Kupujmo Osječko! - poručuje gradonačelnik Anto Đapić [Vijesti Osječke televizije]

Osijek

Kupujmo Osječko! - poručuje gradonačelnik Anto Đapić [Vijesti Osječke televizije]

Uskoro će gradski oci sazvati sastanak svih osječkih proizvođača kako bi se zajedničkim aktivnostima apeliralo na Osječane i žitelje Osječko-baranjske županije da kupuju osječke proizvode. Bit će to jedan od načina da lokalna razina odgovori na gospodarsku krizu, rekao je prigodom posjeta Pivovari Osijek gradonačelnik Anto Đapić. Kapaciteti ovog osječkog gopodarskog subjekta su trenutačno iskorišteni samo 20% te će buduće aktivnosti, a dio njih provodit će se u suradnji s gradom, biti usmjerene na zbrinjavanje viška zaposlenih i to prije svega starijih djelatnika, upošljavanje nekolicine stručnjaka, jaču promidžbu i brendiranje te povećanje proizvodnje.

U Vijestima Osječke televizije pogledajte i:

- nesreća u naselju Tvrđavica, 48-ogodišnji muškarac ozlijeđen pri aktivaciji eksplozivne naprave u minski sumnjivom području
- predstanici Hrvatske udruge sindikata iznijeli prijedlog antirecesijskih mjera
- obilježena prva godišnjica priznanja Kosova

Osječka televizija - Vijesti, 17.02.2009.
Povijesni medij

Više informacija; Osječka televizija

Vijesti Osječke televizije možete svakodnevno pratiti na stranicama portala Osijek031.com.
ili ak već nećemo osječke onda barem ćaprajzlijske
OSTV polako ali sigurno dostiže STV u gadosti ulizivačkog novinarstva.

Dovoljno je pogledati nekoliko zadnjih naslova ovih sažetaka, i sve će biti jasnije.

Što se tek događa u relanom programu? (ne bih znao, ne gledam ni jednu od lokalnih televizija). Strah me za želudac, ako prebacim.

Inače, volim ovakve kvazi-angažmane u gospodarstvu kakav je ovaj ovdje od Đapića. Kupujmo osječko! Sigurno je snažan tim ekonomskih stručnjaka angažiran da osmisi ovu ideju. Za bezube babetine ovo je možda sjajna ideja, ali ne zna babetina da joj ni proteza, ni svi ostali proizvodi u kući nisu proizvedeni u Osijeku, a to je s razlogom - u Osijeku se više gotovo ništa ne proizvodi (uz iznimku odvratnog Osječkog piva - još vrlo kratko, odnosno Saponijinih kemikalija od kojih korist nema Osijek nego Široki brijeg).

Imali smo šansu proizvoditi gnojivo, pa barem da to kupimo za bašće, ali se Grad i Županija nisu udostojili litavcima riješiti zemljište i komunalne doprinose.

Re: Kupujmo Osječko! - poručuje gradonačelnik Anto Đapić [Vijesti Osječke televizije]

a sto osjecko da kupim?
brkson

a sto osjecko da kupim?

Evo, za birače Hsp-a kojima je moj post predugačak, kolega je to fino sažeo u jednoj rečenici.
dobra inicijativa, nadam se da će potaknuti osječke poduzetnike na ulaganje u domaću proizvodnju i otvoriti koje radno mjesto.
a za sve birače HDSSB-a - pitajte se tko je doveo do toga da nemate što osječko kupiti tj. tko nam je uništio privredu!!!!!
W.M. Felt

brkson

a sto osjecko da kupim?

Evo, za birače Hsp-a kojima je moj post predugačak, kolega je to fino sažeo u jednoj rečenici.

Čuj, Felt ovo nije fer, kakve veze ima HSP sa situacijom opustošenog osječkog gospodarstva...

