Đapić Matkoviću prepušta gradonačelničku fotelju?

Osijek

Đapić Matkoviću prepušta gradonačelničku fotelju?

Osječki gradonačelnik Anto Đapić je danas sa dogradonačelnikom Gordanom Matkovićem u Teniskom centru Osijek, u Perivoju kralja Tomislava, odigrao partiju tenisa i tako otvorio novu tenisku sezonu.

Kad je riječ o toj dvojici osječkih gradskih čelnika, Index iz lokalnih političkih krugova neslužbeno doznaje kako se na predstojećim lokalnim izborima Đapić ipak neće kandidirati za gradonačelnika Osijeka te će gradonačelničku fotelju tako prepustiti Matkoviću.

Ta informacija bi, kako doznajemo, službeno trebala biti potvrđena na sutrašnjoj sjednici HSP-a u Trogiru, a Đapić tu odluku navodno opravdava činjenicom da je "potreban na nacionalnoj razini".

Piše: I.M./Index.hr
Foto: arhiva 031
Tragedija pod nazivom "HSP" dobila je izgleda novi zaplet. Što smo to čitali i gledali zadnjih nekoliko mjeseci? Nije li nedavno Matković naslijedio Đapića, pa Đapić uklonio Matkovića, pa se nametnuo kao kandidat, sve da bi kandidat opet bio Matković?

Ako je ovo istina, možemo se samo nasmijati. I naravno, na izborima izbrisati svaki trag ove neozbiljne političke grupe.
W.M. Felt

Ako je ovo istina, možemo se samo nasmijati. I naravno, na izborima izbrisati svaki trag ove neozbiljne političke grupe.

dodao bih , ne grupa, nego nakupina.
Ajd da vidimo kako će objasniti zašto je smijenio Matkovića, pa ga sad opet vraća. Ajde da vidimo.

Ma uspaničili su se, ni njihove krivotvorene ankete im ne daju sigurnost. Ako je samo prije 2 dana Đapić imao 10 % prednosti, pitam se zašto se povlači.

Sramotno, nadam se da će birači to prepoznati
E sad definitivno glasam za HSP!
Isto sranje, manje pakovanje.
tonya

Isto sranje, manje pakovanje.

ROFL! malo kažeš, ali ga ubodeš gdje treba!!!!
Venstres

Ajd da vidimo kako će objasniti zašto je smijenio Matkovića, pa ga sad opet vraća. Ajde da vidimo.

Ma uspaničili su se, ni njihove krivotvorene ankete im ne daju sigurnost. Ako je samo prije 2 dana Đapić imao 10 % prednosti, pitam se zašto se povlači.

zanimljivo je da su na grdskom radiju,OSTV i Sl. domu stalno prikazivali "nezavisne anekte" po kojima Djapić ima 10 posto prednosti a u jutarnjem danas on kaze da su on i Bubalo isti po anketama.
cini se da je recesija pogodila i Bilosa pa ne zeli bacit par milijona u vjetar
Venstres

Kaže Đapić: '' Naime, sve je veći pritisak stranačkog članstva na moj veći angažman u kampanji u drugim hrvatskim gradovima i županijama, što bi mi s pozicije kandidata za gradonačelnika Osijeka bilo teško. Osim toga, tu je i motivacija, odnosno činjenica da na osječkim izborima nemam proukandidata kojeg sam očekivao, a to je Branimir Glavaš.
No, ako do promjene i dođe, ja bih se ponovno vratio u utrku, ako bi se na to odlučio i Glavaš.''

Njemu je ovo očito igrokaz. Neće Glavaš pa neću ni ja. Od Matkovića pravi malog majmuna, ak se vrati Glavaš, evo i njega, a tebi Gordane opet odjeb. Sad više nije bitan niti Grad, niti projekti, nego strast u pobjedi suparnika pa kud puklo da puklo. Tko te ne zna skupo bi te platio ili tko te ne zna glasovo bi za te.
Sada se možemo samo nasmijati, pa zar Matković nije bio loš pa ga je ovaj prije par mjeseci smijenio. Rasturio koaliciju, napravio igrokaz i postavio sebe za gradonačelnika.
Očigledno su sve ankete s kojima smo bombardirani u zadnjih nekoliko dana lažirane pa su govna u kojima se pliva došla do usta. Ali „ipak se nešto gradi“ i ništa se ne završava, treba netko drugi progutati neuspjeh kompletne ekipe.
Samo me zanima koliko će dugo Adeze to podnositi ili će napustiti koaliciju.
Biti će to zanimljivije nego što možemo zamisliti. Nadam se da je to kraj jedne političke avanture koje se sakriva iza ideologije Starčevića, te da će iz svega ovoga isplivati oni koji su pravi Prvaši.
Ovdje onaj tko plaća sve određuje, stvarno se mogu pokriti po ušima.
Za dobro se nasmijati........
Hoćeš reći za gosp. poduzetnika koji igra dobar šah.........
Osječanin

