Astralna projekcija
Društvo, politika
meditacija je super, ali i ona nosi sa sobom neke rizike, naravno za one koji su laici u tom.
cijela istocnjacka kutura i religija je utemeljena na tom, i ja sam fascinirana svime time.
do kojih ljudi stupnja svijesti mogu doc..., pa da ne povjerujes - npr. 7 dana mogu bez disanja, 60 dana bez hrane i pica... ima toga jos.
Rakijas
U nižim slojevima ima čak zastrašujućih bića. Oni se hrane isključivo energijom i to energijom straha.
o tome i David Icke prica, al dobro, to je vec neka druga tema...
uglavnom, ako uspijemo doci u to neko dublje stanje svijesti moze nam biti prekrasno, i trebali bi to znati iskoristiti na sto bolji nacin i time si poboljsati zivot, a samim time i ljudima oko nas..
svi smo mi rodjeni sa tom cudesnom unutarnjom energijom unutar sebe, samo sta su ljudi zaboravili to koristiti, sta je ustvari tuzno..
kada bi svi poceli koristiti svoju svjest i sve ostalo sto nam je dano svijet bi bio prekrasno mjesto za zivot
Mogu prihvatiti da smo mi svi jedna nit vezane energije i da je oko nas puno više toga od onoga nadohvat naše svijesti i percepcije, ali tu nema mjesta za takav mambo đambo. "Zastrašujuća bića" i pentagrami su ljudska tvorevina.
bazooka_joe
Postoji pozitivna i negativna svastika.Razlikuju se po smjeru krakova.
tako je, barem mi to tako tumacimo, ali indijcima nije vazno dali je okrenuta na lijevu ili desnu stranu, njima je to sve isti znak..
empetri
Zašto uvijek počne tako lijepo i duboko da bi završilo na besmislenim forama tipa tjeranja bića koja se hrane sa strahom rukom nacrtanim pentagramom.
Mogu prihvatiti da smo mi svi jedna nit vezane energije i da je oko nas puno više toga od onoga nadohvat naše svijesti i percepcije, ali tu nema mjesta za takav mambo đambo. "Zastrašujuća bića" i pentagrami su ljudska tvorevina.
Ulaskom u nova područja ti je kao odlazak u šumu ili prašumu. Ne možeš krenuti odmah iz viših područja jer nisi čist. Kako se ovdje moraš školovati bez obzira u školi ili životu, tako i tamo. Moraš steći osnovna iskustva, a i zaslužiti tako da se čistiš od prljavština kako sam već naveo da bi išao u više sfere. To se i te kako isplati, jer onda u potpunosti postaješ slobodan.
pišeš kao da imaš određenih iskustava, i dobro poznaješ tematiku. Da li je to znanje došlo iz prakse, ili iz teorije?
lala
pitanje za Rakijasa - preko koje metode ti dolazis u ta stanja??
Ha, vidi, odgovor u pitanju, 1:0 za mene xD
Pošto sam to sam počeo prakticirati nisam još dovoljno jak u tome. Naišao sam na neke osobe u astralu koje su me savjetovale, a neke i odvele u više predjele te kroz vrijeme samo da mi pokažu što me dalje očekuje. Mogu ti reći da je fantastično. Zato želim pomoći drugima u onome što znam da svima bude lakše. Drage volje bih htio da imam puno više iskustava da jednostavno mogu doći do svakoga i da ih učvrstim tamo, ali pomažem koliko mogu i znam.
često me zna spontano bacat u astral
ali nikad ne odem do kraja, tj. ne prijeđem u astral nego ono, klasika, zujanje, jako lupanje srca i neki trnci po tijelu il kak da to već nazovem...
dakle, legnem, opustim se, hoću spavat, ali automatski počinje
tako da nisam ni vam ni tam
nit se naspavam, nit se odmorim, nit odem u astral
nekad se bas moram otrgnut tome da se mogu naspavat
btw. priča se da astral više nije siguran, tj. da tamo harače neki zli entiteti
rakijas, šta znaš o tom?
kad sam čuo za to, pokušavao sam na razne načine
znam se savršeno opustit, što sam koristio da se mogu naspavat, ali sad mi odmah počinje zujanje u ušima
tanka mi je granica između sna i toga
al ne pokušavam s lucidnim sanjanjem
i onda nekad reko, ajd idem opet probat, ali mi uvijek fali taj zadnji korak koji ne znam preć
pokušavao sam i sa užetom al ništa
tako da u zadnje vrijeme ni ne pokušavam
Čini mi se da ipak ili forsiraš ili brkaš sa vremenom.
