Autor |
Poruka |
Sideshow
Ukupno postova: 40 Lokacija: OSIJEK Spol:  Muško
|
Ovaj forum svaki put postaje neprobavljiv uoči izbora ili tokom političkih previranja.Isfrustrirani mulci se raspravljaju sami sa sobom i pišu tri posta uzastopce bodreći svog "Idola".
Mislim da bi se trebalo raspraviti o uračunljivosti određenih ljudi ovdje ukoliko su im Hrvatski političari uzor.Sačuvaj Bože! |
|
|
|
|
 |
marijuan Ukupno postova: 302 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
toliko o njihovim uvjerenjima kada su se u članili....
ako tu nedobijem ono što sam tražio idem dalje...
ŠLJAM i Glavaševa potrčkala!!!!
|
gledaj, ne smatram kako su Glavonja i njegova skupina učinili puno toga pozitivnog za Osijek. punih su petnaest godina mirno gledali centralizaciju Hrvatske, bogaćenje Zagreba na konto ostalih gradova i nisu imali nimalo hrabrosti za suprotstaviti se takvoj politici. sindrom naknadne pameti proradio je nakon 15 godina (toliko je trebalo misli da dođe iz glave u guzu) i sada svoju političku popularnost grade na antagonizmu prema Zagrebu.
Đapula je svoje simpatije stekao izjavom kako se nije izblamirao tijekom privatizacijskih procesa devedesetih šta ga nije spriječilo u primjeni istih otkad je počeo vladati gradom. gradska poduzeća i dalje posluju sa gubitkom, sklapaju je štetni ugovori, a i svjedoci smo mnogobrojnih afera od one seksualne u Unikomu do ove posljednje sa trafikama. prije nego ti i ostali partijski vojnici dođete zagađivati ovaj forum opalite se kurcem po čelu, možda vas to prosvijetli i sletite u stvarnost. |
|
_________________ "Ljudi koji se boje umiru svaki dan. Hrabri samo jedanput." Paolo Borselino
http://zbogompameti.bloger.hr/ |
|
|
 |
faktor-x Ukupno postova: 447 Spol:  Muško
|
nedavno bio u slavoniji kupiti odjelo, pa ajd reko da kupim i košulju kad sam već tamo.kad pogledah etiketu a tamo: MADE IN CHINA
Nisam znao da je Slavonija otvorila pogon tamo. Svaka čast na poduzetničkom duhu.
Odjelo sam ipak kupio  |
|
|
|
|
 |
jamas
Ukupno postova: 74 Spol:  Žensko
|
sigurna sam da oni zivotare uz osiječke proizvode |
|
|
|
|
 |
muvifrik
Ukupno postova: 878 Spol:  Nebitno
|
je, dobro si rekao, osječko još uvijek dugo osjetim u glavi, a posebno u stomaku dan poslje, treba poraditi na kvaliteti, đaba lokalpatriotizma, mene na taj bućkuriš neće natjerati...
a marketing im je nula bodova, pa sada koliko čujem, uzimaju najskuplje stručnjake da bi im stavili crvenu mašnicu na bocu... |
|
|
|
|
 |
DonQuijote
Ukupno postova: 4291 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
ajmo prvo razjasniti neke osnovne pojmove o ovoj temi... obratiti pažnju na velika-mala slova te na ije-je:
Osječko - pivo
osječko - iz Osijeka
osiječko i Osiječko - nema značenje |
|
|
|
|
 |
PreacheR
Ukupno postova: 1076 Lokacija: Osijek, JUG II Spol:  Muško
|
[quote="muvifrik";p="223121"]
je, dobro si rekao, osječko još uvijek dugo osjetim u glavi, a posebno u stomaku dan poslje, treba poraditi na kvaliteti, đaba lokalpatriotizma, mene na taj bućkuriš neće natjerati...
a marketing im je nula bodova, pa sada koliko čujem, uzimaju najskuplje stručnjake Slažem se s tobom! Nakon što popijem 2-3 Osječka, osjećam se kao da mi je netko učinio lobotomiju. |
|
|
|
|
 |
Sharon
Ukupno postova: 1469 Lokacija: Osijek Spol:  Žensko
|
...ja bih nastavila kako antagonizam prema Zagrebu nije nastao ni iz kakvih razloga osim osobnog konflikta Glavaša s centralom kad se počelo govoriti o suđenju. Mišljenja sam kako tu od regionalizma nema niti "r". Bilo je 15 godina vremena da se za regiju bori u ZG, ali osim slijepe poslušnosti i propadanja regije nismo vidjeli ništa dugo. Dakle: cijela koncepcija njegove nazovi-regionalne stranke (koja je registrirana kao udruga, a ne pol. stranka) temelji se na držanju te iste regije kao taoca vlastitih konflikata s centralnom vlašću.
S druge strane - imali smo Kramarića na čelu grada, koji je vjerojatno sjajan sveučilišni profesor, ali bio je zaista loš gradonačelnik. Tek on nije napravio ništa. Pitanje je koliko je mogao, obzirom na politički diskurs kojem je pripadao u to vrijeme. A drugo je pitanje koliko je imao ideja, energije i svega ostalog što je potrebno da bi se stvari pokrenule. Treba mu odati priznanje: bio je gradonačelnik u najgore vrijeme, ratni gradonačelnik. Ali došlo je i vrijeme kad su se stvari morale pomaknuti s mrtve točke.
Po meni - to se dogodilo s Đapićem kao gradonačelnikom. Neki mu zamjeraju političku opciju koju vodi, neki ovo, neki ono. No, činjenica je da je on prvi uspio izlobirati neke stvari za grad i tako iskoristiti svoje dugogodišnje parlamentarno iskustvo i poziciju predsjednika jedne nacionalne parlamentarne stranke. Zaista, pomaci su postali vidljivi tek u njegovom mandatu. Znam da neki neće htjeti priznati, ali sve govori u prilog tome. On na izborima u gradu ima podršku birača i to uvjerljivu. A to je ono što sam već prije negdje napisala: ljudi u lokalnoj zajednici trebaju sasvim konkretne stvari. Ne žive oni od visoke politike. Treba im osoba koja regiju i grad može izvesti iz ove nemoguće pozicije dugogodišnjeg zarobljenika, inatljivca kojeg tjeraju da prkosi, a ni sam više ne zna zašto. Zaista je potrebna jedna dobra poveznica sa ZG (budimo iskreni...). Mišljenja sam kako Đapić ima ekipu za to. A sad već i iskustva na toj dužnosti. |
|
|
|
|
 |
anakonda
Ukupno postova: 6288 Lokacija: ...tu sam.... Spol:  Žensko
|
...kupujte osječke proizvode:
**šibice iz Šibicare
**piroške sa sirom "Sloboda" Osijek
**laneni proizvodi "LIO" Osijek
**svilu iz Svilane Osijek
**kožne proizvode Kožare Osijek
**odjeću iz "Mare" Osijek
**proizvode "Teine" Osijek.... |
|
_________________ Ismijavati glupost je moralna dužnost svakog normalnog čovjeka, ne činiti to bi bilo jednako ignoriranju požara na benzinskoj pumpi u centru grada |
|
|
 |
Ingo
Ukupno postova: 3470 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
...kupujte osječke proizvode:
**šibice iz Šibicare
**piroške sa sirom "Sloboda" Osijek
**laneni proizvodi "LIO" Osijek
**svilu iz Svilane Osijek
**kožne proizvode Kožare Osijek
**odjeću iz "Mare" Osijek
**proizvode "Teine" Osijek....
|
a ja kupujem i stapice boby iz slobode, i moto kekse
obavezno cijeli stan namjestim mobilijinim namjestajem
frigis ima super ajvar i kisele krastavce
obuva me obuca
a ako trebam plasticno bure za kiseliti kupus skoknem do analita
oltove ljevane kade su puno bolje i cvrsce od ovih plasticnih, tako da planiram i takvu jednu kupiti |
|
|
|
|
 |
vjexa
Ukupno postova: 63 Spol:  Nebitno
|
nije mi trebao đapić da mi to kaže, već dugo se trudim kupovati hrvatske i osječke proizvode.... |
|
_________________ here's to alcohol, the cause and solutions of all life's problems! |
|
|
 |
W.M. Felt Ukupno postova: 2158 Spol:  Nebitno
|
Molim lijepo, koje je to stvari Đapić izlobirao za grad, od koga, i kada?
Parlamentarno iskustvo? Što je to? Da li mu je to iskustvo pomoglo i u izbornom debaklu, i raspadu stranke u Hrvatskoj te odlasku najcjenjenijih članova?
Ima podršku birača, i to uvjerljivu? Koliko pratim , dosadašnji domet te stranke je nešto više od 13.000 glasova. To će biti uvjerljiva podrška jedino ako još jedno 70.000 građana odseli iz Osijeka - što nije nemoguće, ako se nastavi vladavina Đapića.
Poveznica sa Zg? Pa valjda je svima jasno da jedan parlamentarni zastupnik bez ikakvog utjecaja očito nije dobra poveznica. Da ne spominjem činjenice da niti jedan ozbiljniji gospodarstvenik (osim Biloša, dakako) ne želi ni da ga se vidi u Đapićevom društvu, da u ostatku Hrvatske stranka zapravo ne postoji, a pomozi nam Bože ako bi slučajno o ovoj vlasti upitali nekog izvan Hrvatske.
A da Đapić ima ekipu, to se slažem. I John Dillinger je imao ekipu, ne možeš baš sve sam. |
|
|
|
|
 |
Sharon
Ukupno postova: 1469 Lokacija: Osijek Spol:  Žensko
|
Neću niti komentirati, jer se neki ionako razumiju u sve i u ovom gradu im ništa nije dobro: od vrtne arhitekture pa do visoke politike. Nema smisla razuvjeravati ih. Neka gledaju stvari kroz svoja tamna stakla.
Samo jedno pitanje: alternativa za sve što nam je do sad poznato na čelu grada? Opet geto ili što??? |
|
|
|
|
 |
KillaBEEZ
Ukupno postova: 321 Lokacija: Grad na Dravi Spol:  Muško
|
Ako HSP ovako nastavi, dobiti će moj glas. Čine konkretne mjere. HDSSB bi trebau gledati više na napredak Osijeka, dok oni samo napadaju Đapića. Neka se malo okrenu svojoj politici, pa možda promijenim svoje mišljenje. Ovako samo glume policajce i ništa ne postižu. |
|
_________________ In omnia paratus. |
|
|
 |
W.M. Felt Ukupno postova: 2158 Spol:  Nebitno
|
Kako nema smisla razuvjeravati me, ja bih baš volio da me barem jednom pokušaš razuvjeriti u bilo čemu. Pokušaj, recimo, s odgovorom na gore postavljeno pitanje koje je to stvari Đapić izlobirao, od koga, u kojim iznosima, i kada? Ili, ako je to čovjek pun pameti i iskustva, kako to da mu se stranka raspala, te da su iz nje pobjegli svi donedavno najjači ljudi? Umjesto ovih parola kojima si sklona, tipa "nešto se pokrenulo", ja bih volio konkretan odgovor. Tko zna, ako uspiješ, možda ću i ja za Đapića glasati. |
|
|
|
|
 |
 |
|