| Autor |
Poruka |
|
fuldstændigamok
Ukupno postova: 711 Lokacija: Behind you Spol:  Muško
|
Ja sam prošo svijeta više nego što ćete svi vi zajedno i svi vaši potomci u 4000godina. Majke mi. Pitajte štagod oćete. Sve sam vidio. |
|
_________________ L' essentiel est invisible pour les yeux. |
|
|
|
 |
|
digitalevil
Ukupno postova: 125 Spol:  Nebitno
|
budimo realni,nije istina da pušenje trave nije štetno tj. nije istina da ne ostavlja posljedice...nije isto pušit svaki dan po par pljugi ili zapalit vikendom,u najmanju ruku.mislim da svkodnevno pljuganje ipak ostavlja neke posljedice na koncentraciju,pamćenje i sl.mislim nije to ništ prestrašno,zvuči otrcano,al kontam da treba bit umjeren u svemu,pametno se drogirat djeco  |
|
|
|
|
|
 |
|
digitalevil
Ukupno postova: 125 Spol:  Nebitno
|
ovo na slici je def. trava,koja usput izgleda jako potentno  |
|
|
|
|
|
 |
|
Heroina9
Ukupno postova: 468 Lokacija: Osijek Spol:  Žensko
|
Ajde magy ne seri protiv trave, da si stvarno vidila svijeta ko što kažeš, mislila bi potpuno drugačije. Imam milijun prijatelja koji tu i tamo zapale i tako već godinama, nisu narkomani i propalice, nisu budale, normalni su ljudi koji rade i imaju svoj život. Isto tako bi se onda moglo reći i za alkohol da šteti i vodi nekim ovisnostima...... a uostalom dokazano je da marihuana pomaže kod oboljenja od raka...stoga...  |
|
|
 |
|
Frost
Ukupno postova: 6403 Lokacija: EU Spol:  Muško
|
Teško da postoji ikakva supstanca na ovom svijetu koja donosi samo pozitivne rezultate bez makar i najblažih negativnih. |
|
_________________ When I get sad, I stop being sad and be awesome instead. True story. |
|
|
|
 |
|
exHOP3on
Ukupno postova: 4356 Spol:  Muško
|
magy, dođi pripali jednu i vidjet ćeš da nećeš htjet odmah prijeć na heroin... to onda isto možeš reć da oni ljudi koji se napiju preko vikenda su propali alkoholičari...
ja pušam travu i evo, isti sam čovjek ko što sam i bio, no priznajem ne bi ju dao nekom klincu na ulici pogotovo ako su im stavovi još u razvijanju...
treba ju legalizirat ali e zato da svi budu napušeni ko životinje nego da bi se postigla kontrola konzumiranja... imaš u onoj temi "Treba li legalizirat marihuanu" dobre savjete za takav zakon no osnovno je potrebna promjena ne vlasti nego načina na koji vlast upravlja...
žao mi je tih što su pali, bolje da su sa 3 promila pregazili dvoje djece na zebri brzinom od 180km/h, dobili bi možda i manje... |
|
|
 |
|
Ingo
Ukupno postova: 3470 Lokacija: Osijek Spol:  Muško
|
trava kod djece zna biti 'odskocna daska' za nesto teze. Ali ne radi njene ovisnosti, nego primamljivosti zabranjenog voca i sklonosti experimentiranju.
Utjecaj trave je totalno precjenjen i meni ni malo privlacan. 2 piva me osamuti vise nego joint i bolje se osjecam.
Vjerujem da kad bi trava bila dekriminalizirana ili kada bi bila sasvim legalizirana poput alkohola ili duhana ... da bi nestalo 50% njene privlacnosti kod mladih, kao sto bi nestalo i arugmenata da trava vodi tezim drogama. Trava vodi tezim drogama jedino iz potrebe da se s neceg zabranjenog predje na nesto jos zabranjenije. |
|
|
|
|
|
 |
|
exHOP3on
|
|
|
|
 |
|
justice
Ukupno postova: 1371 Lokacija: OS Spol:  Muško
|
nemojte mi kenjati protiv magy,ipak je ona belosvetska zverka koja je prošla sve i svašta.
a o temi neću ništa ni reći osim obična industrija... |
|
_________________ "AVNOJ je preteča Al-Qaede" Ivan Pandža-ex predsjednik Zagrebačke HVIDRE |
|
|
|
 |
|
ja_to_kažem Ukupno postova: 2 Spol:  Nebitno
|
Ja sam u pizdu materinu toliko svijeta prošao, da sam na tom proputovanju 28 puta presijecao ekvator, 15.279 puta mijenjao vremensku zonu i 936 puta prešao preko datumske granice, a 655 puta oko magy.
Ona je išla sporije, po svijetu skupljala je pamet i gledala kako raste trava. |
|
|
|
|
|
 |
|
exHOP3on
|
malo si prošao prijatelju... malo... |
|
|
 |
|
ix ox
Ukupno postova: 207 Spol:  Nebitno

|
sve u svemu:
travu treba konzumirat
i naravno biti uvijek na oprezu |
|
_________________ Legalize it. |
|
|
|
 |
|
magy Ukupno postova: 335 Spol:  Nebitno
|
Justice i ostali prosli ste vi od radiceve pa veliki krug do Visnjevca,onda kad ste napunili 18 godina mama i tata vam odobrili da odputujete do korza na krempitu,a tek poslje 12 sati kad ste otisli do Tvrdje ajmeeeee ma niko ravan vam....  |
|
|
|
|
|
 |
|
Necro
Ukupno postova: 83 Lokacija: Osijek ^^ Spol:  Muško
|
|
|
|
 |
|
Callistemon Ukupno postova: 572 Lokacija: Osijek Spol:  Nebitno
|
čista makrobiotika... nadam se samo da nema pesticida pri uzgoju, jer su oni opasniji od trave |
|
|
|
|
|
 |
 |
|
|