Ma joj gledam vijesti STV-a i kaže voditeljica, prvo je Đapić demantirao to a sad kao ozbiljno razmišlja o tome. A gdje je snimljena ta izjava da demantira ili ne? nema. Sve mi više smrdi da je to još jedna Glavaševa podvala. Vidi čovjek da mu nema spasa... Ne znam, pričekajmo sutra ali sve mi se to čini kao još jedna Glavaševa spačka... Na kraju krajeva on je i majstor za takve stvari. Ne bi me čudilo da pred izbore ne opali kako je u smrtnom stadiju raka mozga i da mu je posljednja želja da njegov HDSSB- napokon zauzme grad, jer jedinoonimogu... Iznaju... Šmrc... Ne znam vidjet ćemo sutra ali ja Glavašu ne vjerujem ni da kaže damora disat zrak kako bi ostao živ... A ni njegovim medijima...
znači, nećemo viditi đapić spotove? :icecream:
muvifrik

jest, dobro si to rekao....džaba baciše pare,angažiraše ekipu iz Srbije..jedino da se nekako namontira tuđa glava na njegovo tijelo. al trebal obi nać čovjeka koji bi pristao da tako ugrozi svoj dobar izgled....
halo sharon, halo tatamata jel to istina? javite mi šta se to zbiva kod vas.jal su se vaši najeli ludih gljiva.?

ma nisu šalim se.

tata sanader rekao đapiću dosta je sranja. pušiš po svim anketama. ja čak plačao i lažne ankete po ostv i slavonskom domu a ni to ti ne pomaže.marš s političke scene dosta je bilo. a priča se da su i sponzori odustali od gubitnika.
zbogom đapiču. šmrc...
Nema druge nego da se sharon i ja kandidiramo :), sharon naravno kao nezavisna kandidatkinja...a, šta je tu je ak se mora, mora :)
more sve samo da nije onaj glavas i njegova dica
Angelium

Ma joj gledam vijesti STV-a i kaže voditeljica, prvo je Đapić demantirao to a sad kao ozbiljno razmišlja o tome. A gdje je snimljena ta izjava da demantira ili ne? nema. Sve mi više smrdi da je to još jedna Glavaševa podvala. Vidi čovjek da mu nema spasa... Ne znam, pričekajmo sutra ali sve mi se to čini kao još jedna Glavaševa spačka... Na kraju krajeva on je i majstor za takve stvari. Ne bi me čudilo da pred izbore ne opali kako je u smrtnom stadiju raka mozga i da mu je posljednja želja da njegov HDSSB- napokon zauzme grad, jer jedinoonimogu... Iznaju... Šmrc... Ne znam vidjet ćemo sutra ali ja Glavašu ne vjerujem ni da kaže damora disat zrak kako bi ostao živ... A ni njegovim medijima...

prve vijsti o tome su bile na indexu i u jutarnjem koji su sve samo ne glavasevi mediji
mija

Osječanin

Novog predsjednika NK Osijeka! :playball:
Ako tako gledaš onda je Matković Đapićev posvojenik ili nešto još gore!Jer barem Glavaš svoju "djecu" podupire od početka i ako se mješa u sve kako neki tvrde, onda to radi izvan javnosti. Dok Đapić je toliko želio biti gradonačelnik da je sam smjenio svog "posinka"!
puckooo

more sve samo da nije onaj glavas i njegova dica

TataMata

Nema druge nego da se sharon i ja kandidiramo :), sharon naravno kao nezavisna kandidatkinja...a, šta je tu je ak se mora, mora :)

Eeee, taman sam se vratila s kratkog puta, kad doznam za svoju kandidaturu... Rekla sam ja da se ovdje može doznati dosta o sebi! Žao mi je Tata Mata ako se kandidiramo - morat ćemo u fajt kao konkurenti - a baš smo se lijepo slagali ovdje na forumu...
Šalu na stranu: oba kandidata su dobra, dio su iste ekipe koja je gradila u svojem mandatu i meni je o.k. i jedan i drugi. Koji od njih - za mene to ne mijenja odluku. Ta ekipa ima moj glas jer je puno napravila u gradu. Ostali jako lijepo pričaju, ali pomaci na ulicama se vide otkad je ekipa HSP došla na vlast. To ne može nitko osporiti. Zaslužuje još jednu priliku od građana. Ostali se tu vrte već skoro 2 desteljeća, u raznim varijantama i imali su prilika i prilika uvjeriti nas u vlastite dobre namjere prema ovom gradu, ali nekako djela nisu pratila riječi. Već sam rekla da grad dobija sliku uređenosti tek u zadnje 3-4 godine poslije dugog poslijeratnog perioda.
Budimo realni ! Buahahahaha

Re: Đapić Matkoviću prepušta gradonačelničku fotelju?

