Korisničko ime: Lozinka:
Naslovna Forum 031 Galerija 031 Oglasi 031 Novi korisnik!
Novosti
Najave i reporti
Kolumne
Gost priče
Interaktiv
Podrška
O nama

Markoviću, Džalti i Čaji određen pritvor!

Prethodna tema View printer-friendly version Pošalji prijatelju ovu temu kao e-mail Tražilica Ispiši broj poruka na ovu temu svakog postera Snimi cijelu temu u text datoteku Sljedeća tema

Započnite novu temuOdgovorite na temu
Autor Poruka
euchrid

Ukupno postova: 511
Spol: Muško Muško
Post Postano: 05.11.2008. 19:11 
Naslov:  
Citirajte i odgovorite[Vrh] 

Callistemon je napisao/la:
Kada ce biti raspisan natjecaj za novoga direktora? Koji profil ce se traziti? Ima li nade da sada zaposle strucnu, ne nuzno stranacku, osobu koja ce znati upravljati firmom!???????

jab se prijavio!

oshorny
Ukupno postova: 27
Spol: Nebitno Nebitno
Zabranjen pristup
Post Postano: 05.11.2008. 20:07 
Naslov:  

Nece biti natjecaja za GPP.Pa postoji zamijenik direktora,u ovom slucaju Ivan Vladova,koji ce vjerovatno obnasati glavnu funkciju u GPPu,do novih izbora.Pa nema smisla da za ovih 5 mjeseci dolazi novi direktor,izgubio bi se u svemiru i prostoru...OTVORITE OCI gradjani Osijeka!!! Prljavo HSPovo rublje konacno dolazi na vidjelo...Mi samo zelimo posteno raditi i biti posteno placeni za svoj rad i nista vise.NEDOPUSTIVO je da nas godinama potkradaju isti ljudi(znate na koje mislim,Selotejpi,Debeloguzi i razni drugi....ima ih jos puno...) A sto se tice Mrakovica,ako je kriv,neka bude osuden kako i dolikuje(htjeo ostetiti mene i vas posten radni puk za 30mil kuna!)!!!POZDRAV od ROBIN HOODA Osijeka! samo pravica i postenje!

Korisnički profil  Download Poruke   Ocijeni poruku  
mala crna
Ukupno postova: 2
Post Postano: 05.11.2008. 21:46 
Naslov:  

oshorny je napisao/la :
Nece biti natjecaja za GPP.Pa postoji zamijenik direktora,u ovom slucaju Ivan Vladova,koji ce vjerovatno obnasati glavnu funkciju u GPPu,do novih izbora.Pa nema smisla da za ovih 5 mjeseci dolazi novi direktor,izgubio bi se u svemiru i prostoru...OTVORITE OCI gradjani Osijeka!!! Prljavo HSPovo rublje konacno dolazi na vidjelo...Mi samo zelimo posteno raditi i biti posteno placeni za svoj rad i nista vise.NEDOPUSTIVO je da nas godinama potkradaju isti ljudi(znate na koje mislim,Selotejpi,Debeloguzi i razni drugi....ima ih jos puno...) A sto se tice Mrakovica,ako je kriv,neka bude osuden kako i dolikuje(htjeo ostetiti mene i vas posten radni puk za 30mil kuna!)!!!POZDRAV od ROBIN HOODA Osijeka! samo pravica i postenje!

stranačka lisico, vučeš vodu na svoj mlin..... kakav robin hood, i radi se o tome da je marković bio sposoban, pa oporbi u gradu to nije odgovaralo... tko je tebe postavio kao nadležnog za to tko će biti novi direktor?!!!

