjeseci pa smo shvatili da bi bilo steta izostaviti kvalitetan sex zbog neki drugih razloga sto nam nisu isli u prilog u vezi,no taj sex je stvarno rijedak(cca 3 puta mjesecno),te cetvrta koja mi je najomiljenija,dodje mi samo popusit dok primjerice gledam neki film ili tekmu sa pivom u ruci(curu to pali,sta da radim)..
dakle zakljucak je,sve jer relativno samo je jedno apsolutno...da je sve relativno

sad nakon ovog posta i uzevši u obzir tvoj nick....imat ceš još najmanje 20 ljubavnica.....
Prijateljski sex?
Naravno da postoji...ne mora uvijek
završiti zaljubljivanjem.
Ali je bitan način doziranja, ne moš konstantno visit s nekim i očekivat da neće biti zaljubljivanja..

Svi ste odjednom silno romantični i radite to samo iz ljubavi...moš mislit.
AZDAJA23CM

preporučila bi jedno lagano štivo-- http://baza.gskos.hr/cgi-bin/ucat/unilib.cgi?form=D1110905073 ;)
Eventualno bi to moglo funkcionirati kad bi to bilo povremeno...i po sistemu čim je stvar gotova oblačenje i kući.......
Ali ako je sex dobar...teško da će biti samo povremeno....tako da je neizbježno da se osobe na neki način povežu....
nemora to biti neka fatalna ljubav,ali nekakve emocije se razviju...tako da dugoročno ne šljaka........

AZDAJA23CM

a ono 7:20, zvoni mrtvi mobitel, moras na faks, a u gacama harakiri... :(
Mislim da ne postoji stvar kao što je prijateljski sex.
Odnosno, smatram da je u takvoj vrsti odnosa, uvijek jedna osoba ona koja želi nešto više. Nekad se iz toga i kod druge osobe izrodi nešto više, ali nekad i ne, i tu onda nastaju problemi, prije-ili-kasnije, iako su stvari od početka bile jasno definirane.
ma to je ko biznis ugovor :D dok se svi drze dogovorenog nema nikakvog problema ;)
Prijateljski sex; da ima i toga;to je najbolji nacin da izgubite ,, prijatelja"
Mislim da je tu problem ljubomora, prakticirate takav sex, družite se sve pet, i onda u društvu neki/a dečko/cura naiđe i počne napadati na vašeg sex prijatelja. Vjerujem da je to problem.
Ali mislim da je sasvim razumno imati takvog prijatelja. Ne pomažu li si prijatelji u nevolji?
Zandt

Mislim da je tu problem ljubomora, ...

ja mislim da su veci problem ruzni prijatelji :(
samo naprijed...ako vas to zadovoljava zasto ne??
Meni osobno, kao prica bez imena, kokice bez soli, ljeto bez sunca.. nedovrseno, isprazno, nedostatno.. ali tko voli nek izvoli :)
KittyCatIvy

Meni osobno, kao prica bez imena, kokice bez soli...

Švabe jedu kokice sa šećerom! Sigurno im je i prijateljski sex onda dobar.
Prijateljski sex me ne privlači jer mi prijatelji imaju ili preduge brade ili predlakave pazuhe ili vonjaju po višku testosterona, a i guzice su im predlakave za mećanje!
Ian_McKaye

Švabe jedu kokice sa šećerom! Sigurno im je i prijateljski sex onda dobar.

Rekoh.. "meni osobno".. ali podrzavam sve odnose u koje ljudi svojevoljno ulaze i koji ih cine sretnima. Moje srce je nazalost jace od mog libida. :)
Ian_McKaye

a i guzice su im predlakave za mećanje!

Šta fali dlakavim guzicama, meni su baš seksi :mrgreen: :mrgreen:
trauma_os

Ian_McKaye

Ontopic.. imala nekoliko puta ovaj zadnji se još dobro drži a svi prethodni kako počeli tako i završili

Ontopic ti trebas na traumu! Neznam koji frajer voli lezbu koja bi se kresnula a da joj ne udje a masta o magarecom penisu :)
Coca Cola

trauma_os

Ian_McKaye

Ontopic.. imala nekoliko puta ovaj zadnji se još dobro drži a svi prethodni kako počeli tako i završili

Ontopic ti trebas na traumu! Neznam koji frajer voli lezbu koja bi se kresnula a da joj ne udje a masta o magarecom penisu :)

Zaboravio si da živim u celibatu :haha:
Anait

Hmmm ja sam imo ne znam ljubavnicu mada nije ni to... Ugl upoznali se po 7 put, i odnos nam se svodio na cisti sex.. Znaci nema mazenja, veze i sl. a tu se s vremenom razvilo bilo i prijateljstvo.. Tako da smo od neceg dosli na fuck buuddy's... Al sam ja skuzio da ja ne mogu tako funkcionirat.. predugo sam bio u vezama da nemam nekog na emocionalnoj bazi i fale mi te gluposti iz veze maznje paznje i sranja :D .. Al mi je tih 5 mj bilo do jaja.. Pozz :love: Slatkoguzoj!! :cupidarrow:
LOL pa postoje i cure biseksualne opredjeljenosti to ti je kada voli i muske i zenske (u slučaju da prvi put čuješ) tako da ima cure koje se vole lizati i da im uđe
trauma_os

Coca Cola

trauma_os

Ian_McKaye

prcko001

LOL pa postoje i cure biseksualne opredjeljenosti to ti je kada voli i muske i zenske (u slučaju da prvi put čuješ) tako da ima cure koje se vole lizati i da im uđe

trauma_os

Coca Cola

trauma_os

Ian_McKaye

Odakle vama uopće zaključak da se ja jebem sa ženama ?
sramota vas bila,gdje je zakazao krscanski odgoj.seksa nema prije braka,a ovo............oprosti im boze ne znaju sto cine
Like it! :]
cuki

sramota vas bila,gdje je zakazao krscanski odgoj.seksa nema prije braka,a ovo............oprosti im boze ne znaju sto cine

nicoll

Prijateljski sex?
Naravno da postoji...ne mora uvijek
završiti zaljubljivanjem.
Ali je bitan način doziranja, ne moš konstantno visit s nekim i očekivat da neće biti zaljubljivanja..

Svi ste odjednom silno romantični i radite to samo iz ljubavi...moš mislit.

da, čudo jedno kako odjednom svi se seksaju iz ljubavi samo

Tagovi