Izgubio je nacionalnu razinu zbog Osijeka, sad još jedino Osijek ostaje da opravda svoju političku egzistenciju. Kao što vidimo, sve je manje manevarskog prostora, jer su i osječani skontali da krepana riba sada smrdi cijela. O strahu od Glavaša, i njegove ruke, rodila se paranoja, iako to valjda bolje znaju ljudi koji to tvrde. Izbori kod nas nikad nisu realno stanje stvari, jer su ljudi ČUDNI, kao u pomaganju jedni drugima - čak da ga nahraniš i napojiš, on ti obeća da će ti doći pomoći npr. betonirati deku, jer ti je na kraju krajeva dužan, i onda ne dođe...tako i stranke i strančice. Lopovi trenutno u društvu imaju velik ugled
Sharon

TataMata

Eeee, taman sam se vratila s kratkog puta, kad doznam za svoju kandidaturu... Rekla sam ja da se ovdje može doznati dosta o sebi! Žao mi je Tata Mata ako se kandidiramo - morat ćemo u fajt kao konkurenti - a baš smo se lijepo slagali ovdje na forumu...
Šalu na stranu: oba kandidata su dobra, dio su iste ekipe koja je gradila u svojem mandatu i meni je o.k. i jedan i drugi. Koji od njih - za mene to ne mijenja odluku. Ta ekipa ima moj glas jer je puno napravila u gradu. Ostali jako lijepo pričaju, ali pomaci na ulicama se vide otkad je ekipa HSP došla na vlast. To ne može nitko osporiti. Zaslužuje još jednu priliku od građana. Ostali se tu vrte već skoro 2 desteljeća, u raznim varijantama i imali su prilika i prilika uvjeriti nas u vlastite dobre namjere prema ovom gradu, ali nekako djela nisu pratila riječi. Već sam rekla da grad dobija sliku uređenosti tek u zadnje 3-4 godine poslije dugog poslijeratnog perioda.

vidim sharon da imaš potencijala za politiku.fino si ti to napisala i rekla kao prava političarka.a sad hoće li ti raja povjerovati to je druga stvar. u svakom slučaju ako se kandidirate i ti i tatamata bolje ćete proći od đaponje i matana. a ak mi nešto dobro ponudite (zna se) možda dobijete i moj glas,ha,ha.mala šala.

žao mi je tog matkovića što je u takvoj stranci kakva je sada. mislim da ni on više ne može promjeniti javno mijenje, pa tako ni pobjediti.izgubiće izbore i politički kredibilitet.bolje bi mu bilo da otepe đaponju i da se priprema za parlamentarne izbore koji će biti vrlo brzo.
Vrdoljak je poceo pricati po Gradu kako ce HDZ stati iza HDSSB-a i HNS-a buduci da je Glavas spasio vladu na izglasavanju proracuna.
E sad, tko je donio odluku o promjeni kandidata? U svakom slucaju Ljucu vise necemo tako cesto gledati :)
Postoji li zakon koji bi određenim političarima doživotno zabranio bavljenje politikom i pojavljivanje u javnosti?
morgan

muvifrik

jest, dobro si to rekao....džaba baciše pare,angažiraše ekipu iz Srbije..jedino da se nekako namontira tuđa glava na njegovo tijelo. al trebal obi nać čovjeka koji bi pristao da tako ugrozi svoj dobar izgled....

a nemogu sada vrtiti spotove kada im je glavni protagonist nakon ni tjedan dana provedenih s njima završio na psihijatriji, mislim žao mi je kečkeša ali trebao je znati da nije u šoldima sve....

da je panika nastala kada su vrdoljak i lovokovička zajedno sa bubalom izašli, to je bilo očigledno koliko su na razne načine to portretirali i prebacivati pažnju sa troje mladih i uspješnih na njihove stranačke čelnike isl.

Sve odluke bitne za Osijek donose se u saborskom bifeu. Glavaš održava Sanadera na vlasti podržavajući neke sramotne Sanaderove odluke. Za uzvrat Sanader je povukao Đapića. I projekt Vrbošić dogovoren je u saborskom bifeu (podrška SDP-a).
Nadam se da će svi javni službenici glasovati protiv kandidata HDSBB-a ( HSP-a i HSLS-a) na svim razinama, jer su zahvaljujući glasovima saborskih zastupnika HDSBB-a (HSP-a i HSLS-a) ostali sa smanjenim pravima.
Osječanin

mija

Osječanin

sa 35 godina tebi je kriterij za biranje gradonacelnika nk osijek, zalosno, stvarno zalosno
maddox_rumble

Osječanin

mija

Osječanin

sa 35 godina tebi je kriterij za biranje gradonacelnika nk osijek, zalosno, stvarno zalosno

Da, i? Imaš bolji prijedlog? Argument? Daj mi samo počni pričati ;ovaj ti je ovakav a onaj onakav, ovi ili oni su ti takvi, da se slatko nasmijem... :D
Očigledno da je riječ o pametnome potezu Ante Đapića gdje njegov instikt za preživljavanje koji je do sada uvijek bio nepogrešiv i opet je točan.

