Klub United: Metal Storm Fest - Osijek

Osijek

Klub United: Metal Storm Fest - Osijek

THELEMA Promotions ponosno predstavlja prvi Metal Storm Fest koji će se održati u subotu 20. prosinca 2008. u Osijeku, u Klubu United, Vrbaska 1C (ex Mini Teatar), a nastupaju:
Infernal Tenebra (Melodic Death Metal) www.myspace.com/infernaltenebra
the Rite of Retaliation (Death Metal) www.myspace.com/riteofretaliation
the Frost (Black Metal) www.myspace.com/gorgorthefrost
Nekrist (Black Metal) www.myspace.com/nekristhorde
Somrak (Black Metal) www.myspace.com/abhorbless
Flamethrower (Heavy Metal) www.myspace.com/flamethrowerheavy
War-Head (Thrash Metal) www.myspace.com/warheadcro

Prikazivanje DVD-a Slayera - Still Reigning + slušaona kultnih metal bendova 90-ih.

Početak u 16:00 sati, a ulaznica je 40 kn.

svaka cast! povedi prijatelje,curu,rodbinu sve,da nas bude vise!! :)
Thelema

THELEMA Promotions ponosno predstavlja prvi Metal Storm Fest koji će se održati u subotu 20. prosinca 2008. u Osijeku, u Klubu United, Vrbaska 1C (ex Mini Teatar)

Cek malo!
Jel to najava za dogadjaj koji ce bit za dva mjeseca?
Jebemu kitu!
Mislim, jako mi je drago ste se United otvara, sto ce opet bit svirki i izlazaka i svega i sve je to super, ali dva mjeseca ranije stavit najavu je kontraproduktivno...
Circa

...ali dva mjeseca ranije stavit najavu je kontraproduktivno...

Iskustvo je pokazalo da je to produktivnije sto je najava ranije postavljena, jer vecina potencijalnih posjetitelja stigne isplanirati odlazak na zbivanje, najava je dulje vremena dostupna javnosti (sto preko portala, sto preko trazilica), a i takva najava se (kao i sve ostale) par dana prije samog zbivanja vrti na naslovnici.

Najneucinkovitije najave su one objavljene 5 do 12, poslane dan-dva-tri prije samog zbivanja.

Dakle, preporuka svima - najave slati onog trenutka kad se posloze sve kockice nekog zbivanja! ;-)
pa dobro ti je covjek rekao.sta vrijedi dva dana prije stavit najavu.šta ćeš dobiti od toga? malo ljudi eto sta. ovako ljudi znaju sta ce biti i kada tako da se znaju organizirati i isplanirati. i za velike koncerte se zna par mjeseci prije.

Re: Klub United: Metal Storm Fest - Osijek

Sta vise niko ne ide?
PS ulaznice se kupuja na ulazu jelda?

Nemam bas tolko prijatelja da popune cjelu dvoranu

Decadentor

Sta vise niko ne ide?

Da, ulaznice se kupuju na ulazu. Biti ce i metal standovi sa originalnim izdanjima bendova poput: Sadus, Graveland, Carcass, Krabathor, Krv, the Stone, Sabbat, Kreator itd itd... biti ce naravno i majice, prisivke, bedzevi itd....

Prepare for Heavy Attack!!!
ne slusam ovu glazbu nit me privlaci , ali jako mi je drago da je ima u osijeku i da se nesto dogada samo naprijed :)
svaka cast!!
fora, nema šta!možda odem..
flamethrower u os!odlično!

Thelema

Decadentor

Sta vise niko ne ide?

Da, ulaznice se kupuju na ulazu. Biti ce i metal standovi sa originalnim izdanjima bendova poput: Sadus, Graveland, Carcass, Krabathor, Krv, the Stone, Sabbat, Kreator itd itd... biti ce naravno i majice, prisivke, bedzevi itd....

Prepare for Heavy Attack!!!

Moram si para ponest, a alokohol i hrana ipak je to puno bendova
ja sam tamo najvjerojatnije...
lege cu dovest ima ih...a vjerujem da su i sami vec isplanirali tamo doc...ugl svaka cast organizatorima i vidimo se....
treba cesce ovak...jel se slazete?
ma znam da se slazete ;)

Ako se ovo odrzi kako treba, nagodinu bi trebale doc i neke Face?
Decadentor

ocekujes cecu i seku a?
XD
_tenjac_

Decadentor

ocekujes cecu i seku a?
XD

hahahah LOL
_tenjac_

Decadentor

ocekujes cecu i seku a?
XD

Off KORS, a mogu i BODOMI doc

Drago mi je vidit ovo jer se radi o kvalitetnim bendovima.Vjerujem da ce biti odlicna svirka.

Ako bude malo ljudi NEMOJTE OTKAZAT (ovo je prijetnja i mora se shvatit ozbiljno) :evil:
mmmm...jedva čekam...:D:D:D:D
uh, vid ovo, tek sam jucer cuo za to, naravno dolazim!
STAY COOL, LET THE METAL RULE!!!
ima da ide svaki metalac u os tamo!!!
Warhead & flamethrower.....olicno1!!!!!jedan!!!!!one!!!11!!!
sad tek vidim ovaj plakat u pravoj veličini... kul bit će na metal eyeu...
mislim da je ovo dobar korak napretka osijeka u povratku na punkrockmetal scenu hrvatske (a ne samo ufo i dani piva), zadnje veliko što znam je bilo whitesnake i vrijeme je da nešt ovak bude...
p.s. el mogu dobit neki plakat da zalijepim u par mjesta okolo?? znam da ima ljudi koji čekaju ovak nešt
Svaka čast!!!
Zanima me u koliko sati točno počinje svirka, je l' slušaona prije svirke u 16 h ili što?
Još da bude Trovach s hranom tamo :twisted:
joj, po ljudima koji su potvrdili da će doć već mogu reć da će bit gužva... saćemo da slušamo deračine i da se svi naločemo zajedno hehehe...

Velik događaj, mal prostor.
El sve ostalo kako je i najavljeno, ipak je to dva mjeseca?
vidimo se, ja cu bit onaj pijani metalac sa bradicom :d
hehehe, napijo sam se ko demon al nisam zaspo tak da mogu reć da je bilo odlično, pokupio sam onu umjetnu krv u facu, svi mislili da sam dobio bocu u glave...
bendovi su bili prejebeno dobri, VORHED VORHED!!!
edit: bocu u glavu!
kol'ko ljudi bilo?
ja sam došao oko 7 kad je bilo pedesetak, kasnije je bilo i preko 100, valjda, znam da je bilo puno...
Meni još zuji u ušima :-)
Valjda nećemo sad čekati godinu dana na neki sličan event.
baš razmišljo još sinoć o tome kak bi bilo super opet ubrzo, al nakon par puta bi dosadilo (jednom sam i ja nešt slično, bez live svirke, organizirao svaki vikend al je dopizdilo svima), al trebalo bi bar svaka dva tri mjeseca tak nešt napravit da si mi vaki možemo mal zahebavat i uživat...

Joj sad be odvratno boli vrat od jebenog headbanga, sve je bilo pre odlicno osim mikrofona, nisam razumio ni jednu jebenu rijec iako su pricali na hrvatski :lol:
Do godine kupite novi mikrofon 8)
o bože dragi xD

kaže kupite novi mikrofon xD
Decadentor

Joj sad be odvratno boli vrat od jebenog headbanga

ko ti kriv kad ne znaš, vježbaj doma u zid i naviknit češ se :D

Tagovi