| Autor |
Poruka |
|
slavonjara
Ukupno postova: 161 Spol:  Muško
|
Što se tiče tko za koga navija??? To je toliko prizemno i glupo da netko mjeri koliko je tko privržen svome kraju po bojama nogometnoga kluba.
|
oprosti,ali meni je smiješno da gradonačelnik Osijeka koji navija za dinamo može pričati o nekakvom lokalpatriotizmu.... |
|
|
|
|
|
 |
|
Sharon
Ukupno postova: 1469 Lokacija: Osijek Spol:  Žensko
|
Isto tako, to da neki forumaši kao ovdje prisutni Felt nose tamne naočare i imaju paranoidne opsesije - nije novost.
Ali je novost to da isti forumaši u zadnje vrijeme po nekoliko puta puste isti post, na nekoliko topica. Mogla bih sad pustiti linkove, ali ne da mi se. Zaista. |
|
|
|
|
|
 |
|
pernabukano
Ukupno postova: 706 Spol:  Nebitno
|
Uopće mi nije jasno zašto se jednostavno za gradonačelnika ne kandidira sam Biloš kada ionako svi znamo tko o svemu odlučuje... |
|
_________________ Moj Osijek... |
|
|
|
 |
|
tonya
Ukupno postova: 2171 Lokacija: Nedođija Spol:  Žensko
|
Neki nose crne naočale, neki ružičaste. |
|
_________________ Space: The final frontier
These are the voyages of the Starship, Enterprise
Its 5 year mission
To explore strange new worlds
To seek out new life and new civilizations
To boldly go where no man has gone before |
|
|
|
 |
|
DonQuijote
Ukupno postova: 4291 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
a neki povez za sljepce. šteta što ti najviše izlaze na izbore. |
|
|
|
|
|
 |
|
tempus031
Ukupno postova: 234 Lokacija: In Da House Spol:  Muško
|
Alaj si smišan! Zagrepčani kupujte svoje, Riječani svoje, Splićani svoje, mi svoje i šta onda? Braco moj, kupujmo hrvatsko pa nije Osijek feudalna jedinica da može sam sebe održavati. Ovo je samo predizborna farsa, ma koliko vi šutjeli o tome! |
|
_________________ Slavonijo 'ko te nije volio, ne zna što je izgubio! |
|
|
|
 |
|
KillaBEEZ
Ukupno postova: 321 Lokacija: Grad na Dravi Spol:  Muško
|
Većina Osječana je podržala Đapića na izborima, htjeli mi to ili ne. Dakle, hoćeš reći da su svi Osječani zaostali? Možda neki i jesu, ali u Osijeku stvari idu nabolje.
Raspravlja se vidim i o kioscima, mislim da je tu hsp pogriješio.
Ali, kada se sjetim dvorane koju su svi brzo zaboravili kada se uspostavilo da je još skuplja nego je hsp predlagao. Tu je HDSSB najviše koštao grad, zbog ponovljenih izbora, i oni su tako potakli "pol. prostituciju". Prekopava se grad, to svatko vidi. Smeta mi katkad ali je ljepši nego što je bio u zadnjih 14. god. Infrastruktura je temelj uspjeha, samo se nadam da će se nakon nje krenuti konkretnim mjerama jačanja gospodarstva i zapošljavanjem. Ova akcija je lijep uvod. I da će tramvaj ići divaltovom, pa sve do juga,kako bi se maknuli autobusi. |
|
_________________ In omnia paratus. |
|
|
|
 |
|
tempus031
Ukupno postova: 234 Lokacija: In Da House Spol:  Muško
|
Barataš s pogrešnim informacijama, svjesno ili ne, to ne znam. Recimo da je održavanje godišnje 9 000 000 (što vjerojatno nije), pomnoži sa 40 godina + cijena građenja i dobiješ da nije ni približno 850 000 000.
Brojke su egzaktne i one ne lažu! |
|
_________________ Slavonijo 'ko te nije volio, ne zna što je izgubio! |
|
|
|
 |
|
KillaBEEZ
Ukupno postova: 321 Lokacija: Grad na Dravi Spol:  Muško
|
Sadašnja dvorana nema iskoristive kapacitete kakve bi imala željena, bila bi modernija.
Radio sam u Zrinjevcu i znam da godišnje održavanje Z. dođe 7-8 mil. Tako da održavanje ove dvorane dođe mnogo više. Ne uključujući još i uračunato unaprijed dvogodišnje održavanje i svu opremu igrača i najbitnije kamatu na kredit. Ovd Dvorana je državu koštala više od milijardu i tržili su milijonsku pomoć od grada uz navodnu naknadu, što je naravno grad odbio. |
|
_________________ In omnia paratus. |
|
|
|
 |
|
nisam za
Ukupno postova: 307 Lokacija: desna obala Spol:  Nebitno
|
Prije bih rekao da samo njima ide bolje, besramno bogaćenje i lopovluk!
Očito većina takvih glasaća ima problema s matematikom, ovako je grad dvorana koštala 0 kuna u odnosu na 850 i još nula, sve što je grad uložio u pristupne ceste i priključke nije bilo u troškovniku za 850, tako da bi opet to morali platiti.
Osim 200m nerentabilne pruge i milijun maćuhica, konkretno nije napravljeno ništa. Imamo najskuplje parkiralište na kolodvoru, započetih projekata i gradilišta bezbroj koji lošom organizacijom i nadzorom traju i traju. Srušiš most preko pruge a ne osiguraš alternativni prijelaz preko pruge učenicima i ljudima koji redovno koriste taj prijelaz. To što se zakrpa rupa na cesti ili asfaltira nogostup to je i dužnost i obaveza gradske uprave da radi. A da ne spominjemo sve gradske tvrtke osim jedne su u minusu, pa tko je tu lud?
Na koje autobuse misliš? Jugovac će ostati, jer ipak je bolje i brže i kraće ići busom, nego tramvajem koji će ići istim tempom kao i bus Divaltovom sada, sa 2-3 putnika. Tko će lud ići sa Sjenjaka ili Vatrogasnog naselja tramvajem u grad. Pa taj tramvaj ide okolo kere.
Tko će platiti 5km više vožnje do kolodvora ako ideš u centar, pa imamo butre koje skidaju po kilometru a ovaj te vozi okolo, u jednom trenutku vidiš katedralu i misliš blizu si al još do kolodvora pa Radićevom pa za 15minuta si tamo. Isti je sistem „Kolodvorca“ idi malo do Mačkamame pa nazad pa tel onda kolodvor.
Taj tramvaj i još jedna linija koja povezuje grad zapad-istok je promašena investicija. |
|
|
|
|
|
 |
|
Jack TrbOSIJEK Ukupno postova: 48 Spol:  Nebitno
|
Ti si smiješan! Ovo je jedna od anti recesijskih mjera, a ne isključivost. Kupujmo osječko je samo jedna akcija u sklopu akcije kupujmo hrvatsko. Takvi kao ti vjerojatno kupuju stranu robu i strancima pune džepove. Nismo nikakva feudalna jedinica ali imamo svoje brandove koje želimo uzdignuti na mjesto koje im pripada. |
|
|
|
|
|
 |
|
mija Ukupno postova: 122 Spol:  Nebitno
|
Pitam se zašto onda Đapić novce koje je krvavo zaradio troši na Sejšelima, Maldivima i inim destinacijama. Zašto ne pomogne hrvatskom turizmu ili možda osječkom pa na primjer odmara se u kopačkom ritu...........
|
|
|
|
|
|
 |
|
TataMata
Ukupno postova: 1180 Spol:  Nebitno
|
Patite vi koliko želite, ali akcija je dobra i ljudi je prihvaćaju sa simpatijama, a ja bih stvarno volio da vi HDSSB-ovci nešto smislite i predložite napokon neki projekt umjesto što vam je jedini način političkog komuniciranja pljuvanje i blaćenje....dosadni ste i nezanimljivi, ali ok samo nastavite tako, to vam je donijelo ''dobar'' rezultat i na prošlim izborima... |
|
_________________ Đe si lega.....šo ima? Ma niš brca....lagano điram i snajpam butre...možda će se koja šapit... |
|
|
|
 |
|
Jack TrbOSIJEK Ukupno postova: 48 Spol:  Nebitno
|
slažem se sa gore navedenim. HDSSB nezna ništa drugo nego pljuvat, a nema većih kriminalaca i lopova od tih talibana HDSSB-ovaca |
|
|
|
|
|
 |
|
mija Ukupno postova: 122 Spol:  Nebitno
|
Kako vas samo nema na postu oko smokinga, tu se vidi pravo lice Đapića. Mislim da ovaj put neće zavarati pametne ljude Osijeka, a za budale naravno ne garantiram........
|
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|