Osječki filmsko-fotografski dvojac Butraković-Tabaković, poznat po najljepšoj ovogodišnjoj čestitki za početak godine - filmskoj injekciji dobroteBespla, objavio je ne manje zanimljiv filmski uradak - Making of Bespla. Upoznajte se u kakvim je uvjetima stvaran film Bespla i što su sve prolazili njegovi junaci ispred i iza objektiva te kako je prošao bliski susret s organima reda, rada i mira.
Making of Bespla/For Free[by Marko Butraković i Elvir Tabaković] Povijesni medij [klik za gledanje [b:c1493c9c35]preko cijelog ekrana u visokoj rezoluciji]
[za gledanje je potrebna [color=red:c1493c9c35]verzija 10 Flash playera]
Podijelite ovaj filmic s legosima naFacebooku -> klik na [desno ispod ovog članka]
Onima koji su propustili pogledati film Bespla, pružamo mogućnost ispravljanja tog nedosatka odvajanjem nekoliko minuta za kvalitetan šut pozitivnih misli i energije.
Bespla/For Free[by Marko Butraković i Elvir Tabaković] Povijesni medij [klik za gledanje [b:c1493c9c35]preko cijelog ekrana u visokoj rezoluciji]
[za gledanje je potrebna [color=red:c1493c9c35]verzija 10 Flash playera]
Podijelite ovaj filmic s legosima naFacebooku -> klik na
Mkej. Imam vaš blagoslov?
I da, ako mi ne smijemo ''kenjati'' iz naših fotelja kako ništa ne valja, zašto bi itko smio govoriti kako nešto valja? Šta oni zanju?
Mkej. Imam vaš blagoslov?
I da, ako mi ne smijemo ''kenjati'' iz naših fotelja kako ništa ne valja, zašto bi itko smio govoriti kako nešto valja? Šta oni zanju?
kenjaj da nešto ne valja ako imaš neki konkretan argument da ne valja
Pa, nisam otišao.
Kako da objasnim da ne valja? Jednostavno ne valja. Nije me zabavilo, zapravo film nije izazvao nikakvu pozitivnu reakciju na meni. Dosadan je i predvidljiv.
pa apsolutno ne vidim smisao ove rasprave, tko voli - neka plače. tko ne voli - neka ne gleda više od jednom i dobro.
ja nekada plačem na neke scene u filmovima, pa ako zbog toga po nečijem mišljenju nisam normalna - boli me dupe
iskreno pola filmova na koje naletim imaju predvidljiv kraj što ne znači da je film loš i da ga neću pogledat do kraja...
eo jučer sam pogledao onaj sa Kevinom Spaceyem "21"... film zapravo ima karakteristike Kišnog Čovjeka i Good Will Hunting-a, a svejedno je dobar film...
da skratim ideja možda nije originalna, ali je filmić bespla super i svaka im čast jer je nabrijan pozitivom... što nam iskreno i fali... a hejtere ostavite neka hejtaju, teško je pomiriti se sa činjenicom da si prosječan