Glavaš o Đapiću:
Možete li vjerovati da je ova spodoba meni donosila čokoladice u zatvor? Mislim da ne možete, jer da je ta spodoba meni zaista i nosila čokoladice u zatvor, ona bi to sigurno požderala prije nego što bi ijedna čokoladica stigla tamo
Društvo, politika
Možete li vjerovati da je ova spodoba meni donosila čokoladice u zatvor? Mislim da ne možete, jer da je ta spodoba meni zaista i nosila čokoladice u zatvor, ona bi to sigurno požderala prije nego što bi ijedna čokoladica stigla tamo
Ingo
ja vec par sati razmisljam ...
dali je ovo komedija i treba joj se smijati
ili tragedija i treba gorko plakati
set96
slažem se, samo se pitam tko su budale koje i dalje za njih glasuju????????????????????
zar je moguće da živimo među hrpom "bezmozgaša" koji svoim glasovima na izborima omogućuju takvima da nas teroriziraju?????
pavijanSlaze se da takvi ne zasluzuju bolje, ali zasto ja ne zasluzujem bolje?!?parlamentarnim izborima... zaključak je da naši ljudi ne uče na pogreškama... samim time i ne zaslužujemo da nam bude bolje...
Ingo
ja vec par sati razmisljam ...
Leteci mungos
Neka si svatko uzme u zadatak obrazovati prvo ljude iz svoje okoline - svoje bake, djedove, roditelje, zadojene prijatelje. Obrazujte i motivirajte svoje pasivne prijatelje da izadju na izbore.
DonQuijoteLeteci mungos
Neka si svatko uzme u zadatak obrazovati prvo ljude iz svoje okoline - svoje bake, djedove, roditelje, zadojene prijatelje. Obrazujte i motivirajte svoje pasivne prijatelje da izadju na izbore.
moramo se dogovoriti tko će koga, da više ljudi ne troši vrijeme i energiju na istu osobu, a neka druga ostane "nezauzeta".
Leteci mungos
pavijanSlaze se da takvi ne zasluzuju bolje, ali zasto ja ne zasluzujem bolje?!?parlamentarnim izborima... zaključak je da naši ljudi ne uče na pogreškama... samim time i ne zaslužujemo da nam bude bolje...
set96Leteci mungos
nažalost zato što si u manjini i zato što budale u hordama idu glasovati, a oni koji imaju mozga pretežno apstiniraju. a kako njih potaknuti da se pokrenu, ne znam ni ja.......
spin
Uzalud vam trud svirači!
Da, ovo što izvode Glavaš i Đapić je degutantno...
ali to nije razlog da glasam za još mrskiji SDP ili HNS, neprijatelje i izdajnike hrvatskoga naroda, izrode i antikriste.
oni se samo malkoc bolje znaju kontrolirati od potonjih, ali kada njima popuste ventili, onda Hrvati postaju mutanti, kockastoglavi i tko zna što još.
![]()
Delfinspin
Uzalud vam trud svirači!
ali to nije razlog da glasam za još mrskiji SDP ili HNS, neprijatelje i izdajnike hrvatskoga naroda, izrode i antikriste.
oni se samo malkoc bolje znaju kontrolirati od potonjih, ali kada njima popuste ventili, onda Hrvati postaju mutanti, kockastoglavi i tko zna što još.
![]()
da i tko ti ostane....onda HDZ!
aaaaaaah, jebale ih čokoladice, dokle ćemo ovo sve gledati i slušati???... Mislim da se ovaj grad još dobro i drži pored ovakvih, ni Pajtonovci ne bi smislili ovakva sranja kakva nam servira ta hrpa ******... Jadni naš Osijek...
spinDelfinspin
Uzalud vam trud svirači!
![]()
da i tko ti ostane....onda HDZ!
Pa naravno...jer iskreno govoreći jedino HDZ je sposoban zavesti reda u ovome gradu.
Ingoja vec par sati razmisljam ...
MissTakedok god nam kandit proizvodi čokoladice, a u njihovim prodavaonicam možemo kupiti fini lom kandi lješnjaka ili kandi ekstra, 23kn 800g, neće biti krize vlasti u Osijeku
sad mogu mirno na svinjokolju
MissTakene ne
krivo si me shvatila
kandi ekstra i lješnjak sam navela jer je to naša tvornica, a osim toga veliki sam fan

Leteci mungos
Neka si svatko uzme u zadatak obrazovati prvo ljude iz svoje okoline - svoje bake, djedove, roditelje, zadojene prijatelje.

ela
ehehe e sad to je naša tvornica samo po tome što smo kmetovi u njoj...ne vjerujem da su oni toliki lokal patrioti kao ti ...