Svakako bi Đapić gubitkom izbora nestao sa političke scene i bez obzira koliko imao jedna odlika lopovima je da nikada nije dosta i najveća pogreška je ona da se netko nakrao i ne krade više - jednom lopov uvijek lopov.

I sada su još jasniji potezi i halabuka oko vrdoljaka i odabirom bubala jer su to bili potezi očajnika i nigdje nisam vidio toliko potenciranja od suprotnih strnaka ooko odluke drugih stranaka, netko se nešto dogovori i potpiše i u najboljem slučaju se iskomentira i to je to - tako je uvijek bilo jer kada je primjerice sdp podržao stranke koje su rasturile vlast u nebrojeno županija i gradova i u vladi su sa hadezeom nisu se ni oglasili a kamoli neke kampanje i potenciranje.
...pozdrav moji dragi forumaši,pa kako ste mi,znam nije me dugo bilo,nemojte zato plakati i suze liti,pa sad sam opet tu da vam pravim društvo,eto kao što vidite đapić neće biti kandidat,to me ne veseli ali me veseli jedna druga činjenica da će HSP OPET POBJEDITI NA ČELU SA GORDANOM MATKOVIĆEM PROTIV KOJEG NITKO NEMA ŠANSE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Joj sinko, pa zar nismo te pričice o velikom HSP-u i kandidatu anti kojeg nitko ne može pobjediti slušali i prije mjesec - dva?

Odlučite se više tko vam je kandidat.

Samo dvije stvari:
Slaviš Matkovićevu kandidaturu a čovjek jučer kaže: "Nisu me zvali na dogovor ni kada se sklapala aktualna koalicija, pa o mogućoj promjeni ne znam gotovo ništa ni sada. Pitajte one koji to dogovaraju".

Ako ima imalo mozga u glavi odbit će ovo, ne dopustiti đapiću da s njime igra ping-pong (košarka, tenis i penjanje na umjetnu stjenu mu dokazano ne idu).

I još jedno, ajde slijedeći put kad budete frizirali ankete u Slavonskom domu, OSTV-u budite malo realniji, ovako sami sebe još dublje potkopavate. Ako je dublje još moguće.

Update: neka netko poruči đapiću da pripazi što govori, ispada smiješan, prije točno 8 dana tvrdi kako on ima +10% u odnosu na Bubala, jučer govori kako su izjednačeni :)
Eh, Djapic uz pomoc anketa zakljucio da nema sanse da on postane gradonacelnik i zato sada konta na to mjesto instalirati svog vjernog pajaca - Matkovica. Matkovic, da je pametan, bi trebao prihvatiti kandidaturu, casno izgubiti i onda u stranci osnaziti elemente koji ce pripomoci smjeni generacija u HSPu.

Isto bi trebao napraviti i Bubalo s Glavasem. Vrdoljak ne mora nista raditi, on se dovoljno iskompromitirao ozivljavajuci Glavasa .

Samo, puste su to sanje... :(

I Đapić i Bubalo i Vrbošić pripadaju strankama koje su podržale rebalans proračuna i omogućile opstanak Sanaderove Vlade. Zaposleni u školstvu i zdravstvu bi trebali glasovati protiv Đapića (HSP), Bubala (HDSBB) i Vrbošića (HSLS), jer će im zahvaljujući strankama koje predstavljaju biti smanjena plaća.
@more456, slazemo se da svima njima ne bi trebalo dati podrsku, ali iz dijametralno suprotnih razloga od onih koje si navela/naveo.

Bubalo = Glavas, Matkovic = Djapic, Vrbosic = Bajto.
Pametnom dosta.

Sto se tice rebalansa, ne samo da je trebalo smanjiti place, nego ce se pokazati da ni ovo nece biti dovoljno za izvlacenje zemlje iz krize i sprjecavanja totalnog kraha. Ogroman birokratski aparat i place u javnom sektoru daleko iznad mogucnosti gospodarstva.

No, o tome mozemo u nekoj drugoj temi na forumu 031.

"Sto se tice rebalansa, ne samo da je trebalo smanjiti place, nego ce se pokazati da ni ovo nece biti dovoljno za izvlacenje zemlje iz krize i sprjecavanja totalnog kraha. Ogroman birokratski aparat i place u javnom sektoru daleko iznad mogucnosti gospodarstva. "

Trebalo je smanjiti i seljačke poticaje, i sredsstva RKC , i sredstva hrvtskim braniteljima...
Najjednostavnije je bilo devalvirati kunu. Tada bi se sredstva smanjila svima, a ne samo nekima. A usput bi se pospješila proizvodnja i izvoz. To je još jedan razlog da se na podrže kandidati HSP-a, HDSBB-a i HSLS-a.

navodno su to povlacenje iznudile velike gazde sa kesom... a u dogovoru sa Sanaderom - cini se da HDZ pocinje dominirati koalicijom!

A sta ce sad biti sa cijelom smisljenom (skupom) kampanjom, Kazom i Budimo realni? Propade posao i lova - nekako se osjecam potkradeno - opet :)
Callistemon

A sta ce sad biti sa cijelom smisljenom (skupom) kampanjom, Kazom i Budimo realni? Propade posao i lova - nekako se osjecam potkradeno - opet :)

Gnjah, kao da je to problem. Lovu su poklonili zagrebackim glumcima, beogradskoj opremi i ??? postprodukciji.

Ustedjelo se zicanjem sponzoriranja "Kupujmo osjecko" kod lokalnih medija. Pitam se samo na sto je potroseno onih 100 000 kuna koji se spominju za promidzbu te akcije?! Nije valjda da je sve otislo jednom mediju, ili nedajboze zagrebackoj Metropolis Mediji?

"Kupujmo oglasni prostor novcem osjeckih poreznih obveznika od zagrebackih medija" - tako bi se mogla nazvati ta epizoda.
Leteci mungos

Pitam se samo na sto je potroseno onih 100 000 kuna koji se spominju za promidzbu te akcije?! Nije valjda da je sve otislo jednom mediju, ili nedajboze zagrebackoj Metropolis Mediji?

hm, da nema sanader neke veze s metropolis medijima? pa hdz-ova podrška hsp-u u osijeku puni džep sanaderu ili njegovom legi, rođi ili već nekome...
Callistemon

navodno su to povlacenje iznudile velike gazde sa kesom... a u dogovoru sa Sanaderom - cini se da HDZ pocinje dominirati koalicijom!

To povlačenje iznudili su rezultati anketa. Jasno je da su ljudi poput g. Biloša poduzetnici, a takvi ne vole kad im je projekt unaprijed osuđen na propast. To se zove glupa investicija.

Stvar će se izgleda pokušati spasiti Matkovićem. Međutim, ako ima imalo karaktera u tom čovjeku, ako ima barem malo obraza, odbit će kandidaturu umjesto Đapića, koji ga, nakon što ga je istjerao, sada zvoe na brod koji tone. Vidjet ćemo uskoro.
Ovo je zasigurno kraj javnog rada "medijsko-marketinškog maga" Mate Radeljića. On je i smislio zamjenu konja u pol trke na direktivu iz metropole. Što će biti ako ipak HSP smogne snage sam odlučivati o svom kandidatu?
...ovo nam sve pakira HDZ....umjesto da smo išli sami...
pravaška vojska

...ovo nam sve pakira HDZ....umjesto da smo išli sami...

Ahahahahahahaha, pa svaki dan drugo pričate, nakon potpisivanja koalicijskog sporazuma HDZ je bio vrh vrhova, jedina kompaktibilna stranka... :)

Nitko vama ništa ne pakira, pakirate vi sebi sami. Takvom kikiriki i ping pong politikom kakvu vodi đapić (bi - ne bi bio kandidat i predsjednik stranke)+(bi-ne bi bio gradonačelnik) ne ide drugačije.

Ako već ima HDZ-a u toj priči to je zato što je i HDZ umješan u slučaj ugovora s Vladom Zecom (btw. USKOK objavio - pravovaljan) i netko je morao u ime države otpisati dugove, a HDZ je i tada bio na vlasti.

Da podsjetim, godine 1997. nakon lokalnih izbora Anto Bagarić i dalje je župan Požeško-slavonske županije, Vladu Zeca (još člana HDZ-a i vlasnika tvrtke Kamen Ingrad, koja je u međuvremenu postala jedan od najvećih gospodarskih subjekata u županiji) imenuje dožupanom za gospodarstvo.

Dakle - Sanader drži antu za jaja, i đapić mora plesati kako ovaj dirigira, jer HDZ ima original ugovora, i ako ante ne bude poslušni potrčko - tek onda ćeš vidjeti što je pakiranje na HDZovski način.

HDZ, nije tajna, nema jakog kandidata u Osijeku, stoga bi im Matković jako fino odgovarao, stoga mi sve ovo više liči na tu stranu priče.

Izrasli bi u respektabilnu stranku da se riješite ekipe koja vas sada vodi.
Matković je to nekada imao priliku, sa premišljenjem i odbijanjem neposlušnosti đapiću to je prokockao.
Sa Tadićem i Rožićem ste to imali.

