BIZparty, središnji zabavni događaj za poslovne ljude osječko-baranjskog gospodarstva, i ovoga mjeseca održat će se u petak u Old Bridge Pubu, s početkom u 21 sat.
Konačno nam je stiglo i dugo očekivano proljeće, nakon duge i ne tako lake zime. Stoga je red i da dostojno proslavimo njegov dolazak. U svoj uobičajeni business casual dress code unesite optimistične proljetne boje i svakako ih prenesite i na svoje raspoloženje na BIZpartyju! Organizatori obećavaju dobar glazbeni program i po običaju ukusan catering Old Bridge Puba.
Iskoristite i ovaj BIZparty kako biste se sa svojim poslovnim partnerima, suradnicima i prijateljima dobro zabavili i opustili u ugodnom ozračju. Preko 1000 dosadašnjih posjetitelja iz više od 200 osječkih tvrtki (ali i podružnica ostalih hrvatskih te međunarodnih tvrtki) jamac su dobre zabave te potencijalno korisnih poslovnih poznanstava.
BIZparty u petak 27. ožujka 2009. u Old Bridge Pubu!
U svoj uobičajeni business casual dress code unesite optimistične proljetne boje i svakako ih prenesite i na svoje raspoloženje na BIZpartyju!
Biznis kežual dres koud?! wtf?! I kako se sada treba obući? Nekako? Nikako? Proljetno? Za posao? Koji kurac?!
Od ovakvih mi se govnarenja bljuje, još više od ljudi koji ih izmišljaju i onih koji slijede "biznis kežual dres koud" prema prototipnom primjerku kojeg su valjda vidjeli na Red Carpetu.
Ta isfuravanja na zapadni svijet mi nekad idu na rasplodni organ.
Njuši li se ovdje euroskepticizam? Čini mi se da nam isfuravanja na zapadni svijet baš nedostaje. Makar se radilo i o oblačenju na nekoj zabavi u kafiću, i makar se ponešto mladih u trenerkama i jaknama iz Vijetnama osjećali pogođeni.
Ako ja ikad budem imao biznis, pravit će se party uz janjetinu i prasetinu ">
Pa pravi poslovni dogovori i jesu uz janje, obilje vina i (po mogućnosti) nekakvu pevaljku. Pa da vidiš kad navale majstori ameriken skul of menadžment poslije koktela na nekakvom aftervrk partiju na mesinu i mladi luk, počnu pijani vezat kravate oko glave i šlatat konobaricu. Sve za posao u, kako to politički korektno zovu, regiji Adriatic (dobri, stari Balkan). Strane kompanije imaju čak i budžet za čašćenje i kurve, uz onaj (standardni) za mito.
Jedino mi griješimo kada mislimo da ih sve možemo poslati kućama sa čirevima na želucu i dvanaestercu - a njih cijela armija, te menadžere valjd' kloniraju negdje...
Business casual je poprilično poznat izraz.
Nemojte se pravit pametni.
Pa jebga, za mene nije. Ne pravim se pametan, imam radnog staža - ali nije mi poznat taj izraz. Čuo sam razna dress code izdrkavanja, a danas i ovo
(htjedoh samo reći - il' je biznis il' je kežual, nema navlačenja kožice između)
a sta sad, moraju se i poslovnjaci mal opustit, makar i u "dres kod izdrkavanju" ,pa cak i uz thompsona. sve je to za ljude.
"Na istoku stare price, na zapadu nista novo"
Njuši li se ovdje euroskepticizam? Čini mi se da nam isfuravanja na zapadni svijet baš nedostaje. Makar se radilo i o oblačenju na nekoj zabavi u kafiću, i makar se ponešto mladih u trenerkama i jaknama iz Vijetnama osjećali pogođeni.
Može isfuravanje na zapadni svijet, kada nam ekonomija i vlast dostignu te vječno nedostižne zapadne ideale.
Je li netko od ekipe koja ovdje negativistički piše o Biz Party-u ikada bio tamo? Sumnjam, inače ne bi pisali takve gluposti.
To je party koji se organizira za osobe koji primaju BizDirekt časopis (direktori, manageri, vlasnici poduzeća itd.), s ciljem promicanja časopisa i međusobne suradnje poduzetnika. Uostalom, časopis se financira isključivo oglasima poduzeća pa je normalno da im se i organizira party. Ne znam zašto bi to nekome smetalo???
Je li netko od ekipe koja ovdje negativistički piše o Biz Party-u ikada bio tamo? Sumnjam, inače ne bi pisali takve gluposti.
To je party koji se organizira za osobe koji primaju BizDirekt časopis (direktori, manageri, vlasnici poduzeća itd.), s ciljem promicanja časopisa i međusobne suradnje poduzetnika. Uostalom, časopis se financira isključivo oglasima poduzeća pa je normalno da im se i organizira party. Ne znam zašto bi to nekome smetalo???
