Autor |
Poruka |
Osječanin Ukupno postova: 2492 Spol:  Muško
|
Hoćeš reći za gosp. poduzetnika koji igra dobar šah.........
|
Novog predsjednika NK Osijeka!
|
sa 35 godina tebi je kriterij za biranje gradonacelnika nk osijek, zalosno, stvarno zalosno
|
Da, i? Imaš bolji prijedlog? Argument? Daj mi samo počni pričati ;ovaj ti je ovakav a onaj onakav, ovi ili oni su ti takvi, da se slatko nasmijem...  |
|
|
|
|
 |
moljac Ukupno postova: 6 Spol:  Nebitno
|
Očigledno da je riječ o pametnome potezu Ante Đapića gdje njegov instikt za preživljavanje koji je do sada uvijek bio nepogrešiv i opet je točan.
Svakako bi Đapić gubitkom izbora nestao sa političke scene i bez obzira koliko imao jedna odlika lopovima je da nikada nije dosta i najveća pogreška je ona da se netko nakrao i ne krade više - jednom lopov uvijek lopov.
I sada su još jasniji potezi i halabuka oko vrdoljaka i odabirom bubala jer su to bili potezi očajnika i nigdje nisam vidio toliko potenciranja od suprotnih strnaka ooko odluke drugih stranaka, netko se nešto dogovori i potpiše i u najboljem slučaju se iskomentira i to je to - tako je uvijek bilo jer kada je primjerice sdp podržao stranke koje su rasturile vlast u nebrojeno županija i gradova i u vladi su sa hadezeom nisu se ni oglasili a kamoli neke kampanje i potenciranje. |
|
|
|
|
 |
pravaška vojska
Ukupno postova: 111 Spol:  Nebitno
|
...pozdrav moji dragi forumaši,pa kako ste mi,znam nije me dugo bilo,nemojte zato plakati i suze liti,pa sad sam opet tu da vam pravim društvo,eto kao što vidite đapić neće biti kandidat,to me ne veseli ali me veseli jedna druga činjenica da će HSP OPET POBJEDITI NA ČELU SA GORDANOM MATKOVIĆEM PROTIV KOJEG NITKO NEMA ŠANSE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
|
|
|
|
 |
OsijekNepokoreniGrad
Ukupno postova: 724 Spol:  Nebitno
|
Joj sinko, pa zar nismo te pričice o velikom HSP-u i kandidatu anti kojeg nitko ne može pobjediti slušali i prije mjesec - dva?
Odlučite se više tko vam je kandidat.
Samo dvije stvari:
Slaviš Matkovićevu kandidaturu a čovjek jučer kaže: " Nisu me zvali na dogovor ni kada se sklapala aktualna koalicija, pa o mogućoj promjeni ne znam gotovo ništa ni sada. Pitajte one koji to dogovaraju".
Ako ima imalo mozga u glavi odbit će ovo, ne dopustiti đapiću da s njime igra ping-pong (košarka, tenis i penjanje na umjetnu stjenu mu dokazano ne idu).
I još jedno, ajde slijedeći put kad budete frizirali ankete u Slavonskom domu, OSTV-u budite malo realniji, ovako sami sebe još dublje potkopavate. Ako je dublje još moguće.
Update: neka netko poruči đapiću da pripazi što govori, ispada smiješan, prije točno 8 dana tvrdi kako on ima +10% u odnosu na Bubala, jučer govori kako su izjednačeni  |
|
|
|
|
 |
Leteci mungos
Ukupno postova: 6728 Lokacija: Priory of Semen Spol:  Nebitno
|
Eh, Djapic uz pomoc anketa zakljucio da nema sanse da on postane gradonacelnik i zato sada konta na to mjesto instalirati svog vjernog pajaca - Matkovica. Matkovic, da je pametan, bi trebao prihvatiti kandidaturu, casno izgubiti i onda u stranci osnaziti elemente koji ce pripomoci smjeni generacija u HSPu.
Isto bi trebao napraviti i Bubalo s Glavasem. Vrdoljak ne mora nista raditi, on se dovoljno iskompromitirao ozivljavajuci Glavasa [i prije nego je ovaj najavio "yeah, right!" odvjetnicku karijeru].
Samo, puste su to sanje...  |
|
_________________ Omnium gadgetum mecum porto! |
|
|
 |
more456 Ukupno postova: 199 Spol:  Nebitno
|
I Đapić i Bubalo i Vrbošić pripadaju strankama koje su podržale rebalans proračuna i omogućile opstanak Sanaderove Vlade. Zaposleni u školstvu i zdravstvu bi trebali glasovati protiv Đapića (HSP), Bubala (HDSBB) i Vrbošića (HSLS), jer će im zahvaljujući strankama koje predstavljaju biti smanjena plaća. |
|
|
|
|
 |
Leteci mungos
|
@more456, slazemo se da svima njima ne bi trebalo dati podrsku, ali iz dijametralno suprotnih razloga od onih koje si navela/naveo.
Bubalo = Glavas, Matkovic = Djapic, Vrbosic = Bajto.
Pametnom dosta.
Sto se tice rebalansa, ne samo da je trebalo smanjiti place, nego ce se pokazati da ni ovo nece biti dovoljno za izvlacenje zemlje iz krize i sprjecavanja totalnog kraha. Ogroman birokratski aparat i place u javnom sektoru daleko iznad mogucnosti gospodarstva.