Na što mislim da forsiraš? Kada osjetiš da si blizu, javlja ti se ushićenje te u njemu pokušavaš da jednostavno iskočiš ili da se išuljaš iz tijela. Prošao sam to.
Što se tiče brkanja sa vremenom možda pokušavaš pred san pa u tom iščekivanju nikako nakon nekog vremena niti da uspiješ, a niti da se naspavaš. Tu bi moglo doći do lagane nervoze i nevjerice, a ta nervoza kroz nevjericu te sprečava.
Mislim da jednostavno trebaš da uživaš u trenucima posebnog stanja te da promatraš što se dešava sa tijelom. Kakve su reakcije, ali ne sa osobnog stajališta, nego sa stajališta promatrača što se dešava sa tijelom, a ne sa tobom.
Desetak godina sam izgubio na razne tehnike, a najviše sa tehnikom za san. Naišao sam na knjigu De Garcie i napokon mi je tada počelo uspijevati. Jednostavno sam se prepustio da mi nekoliko puta dođe samo u tim stanjima, a kasnije sam već mogao malo i da kontroliram.
Za Pogu:
Sve skupa vježbam oko 20 godina. Počelo se ostvarivati tek unazad 5 godina. Problem je bio da sam bio sam u tome i nisam imao nikoga da mi i riječ kaže jer su to bila takva vremena. Nakon što sam počeo uspijevati rodila mi se kćer. Sada imam troje djece i u kući mi je strašno velika zbrka i strka. Jedva da uspijem naći i malo vremena za to pored njih.
Ukoliko želiš putem sna, najteže, ali i osnovno je da dođeš do konstantnosti svjesnosti u snu, tj. do svjesnosti da sanjaš. Nakon toga se trebaš samo probuditi u snu. To sam doživio dva puta.
U svjesnom stanju je i lakše i teže. Lakše jer možeš kontrolirati cijeli postupak. Teže jer ako nisi, moraš svima sve oprostiti, a pogotovo roditeljima i najmanju greškicu jer oni čine ono što misle da je za nas najbolje, a to ne mora da bude dobro za nas. Ako imaš roditelje, najbolje da im odeš u sobu dok spavaju i malo ih promatraj. Obične lutke nesvjesne sebe i svega oko sebe. To ti je način da se naučiš lakše praštati jer u astralu se i dodatno čistiš od svih mržnji, zamjerki, zavidnosti i svega lošega.
Meni je trebalo skoro 15 godina do prvih izlazaka, dok nekima kako sam čitao treba tek oko mjesec dana. To bi mogao biti jedan od razloga zašto nema više osoba da to podijeli sa drugima.
Rakijas
Za Pogu:
Sada imam troje djece i u kući mi je strašno velika zbrka i strka. Jedva da uspijem naći i malo vremena za to pored njih.
Ukoliko želiš putem sna, najteže, ali i osnovno je da dođeš do konstantnosti svjesnosti u snu, tj. do svjesnosti da sanjaš. .......Teže jer ako nisi, moraš svima sve oprostiti, a pogotovo roditeljima i najmanju greškicu jer oni čine ono što misle da je za nas najbolje, a to ne mora da bude dobro za nas. Ako imaš roditelje, najbolje da im odeš u sobu dok spavaju i malo ih promatraj.
I kod mene je dosta djece i ludnica, nemoguće je svaki dan izdvojiti vrijeme za vježbu
Daleko od tvojih 20 - još sam na početku početaka, tek sam godinu-dvije u pokušajima...
I na kraju, oprostiti. Na racionalnom nivou je lako reći - roditelji su uvijek htjeli najbolje - u praksi teško. Gledat ih ne mogu dok spavaju, već nekih 30 godina, jer su rastavljeni.
Rakijas
ali sam se pokušao gledati iz lica trećeg nevidljivog sugovornika.
ovo baš ne kužim...ak' je nevidljiv otkud znaš da je tu?zašto trećeg?gdje su ostali?
Dovoljno je da pogledaš starčiće u parku dok se odmaraju ili bakice kako non stop vise ispred liječničkih ordinacija samo da bi većina njih dobila pažnju. Gdje im je ona njihova nekadašnja sila kada su mislili da su neke face ili velike gazdarice koje željele upravljati svijetom? Smežurana koža željna nečije trunke sažaljenja i tupi pogledi za novom žrtvom za istresanje samosažaljenja.
Što se tiče tehnike moraš voditi dnevnik, ne zato što to netko tako kaže, nego da možeš da se prisjetiš svih snova i situacija, pa kada ti se neka od njih ponovi da ti se upali lampica u snu da ti dođe do svjenosti da zapravo sanjaš dok ti to ne postane učestalo u snovima.
Za Morgan:
To ti je jedna od naprednijih i težih tehnika. Dok sam pričao sa kolegom, pokušavao sam da gledam sebe i tog kolegu kao da sam netko treći. To on nije znao, ali ja jesam. To ti je kao što sam prije napisao o tehnici sa užetom kada sebe gledaš sa vrha tog užeta dok ti tijelo zapravo leži ili sjedi.
Ja sama sam imala slabe izvantijelesne posjete, ali voljela bi imat više iskustva s tim...al ne mogu nikako to dokučit...
Vjerujem apsolutno u stvari o kojima pričate, da to razjasnim na početku, tako da (u ovom konkretnom slučaju) ne postavljam pitanje iz uloge teškog skeptika. Ali se ne mogu načuditi tome koliko vas ima i tome što pišete o tome kao da je nešto uobičajeno i svakodnevno... Mislim, vejrujem da nekima je, ali nisam očekivala ovoliko ljudi i tako "glatko" probijanje meni nezamislivih granica... Čudim se u kombinaciji s divljenjem
Problem kod te osobe je da ima grižnju savjesti u vezi nečega pa se ne osjeća sigurno i otuda napadaji panike. Preporučio bih da ispita sebe što ju to doista muči i da zapravo sama sebi oprosti zbog nekih postupaka jer ako se čeka nečiji oprost, onda se to može oduljiti. Što misliš koliko bi trebali naši roditelji čekati naš oprost za svaku ružnu riječ koju su nam rekli, a da ne spominjem batine. Svi mi imamo greške u životu i nepredviđene događaje i reakcije. Bilo pa prošlo. Probaj sa Knjigom Don DeGracie, a skini ju sa (www.magicus.info/hr/magicus/tekst.php?id=6769).
Ne primamo čekove, samo Gotovinu, a i on je u Haagu. Šala. Nema osobe koja to nije doživjela samo ima puno objašnjenja pa na to nisu obraćali pažnju. Sami snovi su ti izlasci, ali to znanost ne priznaje jer ne mogu to dokazati na svoj način.
Zujanje u ušima ti je podešavanje frekvencije kao kada ti tražiš na radiju postaju koja tebi odgovara. Trnci su ti pokušaji tijela da zadrže gospodaricu, tj. tebe u tijelu. Nemoć tijela da se pomakne ti je faza paralize kojom ti kao gospodarica blokiraš svoj kavez, tj. tijelo da te pusti u slobodu. Da, to je sve normalno. Znaš li za izraz GRIJESI OTACA? To ti je zaglupljenost i otupljenost kroz tisućljeća kojom roditelji pune glave svojoj djeci. Odbaci to sve od sebe i samo se prepusti. Bit' ćeš presretna kada osjetiš slobodu i to beskonačnu slobodu.
Re: Astralna projekcija
Molim, neka mi netko kaže jesam li na dobrom putu u astralnu projekciju.
Ima već dugo kako sam naišla na netu i skinula si i-doser (nekakvi šumovi, zvukovi različitih frekvencija koji, navodno, djeluju na mozak izazivajući različita stanja, ovisno o kojoj "skladbi" se radi; progooglajte
I tako ja stavim slušalice, smirim se i to slušam i osjećam nakon nekog vremena trnce u rukama i nogama i apsolutnu smirenost i indiferentnost prema bilo čemu oko mene i tada kao da mi noge i ruke lagano kreću nekuda, ali kad pogledam, ipak su na mjestu
To mi se dogodilo već dosta puta tako da već znam scenario kako će teći: trnci, malo zujanja u ušima ( e sad, to sam mislila da može biti i od tih šumova i zvukova, teško je razlučiti dolazi li iz slušalica ili iz nekog drugog izvora
Što mislite, je li to sve nekakva autosugestija ili sam blizu odvajanja i astralne projekcije? I ako jesam, zašto ne mogu napraviti taj korak, zašto ne odem cijela, da tako kažem?
I je li to uopće moguće izazvati na taj način s tim i-doserom ili sam to sve umislila?
Ne pričam baš o tome jer mislim da će me ljudi čudno gledati...
http://www.val.hr/
http://www.galaksija.com/
http://zeitgeistmovie.com/
A sada o i-doseru ako netko želi isprobati.