oshorny
Zabranjen pristup
Post Postano: 05.11.2008. 23:37 
Naslov:  

ha ha,smiri se Mala Crna....Mora da radis u Gppu,pa tako reagiras....ali sorry istina je dosla na vidjelo...Mrakovic je Lopuza,i negine mu corka 5-10 god....A ko god bude direktor,razbucat ce govnare koji su sad u rukovodstvu GPPa.A o Mrakovicevoj sposobnosti neka govore napaceni radnici GPP-a pas vidit sta ce oni rec o njemu,samo se jadni ljudi neusude....ali za informaciju,GPP ima tajnu sektu od JAKKOOO puno ljudi koji rade na tome da skinu sadasnju vlast i Mrakovica i GLE CUDA uspijevaju u tome,jer su trafike dosle u novine prije mjesec dana zahvaljujuci GPP tajnoj unutarnjoj sekti...Nema smisla tvom javljanju na forumu,kad ocigledno branis HSPove lesinare,posto si vjerovatno u stranci...Mislim,jebote tvoj smrad se osjeti i preko monitora....!Tako da bris sa foruma.Pa nisu bas gradjani ovog grada tolko retardirani,vjeruj mi da HSP nece dobiti izbore,ali i ako dobije,morat ce koalirat ponovo....A sto se tice svih HSPovih rukovoditelja u gradu,CUVAJTE SE,RUKA PRAVDE JE IPAK DOSTIZNA!!! Zivjela pravda i postenje i nista vise,a ti Mala Crna ocigledno neznas sta je to,jer da znas ne bi branila nekog protiv koga je PODIGNUTA KRIVICNA OPTUZBA!!!!! go to bed sleep....

TataMata

Ukupno postova: 1180
Post Postano: 06.11.2008. 0:06 
Naslov:  

oshorny tebe ne želim komentirati jer si treća liga stranačkog terijera, a što se tiče Darka Markovića on je kao čovjek totalni ispravnjak, a kao direktor ukoliko mu se dokaže i pokaže istinitim ono za što ga se tereti, odgovarati će. Činjenica je da bi poneki napravili baš sve da uspore projekt izgradnje tramvajske pruge do Divaltove i ne biraju sredstva te su se ponadali da će ovim manevrom blokirati početak radova, e pa prevarili su se, pruga ide po planu i biti će završena na vrijeme, a HSP je jedinstven i jači nego ikada....!!! Bacanje kostiju je pročitana taktika koju iz očaja pokreće Glava a sada su se i HDZ-ovci podigli jer žele iskoristiti situaciju. E, pa svima figa jer od toga ništa....

Ukupno postova: 79
Post Postano: 06.11.2008. 2:18 
Naslov:  

TataMata je napisao/la: oshorny tebe ne želim komentirati jer si treća liga stranačkog terijera, a što se tiče Darka Markovića on je kao čovjek totalni ispravnjak, a kao direktor ukoliko mu se dokaže i pokaže istinitim ono za što ga se tereti, odgovarati će. Činjenica je da bi poneki napravili baš sve da uspore projekt izgradnje tramvajske pruge do Divaltove i ne biraju sredstva te su se ponadali da će ovim manevrom blokirati početak radova, e pa prevarili su se, pruga ide po planu i biti će završena na vrijeme, a HSP je jedinstven i jači nego ikada....!!! Bacanje kostiju je pročitana taktika koju iz očaja pokreće Glava a sada su se i HDZ-ovci podigli jer žele iskoristiti situaciju. E, pa svima figa jer od toga ništa....
TataMata svaka čast na komentaru! potpuno si upućen u situaciju, isto kao i ti mislim da Marković treba odgovarati ako je učinio ono za što ga se tereti ! A ovaj "oshorny" kao i svi ostali koji pišu totalne Tračeve i Nebuloze o Markoviću bolje da se pokriju ušima i mane tipkovnice !!!

nazareth

Post Postano: 06.11.2008. 2:28 
Naslov:  

Svi koji su dosad pisali protiv Markovića i navodili tolike tračeve i izuzetno bezobrazna saznanja o njemu koja nemaju veze sa zdravom pameti, smatram da ovaj forum nije za njih ! Za njih je Slavonska televizija i Glas Slavonije koji iznose takve bljuvotine i laži već mjesecima o Darku Markoviću !

nazareth

Post Postano: 06.11.2008. 2:35 
Naslov:  

Mislim da bi trebalo postaviti Šišljagića da napravi operativni zahvat u Gpp-u ! Pitaj Boga koliko bi on oštetio to gradsko tijelo !

pernabukano

Ukupno postova: 706
Post Postano: 06.11.2008. 7:44 
Naslov:  

nazareth je napisao/la:
Svi koji su dosad pisali protiv Markovića i navodili tolike tračeve i izuzetno bezobrazna saznanja o njemu koja nemaju veze sa zdravom pameti, smatram da ovaj forum nije za njih ! Za njih je Slavonska televizija i Glas Slavonije koji iznose takve bljuvotine i laži već mjesecima o Darku Markoviću !

