Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

U jednoj večeri u policiju privedeno 40 maloljetnika

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Frost

Ukupno postova: 6403
Spol: Muško Muško
Upozorenja : 1
Post Postano: 03.02.2009. 22:27 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Ej - 16 Razz Nećemo se vrijeđat...

Sjećam se da su još pod odmorom prepričavali svoje "dogodovštine" a ja si mislio "pa di u pm idu nedjeljom van"... Drugi dan čitam novine... DISCO CLUB VEGA - Nedjelja (ne znam jel od 19 ili 20h) - Disco matineja za tinejdžere osijek031.com smile osijek031.com smile osijek031.com smile

Ukupno postova: 16
Spol: Nebitno Nebitno
Post Postano: 03.02.2009. 22:43 
Naslov:  

Maloljetne osobe nemaju šta raditi na ulici iza 23 sata a kamoli u Westu! Daj bože što više ovakvih akcija policajaca možda koje dijete i dođe pameti,ako ne oni onda njihovi roditelji!Jel se ne pitaju gdje im je dijete u 23.

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
komarac

Ukupno postova: 100
Post Postano: 03.02.2009. 22:47 
Naslov:  

Frost je napisao/la:
Ej - 16 Razz Nećemo se vrijeđat...

Sjećam se da su još pod odmorom prepričavali svoje "dogodovštine" a ja si mislio "pa di u pm idu nedjeljom van"... Drugi dan čitam novine... DISCO CLUB VEGA - Nedjelja (ne znam jel od 19 ili 20h) - Disco matineja za tinejdžere osijek031.com smile osijek031.com smile osijek031.com smile
Na tu shemu su te puštali u Vegu ? Razz
Je, u pravu si, sad se i ja sjećam - u početku je bilo ujutro nedjeljom, a nakon toga je prebačeno na nedjelju navečer... na tim večernjima sam bila svega par puta pa onda postala "velika" osijek031.com smile

Sve u svemu, zar to nije bila super stvar? Wink

Post Postano: 03.02.2009. 22:55 
Naslov:  

Nisam izlazio u Vegu dok nisam položio vozački da se mogu dovest u Osijek, a i kad sam položio, išli smo u West...kako je tamo nekad znalo bit super Very Happy

Nisam nikad bio nedjeljom u Vegi na tim disco matinejama za tinejdžere osijek031.com smile pa ti ne mogu reći kako je bilo.

Ali pokušavam zamislit bruku da odeš u nedjelju van pa dolaze starci po tebe...ajmeeee osijek031.com smile iako to vidim i subotom sa ljudima od 20+ godina osijek031.com smile

Ukupno postova: 100
Post Postano: 03.02.2009. 23:27 
Naslov:  

Frost je napisao/la:
Nisam izlazio u Vegu dok nisam položio vozački da se mogu dovest u Osijek, a i kad sam položio, išli smo u West...kako je tamo nekad znalo bit super Very Happy
Luzeru, sa 16 još nisi vozio Razz

Frost je napisao/la: Nisam nikad bio nedjeljom u Vegi na tim disco matinejama za tinejdžere osijek031.com smile pa ti ne mogu reći kako je bilo.

Ali pokušavam zamislit bruku da odeš u nedjelju van pa dolaze starci po tebe...ajmeeee osijek031.com smile iako to vidim i subotom sa ljudima od 20+ godina osijek031.com smile
Vidiš, zato sam ja išla nedjeljom ujutro i dnevnim javnim prijevozom kući na ručak Wink
Ugl, vidiš, i ti si u West tek s 18+ išao, a oni mladji su imali svoja mjesta... koncept je sigurno bio sređeniji od ovog danas Wink

Post Postano: 03.02.2009. 23:34 
Naslov:  

Jep, znalo se tko ide kuda kad su me izlasci zanimali Very Happy

Ukupno postova: 4356
Post Postano: 04.02.2009. 3:11 
Naslov:  

Da, viš, prije je bilo sve na svom mjestu, npr. mi u vlaku kad smo bili prvi srednje nismo nikad sjedili sa starijima, a ako jesmo nismo se pravili "face" i najčešće bi samo sjedili šutili i slušali, i to ne iz straha nego iz poštovanja...
Kad smo pili slično tome, stariji nas čuvaju ak idemo negdje dalje, al nikad im nismo smetali, a sad se djeca svuda trpaju i glume da su nešto i ono što mi se ne sviđa, ak se starije društvo zajebava oni dodavaju neke glupe izjave i ne pokazuju nikakvo poštovanje prema starijima... Možda zvuči otrcano, al meni se ne sviđa kad neki mali meni tamo maše bocom (polupraznom, a već pijan) pred facom...
E i to Frost što si bio reko da starci dolaze autom po djecu od 20+ god me podsjetilo na nekog lika od 23 koji se bojao otici na hitnu da mu starci ne seru, to me nasmijalo... Jebote, ak se staraca sa 23 bojiš jer ne možeš prihvatit odgovornost za nešto što si si napravio, ma da...

