Kladim se da necu naci 20 ljudi na forumu koji nemaju svoj profil na Facebook!
Dakle ima li jos netko na ovom forumu tj. jos 19 koji nemaju svoj profile (osim mene)? Bas me zanima!
I slobodno se javite, nije opasno ne organizira se nikakav prosvjed!
Društvo, politika
Monstrum
i ja![]()
zeros
Monstrum
i ja![]()
Imam i ja...
Uma
a u šta si se kladio?
Monstrum
i ja![]()
davorcccSve više mi na pameti da ga OBRIŠEM!
Gade mi se Je**ni questovi.
kao prekul sam bio jer svi imaju a ja baš ne hahahah
Callistemon
opa 20....izgubih okladu. Nadam se da nitko nije lažirao...a taman mi se činilo da ga svi živi imaju!
Moze li i vise od 20???
zeros
Callistemon
opa 20....izgubih okladu. Nadam se da nitko nije lažirao...a taman mi se činilo da ga svi živi imaju!
Moze li i vise od 20???
Ne može....oklada je oklada...aj sad plati pivo...
zerosCallistemon
Moze li i vise od 20???
Callistemon
zerosCallistemon
Moze li i vise od 20???
Moze ono toceno od 0.5 l po 10 kn?
Ipak me malo brine vjerodostojnost ankete....![]()
zerosCallistemon
zerosCallistemon
Moze li i vise od 20???
Moze ono toceno od 0.5 l po 10 kn?
Ipak me malo brine vjerodostojnost ankete....![]()
Dapače, točeno bi bilo poželjno....![]()
Anketa je pokazala svoje....
Monstrum
oć i ja pivo![]()
zeros
Monstrum
oć i ja pivo![]()
ti nemoš....
Callistemon
Pivo samo za ovu plovinu koja nije na Fejsu![]()
Callistemon
Pivo samo za ovu plovinu koja nije na Fejsu![]()
Ingootvorio, pogledao taj fenomen, zatvorio
exHOP3onodlična ti je logika. evo ja ga nemam nit ću ga ikad imati jer šta nekog boli ona stvar tko sam ja. taj fejsbać što bi neko iz društva rekao postoji zbog nekog "prividnog" zbližavanja i upoznavanja ljudi a ljudi se zapravo samo otuđuju i udaljuju. Gdje su nestale one dobre stare cuge u gradu kad možeš popit pivo na fejsbaću. mislim wtf?!ti koji nemaju nisu ni na ovom forumu, znaci ni misa ne znaju drzat... logika
Zodijakpa nije ni forum baš neka čajanka

Zodijaksvi ti internetski oblici komunikacije zabave ili nečeg trećeg zapravo otuđuju ljude. ono što ja pokušavam je izabrati ono što može biti konstruktivno za razvoj pojedinca. forumi imaju taj potencijal. al šta nekog može "naučiti" jedan facebook?!pa nije ni forum baš neka čajanka
Zodijaksve je to ok što ti govoriš ali to što se najviše strana natuklo u "glupim" topicima je potreba ljudi da se zajebavaju ali i nedostatak konstruktivnijih misli. najlakše je oftopičarit i pisat gluposti ili stavit sliku u poziranje. daleko od toga da ja nemam potrebu ponekad se zadržat na takvim topicima ali puno su mi draže rasprave na nekom "nivou". btw sretna nova tebi i svimaok, istina. ali tu su i igrice i šta ti ja znam. ja sam u životu igrao samo pakmana i mortal kombat 4. na netu ništa ne radim osim što skidam glazbu i obilazim forume tipa galaksija, znanje, svjesnost, nibiru dolazi... i facebook. A i ne vjerujem da ljudi vise na fejsu ne znam koliko nema se tu šta gubiti vrijeme.
No opet pogledajmo ovaj forum, gore se kenjka kako se otvara fejs zbog slika. Ovdje tema Poziranje i ne znam onaj Sex skandal i offtopik imaju više komentara od nekih ozbiljnijih i eto konstruktivnih za razvoj pojedinca tema koje završe prepucavanjem.
Ne želim da se pogrešno shvati, ne stajem ja ni na jednu stranu. Face je samo ono "između ostalog".
Callistemon
Insistiram da ovo bude u rubrici Društvo, život, lifestyle jer mislim da profile na Facebook-u vise nije samo pitanje interneta!
Dakle ima li jos netko na ovom forumu tj. jos 19 koji nemaju svoj profile (osim mene)? Bas me zanima!
legica_osCallistemon
Insistiram da ovo bude u rubrici Društvo, život, lifestyle jer mislim da profile na Facebook-u vise nije samo pitanje interneta!
Ja nemam niti želim imati..bilo bi zanimljivo neko vrijeme i onda bi odustala,stoga ni neću počinjati s time...
Elena_Os
legica_osCallistemon
Ja nemam niti želim imati..bilo bi zanimljivo neko vrijeme i onda bi odustala,stoga ni neću počinjati s time...
Kako nemaš ??!! Pa meni si poslala sa svog maila "Check out my Facebook profile"![]()
e legice legice, jel to alkohol "prži/o" !?!![]()
">MladjoZodijaksvi ti internetski oblici komunikacije zabave ili nečeg trećeg zapravo otuđuju ljude. ono što ja pokušavam je izabrati ono što može biti konstruktivno za razvoj pojedinca. forumi imaju taj potencijal. al šta nekog može "naučiti" jedan facebook?!pa nije ni forum baš neka čajanka

legica_osElena_Os
legica_osCallistemon
Kako nemaš ??!! Pa meni si poslala sa svog maila "Check out my Facebook profile"![]()
e legice legice, jel to alkohol "prži/o" !?!![]()
ne.nego sam samo proslijedila od nekoga neki k sto sam dobila">
">Mladjo
forumi imaju taj potencijal. al šta nekog može "naučiti" jedan facebook?!
bazooka_joeznači fejsbać je u biti rješenje za svakog roditelja koji ne može/ne želi svom djetetu kupiti kera ili mače da mu monstrum glave odgriza pa ga onda logira na fejsbać i tamo mu kupi cijelo leglo. a i tamagočiji više nisu u modi tako da ova tvoja priča itekako drži voduMladjo
forumi imaju taj potencijal. al šta nekog može "naučiti" jedan facebook?!
Ma kaki forumi, bakarači?! Moja cura mrzi forume, jer da tamo na fejsbuku ima mačku (ili kera?) koju ona hrani i kupuje joj lopte i češlja i kupa i sve i posjećuje druge mačke (kerove?) svojih prijateljica i onda preskače prepone na nekakvom stadionu di skupljaš i nekakve novčiće (za kupiti mački/keru hrane i lopti), al' nije to samo tako, moraš izbjegavat kore od banane! I tako satima!
I sada ti meni rec' kakav potencijal imaju 'glupi' forumi naspram toga, ovo je zabavno i uopće ne otuđuje niti zaglupljuje!
Callistemon
">