Dovodeći na vlast u gradu HDZ - jasno ste poručili biračima za što ste se opredjelili.

ps. sve je toliko jasno i prozirno kad razmišljaš REALNO, a ne zatupljeno nekakvim idealima i principima.
Pozdrav
Kako spominješ potrčka kad svi potrčki ovog svijeta mogu ići na tečaj kod Bubala?! Pa taj diše na znak!
Da mi je samo znati što ste smislili Lovokovićki i Vrdoljaku... Biti će to psina godine! Čekaj samo dok prođu izbori!
Vidim pobjednički trojac ti je baš trn u oku. Razumljivo i zašto.

Inače što se psina tiče, đapiću u tome nitko nije ravan.
Jučer pričao sa par starijih HSP-ovaca koji su mi uporno objašnjavali kako je Đapić najbolji gradonačelnik, kako će uvjerljivo pobjediti...
Jadni ti ljudi šta ima Đapić radi. Više ni sami neznaju tko im je kandidat.
Ima tu taktike.
Ako HSP pobjedi, Matko se povlači - dolazi zamjena.
davorccc

Ima tu taktike.

LOL bingo
davorccc

Ima tu taktike.

Well, tako nesto nije moguce. Ovo su izbori u kojima se izravno bira gradonacelnik. Dakle, ne bira ga Gradsko vijece. Ako Matkovic pobijedi, nece Djapic moci zasjesti u njegovu fotelju, ali ce ga kao i toliko puta do sada - drzati na uzici. Bas kao sto ce Glavas drzati Bubala....

Đapić će najvjerojatnije ostati kandidat za osječkoga gradonačelnika
http://dnevnik.hr/vijesti/lokalni-izbori/dzapic-ce-najvjerojatnije-ostati-kandidat-za-osjeckoga-gradonacelnika.html

Đapić nastavlja svoju Bi-Ne bi kampanju. Sjetimo se ostavke na mjesto predsjednika stranke, pa ponovnog vraćanja.
Sada želi biti gradonačelnik i smjenjuje svog najpopularnijeg čovjeka u stranci, pa onda shvati da ipak ne bi bio kandidat jer gubi u 1. krugu, pa onda u 24 sata opet promjeni mišljenje.
Treba li dodatni komentar!?
- I sad će reći: <Stoko nevezana, izađite na izbore>.

- Ma nema tih para da se u nedjelju samo zbog toga oblačim plave hlače, crvenu majicu,patiku i šmensi-fensi gay DiG sunčane i da idem glasati.
Aaaa, Neeee. Ja ću se taj dan izležavati u krevetu sa sexy macom.
davorccc

- Ma nema tih para da se u nedjelju samo zbog toga oblačim plave hlače, crvenu majicu,patiku i šmensi-fensi gay DiG sunčane i da idem glasati.
Aaaa, Neeee. Ja ću se taj dan izležavati u krevetu sa sexy macom.

Znači ti i sexy maca dajete svoj glas hsp/hdz-u
Nisam za ni jedno a ni za drugo.

Njima je bitno da zavaljaju pare iz proračuna,
a iskreno u Osijeku nepostoji osoba za koju bi vrijedilo izaći. ( od kandidata za izbore )

A ako misliš krađa glasova, toga uvijek ima.
http://www.javno.com/hr-hrvatska/djapic-se-nije-povukao-jer-zna-da-bi-mu-to-bio-kraj_249367

Đapić ipak bi...Ali HDZ ne bi.
Hmmmm.
Ozbiljni političari kojima trebamo vjerovati!?
pernabukano

http://www.javno.com/hr-hrvatska/djapic-se-nije-povukao-jer-zna-da-bi-mu-to-bio-kraj_249367

Đapić ipak bi...Ali HDZ ne bi.
Hmmmm.
Ozbiljni političari kojima trebamo vjerovati!?

Ni oni sami sebi više ne vjeruju.

Sjetimo se samo parlamentarnih izbora. Sva se javnost obrušila na Milanovića da se ne zna tko je kandidat za premijera on ili Jurčić, po nekima je to jedan od bitnih faktora koji su uvjetovali poraz.

