Bolna činjenica muškaraca koji prebrzo svrše,vodeći se zgodnim ženama kao bitnim razlogom tog fijaska Durex je smislio rješenje.
Kako bi preuranjena ejakulacija bila spriječena, tu je Durexov koncept i limitirano izdanje jastučnica Stamina Pillows.
Radi se o posebnim jastučnicama s ne baš tako seksi printom. Takav bi prizor, uz odgovarajući kondom Performa, muškarcu trebao produžiti zadovoljstvo i pomoći mu da dulje izdrži za vrijeme seksa.
tema
nevjerovatno...drži li teza vodu? po meni baš i ne
aj da ubacim i odgovor na temu... postoji jedan lakši način...
VJEŽBA!!
predigra zna prejebeno napalit, ne samo ženke, zato treba izvuć iz tog korist i dovuć ženku bar na pol puta, ohladit glavu i trpaj, ženska će bit zadovoljena a mužjak može na miru trpat i dalje dok ne bude i on...
il ak je lakše, svi jebite ružne babe i moći ćete napravit maraton ">
Ela lagano sjedi i decku nabaci kojih pol sata pa ce te moci duze marisat ako ti se to ne svida onda sat vremnea itd , a ne tu dajes neke jastucnice , ti mislis da decki mogu spavat od takvih prizora
Ela lagano sjedi i decku nabaci kojih pol sata pa ce te moci duze marisat ako ti se to ne svida onda sat vremnea itd , a ne tu dajes neke jastucnice , ti mislis da decki mogu spavat od takvih prizora
hej,hej ne nabacuj da sam rekla da imam takav problem,na svu sreću nemam...
nabacih ovo jer mi je vrlooo smješno,jastučnice ne dadoh ja
izbacio ih je DUREX helouuu
ostalo piiiiiip
Malo je čudan naslov topica. Što znači "prije vremena"?
to se valjda odnosi kao ono kako ne svršiti prije nego partnerica bude zadovoljena... tj. kako produžiti seks...
Pa prije vremena,prije nego što zadovolji partnericu.muć muć
da al to opet ne mora bit, tj. ne drži vodu, jer kolko ja znam ženska ne mora biti ZADOVOLJENA da bude zadovoljna... tak bar neke pripadnice tog roda pričaju...
to se valjda odnosi kao ono kako ne svršiti prije nego partnerica bude zadovoljena... tj. kako produžiti seks...
da al to opet ne mora bit, tj. ne drži vodu, jer kolko ja znam ženska ne mora biti ZADOVOLJENA da bude zadovoljna... tak bar neke pripadnice tog roda pričaju...
to su rekle ove na forumu u nekoj drugoj temi (mislim da je ona "kolko vam je dosta")...
ja nisam s tim imao problema (2-3 puta od 10), nije mi se uvijek dalo na sve mislit
Ja bih rekla da se to odnosi na situaciju u kojoj žena ne mora svršiti da bi joj sex bio dobar i da bi bila s njim zadovoljna. Takva situacija JE realna i moguća, ali bih ipak dodala - sve dok su to iznimke, a ne pravilo.