Klub United: Ringišpil, 1328 BeerCore & Astro Zombies
Ulaz je 20 kn, a početak u 22 sata.
Osijek
Kugla
Molderuuu vrati seee! Jedva čelam!
maras
Mislim da će klub u subotu biti pun iz razloga što Osječani i vole samo melodične bedove. HMM.. nema veze meni ne smeta samo mislim da bi i ljudi trebali malo šire gledati na glazbu i ne bi propustili Braziliski bend Pauru što je bio odsvirao pred 50-tak ljudi.Bend kaki još nije bio u Osijeku barem što se tice tehnikalija i usviranosti.
dollNisam iz Osijeka i prvi sam put bila u novoj verziji mini teatra, i uočila kardinalnu greška koju su i organizatori i šankeri sinoć osjetili na svojoj koži: nesnosna gužva na ulazu, ljudi koji nisu uspjeli ući pa se pokupili (ne znajući da će kasnije ipak ući...) i,i,i...
mislim da bi taj problem trebalo riješiti onako kao se to radi u mnogim klubovima: ako koncert počinje u 23h, onda istaknuti na plakate, i na sve ostale najave da je ulaz isključivo između 22 i 23h i da će biti ograničen broj ulaznica pa tako neće nikome pasti na pamet da dolazi u klub u ponoć i kasnije, kad bi svirka već trebala početi. Kada počne koncert, tko je upao, upao je!
Tako će se znati da su unutra ljudi koji žele pogledat koncert a ne ekipa koja samo pravi gužvu kod šanka i wc-a.
Next time, more brain, organizatori!!
exHOP3onSvejedno bilo lose, mislim svirka za 5, al di su švabe? Nema osjeckog, u osijeku, sprdnja, ne vjerujem da dolazim opet, mislio sam to ce bit nest bolje. Plus tjeranje sa prijetnjom policije.
Buu
zla_tratinčica
lako je pričati, i lako bi bilo i napraviti to, ali u osijeku ljudima ti ne možeš dokazati da se na koncerte ne dolazi u ponoc.. a da stavis sad da se pusta izmedu 22 i 23 hmislim da je glupost i isto bi bilo navlacenja na upadu sa ovima koji dođu kasnije.. to je velik problem koji je više u ljudima koji dolaze na koncerte nego u organizatorima.. i to se događa konstantno, na 90% koncerata ovdje (ne mislim na one treševe kao minival nego ovakve svirke, klupske, underground)..
exHOP3onSvejedno bilo lose, mislim svirka za 5, al di su švabe? Nema osjeckog, u osijeku, sprdnja, ne vjerujem da dolazim opet, mislio sam to ce bit nest bolje. Plus tjeranje sa prijetnjom policije.
Buu
justicedajte molim vas šta svi kenjate,šta trebam doći i slušati neku smiješnu predgrupu?
i još k tome ak su iz osijeka,nemaju pojma svirati i sad ja njih trebam slušati jer je početak u 22.00,
kakve su to fore početak i dolazak u 22.00?
totalna glupost.
dolazim kad ja hoću a ne da mi još netko određuje kad da dođem,na ringišpilu je bilo ljudi jer sviraju neki tinejđerski ska pa se okupilo dječurlije koja sluša njihovu mjuzu,zato je na ostalim koncertima bilo punih veličanstvenih 50-ak ljudi (vjerovatno je bilo puno na otvaranju na debelima,tad nisam bio),
zato ove idiotarije dolazak u 22.00 nekom drugom pričajte,ok ak je koncert recimo utorkom il četvrtkom al subotom...
justice
dajte molim vas šta svi kenjate,šta trebam doći i slušati neku smiješnu predgrupu?
i još k tome ak su iz osijeka,nemaju pojma svirati i sad ja njih trebam slušati jer je početak u 22.00,
totalna glupost.
dolazim kad ja hoću a ne da mi još netko određuje kad da dođem,na ringišpilu je bilo ljudi jer sviraju neki tinejđerski ska pa se okupilo dječurlije koja sluša njihovu mjuzu,zato je na ostalim koncertima bilo punih veličanstvenih 50-ak ljudi (vjerovatno je bilo puno na otvaranju na debelima,tad nisam bio),
zato ove idiotarije dolazak u 22.00 nekom drugom pričajte,ok ak je koncert recimo utorkom il četvrtkom al subotom...
maras
justice
dajte molim vas šta svi kenjate,šta trebam doći i slušati neku smiješnu predgrupu?
totalna glupost.
Motorhead kad je počeo svirat je bio automatski veliki bend teh.usviran i fantastičan u startu je počeo prikupljat ogromne mase.Jedan Debeli Precjednik itd.... daj molimo te mislim da si ti prezelen.Ti ljudi si daju truda i vježbaju da bi ih ti ignorirao i ponižavao daj momak uzmi si lekciju.
maras
maras
justice
totalna glupost.
Motorhead kad je počeo svirat je bio automatski veliki bend teh.usviran i fantastičan u startu je počeo prikupljat ogromne mase.Jedan Debeli Precjednik itd.... daj molimo te mislim da si ti prezelen.Ti ljudi si daju truda i vježbaju da bi ih ti ignorirao i ponižavao daj momak uzmi si lekciju.
Uostalom mi smo svi glupi što smo došli ranije i zauzeli mjesto kao što se čeka i kod jebenog zubara da bi ti došao puno kasnije i imao veće privilegije.Smrdi smrdi užasno smrdi...
justicejoj daj ne kenjkaj @tratinčice,vidiš ja sam bio kada su bili ti dotični koncerti od 50'ak ljudi,došao sam čisto poslušati bendove i podržati taj klubić,zato nemoj "pizditi" i nemoj mi govoriti da ja nebi smio pljuvati po onome što mi se nesviđa,
a ti si se malo previše ufurao u tu spiku,još si zelen i lud za tim svime,neću te sada popljuvati (biti ću fin) jer vas iovako ima premalo tako rokenrola nastrojenih...
justice
joj daj ne kenjkaj @tratinčice,vidiš ja sam bio kada su bili ti dotični koncerti od 50'ak ljudi,došao sam čisto poslušati bendove i podržati taj klubić,zato nemoj "pizditi" i nemoj mi govoriti da ja nebi smio pljuvati po onome što mi se nesviđa,
a ti si se malo previše ufurao u tu spiku,još si zelen i lud za tim svime,neću te sada popljuvati (biti ću fin) jer vas iovako ima premalo tako rokenrola nastrojenih...

justice@tratinčice ti si pican koji si se malo previše uzdigao (sam u svojim očima) i misliš da si neki k. u osječkoj underground spiki,e pa zajebi dečkić...
@maras nekužim koji k. ti sad hoćeš?
da bio sam na toj veleštovanoj "Pauri" i nisu mi baš nešt bili ak ćemo iskreno,i nisu najbolji bend što je svirao u Osijeku,ima različitih mišljenja,neki će reći Whitesnake (ja sigurno neću) neki poput mene će reći Zion Train ili Laibach,i to je to,puno različitih mišljenja...
fuldstændigamokuostalom, što vi očekujete? pa nije to wembley. to je mali prostor za koji se malobrojna osječka alternativna scena izborila. bolje uživajte dok možete.
Svebor
Uz dužno štovanje prema Zagrepčanima ali Zagreb će se po pitanju underground scene uz ova dva mjesta moći pokopati u Osijeku.![]()
Sveborfuldstændigamokuostalom, što vi očekujete? pa nije to wembley. to je mali prostor za koji se malobrojna osječka alternativna scena izborila. bolje uživajte dok možete.
Scena se izborila za novi prostor u Tvrđi koji se trenutno izređuje. Bogu hvala i zahvaljujući prepoznavanju potrebe od strane pojedinaca iz trenutačne gradske vlasti, konačno su i radovi pravi kernuli nakon mjeseci borbe s birokracijom.
