tempus031 je napisao/la ( Pogledaj post): ›
O jebote. Kako ćeš drugačije smijeniti vlast nego glasanjem, stvarno te ne kužim. U tom sam kontekstu mislio ''pokreni se''.
|
Našu kao i sve ostale države na svijetu posjeduju banke, korporacije i općenito kapitalističko društvo i političari unutar tih država nisu izabrani da mjenjaju stvari, nego da ih ostave onakvima kakve jesu... ja ne mislim da će smjena vlade promjeniti nešto, odnosno uvjeren sam da promjena biti neće...
Naravno da ti možeš mnogo toga promijeniti u društvu svojim radom na raznorazne načine, bla, bla.... Kužiš?
|
nisam na taj način mislio da upotrijebiš svoju snagu, nego snagu mnoštva... nitko nam ništa ne može, a zapravo može... i ko je onda tu glup, oni što nas tlače ili mi koji to ne vidimo... živimo u doba legalnog ropstva, a vi mislite da glas ovima ili onima će nešto promjeniti...
Ovo da između 50% i 80% nema razlike, ne drži mi vodu.
|
e tu ti ne mogu pomoći... odnosno mogu, malo proguglaj jer zapravo ne proturječiš meni, nego statističkim znanostima...
evo pitanje, šta misliš kako se mjeri gledanost neke televizije?
A) pitaju se svi ljudi u hrvatskoj redovnim svakomjesečnim televizijskim referendumom
B ) ispita se kritična masa ljudi podjeljena po geografskoj, dobnoj i spolnoj strukturi?
C) izmislimo rezultate jer lažni osječaj uspjeha je bolji od stvarnog osječaja neuspjeha
Odgovore šaljite gdje hoćete
Nuff said, odoh van gledat tekmu...