Autor |
Poruka |
anakonda
Ukupno postova: 6288 Lokacija: ...tu sam.... Spol:  Žensko
|
...hm, možda bi ima netko trebao poštelati postavke datume na stranicama...ili su se amerikanizirali pa pišu na taj način..... |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
 |
justice
Ukupno postova: 1371 Lokacija: OS Spol:  Muško
|
od ovih svih političkih smećara ću nakraju zaokružiti Vrbošića jer moram birati najmanje zlo,ak neuđe u drugi krug e ondak me boli k. tko će biti gradonačelnik,jer ni đapa ni bubiku neželim imati na čelu grada,moš ga j. al nikako mi se nesviđa glavina sjena iza bubike a za đapa nebi ni da me puškama tjeraju... |
|
_________________ "AVNOJ je preteča Al-Qaede" Ivan Pandža-ex predsjednik Zagrebačke HVIDRE |
|
|
 |
pravaška vojska
Ukupno postova: 111 Spol:  Nebitno
|
...bit će kako građani odluče gospodo,nema se tu što pametovati......ovog volim ovog nevolim,a pravi ratovi zvijezda tek počinju za koji dan kada krene kampanja...zato naprijed Ante,nedaj se!!!!!!! |
|
|
|
|
 |
silva50
Ukupno postova: 76 Spol:  Žensko
|
"....No ukoliko u drugi krug uđu Bubalo i Vrbošić Osijek će svakako profitirati. Nadam se da se samnom slažu i pristalce Vrbošića....."
...ovo bi bilo odlično.... |
|
|
|
|
 |
studenac
Ukupno postova: 238 Lokacija: Slavonija Spol:  Muško
|
Ipak sam malo nepovjerljiv prema kombinaciji- gradonačelnik sveučilišni profesor, simpatični intelektualac s Bajtom i ekipom u pozadini.
Čini mi se da sam već gledao taj film.
Neka hvala, ne volim reprize
|
Imate pravo da i ja nešto napišem. Sa Bajtom i ekipom sam surađivao prije nego što su s*ebali bivši "velepapir" i odonda je sve počelo. Kako bi Mamić rekao ..., i svoju m*mu bi prodali da mogu "zaraditi".
E Vrbošiću neznaš sa kakvim hijenama imaš posla, a i Borzanica je nasjela ko naivna sobarica. Zato je i Kramarić prošao kako je prošao. Na*ebali bi sa ovakvom ekipom na čelu grada.  |
|
_________________ Dok je ovaca bit će i šišanja.  |
|
|
 |
Baudolino Ukupno postova: 300 Spol:  Nebitno
|
Je li Vrbošić išta dužan Bajti? Ne. Ima li Bajto utjecaj u SDP-u? Ne. Kakva je dakle analogija da je Bajto ovom timu, ono što je Glavaš za Bubalov tim? Neutemeljena. Pa zašto ju se onda stalno protura? Zato što sto puta ponovljena laž postaje istina kod ljudi koji kratko pamte i slabo razmišljaju. A zbog čega sve to? Jer ako se dokaže da su svi isti, onda je obavljeno pola posla. |
|
|
|
|
 |
pravaška vojska
Ukupno postova: 111 Spol:  Nebitno
|
...opet jedan pošteni,pa gdje ih samo nalazite??? |
|
|
|
|
 |
DonQuijote
Ukupno postova: 4291 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
šta, vi ih u stranci nikako ne možete naći?  |
|
|
|
|
 |
DeusExMachina Ukupno postova: 90 Spol:  Nebitno
|
Lijepo molimo korisnike da ne otvaraju višestruke nickove/korisnička imena. Ukoliko želite iznijeti više argumentiranih tvrdnji - učinite to s jednim nickom.
Višestruki nickovi, kao i sav sadržaj koji generiraju smatrat će se namjernim spammanjem.
Deus ex Machina
moderator foruma portala Osijek031.com |
|
|
|
|
 |
OsijekNepokoreniGrad
Ukupno postova: 724 Spol:  Nebitno
|
Lijepo molimo korisnike da ne otvaraju višestruke nickove/korisnička imena.
|
Prijedlog - javno iznesite koji su to nickovi! |
|
|
|
|
 |
Ivor Ukupno postova: 34 Spol:  Nebitno
|
Je li Vrbošić išta dužan Bajti? Ne. Ima li Bajto utjecaj u SDP-u? Ne. Kakva je dakle analogija da je Bajto ovom timu, ono što je Glavaš za Bubalov tim? Neutemeljena. Pa zašto ju se onda stalno protura? Zato što sto puta ponovljena laž postaje istina kod ljudi koji kratko pamte i slabo razmišljaju. A zbog čega sve to? Jer ako se dokaže da su svi isti, onda je obavljeno pola posla.
|
Slažem se da Bajto nema takav utjecaj na Vrbošića kao što npr. Glavaš ima na Bubala. Ali jedna zanimljiva činjenica: Bajto je i formalno voditelj cijele kampanje koalicije koja podržava Vrbošića.
E sada ako je Vrbošić zaista nešto novo zanima me što mu treba Bajto kao voditelj kampanje. Zašto mu jednostavno ne otkaže usluge i na taj način pokaže kako nam se BBB ne vraćaju u grad.
Neki simpatizeri gospodina Vrbošića tvrde da će se on riješiti Bajte nakon što postane gradonačelnik. Ja to smatram netočnim jer ne postoji niti jedan razlog zbog kojeg ga se, ako želi novu, poštenu i sposobnu ekipu, ne bi riješio sada.
Dakle, mislim da je veza između Vrbošića i Bajte dosta čvrsta, a u slučaju njegove pobjede bit će još i čvršća, a kao što sam već rekao, reprize ne volim. |
|
|
|
|
 |
Defiant Ukupno postova: 89 Spol:  Nebitno
|
Bajto, Bajto, Bajto... jedini argument protiv Vrbosica: Bajto! sto je najsmjesnije Bajto je lovac u mutnom ranga Matkovica i Bubala. Anto je naravno puno nize u mulju. |
|
|
|
|
 |
panglu Ukupno postova: 48 Spol:  Nebitno

|
fura se na Mesica,a to mu nece proci |
|
|
|
|
 |
MatoTvrđa
Ukupno postova: 170 Lokacija: Osijek Spol:  Nebitno

|
"....No ukoliko u drugi krug uđu Bubalo i Vrbošić Osijek će svakako profitirati. Nadam se da se samnom slažu i pristalce Vrbošića....."
...ovo bi bilo odlično....
|
Nisam neka pristalica Vrbošića ali ako uđu on i Bubika definitivno glasam za Vrbošića,
mišljenja sam da Vrbošić uvjerljivo pobjeđuje.
Čovjek valjda nešto i radi a ne kao Bubi, po cjele dane snima za vjesti STV-a, možda nakon poraza da se cjela ekipa HDSSB a okuša u holivudu???
ISKUSTVA IM NE MANJKA...  |
|
|
|
|
 |
nisam za
Ukupno postova: 307 Lokacija: desna obala Spol:  Nebitno
|
Pa ipak je tvoj Vožd uzeo ekipe iz Beograda i Zagreba za snimanje svojih filmova, pa budimo realni srbi imaju jako dobre komedije, šteta što nije unajmio Dušana Kovačevića, to bi bilo dobro djelo za sve nas! |
|
|
|
|
 |
 |
|