Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Patika - subotnja pucnjava u centru grada

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
Mladjo

Ukupno postova: 2890
Spol: Muško Muško
Post Postano: 26.01.2009. 16:44 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

bitno da je netko, više se ne sjećam tko, prije par mjeseci navodio patiku kao primjer mirnog mjesta bez incidenata u koje zalaze pristojni ljudi

osijek031.com smile" Bolje jedno vruće pivo nego četri ladna, bolje jedna stara baba nego djeva mlada!" osijek031.com smile
Motor"Whose bike is it baby? It's Zeds. Who is Zed baby? Zed's dead."Motor
osijek031.com smile"Važno je zvati se Mladen!" osijek031.com smile
Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
drug_warlord666

Ukupno postova: 16
Post Postano: 26.01.2009. 17:10 
Naslov:  

Mladjo je napisao/la :
bitno da je netko, više se ne sjećam tko, prije par mjeseci navodio patiku kao primjer mirnog mjesta bez incidenata u koje zalaze pristojni ljudi

pa kako nije ?! Pa pristojni ljudi ti pristojno uruče metak/šaku/bocu/nož/palicu/( slobodno nadopunite niz) u koji god dio tijela želiš Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

ha da, i sad svi mislimo da to nije kulturno i pristojno mjesto....

ela

Ukupno postova: 2074
Spol: Žensko Žensko
Post Postano: 26.01.2009. 17:22 
Naslov:  

hm...ovo mi je zanimljivo...
4 mjeseca ranije
sve si ja kontam a koliko i čujem bio je isti scenarij,samo se malo ekipa zeznula,naišli su na tipa kome je pao mrak na oči...fuj fuj ..sreća samo da niko nije nišao dok je ovaj pucao ..užas

Zadnja promjena: ela; 26.01.2009. 18:17; ukupno mijenjano 1 put.

Ukupno postova: 73
Zabranjen pristup
Post Postano: 26.01.2009. 17:25 
Naslov:  

Ela, podrzavam svaki tvoj post, ne zelim nista pisati jer ces isto reci prije mene

ela

Ukupno postova: 2074
Post Postano: 26.01.2009. 18:23 
Naslov:  

Vic je napisao/la :
Ela, podrzavam svaki tvoj post, ne zelim nista pisati jer ces isto reci prije mene

Uvjek za pravicu Laughing
ne želim kvocati tko im je kriv kad idu na narodnjake bla bla bla,svako ima svoj vid zabave niti nekog od njih hranim niti oblačim,ukusi su različiti i to prihvaćam,ušla sam tamo nekoliko puta i nikad više kad sam vidjella izbacivanje jedne djevojke....
ma ideš šta sutra ja dođem i ne svidi im se moja boja očiju..fala molim lijepo...nije me mama rodila da neko sprovodi obuću po meni...samo ti piši...ili podrži

Ukupno postova: 335
Spol: Nebitno Nebitno
Zabranjen pristup
Post Postano: 26.01.2009. 18:34 
Naslov:  

Steta za Antu sto se upustio u vode ovog "biznisa"?!Decko je kao osoba ok,bio je u ratu,isao je medju prvima,borio se,sada kad mjesto da uziva u zasluzenoj mirovini od rata on ima posla sa klosarima koji mu mogu doci glave.Nazalost na tim cajkama se glave gube(primjer Zagreb)a i ne tako davno u "Banskim dvorima"kada je lik iz Cepina pravio nerede i zakacio se sa izbacivacima da bi na kraju svega u 3 ujutro dosao sa sjekirom u lokal i napao redare i u tom trenutku sjekirom prepolovio stol(shok je nastao kad su mladi vidili sa cim je dosao)Na kraju dolazi vojna policija i odvozi ga u postaju(jer je bio pripadnik vojne policije decko)i sta se desava..dobiva otkaz u vojnoj policiji,ostaje bez posla ,zena ga napusta,havarija teska....
Sta zelim reci....Narodnjaci gdje god da jesu tu ce biti mafijasa,idiota koji ce na pjevaljku i njene okrete guzom pocet da lupa,jel ce mu se mozak okreniti,valjda nemaju cure pa im ona poremeti vijuge..i dolazi na kraju do tucnjava gdje su svi krivi,od gazde ,izbacivaca do likova punih sebe u tom afektu "NIKO MI RAVAN NIJE",popio sam 4 piva i sada sam najjaci....