Ukupno postova: 302
Post Postano: 04.02.2009. 6:43 
Naslov:  

W.M. Felt je napisao/la :
Ovo je stvarno slika i prilika današnje Hrvatske.

zapravo slika i neprilika današnje Hrvatske Very Happy

Umjesto da policija sankcionira vlasnika birtijetine koji protuzakonito prodaje alkohol mladima, ona hapsi mlade! Ali mora tako, jer vlasnik je frajer, bio je u ratu, i tako to.

država voli takve poduzetnike jer zarađuju, zapošljavaju i plaćaju porez. također toleriraju i zaradu na crno pa zažmire. sudjelovanje u ratu pomaže jer će domovinski SUBNOR odmah stati iza svoga člana i malo urlikati zašto smo se borili? i tako zapišati grobove poginulih u ratu.

Umjesto da hvata dilere, hvata ovisnike, jer su dileri ugledni članovi društva.

pa ti pojma nemaš Smile diler=poduzetnik, samo što ne plaća porez. kada ga uhvate, uz pomoć dobrog odvjetnika će proći kao Al Capone. služit će zatvorsku kaznu zbog neplaćenog poreza.

Čekamo slijedeće. Možda će hapsiti radnike koji rade nedjeljom, a zabranjeno je.

da, prvi na udaru će biti policajci, medicinsko osoblje, željezničari, vojnici, radnici GPP-a i ostalih službi od javne važnosti.

pumpkin

Ukupno postova: 978
Spol: Žensko Žensko
Post Postano: 04.02.2009. 8:08 
Naslov:  Re: U jednoj večeri u policiju privedeno 40 maloljetnika

Kad bi se roditelje opalilo po džepu, jer tamo vjerujem da većinu najviše boli, možda bi se potrudili uvoditi malo reda među tu djecu. Ima ih jako puno, koji tvrde da ih djeca ne slušaju, i da im jednostavno ne mogu ništa. Sjećam se da neki od tih ljudi, koje znam, nisu znali dovesti dijete u red ni kad mu je bilo dvije ili tri godine, pa me ovakva situacija i ne iznenađuje. Cijele generacije odgojene su bez osjećaja za red, poštovanja ili obzira prema drugim ljudima, izgubljena djeca izgubljenih roditelja. I slažem se da ne trebaju visiti vani iza 23 h sa bocom u ruci, jer nisu još dovoljno zreli da im se da tolika sloboda.

Ukupno postova: 234
Post Postano: 04.02.2009. 8:46 
Naslov:  

hmmm...ja recimo "izlazim" od 8 razreda (dakle 14) ali sam do jedno 16te morala do 11 doci kuci. Osim naravno na rođendanima, onda bi do 1 mogla ostati...

S obzirom da sam pocela "raditi" sa 16 - produzio mi se izlazak do 1 Very Happy A tek negdje sad od 18te imam izlazak dokad hocu...ono... ali kuci moram doci hehe Very Happy

No, moja mama se uvijek trudila ici PROTIV toga, sjecam se da sam i redovito bila prva koja mora kuci i uvijek smo bili na ratnoj nozi zbog toga..

To je utjecaj pojedinaca na drustvo, jedan smije i automatski se jos jedan pa jos jedan povlaci za njim - nemaju roditelji tu neki veliki izbor, osim naravno izolirati dijete... I svima je nama sad lako reci - NEKA!, ali zamislite da drustvo vaseg djeteta izlazi do 3 ujutro i iako vam cjelokupni razum vrišti NE, u principu nemate izbora jer sami nemozete utjecati na drustvo... Tuzno ali eto...

Ovaj zakon do 11 meni osobno je glup, no o tome necemo, mozemo mi predloziti da se recimo WEST bazira na takve matineje i da nema alkohola il statijaznam... al znate i sami da onda tamo nece nitko dolaziti...

pumpkin

Ukupno postova: 978
Post Postano: 04.02.2009. 13:02 
Naslov:  

little_bee je napisao/la :
hmmm...ja recimo "izlazim" od 8 razreda (dakle 14) ali sam do jedno 16te morala do 11 doci kuci. Osim naravno na rođendanima, onda bi do 1 mogla ostati...