Ova sitiacija po meni je još gora (naravno ne po grad, isključivo po A.Đ.). Prvo ruši svog čovjeka, instalira sebe pa ga opet vraća, hm, možda ipak ne, a kako bi bilo da... i tako do 'ko zna kad. Kako god da okreneš, ovo je njegov konačan kraj političke karijere.
Sorry ekipa, ali ništa od te vaše priče. Slogan je Djela, a ne riječi - a vi uglavnom samo klafrate i komentirate sami svoje postove, baš ste zanimljivi...uglavnom krećemo punom parom, na žalost nekih...
Ne, ne, nista od te VASE price. Bi nebi fora je upalila jednom, opet vas je zeznio isti covjek pa ajmo pokusati ponovo. Pa on sam ne zna sta bi, jedan dan vodi za 10%, drugi je izjednacen... Nek se odluci. Ajde priznajte da ste izgubljeni. Nazalost nema tipke RESET za propalu kampanju.
Ne samo da nismo izgubljeni, nego smo jači nego ikada i nastavljamo započeto, ali s djelom, a ne blebetanjem...
Ma da, to se izricito vidjelo ovih dana kad niste pojma imali ni tko vam je kandidat. Odjednom tajac. Jaci nego ikada? Tesko.
Bilo pa prošlo, samo gledaj...
bilo pa proslo? Pa ti stvarno mislis da ce biraci samo tako prijeci preko toga? :) kakva naivnost. Idem spavati, ne da mi se razglabati o necem tako beznacajnom kao sto je HSP.
samo ti spavaj, i lijepo sanjaj Bubija na mjestu gradonačelnika....jer to možeš samo sanjati...laku noć
Malo sutra. Sad ste kao jaki nakon sto ste oprali gace od kenjanja, pa nastavljamo do druge zgode. Ili nezgode.
ja nešto načuo, od relativno pouzdanih izvora, da po nekim anketama koje nisu namjenjene puku dosta uvjerljivo vodi vrbošić. još kad bi svi ti i izašli na izbore...
btw, da ne otvaram novu temu i to, nitko nije primjetio ove stickere/plakate?

jer, dobri su.

vjerovatno je bilo riječi o tome, ali sam propustio i sad se sramotim.

svijet je okrutan.
Ma da, vi kad ne znate šta biste onda vrijeđate. Djela, a ne riječi - http://www.vecernji.hr/newsroom/news/croatia/3273311/showPhotoSerie.do?fotoIndex=3 pa pogledajte ostale koliko su ispunili od onoga što su obećali
TataMata

Ne samo da nismo izgubljeni, nego smo jači nego ikada

ne slažem se s tobom, ali se iskreno nadam da ljudi iz HSP-a koji su dobro i pošteno radili svoj posao (da, ima i takvih) neće biti šutnuti nogom u guzicu nakon promjene vlasti i da će projekti poput informatičke edukacije građana biti nastavljeni.
DonQuijote

ja nešto načuo, od relativno pouzdanih izvora, da po nekim anketama koje nisu namjenjene puku dosta uvjerljivo vodi vrbošić. još kad bi svi ti i izašli na izbore...

Ja sam načuo da se Vrbošić opasno približio Đapiću, te da se vodi izjednačena borba za ulazak u 2. krug, ako do njega dođe. (Izvor: SDP)
TataMata

pa pogledajte ostale koliko su ispunili od onoga što su obećali

Čekaj, ti se hvališ probijanjem rokova?
Pa to mu je posao bio, ali to što je uz ispunjenje nekih obećanja koja se tiču izravnog pražnjenja naših džepova napravio deseterostruko više štete (ili sebi dobra) nikom ništa? Neće moći.

Pretakali ste iz šupljeg u prazno, ne pitajući građane NIŠTA, i uvijek je pri tom pretakanju malo curnilo sa strane. Zna se gdje. Ili budimo realni gdje.

Da rezimiramo, krenuli se sa napadačkom kampanjom preko Hedla, Jutarnjeg i OSTV-a, dok su drugi mirno radili svoj posao, pa čak bi se usudio reći nisu ni počeli kampanju na pravi način.
Kada vam se to obilo o glavu, hajdemo brzo smisliti nešto da pokušamo RESETIRATI uništenu kampanju. Pa bi malo bio, pa ne bi. Ne, čekaj, opet bi, pa ne bi. Ma ajd bit ću... Ne ide to tako. Zašto ne kažeš pravu pozadinu cijele priče?

Kampanja od mjesec dana prije izbora ne vrijedi ništa.
Može vas spasiti jedino slab odziv birača.

Nego, da pitam tebe i sve građane, kako komentiraju to da se kandidira čovjek koji za posao gradonačelnika nema motiva? Točnije, zašto da ga izaberemo kad mu se to ne da raditi?

Pretakali ste iz šupljeg u prazno, ne pitajući građane NIŠTA, ...

