Glavaš o Đapiću: Da je ova spodoba nosila čokoladice u zatvor, požderala bi ih na putu

Društvo, politika

Glavaš o Đapiću: Da je ova spodoba nosila čokoladice u zatvor, požderala bi ih na putu

veeseloo, veselo :)

Glavaš o Đapiću:

Možete li vjerovati da je ova spodoba meni donosila čokoladice u zatvor? Mislim da ne možete, jer da je ta spodoba meni zaista i nosila čokoladice u zatvor, ona bi to sigurno požderala prije nego što bi ijedna čokoladica stigla tamo

veseloooooo.....

Rugala se sova sjenici i tako do novih postizborinih koalicija, čitaj, prijevara.....

Zemljo ako imaš imalo milosti, OTVORI SEEEE!!!!
Kažu da obojica imaju stabilno biračko tijelo. Pa vi dozvolite tom stabilnom biračkom tijelu da pobijedi na izborima, ako vam se ovi dečki sviđaju.
Je'š mi sve, njih obojicu na Jerry Springera treba poslat.
I Jerry Springer ima kriterije ispod kojih ne ide.
ja vec par sati razmisljam ...

dali je ovo komedija i treba joj se smijati

ili tragedija i treba gorko plakati
Ingo

slažem se, samo se pitam tko su budale koje i dalje za njih glasuju????????????????????

zar je moguće da živimo među hrpom "bezmozgaša" koji svoim glasovima na izborima omogućuju takvima da nas teroriziraju?????
pa samo pogledaj koliko stranačkih poslušnika ima na ovom forumu...očito živimo u gradu gdje se cijene takvi "krasni" ljudi, npr. Glava koji nam je uništio sve što je mogao, dok ga HDZ nije odbacio kao staru krpu, pa se odjednom sjetio Slavonije ili Debeli koji je pobjegao čim su prve granate počele padati, koji je "magistrirao" i koji je od Glave očito naučito kako pokrasti još ovo malo što nam je ostalo...a ljudi ih još vole....jer je Debeli "pokrenuo" grad za razliku od Krame (dakle koja usporedba, bar smo prije imali više zelenila nego asfalta), Glava se bori za Slavonce i tako to...sve su oni nama dali i ništa nisu uzeli...jeeej....
gospođa Politika je najstarija kurva...
set96

slažem se, samo se pitam tko su budale koje i dalje za njih glasuju????????????????????

zar je moguće da živimo među hrpom "bezmozgaša" koji svoim glasovima na izborima omogućuju takvima da nas teroriziraju?????

vidjet ćeš nakon lokalnih izbora... jedan od njih dvojice će sigurno pobjediti... isto kao što je sigurno da će hdz biti prvi na slijedećim parlamentarnim izborima... zaključak je da naši ljudi ne uče na pogreškama... samim time i ne zaslužujemo da nam bude bolje...
pavijan

parlamentarnim izborima... zaključak je da naši ljudi ne uče na pogreškama... samim time i ne zaslužujemo da nam bude bolje...

Slaze se da takvi ne zasluzuju bolje, ali zasto ja ne zasluzujem bolje?!?

Kad bi svatko od "mozgasa" obrazovao jednu ili vise osobe iz svoje okoline, znacajno bi se promijenili i odnosi medju politickim snagama.

Neka si svatko uzme u zadatak obrazovati prvo ljude iz svoje okoline - svoje bake, djedove, roditelje, zadojene prijatelje. Obrazujte i motivirajte svoje pasivne prijatelje da izadju na izbore.

Nemojte energiju trositi na one cije misljenje necete promijeniti: stranacke podguze koji su se uhljebili nepotizmom i one kojima stranke sluze za osobna mutljagljenja i "probitak".
Ingo

lud si što razmišljaš o tome par sati....
Leteci mungos

Neka si svatko uzme u zadatak obrazovati prvo ljude iz svoje okoline - svoje bake, djedove, roditelje, zadojene prijatelje. Obrazujte i motivirajte svoje pasivne prijatelje da izadju na izbore.

moramo se dogovoriti tko će koga, da više ljudi ne troši vrijeme i energiju na istu osobu, a neka druga ostane "nezauzeta".
ovo je satira......
moje prognoze za sljedece izbore su da ce oba dvojica pasti samo ne znam tko ce doci na njihovo mjesto...
nosio je čokoladicu i odojka ali odojku nije mogao odoljeti
DonQuijote

Leteci mungos

moramo se dogovoriti tko će koga, da više ljudi ne troši vrijeme i energiju na istu osobu, a neka druga ostane "nezauzeta".

Uzalud vam trud svirači!

Da, ovo što izvode Glavaš i Đapić je degutantno...

ali to nije razlog da glasam za još mrskiji SDP ili HNS, neprijatelje i izdajnike hrvatskoga naroda, izrode i antikriste.

oni se samo malkoc bolje znaju kontrolirati od potonjih, ali kada njima popuste ventili, onda Hrvati postaju mutanti, kockastoglavi i tko zna što još.

:)
Leteci mungos

pavijan

parlamentarnim izborima... zaključak je da naši ljudi ne uče na pogreškama... samim time i ne zaslužujemo da nam bude bolje...

nažalost zato što si u manjini i zato što budale u hordama idu glasovati, a oni koji imaju mozga pretežno apstiniraju. a kako njih potaknuti da se pokrenu, ne znam ni ja.......
set96

Leteci mungos

pavijan

nažalost zato što si u manjini i zato što budale u hordama idu glasovati, a oni koji imaju mozga pretežno apstiniraju. a kako njih potaknuti da se pokrenu, ne znam ni ja.......

Onaj tko ne izađe na izbore ima manje mozga od onoga koji izađe i glasa za npr. Đapića.
spin

Uzalud vam trud svirači!

ali to nije razlog da glasam za još mrskiji SDP ili HNS, neprijatelje i izdajnike hrvatskoga naroda, izrode i antikriste.

oni se samo malkoc bolje znaju kontrolirati od potonjih, ali kada njima popuste ventili, onda Hrvati postaju mutanti, kockastoglavi i tko zna što još.

da i tko ti ostane....onda HDZ!
pobijedit će Glavaš.
vitkiji je i lakše se iz svega izvuče.
još su mu i ovi štrajkovi glađu pridonijeli boljoj liniji...
Delfin

spin

Uzalud vam trud svirači!

Pa naravno...jer iskreno govoreći jedino HDZ je sposoban zavesti reda u ovome gradu.

Re: Glavaš o Đapiću: Da je ova spodoba nosila čokoladice u zatvor, požderala bi ih na putu

:sick: aaaaaaah, jebale ih čokoladice, dokle ćemo ovo sve gledati i slušati???... Mislim da se ovaj grad još dobro i drži pored ovakvih, ni Pajtonovci ne bi smislili ovakva sranja kakva nam servira ta hrpa ******... Jadni naš Osijek...
dok god nam kandit proizvodi čokoladice, a u njihovim prodavaonicam možemo kupiti fini lom kandi lješnjaka ili kandi ekstra, 23kn 800g, neće biti krize vlasti u Osijeku

sad mogu mirno na svinjokolju
spin

Delfin

spin

Uzalud vam trud svirači!

Pa naravno...jer iskreno govoreći jedino HDZ je sposoban zavesti reda u ovome gradu.

jel ovo ironija ili?
Ingo

dobra pitanja. ispravan je svaki pozitivan odgovor. suma: ovo je tragikomedija, pročistimo suzne kanale i zategnimo mišiće lica. poanta prepucavanja je takva da je Đapić razotkrio štrajk glađu, glavonja je jako ljut jer nije medicinski fenomen i hrvatski mučenik.
MissTake

dok god nam kandit proizvodi čokoladice, a u njihovim prodavaonicam možemo kupiti fini lom kandi lješnjaka ili kandi ekstra, 23kn 800g, neće biti krize vlasti u Osijeku

sad mogu mirno na svinjokolju

Ej ne napadaj preduzeće !nije rekao čije su čokoladice bile...
A što smo očekivali od njih dvojce,ništa bolje...
dakle u akciju kako reče Leteći..joj kontam si samo scenu obrazovanja mojih bakica u preduzeću :lol: mislim da ništa od toga dok me prođe ova najezda čvaraka,krvavica i luka...one sad kolju po kućama :lol:
ode nama naš grad u piiiiiipppp
ne ne
krivo si me shvatila
kandi ekstra i lješnjak sam navela jer je to naša tvornica, a osim toga veliki sam fan
MissTake

ne ne
krivo si me shvatila
kandi ekstra i lješnjak sam navela jer je to naša tvornica, a osim toga veliki sam fan

ehehe e sad to je naša tvornica samo po tome što smo kmetovi u njoj...ne vjerujem da su oni toliki lokal patrioti kao ti ...a ni Kandit nema diabetski program a koliko se sjećam Glavonja je dijabetičar tako da mu je Đapić učinio uslugu kad je "požderao"čokoladice...kako neko normalan uopće može izreći da je prehrambeni proizvod "požderan".... :shock:
super mi je tekući rezultat ankete LOL
Leteci mungos

Neka si svatko uzme u zadatak obrazovati prvo ljude iz svoje okoline - svoje bake, djedove, roditelje, zadojene prijatelje.

Treba pokušati obrazovanjem, ali će rezultati iti skromni. Neke političke opcije ne mogu se podržavati racionalnim argumentima, i tu je svaki pokušaj obrazovanja isključen. Niti skupinu koja glasa iz koristoljublja nije moguće obrazovati, jer se moral gradi generacijama. Prava bitka vodi se u motiviranju za izlazak na izbore. Bude li odaziv na izborima isti kao i na prošlim, izgubljeni smo. Treba samo ljude natjerati na glasanje, i pola je posla obavljeno.

Ako zakaže obrazovanje, ostaje već spomenuta akcija mladih Poljaka - ukradi babi osobnu iskaznicu. Dakle, kako su starije generacije uobičajeno sklone iracionalnim političkim opredjeljenjima, posudite njihove osobne karte na jedan dan, dan izbora.

Re: Glavaš o Đapiću: Da je ova spodoba nosila čokoladice u zatvor, požderala bi ih na putu

nevjerojatno je samo koliko ti luzeri imaju prostora u lokalnim medijima... ajd da ja organiziram konf. za tisak i pljujem nekoga uz duz i poprijeko (a moze i naokolo), pa da se o tome napravi posebna emisija... katastrofa!

Da nece mozda ti nezavisni mediji odigrati edukacijsku ulogu i izmamiti ljude na izbore :puke:
ela

ehehe e sad to je naša tvornica samo po tome što smo kmetovi u njoj...ne vjerujem da su oni toliki lokal patrioti kao ti ... :shock:

koji lokal patrioti
ma de
treba čuvati ovo malo radnih mjesta što imamo... jer osim gradnje i kafića ništa ne posluje... idem neki dan jendom ulicom u centru pola trgovina pozatvarano.... ma joj bolje ne ulaziti u raspravu jer sam opt offtopic

a ako se čokoladice jedu neka se barem jedu od osječkih poduzeća

Ja bi čokoladicu :taz:

Tagovi