Re: Kupujmo Osječko! - poručuje gradonačelnik Anto Đapić [Vijesti Osječke televizije]

odlicna akcija za pomoc osjeckom gospodarstvu!!
a onima koji ne znaju sto da osjecko kupuju neka malo razmisle, pa ima podosta proizvodaca koji rade u osijeku iako su neke stranke iz bivsih vlasti htjele unistiti
ovo je presmiješno,
AJD SE VI EKIPICE IZ HSP-A I HDSSB-A PRESTANITE PREPUCAVATI NA OVOM FORUMU,
i jedni i drugi ste totalne čobančine i pun mi vas je K. više,
ajd da nešt pametno napišete neg jedni kenjaju đap je super,odličan,drugi da je bubalo mlad,fin...
kretenizam totalni,što je najgore da nam vas se svih riješiti iz ovog grada pa to bi bilo ludilo

Hvale vrijedan potez! Ovo je odličan način da pomognemo svome gospodarstvu i žiteljima grada. Oživi li proizvodnja, bit će i više radnih mjesta. Naravno da ima i osječkih proizvoda! :shock:
Tko hoće nađe način, a tko neće nađe izgovor!

Poplava jednokratnih nickova, a predizborna kampanja službeno nije ni počela :D
Pa napiši ti nešt pametno tko ti brani.. :)
lufus

LOL i vjerovatno svi imaju istu ip adresicu...
TataMata

W.M. Felt

brkson

a sto osjecko da kupim?

Čuj, Felt ovo nije fer, kakve veze ima HSP sa situacijom opustošenog osječkog gospodarstva...

Nije bilo fer prozivati samo birače Hsp-a, to priznajem. Tu ne treba izostaviti ni birače Hdssb-a.

Nije potrebno vraćati se u prošlost. Ja sam samo htio napomenuti da ova ideja nema nikakvog smisla, iako lijepo zvuči.

Kada bi se stvarno pozabavili uzrocima propasti osječkog i hrvatskog gospodarstva, daleko bi otišli, i vrlo vjerojatno ušli u sferu potkopavanja temelja moderne hrvatske države. U njoj je, naime, milijun i nekoliko stotina tisuća umirovljenika (od kojih je svega 11% odradilo cijeli staž), najmanje 505000 branitelja (s nepoznatim brojem umirovljenih, jer oni su pri Hzzo-u, a ne u mirovinskom), preko 300000 državnih službenika, a recimo i grad Osijek istakao se zapošljavanje desetina zaslužnika, hrpom nekakvih savjetnika, itd., itd.

No kupujmo osječko. Trenutno mi, osim bljutavog piva (firme koja će vrlo brzo u stečaj) ne pada ništa na pamet. Možda loše kvalitetno ulje? Pa i oni bi odavno trebali u stečaj, bilježe desetke milijuna kuna gubitaka svake godine.

Mogli bi se zaigrati - i napraviti malu reklamu - koje bi to isključivo osječke proizvode, isključivo osječke firme mogli kupiti, sve i da hoćemo? Neka svatkonapiše ako se nečeg dosjeti.
Odijelo u MK Slavoniji, čokoladu u Kanditu, kavu od Flatchera :), pivce za živce....
Haha, odijelo čini čovjeka, ne bi valjalo zbog recesije žrtvovati izgled (image). Čokolada Kandita je u prednosti u svakom slučaju.
ja bi stvarno moderatorima predlozio da novim clanovima zabrane komentiranje barem 2, 3 dana ... jer ovako se svaka tema upropasti klonovima.

Evo još jednog, ajd bar ste maštoviti s nickovima, jedino vas pravopis muči :D Netko sa strane da čita forum pomislio bi da nam je bilo zabranjeno kupovat domaće. A koliko su takvi potezi učinkoviti pokazale su razne akcije kupovanja hrvatskih proizvoda i bojkotiranja slovenskih, nit se naša proizvodnja vinula u nebeske visine, niti je Mercator zatvorio vrata.
Mlijeko npr, jogurt, čokolada...

