Kao osoba koja je zbog veze na daljinu strašno dugo apstinirala, znam da kad je dečko napokon stigao sam najradije samo henki penki po cijele dane radila...
Sad mene zanima... je li sex bolji prije (dok ga redovito prakticirate) ili nakon apstinencije (kad zalomite nakon kraće/duže pauze), kakva su vaša mišljenja i iskustva?
Je li sex bolji i žešći nakon apstinencije kad nagoni prerastu sve vrste životinjskih nagona?
jedan od mojih omiljenih citata: "sex is like pizza: Even if it's bad, it's still pretty good".
ovo cu si zapamtiti. jos bi nadodao: ako je bas jako los, uvijek imas svoju saku
ceste su ove teme o sexu i manjku sexa. imam dojam da je ovaj forum pun ljudi kojima fali sex
ma joj, bilo je tema tipa "koliko vam je dovoljno" il tak nesto gdje su se svi hvalili da se rondaju uzduz i poprijeko! ne govorim da je to iz ove teme.
Ja se samo mogu nadovezati da sam prekinula sa dečkom koji je tamoooooo daleko i da imam novog dečka s kojim ću imati redoviti seksualni život. A sa tim se ne mislim hvaliti.
Moja je apstinencija bila jako duga i znala sam ludovati kad bi dečko došao, ali on tada nije bio sposoban izdržati moj ritam. To mu je bio još jedan minus... I gotovo.
kad sam vidjela ovu temu pomislila sam na jednu doticnu osobu, kontam da je ovako tema vec bila otvarana. sex za muske nakon apstinencije ne valja, a za zene opet suprotno
Ne podnosim apstinenciju nikako, šmrc. Iako moram priznati da mi dođu neki čudni periodi, tako, jednom godišnje, kad mi nije do sexa. Srećom, prođe, pa onda to dobro nadoknadim, da ne dođe do ne daj bože kakvih čudnih poremećaja, jelte, da mi ne prijeđe u naviku...
Nikako!!!! JA sam bio u dugoj vezi i nakon par godina mi vise nije bilo to to(pa sam malo svrljo)), a sad imam novu vezu i stalno bih..Al ona...
E problemi problemi..
ne vjerujem ti. postas na ovu temu ( kao i ostali deprivirani nesretnici) da bi sam sebe uvjerio da ti je dobro.
a nije. jer si musko i tebi kao muskracu uskracen seks tesko pada. mozda si se zasitio zena, ne seksa. ne brkaj to dvoje.
a tko može definirati da li je apstinencija tjedan dana, mjesec, tri mjeseca.....
ima jako mnogo ljudi koji apstiniraju silom prilika godinama ili nedajbože cijeli život.....
sve je relativno
hm, nakon nekog vremena bez sexa na to se navikneš, prihvatiš, whatever..
Problem je kad sexa nema dovoljno, eh da.. apstinencija, a ne moraš apstinirati.
Mislim da se na apstinenciju svi nekako naviknemo nakon određenog vremena, nažalost!
A kako je podnosim? Loše...jako loše (o detaljima i psihičkim posljedicama rađe ne bih, haha)!
Na moju veliku sreću već duže vrijeme ne znam što je apstinencija.
10-ak dana od zadnjeg sexa. Nije lako,prijatelji. Nije lako.
zašto je došlo onda do zastoja , šta si pokupila nekog lika na ulici da ti prekine apstinenciju ili ti je dečko(muž) svjetski putnik pa ga nema 10 dana