nisam za

Ukupno postova: 307
Post Postano: 26.01.2009. 19:10 
Naslov:  

magy je napisao/la:
Steta za Antu sto se upustio u vode ovog "biznisa"?!Decko je kao osoba ok,bio je u ratu,isao je medju prvima,borio se,sada kad mjesto da uziva u zasluzenoj mirovini od rata on ima posla sa klosarima koji mu mogu doci glave.Nazalost na tim cajkama se glave gube(primjer Zagreb)a i ne tako davno u "Banskim dvorima"kada je lik iz Cepina pravio nerede i zakacio se sa izbacivacima da bi na kraju svega u 3 ujutro dosao sa sjekirom u lokal i napao redare i u tom trenutku sjekirom prepolovio stol(shok je nastao kad su mladi vidili sa cim je dosao)Na kraju dolazi vojna policija i odvozi ga u postaju(jer je bio pripadnik vojne policije decko)i sta se desava..dobiva otkaz u vojnoj policiji,ostaje bez posla ,zena ga napusta,havarija teska....

Jaako dirljivo, još bi mu trebalo uzeti vozačku, poslati ga na lječenje i poslati u ustanovu zatvorenog tipa na 5 godina.
A on samo sa sikirčtom u birtiji, kao da nije imao neko oružje, pa bio je vojni policajac. Isto tako treba pozvati na odgovornost i njegove nadležne, gdje su psihološki testovi za osobe koje nose oružje po službenoj dužnosti?

zla_tratinčica

Ukupno postova: 1330
Upozorenja : 2Upozorenja : 2
Post Postano: 26.01.2009. 19:40 
Naslov:  

LukaEsseker89 je napisao/la :
exHOP3on je napisao/la:
LukaEsseker89 je napisao/la:
dobro i kakve veze sad to ima sa cajkama...jel ste vi stvarno toliko primitivni da tako razmisljate ili sta...bas je njega pijanog bilo briga sta svira...mogo je i metal,svejedno bi on pucao...

da ali to se nije dogodilo, kolko se sjećam jednom je prije par godina bilo sranja na metal/rockpunk eventu, tj u Mini Teatru su se one klinke izbole, a stalno netko priča kak se puca ili bude tučnjave na mjestima gdje cajke sviraju... znači nekom logikom je sigurnije i mirnije tamo di nema cajki ZAR NE??

pa ne...to samo tako izgleda zato sto odmah sve u vezi cajki mediji napusu,pa se tome pridruze i ovi cajkomrzci i na kraju ispada da su cajke za sve krive...a zapravo s tim nema veze...

daj pavijane, jednom u zivotu je bilo sranje na nekoj rock svirci, klinke se izbole ISPRED kluba, ono marice, zatvorile klub, 30 klinaca privedeno, drotovi glupi i bezobrazni prema svima, poslije su dolazili i drkali svaki vikend u klubu.. u toj patici smrdljivoj stalno neka sranja , bas me zanima jel tamo ima drotova svaki vikend.. ima al se vjerovatno drogiraju i jebu kojekakve kurvetine cajkaroške tamo dok su u civilu..

Zodijak
Ukupno postova: 543
Post Postano: 26.01.2009. 19:58 
Naslov:  

Meni je najjače kad cajkaroši, čim im se kaže nešto protiv folka i svega vezanog, odmah idu napadati i uspoređivati se sa metalcima. O maiketi, pa ima još mala milja žanrova glazbe.
Osobno me zaboli qurac tko šta sluša, ali jbga, ako se mene pita imat ću šta za reći.

Vic
Zabranjen pristup
Post Postano: 26.01.2009. 20:16 
Naslov:  

tebi krivo sto tebe rokericu ne jebu hehehe, komentar ti je i vise nego pavijanski

Zadnja promjena: Vic; 26.01.2009. 20:45; ukupno mijenjano 1 put.

Zodijak
Ukupno postova: 543
Post Postano: 26.01.2009. 20:25 
Naslov:  

Ma bravo, evo iznad se lijepo i pokazuje o čemu se i ranije govorilo...

bazooka_joe

Ukupno postova: 3237
Post Postano: 26.01.2009. 20:28 
Naslov:  

Zodijak je napisao/la:
Meni je najjače kad cajkaroši, čim im se kaže nešto protiv folka i svega vezanog, odmah idu napadati i uspoređivati se sa metalcima.

Hehehe, pa i nisu daleko u posljednje vrijeme, barem po pitanju paranja oblaka nosevima, opsjednutosti šminkanjem i odjećom...

Citat:
This is the situation: There is a beautiful princess trapped in a castle guarded by a dragon.
Here is the end of the story with different kind of metalheads as knights.

* POWER METAL The protagonist arrives riding a white unicorn, escapes from the dragon, saves the
princess and makes love to her in an enchanted forest.
* THRASH METAL The protagonist arrives, fights the dragon, saves the princess and fucks her.
* HEAVY METAL The protagonist arrives on a harley, kills the dragon, drinks a few beers and fucks the princess.
* FOLK METAL The protagonist arrives with some friends playing acordions, violins,
flutes and many more weird instruments, the dragon falls asleep
(because of all the dancing). Then all leave........ without the princess.
* VIKING METAL The protagonist arrives in a ship, kills the dragon with his mighty axe,
skins the dragon and eats it, rapes the princess to
death, steals her belongings and burns the castle before leaving.
* DEATH METAL The protagonist arrives, kills the dragon, fucks the princess and kills her, then leaves.
* BLACK METAL The protagonist arrives at midnight, kills the dragon and impales it in front of the castle.
Then he sodomizes the princess, drinks her blood in a ritual before killing her.
Then he impales the princess next to the dragon.
* GORE METAL The protagonist arrives, kills the dragon and spreads his guts in front
of the castle, fucks the princess and kills her. Then he fucks the dead body again,
slashes her belly and eats her guts. Then he fucks the carcass for the third time,
burns the corpse and fucks it for the last time.
* DOOM METAL The protagonist arrives, sees the size of the dragon and thinks he could never
beat him, then he gets depressed and commits suicide. The dragon eats his body and the
princess as dessert. That's the end of the sad story.
* PROGRESSIVE METAL The protagonist arrives with a guitar and plays a solo of 26 minutes.
The dragon kills himself out of boredom. The protagonist arrives to the princess' bedroom,
plays another solo with all the techniques and tunes he learned in the last year of the
conservatory. The princess escapes looking for the 'HEAVY METAL' protagonist.
* GLAM METAL The protagonist arrives, the dragon laughs at the guy's appearance and lets
him enter. He steals the princess' make up and tries to paint the castle in a beautiful pink colour.
* NU METAL The protagonist arrives in a run down Honda Civic and attempts to fight the
dragon but he burns to death when his moronic baggy clothes catch fire.

Disklejmer: ja volim HM, ali zbilja.
Upravo slušam Judas Priest i mislim si sve da bi princeza završila gledajući kako joj siluju princa Wink

"We've arranged a global civilization in which most crucial elements profoundly depend on science and technology. We have also arranged things so that almost no one understands science and technology. This is a prescription for disaster. We might get away with it for a while, but sooner or later this combustible mixture of ignorance and power is going to blow up in our faces." - Carl Sagan
maig
Ukupno postova: 7
Post Postano: 26.01.2009. 21:55 
Naslov:  

legica_os je napisao/la:
Joooooj a lijepo sam mu rekla da ostane u birtiji gdje smo cugali skupa,a ne,on mora u patiku ići u pizdu materinu...
Zna policija tko je on,a i tko je frajer s kojim je bio u patici,a njegova plava omega je doooobro poznata svima...
Joj dođe mi da ga osobno ubijem!!!!!
Btw,mislim da on i spava sa pitoljem...

SPAVA, DA !

maig
Ukupno postova: 7
Post Postano: 26.01.2009. 22:05 
Naslov:  

Znaju oni sve i Ante jako dobro zna tko je on jer je ga poznaje i dobar je s njim, samo nažalost tip kad popije nije svoj, digao bi ruku i na najboljeg prijatelja.
Cijeli dan danas grad bruji o tome i zna se tko je to napravio,a novinari ko novinari moraju napraviti članak o tome i još malo ukrasiti i nadodati, kao fol policija nezna tko je on???? Molim vas....

Vic
Zabranjen pristup
Post Postano: 26.01.2009. 22:09 
Naslov:  

Obojicu u hranu za pse

Skoči u forum: