Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Od veljače butre obvezne za sve osječke studente

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
la čupakabra

Ukupno postova: 208
Spol: Nebitno Nebitno
Upozorenja : 1
Post Postano: 28.01.2009. 22:35 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Heroina9 je napisao/la :
MissTake je napisao/la:
ima i ja butru od danas
moraš ju prijavit i odjavit
dvajest kuna dođe, a nisu mi dali ni plastiku

mene samo zanima kako to da validatori na ulazu uvijek rade, a na izlazu štekaju???

Jesi morala donjet potvrdu s faksa ili nešto sl...il sam pokažeš staru mjesečnu?

mora se donjeti potvrda s faksa (kupi se u gpp-u, kosta oko 2kn ako se ne varam, na nju zalijepis fotku)
+ donjet indeks i iksicu
i 75 kn naravno osijek031.com smile

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
la čupakabra

Post Postano: 28.01.2009. 22:42 
Naslov:  

MissTake je napisao/la :
jedno pitanjce
rekli si mu ovi gdje sam izrađivala butru da je važno samo ju prijaviti, ali kao ne i odjaviti
imam mjesečnu studentsku
jel' to istina
koliko su mi drugi pričali treba i prijaviti i odjaviti

meni to lici na ono : budi magarac, neka ti se butra zablokira pa tako 10 puta i op placas 50kn da ti ju odblokiraju
Laughing
forum gpp-a:
'' Morate se prijaviti s mjesečnom Butrom zato što sustav tako funkcionira, zašto?? objašnjeno je 30-tak puta na ovom forumu, prosurfajte malo po postovima... kod svake vožnje dovoljna je jedna prijava i jedna odjava''
http://www.gpp-osijek.com/forum/viewtopic.php?f=6&t=48&st=0&sk=t&sd=a&start=20

sokrat

Ukupno postova: 982
Spol: Muško Muško
Post Postano: 28.01.2009. 22:56 
Naslov:  

ja ću si to govno pravit u petak.....
šta ka nemam ixicu..ak sam ju nekom prodao ili posudio..jel mogu sam sa indexom....

Ukupno postova: 121
Post Postano: 29.01.2009. 9:17 
Naslov:  

la čupakabra je napisao/la:
ok, sad kad sam kupila butru zanima me zasto izgleda ko obicna plasticna konzum kartica, tj. nema niti čip koji sam vidjela da srednjoskolci imaju, nema niti plasticnu zastitu (ulozak), apsolutno nist nema, izgleda kao plasticno lose napravljeno govno, i sad ja to 'govno' moram prislanjat na validatore i prijavljivat se iako ne troslim lovu s njega( NE, NE mogu preci preko te idiotarije i ljudi iz gpp-s bez mozga) i cekat u redu za odjavljivanje ko mila neva.
jesu li takve govnarske butre postojale od prije ili sad to ponestalo materijala pa nam prave konzum kartice?

Ovi u bankama su isto kreteni, ja došao jučer na bankomat ono piše ubacite karticu, a jesu glupi, još sam i neki PIN morao ukucavati, kartica bezveze izgleda, ni čip joj se ne vidi, a nemam ni onu neku plastiku za nju!!
Ovako izgleda tvoj post iznad normalnim ljudima!!
Stvarno si mutava. Zašto bi se morao "vidjeti" čip, ima x različitih vrsta kartica od kojih neke imaju integrirane čipove i antene! Butre se izrađuju u firmi koja izrađuje i sve ostale kartice za banke i tome slično, tako da mislim (čak i znam)da je kvalitete potpuno jednaka. Jel imaš uložak za neku svoju maestro, debitnu ili kreditnu karticu, ili za zdravstvenu!? Nemaš jer nema potrebe da imaš. Koji k.... se upće voziš sa Gpp-om ako ti to smeta, idi onda Panturistom ili taxiem!

Tram111

Post Postano: 29.01.2009. 10:36 
Naslov:  

Zodijak je napisao/la:

I da napomenem, znam se prijaviti i odjaviti, ali eto... uvijek kao neka greška.

To ti je jako pametno što radiš, zato ti i skine iznos sa kartice-ima zaštita od "švercera" na način da ako se prijaviš i odjaviš u kratkom vremenu, odnosno prije nego li je vozilo došlo do iduće stanince, sustav ti skine cijeli iznos za tu liniju na kojoj si prijavljen!!!

la čupakabra

Post Postano: 29.01.2009. 17:15 
Naslov:  

Tram111 je napisao/la:
Zodijak je napisao/la:

I da napomenem, znam se prijaviti i odjaviti, ali eto... uvijek kao neka greška.

To ti je jako pametno što radiš, zato ti i skine iznos sa kartice-ima zaštita od "švercera" na način da ako se prijaviš i odjaviš u kratkom vremenu, odnosno prije nego li je vozilo došlo do iduće stanince, sustav ti skine cijeli iznos za tu liniju na kojoj si prijavljen!!!

gdje ti vidis da je covjek napisao da se ide odjaviti odmah nakon prijave???

a sto se tice mog posta, f*** the hell off, znam da te gpp-ovske fore osobno bole posto si tramvaj, al jebiga, ja jos uvijek stojim iza svog posta, butre su vam jebeni uzas, nepouzdane i neprakticne i ti to vjerojatno znas i zato pizdis. ljudi koji se voze svaki dan vide nelogicnosti u tim personaliziranim butrama (ZASTO, PONAVLJAM, SE PRIJAVLJIVATI IODJAVLJIVATI????) razumijem da su tako prvotno napravljene, a zasto ste ih onda takvima napravili, jel bolilo malo mozgati prije takve investicije?!
one tete sto idu po tramvajima i pregledavaju butre bi lako mogle ocitati dal je covjek uplatio za svoju personaliziranu butru za odredjen mjesec i problem rjesen, a ne ovak prijavljivanje, odjavljivanje, cekanje u redu i razna sranja, kad bi ljudi koji nemaju sta skinut s kartica mogli jednostavno uci i izaci iz tramvaja.
nemam kako da se vozim pa zato idem tramvajima, da mogu sjela bih u kociju.

sokrat

Ukupno postova: 982
Post Postano: 29.01.2009. 18:05 
Naslov:  

meni bi jedna stvar bila logična....
..oni koji imaju mjesečne karte.....oni se tak i tak mogu vozit koliko hoće i kada hoće....zašto se oni moraju prijavljivat i odjavljivat....
ajde razumijem prijavit se....to je isto kao i što se morala pokazat karta na ulazu...
al jebem ti odjavljivanje....
...ma zapravo jebem ti sve...meni je i talon bio odličan..i nisma morao čekat sto godina da imam i za slijedeći mjesec...sad ću morat

Ukupno postova: 689
Spol: Žensko Žensko
Post Postano: 30.01.2009. 12:39 
Naslov:  

@Tram111 - Gle, ljudi su prihvatili nove zdravstvene i bankovne kartice jer je to funkcioniralo. Butre ne prihvaćaju jer imaju probleme s njima. Kažeš da je s tehničke strane dobar sustav. Možda je dobro zamišljen, ali dobar nije. Da je dobar ne bi se ljudi toliko bunili.

Post Postano: 30.01.2009. 14:39 
Naslov:  

Garantiram da sve firme koje imaju kartice u svom poslovanju imaju takve probleme, ali se ove karice u prosijeku koriste 100 puta više nego što je to uobičajeno sa ostalim karticama, pa se tu ti problemi više vide. Osim toga kao što sam i ranije navodio, bliže se izbori, pa itekako treba uzeti u obzir i da se tu sa svojim "problemima" javljaju kojekakvi politički puleni iz "zaračenih" stranaka nebi li se dokopali kojeg glasa na temelju nezadovoljnog putnika!
Iskreno se nadam da će negdje biti objavljeni statistički podaci o broju opravdanih reklamacija i kvarova, jer prema saznanjima koje imam (a u usporedbi sa problemima koje sa karticama imaju ostali pružatelji takve vrste usluga), ovo sa butrama je kap u moru!!!

lavic
Ukupno postova: 835
Upozorenja : 2Upozorenja : 2
Post Postano: 07.02.2009. 12:21 
Naslov:  

u posljednje vrijeme butra sustav radi sramotno... u protekllih tjedan dana dva puta se desilo da na relaciji ZP - V nakon par pstanica sustav ili rikne ili neznam sta, i "pojede" svu lovu i onda se ljudi naravno nemogu ni odjaviti vise i onda "vrhunski" vozac ide primetniti butru na prijavu (jer mu se zale da nemogu odjaviti) i onda skine jos jednom lovu za cijelu lokaciju...

stvarno sramotno

jos da dodam kako su u tim situacijama vozaci drski, bezobrazni i arogantni!!!!

Ukupno postova: 1383
Lokacija: stol...i stolica..na tavanu desno pored dnevne sobe
Spol: Žensko Žensko
Post Postano: 07.02.2009. 13:16 
Naslov:  

nadasve oduševljena sa tim čudom tehnike NOOOOt

Skoči u forum: