Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Osječkim proizvođačima besplatna reklama na Osječkoj televiziji[Vijesti OSTV-a]

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
slavonjara

Ukupno postova: 161
Spol: Muško Muško
Post Postano: 05.03.2009. 14:00 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

amunike je napisao/la :

Što se tiče tko za koga navija??? To je toliko prizemno i glupo da netko mjeri koliko je tko privržen svome kraju po bojama nogometnoga kluba.

oprosti,ali meni je smiješno da gradonačelnik Osijeka koji navija za dinamo može pričati o nekakvom lokalpatriotizmu....

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
Sharon

Ukupno postova: 1469
Spol: Žensko Žensko
Post Postano: 05.03.2009. 14:05 
Naslov:  

Isto tako, to da neki forumaši kao ovdje prisutni Felt nose tamne naočare i imaju paranoidne opsesije - nije novost.
Ali je novost to da isti forumaši u zadnje vrijeme po nekoliko puta puste isti post, na nekoliko topica. Mogla bih sad pustiti linkove, ali ne da mi se. Zaista.

pernabukano

Ukupno postova: 706
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 05.03.2009. 14:27 
Naslov:  

Uopće mi nije jasno zašto se jednostavno za gradonačelnika ne kandidira sam Biloš kada ionako svi znamo tko o svemu odlučuje...

Ukupno postova: 2171
Spol: Žensko Žensko
Post Postano: 05.03.2009. 15:15 
Naslov:  

Sharon je napisao/la:
Isto tako, to da neki forumaši kao ovdje prisutni Felt nose tamne naočare i imaju paranoidne opsesije - nije novost.

Neki nose crne naočale, neki ružičaste.

To explore strange new worlds
To seek out new life and new civilizations
To boldly go where no man has gone before
DonQuijote

Ukupno postova: 4291
Post Postano: 05.03.2009. 15:17 
Naslov:  

tonya je napisao/la:
Sharon je napisao/la:

Neki nose crne naočale, neki ružičaste.

a neki povez za sljepce. šteta što ti najviše izlaze na izbore.

tempus031

Ukupno postova: 234
Post Postano: 05.03.2009. 20:08 
Naslov:  

Jack TrbOSIJEK je napisao/la:
I 1991. smo kršili pravilo o embargu na uvoz oružja za obranu Hrvatske. Šta smo trebali pridržavati se propisa i dozvoliti da nas unište. Tako i sad moramo koristiti sva moguća sredstva da spasimo osječko gospodarstvo i radna mjesta.

Alaj si smišan! Zagrepčani kupujte svoje, Riječani svoje, Splićani svoje, mi svoje i šta onda? Braco moj, kupujmo hrvatsko pa nije Osijek feudalna jedinica da može sam sebe održavati. Ovo je samo predizborna farsa, ma koliko vi šutjeli o tome!

Ukupno postova: 321
Post Postano: 05.03.2009. 20:28 
Naslov:  

W.M. Felt je napisao/la:
mija je napisao/la:
Imaš pravo. Sharon govori/piše samo kad ima što reći i otvoreno to kaže- kaže sharon

Naravno da na kioske se nema što reći, nego poklopiti ušima i šutjeti. Da su nam sudstvo i policija kako treba vjerojatno nam i današnji gradonačelnik ne bi bio tu gdje je. Ne kažem da su prošli bili dobri, dapače, ali ovo na koji se danas način radi je ni manje ni više nego cinično i ljigavo. Tko je Biloš- bivši robijaš, Đapić- lažni magistar vjerojatno i pravnik koji u životu ništa nije radio nego se bavio politikom. Pa lako je sjesti u fotelju i trošiti novac građana. Mislim da je stvarno došlo vrijeme da neki mlađi ljudi preuzmu ovaj grad i naprava od njega nešto, jer ovi će nas vratiti na nivo Čaprazlija...........

Sharon je napisao/la:
Bilo bi lijepo i korektno kad bi i ostali šutili kad nemaju što reći... Ali često se ide na silu tvrditi neke stvari.

Da su neki forumaši, poput ovdje prisutne Sharon, u ozbiljnom sukobu sa razumom, to nije novost. Što se krije iza te slijepe i rigidne opčinjenosti Đapićem? Da li ustaše iz 2. sv. rata u obitelji? Da li osobna financijska korist od Đapića? Da li članstvo u toj maloj regionalnoj strančici?

Naime, nešto od toga mora biti - mislim da je jednostavno nemoguće da bi bilo koji homo sapiens inače podržavao Đapića i njegovog tatu Biloša, zajedno sa ostatkom hobotnice.

Većina Osječana je podržala Đapića na izborima, htjeli mi to ili ne. Dakle, hoćeš reći da su svi Osječani zaostali? Možda neki i jesu, ali u Osijeku stvari idu nabolje.
Raspravlja se vidim i o kioscima, mislim da je tu hsp pogriješio.
Ali, kada se sjetim dvorane koju su svi brzo zaboravili kada se uspostavilo da je još skuplja nego je hsp predlagao. Tu je HDSSB najviše koštao grad, zbog ponovljenih izbora, i oni su tako potakli "pol. prostituciju". Prekopava se grad, to svatko vidi. Smeta mi katkad ali je ljepši nego što je bio u zadnjih 14. god. Infrastruktura je temelj uspjeha, samo se nadam da će se nakon nje krenuti konkretnim mjerama jačanja gospodarstva i zapošljavanjem. Ova akcija je lijep uvod. I da će tramvaj ići divaltovom, pa sve do juga,kako bi se maknuli autobusi.

Ukupno postova: 234
Post Postano: 05.03.2009. 20:39 
Naslov:  

KillaBEEZ je napisao/la:
Ali, kada se sjetim dvorane koju su svi brzo zaboravili kada se uspostavilo da je još skuplja nego je hsp predlagao.

Barataš s pogrešnim informacijama, svjesno ili ne, to ne znam. Recimo da je održavanje godišnje 9 000 000 (što vjerojatno nije), pomnoži sa 40 godina + cijena građenja i dobiješ da nije ni približno 850 000 000.

Brojke su egzaktne i one ne lažu!

Ukupno postova: 321
Post Postano: 05.03.2009. 21:09 
Naslov:  

tempus031 je napisao/la:
KillaBEEZ je napisao/la:
Ali, kada se sjetim dvorane koju su svi brzo zaboravili kada se uspostavilo da je još skuplja nego je hsp predlagao.

Barataš s pogrešnim informacijama, svjesno ili ne, to ne znam. Recimo da je održavanje godišnje 9 000 000 (što vjerojatno nije), pomnoži sa 40 godina + cijena građenja i dobiješ da nije ni približno 850 000 000.

Brojke su egzaktne i one ne lažu!

Sadašnja dvorana nema iskoristive kapacitete kakve bi imala željena, bila bi modernija.
Radio sam u Zrinjevcu i znam da godišnje održavanje Z. dođe 7-8 mil. Tako da održavanje ove dvorane dođe mnogo više. Ne uključujući još i uračunato unaprijed dvogodišnje održavanje i svu opremu igrača i najbitnije kamatu na kredit. Ovd Dvorana je državu koštala više od milijardu i tržili su milijonsku pomoć od grada uz navodnu naknadu, što je naravno grad odbio.

Ukupno postova: 307
Post Postano: 05.03.2009. 21:29 
Naslov:  

KillaBEEZ je napisao/la:
Većina Osječana je podržala Đapića na izborima, htjeli mi to ili ne. Dakle, hoćeš reći da su svi Osječani zaostali? Možda neki i jesu, ali u Osijeku stvari idu nabolje.

Prije bih rekao da samo njima ide bolje, besramno bogaćenje i lopovluk!

KillaBEEZ je napisao/la:
Ali, kada se sjetim dvorane koju su svi brzo zaboravili kada se uspostavilo da je još skuplja nego je hsp predlagao. Tu je HDSSB najviše koštao grad, zbog ponovljenih izbora, i oni su tako potakli "pol. prostituciju".

Očito većina takvih glasaća ima problema s matematikom, ovako je grad dvorana koštala 0 kuna u odnosu na 850 i još nula, sve što je grad uložio u pristupne ceste i priključke nije bilo u troškovniku za 850, tako da bi opet to morali platiti.

KillaBEEZ je napisao/la:
Prekopava se grad, to svatko vidi. Smeta mi katkad ali je ljepši nego što je bio u zadnjih 14. god.

Osim 200m nerentabilne pruge i milijun maćuhica, konkretno nije napravljeno ništa. Imamo najskuplje parkiralište na kolodvoru, započetih projekata i gradilišta bezbroj koji lošom organizacijom i nadzorom traju i traju. Srušiš most preko pruge a ne osiguraš alternativni prijelaz preko pruge učenicima i ljudima koji redovno koriste taj prijelaz. To što se zakrpa rupa na cesti ili asfaltira nogostup to je i dužnost i obaveza gradske uprave da radi. A da ne spominjemo sve gradske tvrtke osim jedne su u minusu, pa tko je tu lud?

KillaBEEZ je napisao/la:
Ova akcija je lijep uvod. I da će tramvaj ići divaltovom, pa sve do juga,kako bi se maknuli autobusi.