??? - A što ga ti točno pričaš? Pa jedini koju sii pitali građane što žele i jesu HSP-ovci.Se sjećaš kampanje za zadnje izbore? Kampanje -"bi-nebi" gdje su građani sami zaokruživali što žele u ovom gradu i to se i počelo raditi. Dakle građani su birali... Jasnomije ta do nisi niti shvatio niti zapamtio jer ste vjerojatno bili dupoko uvučeni u Glavašem rektalni otvor, da budemo pristojnog izražavanja... A što se tiče pretakanja bolje je zapitati se kako Glavaš i Bubalo kupuju županijskim novcem svojim udrugama kombije koje kasnije koristi HDSSB u kampanjama... Ako to nije zlouporaba položaja i pranje novca onda stvarno ništa nije...
Ma čovječe što tebi nije jasno? Ma briga mene dal će to biti Matković ili Đapić, to nek odluči HSP. Činjenica je da su oni jedini pitali građane što oni žele da se radi a što ne. A tom tvojom logikom znači da se u ovih godina dana trebao napraviti samo onaj program koji su tada građani odlučćilii onda stati!? Pa naravno da će još hrpu toga napraviti što građani nisu idabrali, ali je jedino itno da je napravljeno ono što građani jesu rekli da žele! Uzmi Osijek prije HSP-a i danas! Apsolutno ništa se nije prije HSP-a radilo! A ni Glavaš koji tada nije bio u zavadi sa državnim vrhom nego je bio jedan od glavnih šerifa nije za Boga miloga pomakao prstom da ovaj Osijek pokrene. Ali zato je isisao sve novce sebi u džep... Ma moj glas HSP ima pa makar im kandidat bio i Petar Perić... A ti glasaj za koga hoćeš, ja ću za one koji misle od ovog grada nešto i napraviti...
A što se tiče pričanja gluspoti... Sjeti se Glavaševog famoznog četverogodišnjeg plana razvoja NK Osijeka. Jel se sjećaš 4 točke? 1. ostanak u ligi, 2. ulazak u europu, 3. osvajanje 1. HNL, i 4 . prezimvljavanje u Europi. U 7 mjesecu istječe ta 4 godina , što je napravljeno? Ostali smo ligi... Toliko o tome...
Angelium

A što se tiče pričanja gluspoti... Sjeti se Glavaševog famoznog četverogodišnjeg plana razvoja NK Osijeka. Jel se sjećaš 4 točke? 1. ostanak u ligi, 2. ulazak u europu, 3. osvajanje 1. HNL, i 4 . prezimvljavanje u Europi. U 7 mjesecu istječe ta 4 godina , što je napravljeno? Ostali smo ligi... Toliko o tome...

Pickumaterinu i programa.

Da, bas nam treba gradonacelnik kojem ce se program zasnivati na prezimljavanja NK Osijeka u Europi. Bas nam treba politicki ring u kojem ce glavna tema biti NK Osijek.

Nego, sto je s privatizacijom kluba?! Jesu li ti silni navijaci vec nahrupili na te dionice, ili?

Grad mora zivjeti i razvijati se po nekoj inerciji... tko god ga vodio... ne mogu vjerovati da se nista ne bi gradilo i radilo u ovih par godina da nije bilo HSP-a! Big deal. Napravljne su i svakako bi bile neke osnovne infrastrukturne stvari... a sad hoce li biti staza za brzo hodanje ili novi bazen - to su nijanse koje ovise o vlasti! O vlasti ovisi i da li i koliko ce se ulagati u zone, proizvodnju i pomagati i podupirati gospodarstvo - tu ne vidim da se HSP isprsio. Nova gospodarska zona u Tenji - neš ti... a tko ce i pod kojim uvjetima raditiu toj zoni to je puno teze realizirati?!?!?!?
OsijekNepokoreniGrad

TataMata na ovo si mislio kad si rekao da ste jaci nego ikada i da nastavljate zapoceto djelima, a ne rijecima:
Djapic iz Hsp-a izbacio Matkovica

"Većina HSP-ova članstva ostaje nezadovoljna Đapićevom odlukom da i dalje ostane kandidat za gradonačelnika. Nezadovoljan je i HDZ koji je već najavio povlačenje iz koalicije pa bi se već na sljedećoj sjednici Gradskog vijeća mogli povući potezi za Đapićevu smjenu i s gradonačelničkog mjesta u ovom mandatu, čime bi Osijek možda ponovno dobio vladinu povjerenicu, naravno iz redova HDZ-a.

Suočen s izdajom u vlastitim redovima, Anto Đapić sazvao je hitan sastanak stranačkog Suda časti i po kratkom postupku iz stranke izbacio potpisnike dopisa, zajedno s Gordanom Matkovićem, smatrajući kako on stoji iza te druge struje HSP-a. Tako da su i službeno Matković i najistaknutiji osječki aktivisti izbačeni iz HSP-a."

al djapone izgleda ima namjeru postati one-man-band olitiga one-man-stranka... za koga cemo onda glasati: za haespej ili za al djaponea?

zivijo haespej - zivijoooooooooooo LOL
TataMata na koju ćeš stranu?
Đapić je završio svoju misiju totalnog uništenja stranke.
Ne znam, mislim u HSU, oni su mi nekako najstabilniji :)
@TataMata

Evo vidiš, dok ja tebi neko vrijeme pričam da je ovo početak kraja, ti pričaš da niste nikad jači, da su bitne riječi, a ne djela. Onda kad se desi ovako što i sve se sruši, ti briješ na zafrkanciju. Ma znam da ti nije lako, ali čovječe, što se drugo moglo i očekivat. Jedino što vam je ostalo bio je Os, bilo je pitanje vremena kad će i tu puči. Ajd živio, da si ti nama živ i zdrav!
Hvala, i ja tebi želim isto...

Tagovi