Autor |
Poruka |
la čupakabra
Ukupno postova: 208 Spol:  Nebitno
|
Jesi morala donjet potvrdu s faksa ili nešto sl...il sam pokažeš staru mjesečnu?
|
mora se donjeti potvrda s faksa (kupi se u gpp-u, kosta oko 2kn ako se ne varam, na nju zalijepis fotku)
+ donjet indeks i iksicu
i 75 kn naravno  |
|
|
|
|
 |
la čupakabra
|
jedno pitanjce
rekli si mu ovi gdje sam izrađivala butru da je važno samo ju prijaviti, ali kao ne i odjaviti
imam mjesečnu studentsku
jel' to istina
koliko su mi drugi pričali treba i prijaviti i odjaviti
|
meni to lici na ono : budi magarac, neka ti se butra zablokira pa tako 10 puta i op placas 50kn da ti ju odblokiraju
forum gpp-a:
'' Morate se prijaviti s mjesečnom Butrom zato što sustav tako funkcionira, zašto?? objašnjeno je 30-tak puta na ovom forumu, prosurfajte malo po postovima... kod svake vožnje dovoljna je jedna prijava i jedna odjava''
http://www.gpp-osijek.com/forum/viewtopic.php?f=6&t=48&st=0&sk=t&sd=a&start=20 |
|
|
|
|
 |
sokrat
Ukupno postova: 982 Lokacija: ....ispod mosta.... Spol:  Muško
|
ja ću si to govno pravit u petak.....
šta ka nemam ixicu..ak sam ju nekom prodao ili posudio..jel mogu sam sa indexom.... |
|
_________________ "....jebe mi se za nacionalnu,vjersku i rasnu pripadnost....ja sam čovjek i to je to..." |
|
|
 |
Tram111
Ukupno postova: 121 Spol:  Nebitno
|
Ovi u bankama su isto kreteni, ja došao jučer na bankomat ono piše ubacite karticu, a jesu glupi, još sam i neki PIN morao ukucavati, kartica bezveze izgleda, ni čip joj se ne vidi, a nemam ni onu neku plastiku za nju!!
Ovako izgleda tvoj post iznad normalnim ljudima!!
Stvarno si mutava. Zašto bi se morao "vidjeti" čip, ima x različitih vrsta kartica od kojih neke imaju integrirane čipove i antene! Butre se izrađuju u firmi koja izrađuje i sve ostale kartice za banke i tome slično, tako da mislim (čak i znam)da je kvalitete potpuno jednaka. Jel imaš uložak za neku svoju maestro, debitnu ili kreditnu karticu, ili za zdravstvenu!? Nemaš jer nema potrebe da imaš. Koji k.... se upće voziš sa Gpp-om ako ti to smeta, idi onda Panturistom ili taxiem! |
|
|
|
|
 |
Tram111
|
To ti je jako pametno što radiš, zato ti i skine iznos sa kartice-ima zaštita od "švercera" na način da ako se prijaviš i odjaviš u kratkom vremenu, odnosno prije nego li je vozilo došlo do iduće stanince, sustav ti skine cijeli iznos za tu liniju na kojoj si prijavljen!!! |
|
|
|
|
 |
la čupakabra
|
gdje ti vidis da je covjek napisao da se ide odjaviti odmah nakon prijave???
a sto se tice mog posta, f*** the hell off, znam da te gpp-ovske fore osobno bole posto si tramvaj, al jebiga, ja jos uvijek stojim iza svog posta, butre su vam jebeni uzas, nepouzdane i neprakticne i ti to vjerojatno znas i zato pizdis. ljudi koji se voze svaki dan vide nelogicnosti u tim personaliziranim butrama (ZASTO, PONAVLJAM, SE PRIJAVLJIVATI IODJAVLJIVATI????) razumijem da su tako prvotno napravljene, a zasto ste ih onda takvima napravili, jel bolilo malo mozgati prije takve investicije?!
one tete sto idu po tramvajima i pregledavaju butre bi lako mogle ocitati dal je covjek uplatio za svoju personaliziranu butru za odredjen mjesec i problem rjesen, a ne ovak prijavljivanje, odjavljivanje, cekanje u redu i razna sranja, kad bi ljudi koji nemaju sta skinut s kartica mogli jednostavno uci i izaci iz tramvaja.
nemam kako da se vozim pa zato idem tramvajima, da mogu sjela bih u kociju. |
|
|
|
|
 |
sokrat
Ukupno postova: 982 Lokacija: ....ispod mosta.... Spol:  Muško
|
meni bi jedna stvar bila logična....
..oni koji imaju mjesečne karte.....oni se tak i tak mogu vozit koliko hoće i kada hoće....zašto se oni moraju prijavljivat i odjavljivat....
ajde razumijem prijavit se....to je isto kao i što se morala pokazat karta na ulazu...
al jebem ti odjavljivanje....
...ma zapravo jebem ti sve...meni je i talon bio odličan..i nisma morao čekat sto godina da imam i za slijedeći mjesec...sad ću morat |
|
_________________ "....jebe mi se za nacionalnu,vjersku i rasnu pripadnost....ja sam čovjek i to je to..." |
|
|
 |
Anastazija Ukupno postova: 689 Lokacija: Osijek Spol:  Žensko
|
@Tram111 - Gle, ljudi su prihvatili nove zdravstvene i bankovne kartice jer je to funkcioniralo. Butre ne prihvaćaju jer imaju probleme s njima. Kažeš da je s tehničke strane dobar sustav. Možda je dobro zamišljen, ali dobar nije. Da je dobar ne bi se ljudi toliko bunili. |
|
_________________ Anastazija |
|
|
 |
Tram111
|
Garantiram da sve firme koje imaju kartice u svom poslovanju imaju takve probleme, ali se ove karice u prosijeku koriste 100 puta više nego što je to uobičajeno sa ostalim karticama, pa se tu ti problemi više vide. Osim toga kao što sam i ranije navodio, bliže se izbori, pa itekako treba uzeti u obzir i da se tu sa svojim "problemima" javljaju kojekakvi politički puleni iz "zaračenih" stranaka nebi li se dokopali kojeg glasa na temelju nezadovoljnog putnika!
Iskreno se nadam da će negdje biti objavljeni statistički podaci o broju opravdanih reklamacija i kvarova, jer prema saznanjima koje imam (a u usporedbi sa problemima koje sa karticama imaju ostali pružatelji takve vrste usluga), ovo sa butrama je kap u moru!!! |
|
|
|
|
 |
lavic Ukupno postova: 835 Spol:  Muško

|
u posljednje vrijeme butra sustav radi sramotno... u protekllih tjedan dana dva puta se desilo da na relaciji ZP - V nakon par pstanica sustav ili rikne ili neznam sta, i "pojede" svu lovu i onda se ljudi naravno nemogu ni odjaviti vise i onda "vrhunski" vozac ide primetniti butru na prijavu (jer mu se zale da nemogu odjaviti) i onda skine jos jednom lovu za cijelu lokaciju...
stvarno sramotno
jos da dodam kako su u tim situacijama vozaci drski, bezobrazni i arogantni!!!! |
|
_________________ http://slavonija-baranja.net |
|
|
 |
malecka
Ukupno postova: 1383 Lokacija: stol...i stolica..na tavanu desno pored dnevne sobe Spol:  Žensko
|
nadasve oduševljena sa tim čudom tehnike NOOOOt |
|
_________________ I felt every ounce of me screaming out,
But the sound was trapped deep in me  |
|
|
 |
 |
|