Bespla - making of

Osijek

Bespla - making of

Osječki filmsko-fotografski dvojac Butraković-Tabaković, poznat po najljepšoj ovogodišnjoj čestitki za početak godine - filmskoj injekciji dobrote Bespla, objavio je ne manje zanimljiv filmski uradak - Making of Bespla. Upoznajte se u kakvim je uvjetima stvaran film Bespla i što su sve prolazili njegovi junaci ispred i iza objektiva te kako je prošao bliski susret s organima reda, rada i mira.

Making of Bespla/For Free [by Marko Butraković i Elvir Tabaković]
Povijesni medij
[klik za gledanje [b:c1493c9c35]preko cijelog ekrana u visokoj rezoluciji]
[za gledanje je potrebna [color=red:c1493c9c35]verzija 10 Flash playera]

Podijelite ovaj filmic s legosima na Facebooku -> klik na [desno ispod ovog članka]

Onima koji su propustili pogledati film Bespla, pružamo mogućnost ispravljanja tog nedosatka odvajanjem nekoliko minuta za kvalitetan šut pozitivnih misli i energije.

Bespla/For Free [by Marko Butraković i Elvir Tabaković]
Povijesni medij
[klik za gledanje [b:c1493c9c35]preko cijelog ekrana u visokoj rezoluciji]
[za gledanje je potrebna [color=red:c1493c9c35]verzija 10 Flash playera]

Podijelite ovaj filmic s legosima na Facebooku -> klik na

Službena stranica: Bespla.org
svaki put kad pogledam ponovo se oduševim, predobro!
Skidam kapu!! Svaka čast!! :D
heidi

svaki put kad pogledam ponovo se oduševim, predobro!

meni se uvijek plače!

Re: Bespla - making of

i meni :)
fak,opet sam se raspekmezila.
ja sad neznam jel mi bolji ovaj pravi film ili making of

samo se nemojte prestati igrati ...

pogledah 3 puta ... i ma koliko se trudio da pronadjem zamjerku ne ide mi
Jesam ja nenormalan? Meni ovaj film nije ništa posebno. Čak nije ni blizu posebnoga. Ideja nije originalna, a realizacija je samo ok.
fuldstændigamok

Jesam ja nenormalan?

Jesi. :cekic2:
@fuldst nisi nenormalan,i ja tako razmišljam
1. zašto bi plakala kad gledam film??
2. ideja uopće nije originalna, već je podosta i isfurana
3. sam filmić je dobar =)
fuldstændigamok

Jesam ja nenormalan? Meni ovaj film nije ništa posebno. Čak nije ni blizu posebnoga. Ideja nije originalna, a realizacija je samo ok.

Ma govno! Jel može besple istovar na lulu?

Booooring.....
Jedva sam izdržao i te 4 i pol minute.
Bez veze.
aj vi, umjesto da sjedite u svojim foteljama i kenjate kako ništ ne valja, dignite svoje guzice i snimite film, naslikajte sliku, napišite pjesmu

ajd da imate neke čvrste argumente zbog kojih nešto ne valja, al sad već serete svi, da 'prostite
Autori su i naglasili da ideja nije njihova. Filmić je dosta dobar pa makar i nije originalan.
Produkcija je bolja od bilo kakvog domaćeg filma.
Frost

aj vi, umjesto da sjedite u svojim foteljama i kenjate kako ništ ne valja, dignite svoje guzice i snimite film, naslikajte sliku, napišite pjesmu

ajd da imate neke čvrste argumente zbog kojih nešto ne valja, al sad već serete svi, da 'prostite

Loš film uvijek mogu snimiti, ali čemu?
pa ajde, snimi onda
Mkej. Imam vaš blagoslov?
I da, ako mi ne smijemo ''kenjati'' iz naših fotelja kako ništa ne valja, zašto bi itko smio govoriti kako nešto valja? Šta oni zanju?
fuldstændigamok

Frost

Loš film uvijek mogu snimiti, ali čemu?

Pa netko tko je loš u nečemu uvijek radi loše. Ne moraš nam to govorit.
cane

s ovim se totalno slažem
fuldstændigamok

Mkej. Imam vaš blagoslov?
I da, ako mi ne smijemo ''kenjati'' iz naših fotelja kako ništa ne valja, zašto bi itko smio govoriti kako nešto valja? Šta oni zanju?

kenjaj da nešto ne valja ako imaš neki konkretan argument da ne valja

doć i reć "ovo ne valja" i otić rade budale
Pa, nisam otišao.
Kako da objasnim da ne valja? Jednostavno ne valja. Nije me zabavilo, zapravo film nije izazvao nikakvu pozitivnu reakciju na meni. Dosadan je i predvidljiv.
E pa vidiš, sad je puno bolje.

Sad to više nije trolanje nego konkretna kritika.

high5

pa apsolutno ne vidim smisao ove rasprave, tko voli - neka plače. tko ne voli - neka ne gleda više od jednom i dobro.
ja nekada plačem na neke scene u filmovima, pa ako zbog toga po nečijem mišljenju nisam normalna - boli me dupe 8)

meni je film super. moje mišljenje.
cane

potpisujem
fuldstændigamok

zapravo film nije izazvao nikakvu pozitivnu reakciju na meni.

mislim da to puno govori o tebi kao osobi :?
Oh?
Dovoljno za psihiloški profil? Pa hajde, reci mi nešto o meni da se bolje upoznam.
vjerojatno je to jedna od inicijativa hvatanja osječkog manijaka, pustiš film i vidiš reakciju
LOL

ali meni još uvijek nije jasno zašto plakati na taj film??? vjerojatno sam bezosjećajna i nekreativna osoba koja ne piše pjesme i ne sakuplja salvete
mene je oduševio film, jako, ali ne toliko zbog tih zagrljaja... nekako mi se Osijek čini puno ljepši
iskreno pola filmova na koje naletim imaju predvidljiv kraj što ne znači da je film loš i da ga neću pogledat do kraja...
eo jučer sam pogledao onaj sa Kevinom Spaceyem "21"... film zapravo ima karakteristike Kišnog Čovjeka i Good Will Hunting-a, a svejedno je dobar film...

da skratim :D ideja možda nije originalna, ali je filmić bespla super i svaka im čast jer je nabrijan pozitivom... što nam iskreno i fali... a hejtere ostavite neka hejtaju, teško je pomiriti se sa činjenicom da si prosječan

5+

Tagovi