Na koje autobuse misliš? Jugovac će ostati, jer ipak je bolje i brže i kraće ići busom, nego tramvajem koji će ići istim tempom kao i bus Divaltovom sada, sa 2-3 putnika. Tko će lud ići sa Sjenjaka ili Vatrogasnog naselja tramvajem u grad. Pa taj tramvaj ide okolo kere.
Tko će platiti 5km više vožnje do kolodvora ako ideš u centar, pa imamo butre koje skidaju po kilometru a ovaj te vozi okolo, u jednom trenutku vidiš katedralu i misliš blizu si al još do kolodvora pa Radićevom pa za 15minuta si tamo. Isti je sistem „Kolodvorca“ idi malo do Mačkamame pa nazad pa tel onda kolodvor.
Taj tramvaj i još jedna linija koja povezuje grad zapad-istok je promašena investicija.

Jack TrbOSIJEK
Ukupno postova: 48
Zabranjen pristup
Post Postano: 05.03.2009. 21:44 
Naslov:  

tempus031 je napisao/la:
I 1991. smo kršili pravilo o embargu na uvoz oružja za obranu Hrvatske. Šta smo trebali pridržavati se propisa i dozvoliti da nas unište. Tako i sad moramo koristiti sva moguća sredstva da spasimo osječko gospodarstvo i radna mjesta.

Alaj si smišan! Zagrepčani kupujte svoje, Riječani svoje, Splićani svoje, mi svoje i šta onda? Braco moj, kupujmo hrvatsko pa nije Osijek feudalna jedinica da može sam sebe održavati. Ovo je samo predizborna farsa, ma koliko vi šutjeli o tome!
Ti si smiješan! Ovo je jedna od anti recesijskih mjera, a ne isključivost. Kupujmo osječko je samo jedna akcija u sklopu akcije kupujmo hrvatsko. Takvi kao ti vjerojatno kupuju stranu robu i strancima pune džepove. Nismo nikakva feudalna jedinica ali imamo svoje brandove koje želimo uzdignuti na mjesto koje im pripada.

mija
Ukupno postova: 122
Upozorenja : 1
Post Postano: 05.03.2009. 22:21 
Naslov:  

Pitam se zašto onda Đapić novce koje je krvavo zaradio troši na Sejšelima, Maldivima i inim destinacijama. Zašto ne pomogne hrvatskom turizmu ili možda osječkom pa na primjer odmara se u kopačkom ritu...........
tempus031 je napisao/la:

Ti si smiješan! Ovo je jedna od anti recesijskih mjera, a ne isključivost. Kupujmo osječko je samo jedna akcija u sklopu akcije kupujmo hrvatsko. Takvi kao ti vjerojatno kupuju stranu robu i strancima pune džepove. Nismo nikakva feudalna jedinica ali imamo svoje brandove koje želimo uzdignuti na mjesto koje im pripada.

TataMata

Ukupno postova: 1180
Post Postano: 05.03.2009. 22:58 
Naslov:  

Patite vi koliko želite, ali akcija je dobra i ljudi je prihvaćaju sa simpatijama, a ja bih stvarno volio da vi HDSSB-ovci nešto smislite i predložite napokon neki projekt umjesto što vam je jedini način političkog komuniciranja pljuvanje i blaćenje....dosadni ste i nezanimljivi, ali ok samo nastavite tako, to vam je donijelo ''dobar'' rezultat i na prošlim izborima...

Ukupno postova: 48
Zabranjen pristup
Post Postano: 06.03.2009. 0:01 
Naslov:  

TataMata je napisao/la:
Patite vi koliko želite, ali akcija je dobra i ljudi je prihvaćaju sa simpatijama, a ja bih stvarno volio da vi HDSSB-ovci nešto smislite i predložite napokon neki projekt umjesto što vam je jedini način političkog komuniciranja pljuvanje i blaćenje....dosadni ste i nezanimljivi, ali ok samo nastavite tako, to vam je donijelo ''dobar'' rezultat i na prošlim izborima...
slažem se sa gore navedenim. HDSSB nezna ništa drugo nego pljuvat, a nema većih kriminalaca i lopova od tih talibana HDSSB-ovaca

mija
Ukupno postova: 122
Upozorenja : 1
Post Postano: 06.03.2009. 8:44 
Naslov:  

Kako vas samo nema na postu oko smokinga, tu se vidi pravo lice Đapića. Mislim da ovaj put neće zavarati pametne ljude Osijeka, a za budale naravno ne garantiram........
TataMata je napisao/la:
slažem se sa gore navedenim. HDSSB nezna ništa drugo nego pljuvat, a nema većih kriminalaca i lopova od tih talibana HDSSB-ovaca

Skoči u forum: