ljecniki za vozacki

Društvo, politika

obavlja se u raisnerovoj blizu radićeve... neznam koji broj... ( i ne znam jel se još negdje obavlja ) i košta oko 400-injak kuna...
...

obavlja se u raisnerovoj blizu radićeve... neznam koji broj... ( i ne znam jel se još negdje obavlja ) i košta oko 400-injak kuna...

koji lopowi...ccc...
kad sam ja obavljala liječnički bio je 150kn
lopovi

imaš u domu zdravlja
cijena je i u domu zdravlja i u medicini rada u reisnerovoj bila ista kad sam ja polagala, prije oko godinu dana. tad je bilo nešto manje od 400kn.

i da - lopovi.....
Ja prije 6 i pol godina išla na lječnički na Medicinu rada, platila 350 kuna. Za B kategoriju.
Ja sam išao tako davno da se ne sjećam koliko je bilo, ali mislim da je bilo isto kao i Anastaziji.
meni 400 kn u dravi kod kruznog toka
i onda sam sto godina polagala vozacki i kad sam dosla napravit vozacku isteko mi bio lijecnicki za 1!!!dan. i tak nikad nisam napravila vozacku
majaazdaja

i onda sam sto godina polagala vozacki i kad sam dosla napravit vozacku isteko mi bio lijecnicki za 1!!!dan. i tak nikad nisam napravila vozacku

ti si fenomen...
Elena_Os

majaazdaja

ti si fenomen...

znam , to mi i mama kaze
da stvar bude gora , sve sam polozila od prve , dugo sam ga polagala jer sam si sama placala vozacki a trebalo je te pare zaradit
i onda mi teta na salteru kaze da opet moram dat 400 kn za glupi lijecnicki....a ono da sam dosla jucer ne bi morala , mislim sta sam mogla totalno podebilit u 24 sata
Elena_Os

majaazdaja

ti si fenomen...

potpisujem... stvarno moraš biti fenomen da ti se tako nešto dogodi... ali sreća pa živiš u hrvatskoj pa ti nije mogla progledat kroz prste jedan dan... :)
strašno :D
ne bih te htjela uplašiti, samo mislim da ima nekakav rok i za valjanost te potvrde o položenom vozačkom..znam da sam nešto čula za osobu koja je položila A kategoriju i na kraju izgubila pravo na izdavanje vozačke dozvole za tu kategoriju zbog nekog vremenskog roka...
kada si položila?
ma polozila sam prije sto godina , al me ne sekira
preselila sam se u swedsku , i sad ponovo moram polagat , jerbo HR nije u EU i nasa vozacka kod njih ne vrijedi
:D
kada ti se već ne žuri, onda pričekaj "drugih 100 godina" da uđemo u EU, pa platiš vozački 400 kn :D :D
boli me kuu...auti su nezdravi , ja se vozim biciklom , i ni najmanje mi ne fali afto niti vozacka
ako mi je neka suuuuper hitnja uzmem taxi
majaazdaja

jerbo HR nije u EU i nasa vozacka kod njih ne vrijedi

Čekaj malo.

Jesi ti uzela švedsko državljanstvo?
Frost

majaazdaja

Čekaj malo.

nisam , imam boravisnu dozvolu
nasa vozacka ovdje vrijedi godinu dana akoo imas boravisnu ili drzavljanstvo...smatra se da je to vrijeme dovoljno da polozis vozacki
nakon godinu dana vise ne vrijedi

s tim , da kakav je kod nas wild west u prometu i bolje mi je da polozim tu i naucim zqakone i ovo i ono jer bi vjerovatno zavrsila u zatvoru nakon 4 kilometra voznje i u novinama pod naslovom jos jedan pomahnitali balkanski vozac

kak se kaze pastrva na engleskom??
majaazdaja

nasa vozacka ovdje vrijedi godinu dana akoo imas boravisnu ili drzavljanstvo...smatra se da je to vrijeme dovoljno da polozis vozacki

Aha, vidiš, to nisam znao. Hvala na pojašnjenju :)
*miss-infernaLia*

alooooo nisam owo otworila da tipkate o drzawljanstwu i wozackoj -_- đizs

saznala si di se obavlja lijecnicki..navedeno 15 mjesta u osijeku, i kolko kosta..sta jos os?
sad si mi totalno rekla , idem plakat u cosak
*miss-infernaLia*

idi. i budi emo ; )
baj kiddo

ja sam tolko stara da neznam sta je to emo
u moje vrijeme tog nije bilo
kiddo
hahahahahahhaha
e jes me nasmijala
*miss-infernaLia*

idi. i budi emo ; )
baj kiddo

Ne bi ti škodilo da malo proučiš pravila bontona, što općenitog, što onog o ponašanju na forumu.
*miss-infernaLia*

dakle odfakaj. ; )
owdje se iskljuciwo odg. na moe Q.
otwori si temu swoju pa tipkaj sta os ; )

skuliraj malo... dobila si šta si tražila... ako te ne zanima ovo ostalo slobodno preskoči ili ne otvaraj ovu temu...