Je li se to A.Đ. registrirao? No, čisto sumnjam da se naš čestiti magistar zna služiti računalom.
Već vidim scenu kako on diktira, a njegov "bodigard" Gavran piše.

pernabukano

Post Postano: 06.11.2008. 7:56 
Naslov:  

set96 je napisao/la:
pernabukano je napisao/la:

Mene bi to radovalo da je istina!
Nakon što je Šišljagić otkrio cijelu priču oko kioska, dogradonačelnički dvojac je rekao da nije upoznat s tim slučajem, ali da će svakako tražiti očitovanje Markovića i Matkovića. Iz toga proizlazi da oni nisu znali o čemu se radi što je u najmanju ruku čudno...

PAŽNJA! A da malo baratamo činjenicama i malo logički razmislimo? Kada je takav nakaradni Ugovor potpisan?

Pa još 2007. godine kada su na vlasti bili HSP i HDSSB i dok je vladala "Ljubav". Tako da se Šišljagić pravi sada malo lud i okrivljuje sadašnje dogradonačelnike koji tada uopće nisu participirali u vlasti. To je samo još jedan dokaz "poštenja" iz redova HDSSB-a. Istina je da su sigurno i HSP i HDSSB znali za uvjete Ugovora i dali nalog Markoviću da ga potpiše. Ne mislite valjda da je Marković na svoju ruku tako nešto potpisao?

Slažem se za ovo sa činjenicama,ali podsjećam da je koalicija pukla krajem 8.mjeseca, a ugovor je potpisan u 9. mjesecu. Kako za ovaj ugovor nisu znali Borzan i Vrdoljak, tako vjerojatno nije znao ni Šišljagić.
Uostalom,pa nisu ludi takav ugovor nikome pokazivati. Mislili su da nitko neće primjetiti o čemu je riječ, ali su se prevarili...

Nadam se da je na redu Unikom o kojemu bruji cijeli grad, ali nikako da DORH i policija uđu u prostorije Doležalovo i Matkovićevog carstva!

dibi
Ukupno postova: 59
Post Postano: 06.11.2008. 8:27 
Naslov:  

Meni ide na živce, što na ovom forumu ima toliko stranačkih ljudi, koji opet brane svoje stranke.Ima ovdje i HSP-ovaca i SDP-ovaca i HDZ-ovaca i itd.
A ovi što govore da Marković nije kriv , ti su najbolji.
Naravno da mu se mora dokazati, ali poznavajući našu pravnu državu možda mu i na kraju ne dokažu krivnju.
Tako da mi opet pričamo u prazno...

W.M. Felt
Ukupno postova: 2158
Post Postano: 06.11.2008. 8:30 
Naslov:  

nazareth je napisao/la :
TataMata je napisao/la: oshorny tebe ne želim komentirati jer si treća liga stranačkog terijera, a što se tiče Darka Markovića on je kao čovjek totalni ispravnjak, a kao direktor ukoliko mu se dokaže i pokaže istinitim ono za što ga se tereti, odgovarati će. Činjenica je da bi poneki napravili baš sve da uspore projekt izgradnje tramvajske pruge do Divaltove i ne biraju sredstva te su se ponadali da će ovim manevrom blokirati početak radova, e pa prevarili su se, pruga ide po planu i biti će završena na vrijeme, a HSP je jedinstven i jači nego ikada....!!! Bacanje kostiju je pročitana taktika koju iz očaja pokreće Glava a sada su se i HDZ-ovci podigli jer žele iskoristiti situaciju. E, pa svima figa jer od toga ništa....
TataMata svaka čast na komentaru! potpuno si upućen u situaciju, isto kao i ti mislim da Marković treba odgovarati ako je učinio ono za što ga se tereti ! A ovaj "oshorny" kao i svi ostali koji pišu totalne Tračeve i Nebuloze o Markoviću bolje da se pokriju ušima i mane tipkovnice !!!

Na ovo se može samo osijek031.com smile osijek031.com smile osijek031.com smile osijek031.com smile osijek031.com smile osijek031.com smile osijek031.com smile osijek031.com smile

oshorny
Zabranjen pristup
Post Postano: 06.11.2008. 8:34 
Naslov:  

Poruka nazaretu i tatimati!!! ako vas tjesi to sto ste napisali,neka vam....JA NISAM NI U JEDNOJ STRANCI i upuceniji sam od vas puno vise u stvari GPP-a,ali neradim tamo,a recimo da se svakodnevno cujem sa ljudima koji tamo rade i koji pokusavaju srusiti HSPove govnare u GPPu,a izgleda da im je poslo za rukom!...Nisam ni za jednu stranku,nevolim politiku,samo PRAVDU,a ti tatamata si ocigledni HrvatskistrankasNEPRAVA(tako bi se stranka trebala zvat NEPRAVA,a ne prava!,jer provodi nepravdu!!!) i svi HSPovci VI!! se pokrijte usima jer VAM JE VRIJEME ODZVONILO.Bjezat cete kao krtice u zemlju kad Pravda pocne procesuirat HSPov lopovluk.A zahvaljujujci slucaju Hodak i Pukanic,pravda ce brzo doc zbog medija....HSP-Hrvatska stranka pedera(itd...) se lagano gasi i dajem vam jos godinu dana i kad se DEBELOGUZI povuce iz stranke,niko vise nece glasat za nju,a svi vi poltroni cete prec u druge stranke,tj kako vjetar puse jer ste picke i prodane duse....ali vjerujte posten puk prepozna uvijek takve ljude i nece biti mjesta za njih u ovom gradu,pa kolko god debelu kozu imali(cak i nosorogovu)...PORUKA SVIM HSPovcima,BJESTE BJESTE......ha ha ha..

Alchemist

Ukupno postova: 207
Post Postano: 06.11.2008. 8:36 
Naslov:  

Citat:
Slažem se za ovo sa činjenicama,ali podsjećam da je koalicija pukla krajem 8.mjeseca, a ugovor je potpisan u 9. mjesecu. Kako za ovaj ugovor nisu znali Borzan i Vrdoljak, tako vjerojatno nije znao ni Šišljagić.
Uostalom,pa nisu ludi takav ugovor nikome pokazivati. Mislili su da nitko neće primjetiti o čemu je riječ, ali su se prevarili...

Mala ispravka Šišljagić je bio prisutan na Poglavarstvu kada se odlučivalo o davanju najma GPP-u, pa zašto misliti da on to sve zna?

Oni su zajedno kradili ovi u gradu ovi na županiji i onda su se rastali i sada imaju dosta za reći ali su to podržavali i glasali dok su sjedili zajedno...

Ali svjedno svi koji budu bliži ili daljnji suradnici upletene koncept političke odgovornosti je ovdje nešto što nitko ne spominje.

Pa ljudi moji za takve stvari cijele vlade padaju i oni koji nisu imali ništa s tim samo zato što su dio toga a kamoli oni koji su ih postavili ili još gore sudjelovali u tome i prikrivali i kao neki zdušno branili.

Post Postano: 06.11.2008. 9:24 
Naslov:  

[quote="Alchemist";p="201158"]
Citat:
Ali svjedno svi koji budu bliži ili daljnji suradnici upletene koncept političke odgovornosti je ovdje nešto što nitko ne spominje.

Pa ljudi moji za takve stvari cijele vlade padaju i oni koji nisu imali ništa s tim samo zato što su dio toga a kamoli oni koji su ih postavili ili još gore sudjelovali u tome i prikrivali i kao neki zdušno branili.

U pravu si. Zato bi SDP i HNS trebali postupiti isto kao i HDSSB zbog dvorane! Van iz koalicije čime bi jasno poslali poruku da je dosta lopovluka u Osijeku.
Te dvije stranke su omogućile HSP-u da dođe na vlast i zato su odgovorni.

Skoči u forum: