Autor |
Poruka |
zlusch
Ukupno postova: 2038 Lokacija: Sjenjak Spol:  Muško
|
|
|
 |
zlusch
|
|
|
 |
dedaramo
Ukupno postova: 108 Lokacija: OSIJEK Spol:  Muško
|
taj parkić kod crkve izgleda lijepo s tim sasušenim čempresima i navodno ima čak i neko ime al ko to zna. možda ga je neko upikirao pa čeka bolje dane. možda i tu nikne neka zgradica?! a baš bi tu dobro legao jedan parking. riješeni i stanari i crkva i biciklaši. |
|
|
|
|
 |
Anastazija Ukupno postova: 689 Lokacija: Osijek Spol:  Žensko
|
Gle, to jednostavno nije istina. I daj molim te, tko se pravi pametan??? Ja sam jedva dočekala da se naprve biciklističke jer mi nije bilo nimalo svejedno voziti se cestom kad kraj mene sa 70 na sat proleti auto i recimo slučajno me zakači retrovizorom.
Nego, jučer, da oprostite, koji k.... postoje na promedani oznađene pješačka i biciklistička staza kad pješaci hodaju biciklističkom? I mali psi koji stanu i gledaju u tebe i ne miču se? |
|
_________________ Anastazija |
|
|
 |
Vic Ukupno postova: 73 Spol:  Muško
|
A cuj, u ovom gradu ima dosta mutavih ljudi |
|
|
|
|
 |
spin
Ukupno postova: 225 Spol:  Muško
|
Očito nema, moćnici koji donose odluke očito ne vide dalje od svog nosa odn. džepa pa kako da onda prdviđaju što i kako u dalekoj budućnosti za par godina.
Imam ponekad osjećaj da ekipa na vlasti Osijek uopće ne doživljava kao grad, kao metropolu Slavonije, već kao neku selendru pa u skladu s tim se donose imrovizirana rješenja koja drže vodu dok majstori odu. što će poslije biti nije nikog briga. |
|
|
|
|
 |
$uco Ukupno postova: 21 Spol:  Nebitno
|
ajde molim vas, kuda su biciklaši vozili kad nije bilo biciklističkih? sad oni kao imaju neke staze i prave se pametni.zašto bi oni imali biciklističku na mjestu gdje se nekad parkiralo? prođu jedan put godišnje po toj biciklističkoj a ljudi koji tu žive nemaju gdje parkirati svoja vozila. zgrade u Divaltovoj kao i svugdje u gradu su rađene po sistemu trpaj ljude unutra a za ostalo nek se sami snađu. pa onda debeli gradonačelnik kaže zaustavimo krezubu gradnju. mamu mu ja ........ krezubu! oprostite na izričaju al nisam mogao izdržati!
|
slazem se...kad malo bolje pogledas svi se voze tamo gdje nema biciklistickih....tesko im je prijeci cestu ili otici jednu ulicu nize gjde je oznaceno za bicikle...glavno da sad unistavaju i vukovarsku, a gundulicevu su vec unisitili a nitko se ne vozi s one strane gdje je biciklisticka...stvarno ih ima previse, nek se voze po cesti....pravite parkiralista.... |
|
|
|
|
 |
$uco Ukupno postova: 21 Spol:  Nebitno
|
Nego, jučer, da oprostite, koji k.... postoje na promedani oznađene pješačka i biciklistička staza kad pješaci hodaju biciklističkom? I mali psi koji stanu i gledaju u tebe i ne miču se?
|
sigurno starci, jel tak??
trebalo bi napraviti staze za nadrkanu starudiju koja nema pametnijeg posla nego da se vuce po uskim stazama kao da su ih oslobodili, a nemas ih gjde obici, jel teturaju po cijeloj sirini....da, cak prelaze i na biciklisticku stranu....  )) |
|
|
|
|
 |
dedaramo
|
ista stvar ti je i na divaltovoj. iako postoje označene i biciklistička i pješačka staza gle čuda, biciklaši se voze po pješačkoj strani, a da ne govorim o tome kako se voze suprotnom stranom divaltove gdje nema tih oznaka. Dakle, ako ti želiš da ja poštujem tebe poštuj i ti mene! |
|
|
|
|
 |
dedaramo
|
I mali psi koji stanu i gledaju u tebe i ne miču se?
pazi ti nju ! nju j..u mali psi. možda ti smetaš malim psima; stani onjušite si guze pa ko jači njegova staza! |
|
|
|
|
 |
zlusch
|
|
|
 |
kudjaokomtiskokom
Ukupno postova: 252 Lokacija: Osijek Spol:  Nebitno
|
da auti nisu naparkirani na biciklističke biciklisti bi vozili po njima, a ne pločnicima!  |
|
|
|
|
 |
|
Prvo i osnovno, to sam napisala da dočaram stanje na biciklističkoj stazi. Nije istina da samo biciklisti krše neka pravila, nego i pješaci. Nego, ti mali psi su smetali. Prvo, što pas radi na biciklističkoj stazi? Drugo, što vlasnik ne pazi na psa nego i on elegantno iza psa ide s noge na nogu? Možeš li zamisliti da psi normalno šetaju cestom i da mu smetaju vozila pa svi automobili moraju stati da pas prođe skupa s vlasnikom jer je njima puklo tu prolaziti? |
|
|
|
 |
|
Tko jači, njegovo parkiralište! (Koje jači tada iskoristi u svrhu gradnje biciklističke staze!) |
|
|
|
 |
slavica031
Ukupno postova: 147 Spol:  Nebitno
|
Ljudi moji pa vi stvarno niste normalni! Ja jedva dočekala da ne moram ovakva mala voziti po cesti, ( par puta me i autobus skoro pokupio) jer kad pored mene prođe neki malo veći automobil, zanosi me, pa se zna dogoditi često da imam krvava koljena, a nije od kukuruza... Oni koji si mogu priuštiti nekoliko automobila a samo jednu garažu ( hvala Bogu, recesija je) imaju ozbiljan problem... U stranim zemljama ljudi koji žive u užem, a i širem centru grada ne parkiraju svoje ljubimce na trgovima...
Malo smo mi previše gotovani.... J...š auto, ako nije pred kućom i ako svi ne vide da je tvoj! |
|
_________________ ...da bi ostvario svoje snove, moraš se prvo probuditi... |
|
|
 |
 |
|