Najbolja prijateljica,jer dečki dolaze i odlaze,a pravi prijatelji ostaju i u dobru i u zlu.
Zato i odlaze i dolaze. Pravi prijatelji razumiju kad kažeš da večeras ideš sa curom van.
Prijatelji su prijatelji i kao takvi te trebaju razumjeti kad neželiš 7 dana u tjednu pijančevat.
A i pitanje ankete je zapravo super blesavo... ispada da jedino spavamo, provodimo vrijeme sa curom i sa prijateljima... a cura i prijatelji se natječu oko statističke premoći!
Re: Tko je na prvom mjestu: cura/dečko ili prijateljica/prijatelj?
Kod mene je situacija neobična, prijatelji su mi na prvom mjestu skoro cijelu godinu ali kad dragi dođe tri puta godišnje u Hrvatsku (ukupno provedemo dva mjeseca godišnje zajedno) mi je on na prvom mjestu jer ionako premalo vremena provodim sa njime. I ujedno se zahvaljujem na razumijevanju prijatelja.
Hm, zanimljivo pitanje.. Ja imam onu groznu potrebu da svima udovoljim, pa uvijek pokušavam iskemijati nekako, da se nitko ne osjeća zanemarenim, posebno moji prijatelji, s obzirom da u zadnje vrijeme gotovo svo svoje vrijeme provodim s dečkom. Grozno mi je vidjeti kad netko, čim se pojavi neki dečko/cura odmah odj... prijatelje i nema baš nimalo vremena za njih. A kad prekine s tim/tom onda su prijatelji na vrhu popisa.. Uglavnom da tješe njega/nju.. To mi je licemjerno i ne volim to.
u životu sve mora imati svoje mjesto, ako prijatelj ne razumije kada želiš biti sa djevojkom/dečkom nije pravi prijatelj, ako djevojka/ dečko ne razumije da moraš dio vremena provoditi i sa prijateljima, nije dobra osoba.......i tako roditelji, rodbina i ostale stavri i stavrčice (posao, karijera, glazba - koju želiš slušati sam/sama) koje moraš poredati/rasporediti u svom životu
Iako, ako baš moram konkretno reći... onda trenutno dečko.. jer on ostaje vrlo vjerojatno za cijeli život, a prijatelji.. ha.. svatko će jednom svojim putem... i neće ih uvijek biti...
Ravnopravni su potpuno... netko je dobro rekao da to nisu bas usporedive kategorije... kao decko vs obitelj. Volim ih podjednako, samo na razlicite nacine...
Mislim da tu ne postoji ili, ispada kao da se mora birati između njih dvoje, treba se samo dobro organizirati i rasporediti vrijeme tako da se niti jedan ne osjeća zapostavljenim i sve će bit super. Meni su važni i suprug i prijatelji istodobno, svako na svoj način naravno.
Pa, normaLno da mi dečko nije bitniji od Legica čim započnemo vezu. Na početku su mi biLe bitnije Legice i više vremena sam provodiLa s njima.... aLi s vremenom kako veza postaje ozbiLjnija, Ljubav raste, normaLno da se i češće viđamo i postaLi smo bLiski, pa se on progurao na to 1. mjesto Tako je to.. normaLno da se viđam i s curama i sve pet, aL ipak je on broj 1 ako se već moram odLučit...
treba imat razumjevanja i jedna i druga strana, al da cu zapostaviti prijatelje - necu. jednom sam to napravila i nikad vise... ako ti ne razumijes da meni treba moje vrijeme s prijateljima - asta la vista bejbi...
a legice su takve kakve jesu (savrsene hehe) pa bi razumjele da tu i tamo necu biti s njima neg s NJIM...
a možete i svi skupa van... i dečko i cura i prijatelji.
pa natrag u krevet.
osim ako ne odlučite ostati u krevetu i preskočiti izaći na dogovorenu kolektivnu pijanku. i onda se naljute na vas... i kažu da nosite papuče.
ali ja svoje papuče nosim s ponosom. baš mi je super
sve ovisi o tome koliko si zaljubljen i koliko ti ta osoba znaci
ako ti ne znaci puno naravno da su ti prijatelji na prvom mjestu
A ovisi i o prijateljima, ako su prijatelji idi mi dodji mi onda naravno da ne trebaju biti na prvom mjestu. Medjutim ako je pravi prijatelj onda ce taj prijatelj znati sto znaci ljubav i na kojem nam mjestu treba biti.
sve ovisi o tome koliko si zaljubljen i koliko ti ta osoba znaci
ako ti ne znaci puno naravno da su ti prijatelji na prvom mjestu
A ovisi i o prijateljima, ako su prijatelji idi mi dodji mi onda naravno da ne trebaju biti na prvom mjestu. Medjutim ako je pravi prijatelj onda ce taj prijatelj znati sto znaci ljubav i na kojem nam mjestu treba biti.
Potpisujem.
Zašto uopče dovoditi u pitanje?
Ja sam ta koja trebam izbalansirati između, nikako ne dovesti u neugodu niti jednu niti drugu stranu. Isto se očekuje i od njega.
Strašno ne volim rivalne situacije, takve stvari bi trebale biti samo blijedo sječanje na pubertetske dane, jer tamo i pripadaju..
Svakako dečko! On mi je ujedno i najbolji prijatelj, siguran oslonac, uvijek me zna oraspoložiti i jaako dobro nasmijati, kao nitko. Volim svog dečka i najveća mi je potpora, kakva niti jedan prijatelj/ica ne bi mogao biti. S njim provodim svo svoje slobodno vrijeme i uopće mi nije žao zbog toga jer stvarno uživam i jako se lijepo zabavljamo zajedno!
JA najboljih nikad nisam im0..Cura je uvjek broj jedan, pa ponda sve ostalo.. I onda nakon nekooliko godina kao ja lovis okolo hibernirane akcijase za izlazit.. Prijatelji su uvjek tu al ekipa za izlazit tesko..Al da nebude da placipickarim iovako sam uvjek bio solo brijaac,sam to malo teze ide kad covjek ne cuga..
Nikad nisam jedno pretpostavljala drugome, nevjerojatno mi je da netko kad je u vezi odjednom nema potrebu za legosima koje zna sto godina! Mislim da se sve to moze izbalansirati, tj ne mislim, nego znam
Zašto bi itko bio na prvom mjestu??
S jedne strane dečki/cure odlaze i dolaze,a prijatelj je onaj koji je stalno tu....
A s druge strane nekad prijatelji odlaze pa cura/dečko postane sve u jednom....
ovisi o situaciji..iako ja mislim da nema razloga za biranje...jer se sve može iskombinirati....
a ako ne može svatko bira po svom nahođenju...
bitni su i prijatelji , a i dečko,.. jer uvijek i za jedne i za druge treba imat vremena.. nikad ne valja nikog zapostaviti jer ako dečko ode ostanu prijatelji,.. a prijatelji su ipak oni koji te poznaju najbolje ( pri tome ne mislim na one površne prijatelje )... sve u svemu,.. treba biti bitno oboje...