zadaću ti je frost dao...
jauč
evo novog prijedloga za moderatora
tako mlada tako perspektivna
Zdr. stanica Drava 355, 00 kn ja bila prije 3 tjedna! :wink: etogac
CipelicaLutalica

Zdr. stanica Drava 355, 00 kn ja bila prije 3 tjedna! :wink: etogac

Još uvijek se tamo može? Kod koga, kako nađeš baš TA vrata? :D

Je malo star thread, al možda neko uoči...
Obaviš ga u "Dravi"...i platiš negdje oko 500kn...
majaazdaja

Frost

majaazdaja

Čekaj malo.

nisam , imam boravisnu dozvolu

s tim , da kakav je kod nas wild west u prometu i bolje mi je da polozim tu i naucim zqakone i ovo i ono jer bi vjerovatno zavrsila u zatvoru nakon 4 kilometra voznje i u novinama pod naslovom jos jedan pomahnitali balkanski vozac

kak se kaze pastrva na engleskom??

trout :D

*miss-infernaLia*

dakle odfakaj. ; )

aj ti pisat nauči ;)

majaazdaja

*miss-infernaLia*

idi. i budi emo ; )
baj kiddo

ja sam tolko stara da neznam sta je to emo
u moje vrijeme tog nije bilo
kiddo
hahahahahahhaha
e jes me nasmijala

babetino matora :D
Monstrum

*miss-infernaLia*

dakle odfakaj. ; )

aj ti pisat nauči ;)

Ma šta ne walja, šta je kriwo napisala? aj aj odgovori na moje Q.

LOL
teraj se u Q :D
Monstrum

teraj se u Q :D

E sad koji Q, kako god okreneš dobro nije :)
d_grassa

Obaviš ga u "Dravi"...i platiš negdje oko 500kn...

OK, ali gdje u Dravi? Neka posebna ordinacija, ili? Jer sam bio tamo se malo promuvao, ali nisam uočio ogromna neonska slova :)
da ne otvaram novi topic

jel zna netko da li se u osijeku moze obavit lijecnicki samo za vid/naocale

produljenje vozacke je u pitanju...i iako u zakonu stoji da je lijecnicki od 150 do 450 kn ovisno o kojem pregledu , oni naplate najskuplje jel al pregledaju samo sto moraju (lopovski kao i sve u nasoj drzavi)

pa koje su cijene di, i moze li se igdje napravit samo parcijalni, odnosno samo ocni?

tnx
*syndy*

da ne otvaram novi topic

jel zna netko da li se u osijeku moze obavit lijecnicki samo za vid/naocale

produljenje vozacke je u pitanju...i iako u zakonu stoji da je lijecnicki od 150 do 450 kn ovisno o kojem pregledu , oni naplate najskuplje jel al pregledaju samo sto moraju (lopovski kao i sve u nasoj drzavi)

pa koje su cijene di, i moze li se igdje napravit samo parcijalni, odnosno samo ocni?

tnx

Otići svom liječniku opće prakse, tražiti uputnicu za kontrolu vida, napomenuti da ti taj pregled služi u svrhu produženja vozačke dozvole, ako kojim slučajem trebaš dioprtiju moraš napraviti nove fotke gdje se slikaš sa naočalama, tako je bilo ako se nije nešto promijenilo u medjuvremenu
silence

Otići svom liječniku opće prakse, tražiti uputnicu za kontrolu vida, napomenuti da ti taj pregled služi u svrhu produženja vozačke dozvole, ako kojim slučajem trebaš dioprtiju moraš napraviti nove fotke gdje se slikaš sa naočalama, tako je bilo ako se nije nešto promijenilo u medjuvremenu

ja produzujem sad vec 3ci put, svake 3-4 god moram
znam da, ali poslje ovog onda sa time od ocnog jos moras na medicinu rada na sistematski tj "Pregled za vozača amatera"
i placas punu cijenu pregleda(450 kn), sto je lopovluk al dobro

zna li netko onda gdje je najjeftinije napraviti Pregled za vozača amatera

prije je u domu zdravlja bilo 350 a svuda ostalo preko 400 ?
http://medicinarada.hr/

probaj nazvati njih i objasniti što ti treba
tamna strana

http://medicinarada.hr/

probaj nazvati njih i objasniti što ti treba

Poslala sam mail.
Trenutno nisam u hrv zato i pisem po forumu :)

Hvala, nazvat cu ih u ponedjeljak.
kao sto sam i mislila, odgovor sa 2 mjesta tj 2je ambulante

Poštovana,

cijena pregledaje zakonski je propisana u cijeloj RH i iznosi 437,50 kn.
Pregede obavljamo svaki dan od 08.00 do 14.00 sati

pozdrav

lopovluk sam takav

Tagovi