Barem malo prelistajte časopis.....
Bravo set96!
Ja sam redovno na BizPartyu...
Ma pusti ove zajedljive komentare...
To se zove zavist...
Način odijevanja može biti ILI business ILI casual, a "business casual" znači da dođeš bilo kako, samo je bitno pokazat da se razbacujemo engleskim, jer mi smo, naime, ENGLEZI.
Ili možda postoji neki bajica na ulazu koji definira što je bizniskežual pa ne da ući nepodobnima?!
Ne smeta meni, neka se ljudi druže. SAMO NEKA NE MISLE DA SU ONI NEKA ELITA I DA SU BOLJI ILI VRJEDNIJI OD OSTALIH!!! A upravo ovdje mislim da leži zec...
Kamo sreće da ovdje čovjek može uspjet samo radom, zalaganjem, i talentom, i da ne treba bit ulizica, poltron, i politička prostitutka...
...dobro @djedja veli, po meni je to sve neka vrsta lažnjaka i bacanje drkice....
...s druge strane, meni su se čudili kako mogu provoditi vrijeme u podrumu rock cluba, slušat rok i rol, te promatrati s osmijehom na licu metalce kako mašu kosama.....a podjednako sam se dobro družila i zabavljala kao i oni na poslovnoj čajanki....
a kako se provjerava dal' pripadaš biznis eliti... treba prvo definirati jel' party za biznis ilitga poslovne ljude koji se druže da bi: pronašli nekoga za vezu, sklopili poslovni poduhvat, zabavili se jer zbog posla ne izlaze mjesecima ... ili ... je to party koji promovira časopis??
a kako se provjerava dal' pripadaš biznis eliti... treba prvo definirati jel' party za biznis ilitga poslovne ljude koji se druže da bi: pronašli nekoga za vezu, sklopili poslovni poduhvat, zabavili se jer zbog posla ne izlaze mjesecima ... ili ... je to party koji promovira časopis??
kakva elita??????? pa to je običan dobro osmišljeni party na koji pretežno dolaze poslovn ljudi..... nitko ne legitimira, provjerava i svatko može doći.......i ljudi dolaze obučeni kako žele, sve je u normali..........šta ste se uzjebali?
..pa izgleda da je većini zapeo za oko onaj biznis kežual dres kod....ili po domaći: poslovno-opušteni stil odijevanja.......
...joj, Bože blagi, kakve li gluposti.....
ja nisam nikad bio tamo nit namjeravam, primam biz magazin, al ga nisam nikad pročitao jerbo me ne zanimaju plaćeni oglasi u tekstualnom obliku na par stranica. Međutim, šta ste ste uzjebali, ko voli nek ide tamo karaokat na Marka Perkovića, bolje da su tamo nego da čoporativno dođu u birtiju u kojoj ja volim piti za šankom i da me tlače tamo. Isto tako, birtije u kojima piče cajke, super! opet ista priča, nek svi idu tamo i nek ne dolaze za 'moj' šank!
kome bi normalnom smetalo idiotsko partijanje wannabe managera sa osnovnom školom?
prave njuške na takva bedastoće naravno da ni ne dolaze, nemaju nit potrebe, a niti vremena za seljačluk
Bravo majstore, upali lega i ja slučajno jednom na taj party a bili malo pod gasom, ono sve onako odjeveni fensi šmensi a mi redovno kao inače za van, odmah ih kamera sve zaboravila i došla snimat naše gluposti, e a ljudi tamo koji su bili kao poslovni, sve skupa da ih izvrneš ne možeš da nađeš 10 maraka
Gle, nisam ni spomenuo vaš biz parti, niti me zanima previše.
Zanima me samo zašto se ne kaže lijepo 'preporuča se ležerno poslovni stil odjevanja' ili ovako na engleskom to izgleda malo manje imperativno?
Uostalom, koji ste vi likovi da govorite ljudima koji vas financiraju (kako si sam rekao) kako da se obuku za izlazak u birtiju u kojoj će si sami plaćati cugu?
ja sam jednom slučajno bila na BIZ partyju
došlaiza ponoći sa 2 luđaka i ja luđakinja
normalno odjeveni, svakodnevno, čak mislim da sam u martama bila
bilo finog voća i svega i svačega, ja se najela, naplesala i super mi bilo
časopis nit vidjela nit mirisala
ali, ono je točno, ntko tamo nije izgledao ništa "poslovnije" nego što neki inače budu vikendom vanka, dapače
tko voli, nek izvoli
no, i sama imam prigovor na svekoliko korištenje stranih (najčešće engleskih) izraza za sve živo i neživo