Skinuti možete cijele pakete različitih doza (samo gledajte da ne bude u nekom čudnom već mp3 obliku da si možete prebaciti na mp3 player) npr. tu: i-doser cijeli paketi (na btjunkie.org)
a ja sam vam evo stavila ovdje samo astralnu projekciju: http://www.sendspace.com/file/0pk0z0
ovdje je dugačka rasprava na temu: što kažu na forumu.hr o i-doseru?
Osobno imam nekoliko MP3-ca od 20 min. do sat i pol, a njih sam dobrano platio pa ne bi bilo lijepo da ih sheram. Smatrao sam da je to ulaganje u mene samog, pa sam ih zato kupio. Hrpa njih će to poslušati samo par puta i odustati, ali samo neka jedna osoba nastavi, a hoće i nekoliko, vjeruj mi, snaga njihove zahvalnosti će ti se očitovati u napretku.
morganword!nego,ima koji ljubazni astralni projektor da se projicira na mars,regija je cydonia pa nam javi jel lice pravo ili opticka varka...
de se, molim vas ,projicirajte u srijedu navečer iza izvlačenja Lota pa dojavite dobitne brojeve![]()
Rakijas
Lice je pravo, a ako se dovoljno potrudiš, možeš i ti otići i ne samo vidjeti ga uživo, nego ako se dovoljno vratiš kroz vrijeme i tko ga je napravio. i naravno, ima ga i na nekim drugim planetama samo u malo već izmjenjenim stanjima.
http://marsprogram.jpl.nasa.gov/mgs/msss/camera/images/moc_5_24_01/face/index.html
Što će reći da je bujna ljudska mašta aktivna i tijekom astralnih projekcija?
Rakijas
A skeptici su ti koji su uništili ne samo ovaj planet.
Shvaćam; čim izrazim i najmanju sumnju - protiv vas sam. Vjerojatno je istina sve ono što mi pričaju ostali koji levitiraju/astralno se projiciraju/kanaliziraju: jednostavno je nemoguće to raditi u prisutnosti skeptika?
Drugim riječima - u mojoj garaži živi nevidljivi zmaj. Rado bih vam ga pokazao, ali nevidljiv je. K tome, nematerijalan je, a ne ostavlja nikakve tragove. Čak mu se ni vatreni dah ne materijalizira.
Samo ja znam da je tamo, ali morate mi vjerovati da zaista jest! Jer, ako ne vjerujete, ako ste skeptik, zmaj će se materijalizirati i pojesti vas!
Rakijas
Nije problem u pitanju, već u načinu kako se postavi to pitanje i na kraju kako se i na koji način izrazi sumnja na nešto.
Ok, ajmo ovako; svijetom, dakle, hoda nekolicina elitista koji se mogu bestjelesno projicirati u bilo kojoj točki ovog univerzuma.
Kako je onda moguće da nijedan pronalazak prezivjelih pod ruševinama nakon, recimo potresa , nije priznat kao djelo lika koji se astralno projicirao? Ili su vama te tričarije i zemaljske stvari premali izazov?
Rakijas
Nije problem u pitanju, već u načinu kako se postavi to pitanje
meni je ovo prvo palo na pamet kad sam otvorio tvoj topic o životu nakon/između/što-li-već životu.
tamo si također dosta nadmeno nastupio, al to je moj dojam...nego oko ovoga...
Rakijas
Ako nećeš ni na ovom području ništa raditi, nećeš ni zaraditi.
kako to shvatiti?mislio si na matrijalna dobra ili duhovna?moglo bi se shvatiti da ti to zbog novaca...ajd, dobro....dat ću ti postotak ako nabaviš Loto brojeve.al one dobitne!
Rakijas
Vidim da te dosta toga zanima, no imaš problema da prihvatiš dosta stvari i saznanja iz duhovnog života.
vidi, imam 10 godina više od tebe i dok sam bio puno mlađi nego ti sada pročitao sam dosta tih knjiga o svim tim stvarima.što sam iz toga naučio? samo to da od toga nema nikakve praktične koristi u životu.kao i religija, sve je to prepušteno pojedincu hoće li u to vjerovati ili ne (ovo se odnosi na ono putovanje duše).i isto kao i religija to je osobno pitanje pojedinca pa ako tebi sva ta saznanja pomažu da lakše guraš kroz život - good for you! all nemoj ih nametati drugima.
ako sam te ikad uvrijedio nekim svojim postom iskreno se ispričavam.moja namjera je samo se dobro zabaviti i ne doživljavati sve ovo preozbiljno.
http://www.iigwest.com/challenge.html