No, o tome mozemo u nekoj drugoj temi na forumu 031. |
|
|
|
 |
more456 Ukupno postova: 199 Spol:  Nebitno
|
"Sto se tice rebalansa, ne samo da je trebalo smanjiti place, nego ce se pokazati da ni ovo nece biti dovoljno za izvlacenje zemlje iz krize i sprjecavanja totalnog kraha. Ogroman birokratski aparat i place u javnom sektoru daleko iznad mogucnosti gospodarstva. "
Trebalo je smanjiti i seljačke poticaje, i sredsstva RKC , i sredstva hrvtskim braniteljima...
Najjednostavnije je bilo devalvirati kunu. Tada bi se sredstva smanjila svima, a ne samo nekima. A usput bi se pospješila proizvodnja i izvoz. To je još jedan razlog da se na podrže kandidati HSP-a, HDSBB-a i HSLS-a. |
|
|
|
|
 |
Callistemon Ukupno postova: 572 Lokacija: Osijek Spol:  Nebitno
|
navodno su to povlacenje iznudile velike gazde sa kesom... a u dogovoru sa Sanaderom - cini se da HDZ pocinje dominirati koalicijom!
A sta ce sad biti sa cijelom smisljenom (skupom) kampanjom, Kazom i Budimo realni? Propade posao i lova - nekako se osjecam potkradeno - opet  |
|
|
|
|
 |
Leteci mungos
|
Gnjah, kao da je to problem. Lovu su poklonili zagrebackim glumcima, beogradskoj opremi i ??? postprodukciji.
Ustedjelo se zicanjem sponzoriranja "Kupujmo osjecko" kod lokalnih medija. Pitam se samo na sto je potroseno onih 100 000 kuna koji se spominju za promidzbu te akcije?! Nije valjda da je sve otislo jednom mediju, ili nedajboze zagrebackoj Metropolis Mediji?
"Kupujmo oglasni prostor novcem osjeckih poreznih obveznika od zagrebackih medija" - tako bi se mogla nazvati ta epizoda. |
|
|
|
 |
DonQuijote
Ukupno postova: 4291 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
hm, da nema sanader neke veze s metropolis medijima? pa hdz-ova podrška hsp-u u osijeku puni džep sanaderu ili njegovom legi, rođi ili već nekome... |
|
|
|
|
 |
W.M. Felt Ukupno postova: 2158 Spol:  Nebitno
|
To povlačenje iznudili su rezultati anketa. Jasno je da su ljudi poput g. Biloša poduzetnici, a takvi ne vole kad im je projekt unaprijed osuđen na propast. To se zove glupa investicija.
Stvar će se izgleda pokušati spasiti Matkovićem. Međutim, ako ima imalo karaktera u tom čovjeku, ako ima barem malo obraza, odbit će kandidaturu umjesto Đapića, koji ga, nakon što ga je istjerao, sada zvoe na brod koji tone. Vidjet ćemo uskoro. |
|
|
|
|
 |
Madcaptin
Ukupno postova: 37 Spol:  Nebitno
|
Ovo je zasigurno kraj javnog rada "medijsko-marketinškog maga" Mate Radeljića. On je i smislio zamjenu konja u pol trke na direktivu iz metropole. Što će biti ako ipak HSP smogne snage sam odlučivati o svom kandidatu? |
|
|
|
|
 |
pravaška vojska
Ukupno postova: 111 Spol:  Nebitno
|
...ovo nam sve pakira HDZ....umjesto da smo išli sami... |
|
|
|
|
 |
OsijekNepokoreniGrad
Ukupno postova: 724 Spol:  Nebitno
|
...ovo nam sve pakira HDZ....umjesto da smo išli sami...
|
Ahahahahahahaha, pa svaki dan drugo pričate, nakon potpisivanja koalicijskog sporazuma HDZ je bio vrh vrhova, jedina kompaktibilna stranka...
Nitko vama ništa ne pakira, pakirate vi sebi sami. Takvom kikiriki i ping pong politikom kakvu vodi đapić (bi - ne bi bio kandidat i predsjednik stranke)+(bi-ne bi bio gradonačelnik) ne ide drugačije.
Ako već ima HDZ-a u toj priči to je zato što je i HDZ umješan u slučaj ugovora s Vladom Zecom (btw. USKOK objavio - pravovaljan) i netko je morao u ime države otpisati dugove, a HDZ je i tada bio na vlasti.
Da podsjetim, godine 1997. nakon lokalnih izbora Anto Bagarić i dalje je župan Požeško-slavonske županije, Vladu Zeca (još člana HDZ-a i vlasnika tvrtke Kamen Ingrad, koja je u međuvremenu postala jedan od najvećih gospodarskih subjekata u županiji) imenuje dožupanom za gospodarstvo.
Dakle - Sanader drži antu za jaja, i đapić mora plesati kako ovaj dirigira, jer HDZ ima original ugovora, i ako ante ne bude poslušni potrčko - tek onda ćeš vidjeti što je pakiranje na HDZovski način.
HDZ, nije tajna, nema jakog kandidata u Osijeku, stoga bi im Matković jako fino odgovarao, stoga mi sve ovo više liči na tu stranu priče.
Izrasli bi u respektabilnu stranku da se riješite ekipe koja vas sada vodi.
Matković je to nekada imao priliku, sa premišljenjem i odbijanjem neposlušnosti đapiću to je prokockao.
Sa Tadićem i Rožićem ste to imali.
Dovodeći na vlast u gradu HDZ - jasno ste poručili biračima za što ste se opredjelili.
ps. sve je toliko jasno i prozirno kad razmišljaš REALNO, a ne zatupljeno nekakvim idealima i principima.
Pozdrav |
|
|
|
|
 |
 |
|