Uz KMT su se ustalile i svirke u brodskoj Rupi, Županja je dobila MKC, a i u Đakovu scena dobiva novi polet i postaje sve organiziranija. Ne zaboravimo niti na bliski Novi Sad, a druga i nova ekipa je krenula s vlastitim financijama i ambicijama u isti taj projekt jednako kao i KMT prij tri godine uz vjeru da mogu ispraviti nedostatke koje je stari Teatar imao i na tome svaka čast.
Neka ne bude zabune.
Uz dužno štovanje prema Zagrepčanima ali Zagreb će se po pitanju underground scene uz ova dva mjesta moći pokopati u Osijeku.
justice
@tratinčice ti si pican koji si se malo previše uzdigao (sam u svojim očima) i misliš da si neki k. u osječkoj underground spiki,e pa zajebi dečkić...
@maras nekužim koji k. ti sad hoćeš?
da bio sam na toj veleštovanoj "Pauri" i nisu mi baš nešt bili ak ćemo iskreno,i nisu najbolji bend što je svirao u Osijeku,ima različitih mišljenja,neki će reći Whitesnake (ja sigurno neću) neki poput mene će reći Zion Train ili Laibach,i to je to,puno različitih mišljenja...
justice
a u p.m.,,sad će mi sva dječurlija na jeb.... forumu nešt kenjati,
ma gdje sam ja to prvi počeo biti grub i vrijeđati???
(u ovoj temi),
rekao sam ono što mislim,da mi nepada na pamet da dolazi u 22 sata na koncert,i gdje je tu jeb... vrijeđanje,
tratinčica i ja smo se objasnili i gotova stvar,zato me nemojte više povezivati s ovim temama vezanim za united jer je ovo presmješno postalo...
justice
a u p.m.,,sad će mi sva dječurlija na jeb.... forumu nešt kenjati,
ma gdje sam ja to prvi počeo biti grub i vrijeđati???
(u ovoj temi),
rekao sam ono što mislim,da mi nepada na pamet da dolazi u 22 sata na koncert,i gdje je tu jeb... vrijeđanje,
tratinčica i ja smo se objasnili i gotova stvar,zato me nemojte više povezivati s ovim temama vezanim za united jer je ovo presmješno postalo...
justice
oooooo još jedno stvorenje od 20-ak godina,
ma da čujem na šta to meni ta dječurlija ukazuje?
koju ti kritiku imaš na moje razmišljanje?
što mi se neda doći tamo subotom u 22.00?
znaš mojoj generaciji je već pun k. bendova koji nemaju pojma svirati,nagledao sam se ja takvih i dovoljno...
justice
znaš ti dijete da se ljudima od 3 banke uopće neda dolaziti tamo samo iz jednog razloga,
jer nam je pun k. doći ispred ulaza gdje stoji hrpa dječurlije koja žica kunu-dvije (to je za početak)
Sve ima svoje vrijeme i mjesto
povraćate,neznate se ponašati,dođe mi da se pokupim i odem,al neodem jer sam i ja bio pican (koji nije žicao al također koji se nije znao ponašati),nekažem da si ti takva ali ima vas čitavo čudo.
vidiš mislim da je Robiju puno draže vidjeti mene ili netkog drugog iz mog društva (ne zato jer se znamo) nego zato jer ćemo mi stati za taj šank i cugati,a ti ćeš mu biti samo puno ljepša od mene (to sigurno,ja nemam ni ljepu guzu ni sisice) al od tvoje cuge dvije na cijelu večer on neće imati ništa i taj klub će propasti nebude li dolazila i starija klijentela.
moj stav o ovom klubu se mogao shvatiti čim se otvorio,odmah sam ga podržao i idem do njega jer se tamo ponekad okupi dobra ekipa,posluša se koncert i to je to...