...ma joj, bilo bi lijepo i kad bi ljudi kupovali više hrvatsko...
Kupujmo jeftinije, sve su ostalo prazne priče.
Kvaliteta je podjednaka.
U gradu s velikim brojem ljudi koji žive na rubu egzistencije čovjek koji je došao na vlast prvi puta 2005 godine i podigao sve komunalije koje je mogao dići, mi govori što da kupujem.
Sprdačina!
pa meni je osjecko sasvim ok , vise je to u glavama ljudi da se pljuje po njemu, u rangu je sa ozujskim i karlovackim ako nista

ali hey nisi trendy i metroseksualan ako nepljujes po osjeckom pivu, kritiziras svog bad guya na osjeckoj politickoj sceni i ne furas majicu od che.a :D
Odvoz smeća, poskupjelo
Komunalna naknada,
GPP sa 7 na 8 kn,
Voda,
Grobarina, ( još firma u dubiozi)

Ja bih da ipak mogu ponešto birati jer ovo moram platiti…..
Lijepo molimo korisnike da ne otvaraju visestruke nickove/korisnicka imena. Ukoliko zelite iznijeti vise argumentiranih tvrdnji - ucinite to s jednim nickom.

Molimo korisnike koji su do sada koristili visestruke nickove da izaberu jedan i njega se drze.

Molimo korisnike da pri pisanju poruka pokusaju svoj odgovor/tvrdnju iznijeti u jednoj poruci i bez nepotrebnog koristenja "VELIKIH SLOVA" [koja u e-komunikaciji predstavljaju vikanje].

Visestruki nickovi, kao i sav sadrzaj koji generiraju smatrat ce se namjernim spammanjem.

P.S. Portal Osijek031.com koristi slozene algoritme za utvrdjivanje visestrukih nickova i oni se ne temelje samo na IP adresi, cookieu i sl.
justice

ovo je presmiješno,
AJD SE VI EKIPICE IZ HSP-A I HDSSB-A PRESTANITE PREPUCAVATI NA OVOM FORUMU,
i jedni i drugi ste totalne čobančine i pun mi vas je K. više,
ajd da nešt pametno napišete neg jedni kenjaju đap je super,odličan,drugi da je bubalo mlad,fin...
kretenizam totalni,što je najgore da nam vas se svih riješiti iz ovog grada pa to bi bilo ludilo

klap, klap! al nazalost, opet ce na izbore izac penzici i primitivci i to je to, ove dvije stranke ce se tuc za vlast...btw, ne dirajte mi osjecko...jedino sto valja u ovom gradu...

Pa zar nije logicno, nakon akcije pokradimo osjecko sad ide akcija kupujmo osjecko. Jawohl mein Fuhrer Djaponja.
Pametan je taj Komak,nema sta...otpustat ce ljude u proizvodnji,a svakodnevno zaposljava marketinske strucnjake...i onda kupujmo osječko,kad ga vise nece ni biti,a nitko da s time upozna naseg velevaznog gradonacelnika...
crno osječko...:D :D
et dolazi hsp na vlast biloš kupio olt(čitaj zemljište) sad neće biti vise olt nego vlt(vladislavačka ljevaonica željeza i tvornica strojeva) hehe
Dobro je to što se pozivaju domaći proizvođači na okupljanje! I naravno da je dobro kada bi svi kupovali Hrvatsko, tj. Osječko jer bi naši građani imali svoje bolje plaće!!
Ante samo tako!!!

brkson

a sto osjecko da kupim?

npr. šećer osječke šećerane, kanditove čokolade (čoka sa rižom je definitivno mrak, jučer za večeru maznio cijeli kilogram, a nije loša ni čoka sa keksom), osječko pivo (ja sam alkos u mirovini i neam pojma jer OP proizvodi bezolovno pivo koje bi rado kupovao potican lokalpatriotizmom), proizvode osječke Saponije...... ostali forumaši neka me nadopune.
Ovaj forum svaki put postaje neprobavljiv uoči izbora ili tokom političkih previranja.Isfrustrirani mulci se raspravljaju sami sa sobom i pišu tri posta uzastopce bodreći svog "Idola".
Mislim da bi se trebalo raspraviti o uračunljivosti određenih ljudi ovdje ukoliko su im Hrvatski političari uzor.Sačuvaj Bože!
dario retfala

toliko o njihovim uvjerenjima kada su se u članili....
ako tu nedobijem ono što sam tražio idem dalje...
ŠLJAM i Glavaševa potrčkala!!!!

gledaj, ne smatram kako su Glavonja i njegova skupina učinili puno toga pozitivnog za Osijek. punih su petnaest godina mirno gledali centralizaciju Hrvatske, bogaćenje Zagreba na konto ostalih gradova i nisu imali nimalo hrabrosti za suprotstaviti se takvoj politici. sindrom naknadne pameti proradio je nakon 15 godina (toliko je trebalo misli da dođe iz glave u guzu) i sada svoju političku popularnost grade na antagonizmu prema Zagrebu.

Đapula je svoje simpatije stekao izjavom kako se nije izblamirao tijekom privatizacijskih procesa devedesetih šta ga nije spriječilo u primjeni istih otkad je počeo vladati gradom. gradska poduzeća i dalje posluju sa gubitkom, sklapaju je štetni ugovori, a i svjedoci smo mnogobrojnih afera od one seksualne u Unikomu do ove posljednje sa trafikama. prije nego ti i ostali partijski vojnici dođete zagađivati ovaj forum opalite se kurcem po čelu, možda vas to prosvijetli i sletite u stvarnost.
TataMata

Odijelo u MK Slavoniji

nedavno bio u slavoniji kupiti odjelo, pa ajd reko da kupim i košulju kad sam već tamo.kad pogledah etiketu a tamo: MADE IN CHINA
Nisam znao da je Slavonija otvorila pogon tamo. Svaka čast na poduzetničkom duhu.
Odjelo sam ipak kupio :)
sigurna sam da oni zivotare uz osiječke proizvode
tranquilize

pa meni je osjecko sasvim ok , vise je to u glavama ljudi da se pljuje po njemu, u rangu je sa ozujskim i karlovackim ako nista

je, dobro si rekao, osječko još uvijek dugo osjetim u glavi, a posebno u stomaku dan poslje, treba poraditi na kvaliteti, đaba lokalpatriotizma, mene na taj bućkuriš neće natjerati...

a marketing im je nula bodova, pa sada koliko čujem, uzimaju najskuplje stručnjake da bi im stavili crvenu mašnicu na bocu...
ajmo prvo razjasniti neke osnovne pojmove o ovoj temi... obratiti pažnju na velika-mala slova te na ije-je:

Osječko - pivo
osječko - iz Osijeka
osiječko i Osiječko - nema značenje
muvifrik

tranquilize

je, dobro si rekao, osječko još uvijek dugo osjetim u glavi, a posebno u stomaku dan poslje, treba poraditi na kvaliteti, đaba lokalpatriotizma, mene na taj bućkuriš neće natjerati...

a marketing im je nula bodova, pa sada koliko čujem, uzimaju najskuplje stručnjake Slažem se s tobom! Nakon što popijem 2-3 Osječka, osjećam se kao da mi je netko učinio lobotomiju.

marijuan

gledaj, ne smatram kako su Glavonja i njegova skupina učinili puno toga pozitivnog za Osijek. punih su petnaest godina mirno gledali centralizaciju Hrvatske, bogaćenje Zagreba na konto ostalih gradova i nisu imali nimalo hrabrosti za suprotstaviti se takvoj politici. sindrom naknadne pameti proradio je nakon 15 godina (toliko je trebalo misli da dođe iz glave u guzu) i sada svoju političku popularnost grade na antagonizmu prema Zagrebu.

...ja bih nastavila kako antagonizam prema Zagrebu nije nastao ni iz kakvih razloga osim osobnog konflikta Glavaša s centralom kad se počelo govoriti o suđenju. Mišljenja sam kako tu od regionalizma nema niti "r". Bilo je 15 godina vremena da se za regiju bori u ZG, ali osim slijepe poslušnosti i propadanja regije nismo vidjeli ništa dugo. Dakle: cijela koncepcija njegove nazovi-regionalne stranke (koja je registrirana kao udruga, a ne pol. stranka) temelji se na držanju te iste regije kao taoca vlastitih konflikata s centralnom vlašću.
S druge strane - imali smo Kramarića na čelu grada, koji je vjerojatno sjajan sveučilišni profesor, ali bio je zaista loš gradonačelnik. Tek on nije napravio ništa. Pitanje je koliko je mogao, obzirom na politički diskurs kojem je pripadao u to vrijeme. A drugo je pitanje koliko je imao ideja, energije i svega ostalog što je potrebno da bi se stvari pokrenule. Treba mu odati priznanje: bio je gradonačelnik u najgore vrijeme, ratni gradonačelnik. Ali došlo je i vrijeme kad su se stvari morale pomaknuti s mrtve točke.
Po meni - to se dogodilo s Đapićem kao gradonačelnikom. Neki mu zamjeraju političku opciju koju vodi, neki ovo, neki ono. No, činjenica je da je on prvi uspio izlobirati neke stvari za grad i tako iskoristiti svoje dugogodišnje parlamentarno iskustvo i poziciju predsjednika jedne nacionalne parlamentarne stranke. Zaista, pomaci su postali vidljivi tek u njegovom mandatu. Znam da neki neće htjeti priznati, ali sve govori u prilog tome. On na izborima u gradu ima podršku birača i to uvjerljivu. A to je ono što sam već prije negdje napisala: ljudi u lokalnoj zajednici trebaju sasvim konkretne stvari. Ne žive oni od visoke politike. Treba im osoba koja regiju i grad može izvesti iz ove nemoguće pozicije dugogodišnjeg zarobljenika, inatljivca kojeg tjeraju da prkosi, a ni sam više ne zna zašto. Zaista je potrebna jedna dobra poveznica sa ZG (budimo iskreni...). Mišljenja sam kako Đapić ima ekipu za to. A sad već i iskustva na toj dužnosti.
...kupujte osječke proizvode:
**šibice iz Šibicare
**piroške sa sirom "Sloboda" Osijek
**laneni proizvodi "LIO" Osijek
**svilu iz Svilane Osijek
**kožne proizvode Kožare Osijek
**odjeću iz "Mare" Osijek
**proizvode "Teine" Osijek....
anakonda

...kupujte osječke proizvode:
**šibice iz Šibicare
**piroške sa sirom "Sloboda" Osijek
**laneni proizvodi "LIO" Osijek
**svilu iz Svilane Osijek
**kožne proizvode Kožare Osijek
**odjeću iz "Mare" Osijek
**proizvode "Teine" Osijek....

a ja kupujem i stapice boby iz slobode, i moto kekse
obavezno cijeli stan namjestim mobilijinim namjestajem
frigis ima super ajvar i kisele krastavce
obuva me obuca
a ako trebam plasticno bure za kiseliti kupus skoknem do analita
oltove ljevane kade su puno bolje i cvrsce od ovih plasticnih, tako da planiram i takvu jednu kupiti
nije mi trebao đapić da mi to kaže, već dugo se trudim kupovati hrvatske i osječke proizvode....
Sharon

No, činjenica je da je on prvi uspio izlobirati neke stvari za grad i tako iskoristiti svoje dugogodišnje parlamentarno iskustvo i poziciju predsjednika jedne nacionalne parlamentarne stranke. Zaista, pomaci su postali vidljivi tek u njegovom mandatu.

On na izborima u gradu ima podršku birača i to uvjerljivu.

Zaista je potrebna jedna dobra poveznica sa ZG (budimo iskreni...). Mišljenja sam kako Đapić ima ekipu za to. A sad već i iskustva na toj dužnosti.

Molim lijepo, koje je to stvari Đapić izlobirao za grad, od koga, i kada?
Parlamentarno iskustvo? Što je to? Da li mu je to iskustvo pomoglo i u izbornom debaklu, i raspadu stranke u Hrvatskoj te odlasku najcjenjenijih članova?

Ima podršku birača, i to uvjerljivu? Koliko pratim , dosadašnji domet te stranke je nešto više od 13.000 glasova. To će biti uvjerljiva podrška jedino ako još jedno 70.000 građana odseli iz Osijeka - što nije nemoguće, ako se nastavi vladavina Đapića.

Poveznica sa Zg? Pa valjda je svima jasno da jedan parlamentarni zastupnik bez ikakvog utjecaja očito nije dobra poveznica. Da ne spominjem činjenice da niti jedan ozbiljniji gospodarstvenik (osim Biloša, dakako) ne želi ni da ga se vidi u Đapićevom društvu, da u ostatku Hrvatske stranka zapravo ne postoji, a pomozi nam Bože ako bi slučajno o ovoj vlasti upitali nekog izvan Hrvatske.

A da Đapić ima ekipu, to se slažem. I John Dillinger je imao ekipu, ne možeš baš sve sam.
Neću niti komentirati, jer se neki ionako razumiju u sve i u ovom gradu im ništa nije dobro: od vrtne arhitekture pa do visoke politike. Nema smisla razuvjeravati ih. Neka gledaju stvari kroz svoja tamna stakla.
Samo jedno pitanje: alternativa za sve što nam je do sad poznato na čelu grada? Opet geto ili što???
lufus

Ako HSP ovako nastavi, dobiti će moj glas. Čine konkretne mjere. HDSSB bi trebau gledati više na napredak Osijeka, dok oni samo napadaju Đapića. Neka se malo okrenu svojoj politici, pa možda promijenim svoje mišljenje. Ovako samo glume policajce i ništa ne postižu.
Sharon

Neću niti komentirati, jer se neki ionako razumiju u sve i u ovom gradu im ništa nije dobro: od vrtne arhitekture pa do visoke politike. Nema smisla razuvjeravati ih. Neka gledaju stvari kroz svoja tamna stakla.
Samo jedno pitanje: alternativa za sve što nam je do sad poznato na čelu grada? Opet geto ili što???

Kako nema smisla razuvjeravati me, ja bih baš volio da me barem jednom pokušaš razuvjeriti u bilo čemu. Pokušaj, recimo, s odgovorom na gore postavljeno pitanje koje je to stvari Đapić izlobirao, od koga, u kojim iznosima, i kada? Ili, ako je to čovjek pun pameti i iskustva, kako to da mu se stranka raspala, te da su iz nje pobjegli svi donedavno najjači ljudi? Umjesto ovih parola kojima si sklona, tipa "nešto se pokrenulo", ja bih volio konkretan odgovor. Tko zna, ako uspiješ, možda ću i ja za Đapića glasati.
Felt, pogledaj http://antodjapic.com/ pa možeš postaviti i pitanje neposredno....
Istina je da Đapić nosi odijela MK Slavonija, osječka roba, istina... ali radi se o tome da su on, Matković i Srb iz te iste MK Slavonije iznjeli u jednom danu toliko "gratis" odijela da ne mogu iznosit dok su živi... a naš Tata Mata i mladež haespea koliko toga dobroga na ovom forumu čini za vrhušku stranke opet ostali kratkih rukava...
Ja ionako volim nosit kratke rukave, jest da je sad malo hladno, al se bolje provjetrava ispod pazuha... :)
TataMata

Ja ionako volim nosit kratke rukave, jest da je sad malo hladno, al se bolje provjetrava ispod pazuha... :)

da nam bar gradonačelnik tako razmišlja...
Neki ljudi u nihilizmu nađu sebe i svoj duhovni mir. Ne treba ih razuvjeravati, kad je njima čaša ionako uvijek do pola prazna. Osim toga, primijetila sam kako ovdje ne dozvoljavaju da se diskusija vodi između samo dva lika... Za svaki slučaj, neću više od 2-3 posta.
A gospodarska propast ovog grada seže u neka vremena prije, kad su o njemu brinuli oni regionalisti koji su ga voljeli. Što bi tek bilo da ga nisu voljeli?!
KillaBEEZ

lufus

Ako HSP ovako nastavi, dobiti će moj glas. Čine konkretne mjere. HDSSB bi trebau gledati više na napredak Osijeka, dok oni samo napadaju Đapića. Neka se malo okrenu svojoj politici, pa možda promijenim svoje mišljenje. Ovako samo glume policajce i ništa ne postižu.

A gornji post si qoutao zbog? :D
lufus

KillaBEEZ

lufus

A gornji post si qoutao zbog? :D

Spomenuo si izbornu kampanju pa sam samo dao svoje mišljenje o izborima.
TataMata

Felt, pogledaj http://antodjapic.com/ pa možeš postaviti i pitanje neposredno....

Ajojjojojoj...
Zašto se to nije moglo napraviti i prije nego sada pred kampanju?
[email protected] radi već 5 godina.
Ovo me podsjeća na anketu iz Bi (hoću biti predsjednik HSP-a) Ne bi(Neću biti predsjednik HSP-a) kada je Anto pitao što građani žele. Isto kao što je pitao i za spomenik...
Da se razumijemo podržavam Internet stranice kandidata na izborima(vjerojatno će ih imati svi kandidati).
...te završio poslijediplomski studij na Pravnom fakultetu u Splitu...

Magistar nema šta!

Hello ljudi kriza je !!!Normalno da trebamo kupit osječko !! "Kupujmo osječko " zbog krize , ne zbog predizborne kampanje. Ali nikome nije to palo na pamet.Nije sve predizborni trik !

Đapić: "Radnici gradskog prijevoza kupujte Osječko pivo."

Pa dokad će nas više ovaj klaun sramotiti!
TataMata

Nemam pitanja.

Na stranici sam samo potvrdio svoje razmišljanje o hrpi građevinskih radova u niskogradnji (Osijek Koteks d.d.) koji nisu prioritet, i u ovo ih vrijeme smatram bacanjem novaca. Ako se ne varam, jedini projekt koji nije građevina jesu novci za novorođenčad.

Ujedno sam skoro odmah po učitavanju početne stranice istu ugasio, vidjevši da su glave teme već spomenuti projekti i interview o mitu o logoru Jasenovac (u kojemu Đapić spremno procijenjuje da je Hsp u Hrvatskoj treća po snazi stranka, koju podržava 15-20 % glasača - bila je to očito sjajna procjena). Hoću reći, baš zbog činjenice da nam se gradonačelnik bavi Jasenovcem (i time šteti i sebi i gradu), ne vidim načina na koji bi on mogao dobiti moj glas.
W.M. Felt

Ako se ne varam, jedini projekt koji nije građevina jesu novci za novorođenčad.

Izvrsno si to primjetio, a razlog - svima koji iole poznaju građevinu na prvu loptu jasno je da je tu prilika za drpit lovu najveća, odnosno da se najlakše krade u građevini.

Srećom pa se dvorana izgradila za skoro dvije trećine novaca manje od one za koju je dotični gospodin javno rekao: to je jedini model, samo tako će Osijek biti domaćin SP-a, inače bi u ovim kvaziprojektima bila i dvorana.
TataMata

Nije li Đapić imao svoj blog?

Tagovi