S obzirom da sam pocela "raditi" sa 16 - produzio mi se izlazak do 1 Very Happy A tek negdje sad od 18te imam izlazak dokad hocu...ono... ali kuci moram doci hehe Very Happy

No, moja mama se uvijek trudila ici PROTIV toga, sjecam se da sam i redovito bila prva koja mora kuci i uvijek smo bili na ratnoj nozi zbog toga..

To je utjecaj pojedinaca na drustvo, jedan smije i automatski se jos jedan pa jos jedan povlaci za njim - nemaju roditelji tu neki veliki izbor, osim naravno izolirati dijete... I svima je nama sad lako reci - NEKA!, ali zamislite da drustvo vaseg djeteta izlazi do 3 ujutro i iako vam cjelokupni razum vrišti NE, u principu nemate izbora jer sami nemozete utjecati na drustvo... Tuzno ali eto...

Ovaj zakon do 11 meni osobno je glup, no o tome necemo, mozemo mi predloziti da se recimo WEST bazira na takve matineje i da nema alkohola il statijaznam... al znate i sami da onda tamo nece nitko dolaziti...

Tu si u pravu, uvijek dođe ono famozno pitanje: "Zašto oni ili ovi smiju, kako njega/nju puste, itd. a mene ne?". Roditelj ispadne vanzemaljac ako ne da, ako pusti još gore. Možeš samo s njima razgovarati, i moliti boga da odrastu bez nekih pizdarija, a koliko će oni to poslušati ili ne, i to je upitno.

Ukupno postova: 228
Post Postano: 04.02.2009. 13:52 
Naslov:  

Mislim da su roditelji najvise krivi,ako imas djete od 15 godina i ne znas gdje je poslje 23h i sta radi onda si sigurno savrsen roditelj..ja sam isto pocela rano izlaziti ali sam morala doci doma do 23h ,to nije glup zakon nego nije dobro proveden,u vecini drzava je tako i drze se zakona,a kod nas ne postuju ni jedan pa ni taj...a za to smo svi krivi jer se micemo od svega i gledamo samo na sebe.. zalosno!!

little_bee

Ukupno postova: 234
Post Postano: 04.02.2009. 14:18 
Naslov:  

u svim drugim zemljama VLASNICI clubova ne zele mladje od 21 u svojim clubovima Smile u tom je razlika...

Dambix

Ukupno postova: 137
Post Postano: 04.02.2009. 19:22 
Naslov:  

ahahahah sad sam se sjetio to je bilo ove subote bas sam isao iz kestena kad su drotovi naletili i samo ih opkolili bas je smijesno tu klincadiju napadat dok je cijeli grad pun droge i ostalih sranja oni tu maloljetnike privode, a svi smo bili takvi voljeli smo izaci i opijat se posvuda, neshvatljivo

Nasedo99
Ukupno postova: 23
Post Postano: 04.02.2009. 22:56 
Naslov:  

dali je itko primjetio ponašanje policajaca u zadnje vrijeme. Kao da ponovno sve seljačine ove države dobivaju posao u ministarstvu unutrašnjih poslova.
Prvo su arogantni, onda nekulturni. Neopravdavam ponašanje maloljetnika u ovom gradu, ali problem alkohola kod maloljetnika je društveni problem, policiski je problem prodaja tog alkohola maloljetnicima.
Ovo je samo još jedan spektakl odrađen u svrhe javnog promoviranja policiskih službenika i njihovog predanog rada službi i sigurnosti građana grada Osijeka.
Neka ih bude sramota.
Nekako sam dobio utisak da je jedini problem policije u HR, pijani vozači i maloljetnici pod alkoholom. Još malo pa če vuči i pištolje na njih i pendreke. Smiješno , napadnuti policajac od maloljetnika. DA sam pandur pa nebi to od sramote prijavio.Šta njemu može jedno dijete napraviti. Očito povreda ega seljaka u uniformi je velika pri takvom činu.
Za ovaj slučaj treba kažnjavati roditelje a ne se iživljavati na klincima. Usmijerenje a ne trpanje u policiske postaje. Tamo je mijesto ekipi kriminalcima i političarima a ne pijanim klincima koji su dovoljno u gabuli i ovako.

Skoči u forum: