Istospolni preljub?
Međuljudski odnosi - Razgovori ugodni
VIŠNJAEltone, jesi o ti?
Već duže vrijeme se intenzivno družim sa muževom sestrom i ne bi to bilo ništa loše da jedno veče nismo završile u krevetu. Muž zna za sestrine sklonosti,a mene muči da li da kažem mužu ili ne.Smatrate li vi ovo kao preljub?
Dylan
možda grupnjak nabacite
Menaž a troa, incest, preljub. Ajmo sve odjednom!

tonyaDylan
možda grupnjak nabacite
dada!
ma, no, di bi to bio preljub?
ako je žensko, ne računa se...još i sestra od muža?
ma, ne brini, on će to shvatiti...
Re: Istospolni preljub?
tonyaDylan
možda grupnjak nabacite
incest - igra za cijelu obitelj
">Re: Istospolni preljub?
Callistemoneto novog seks skandala clanice portala
">
svega ima, samo da je rima!
Apsolutno je preljub, nema se tu šta diskutirati, nema veze da li se radi o istospolnom ili različitospolnom
preljubu.. A mužu, naravno, nećeš reći.. Pa čemu? A i kako mu to objasniti?
Mene zanima kako je do toga došlo, zar ti nije bilo bed spetljati se s njom, s obzirom da je ona MUŽEVA SESTRA?
-prvo kod Don Kaćunka
-onda se oprat solnom kiselinom
-nemoj ništa reći mužu, jer postoji bojazan da on završi sa tvojim bratom
-eh u što se ovaj svijet pretvara
btw
DA TO JE PRELJUB
shvatit će čovjek. bliske ste mu. obje
U braku, a ne zna što je preljub

insomniaKako je došlo,vrlo jednostavno.Muž mi radi na terenu i nema ga po mjesec dana.bila sam usamljena i trebalo mi je nježnosti ,a ona mi je to ponudila.Mogu priznati da mi je bilo super prvi put jer nisam u životu tako uživala i dolazila do vrhunca nekoliko puta,što sa mužom nisam doživila već dugo vremena.Uživam i dalje sa njom ,ali me peče savjest svaki put kad vodimo ljubav.
No dakle.. uistinu zanimljiva tema, dugo već ne bijaše ništa sličnoga..![]()
Apsolutno je preljub, nema se tu šta diskutirati, nema veze da li se radi o istospolnom ili različitospolnompreljubu.. A mužu, naravno, nećeš reći.. Pa čemu? A i kako mu to objasniti?
Mene zanima kako je do toga došlo, zar ti nije bilo bed spetljati se s njom, s obzirom da je ona MUŽEVA SESTRA?![]()
VIŠNJAKako je došlo,vrlo jednostavno.Muž mi radi na terenu i nema ga po mjesec dana.bila sam usamljena i trebalo mi je nježnosti ,a ona mi je to ponudila.Mogu priznati da mi je bilo super prvi put jer nisam u životu tako uživala i dolazila do vrhunca nekoliko puta,što sa mužom nisam doživila već dugo vremena.Uživam i dalje sa njom ,ali me peče savjest svaki put kad vodimo ljubav.
a jel' ti i muž imate djece???
sad lagano dolaziš do zaključka da si BI!!!!! dakle trebala s mužem malo češće u istru po onim klubovima
Elena_OsŠifra: Tri kornera penal!Ma tek kad 3.put to napraviš onda je preljub..j
VIŠNJA
Već duže vrijeme se intenzivno družim sa muževom sestrom i ne bi to bilo ništa loše da jedno veče nismo završile u krevetu.
VIŠNJA
Uživam i dalje sa njom ,ali me peče savjest svaki put kad vodimo ljubav.
...očito da nije bilo samo jednom i da ti je super svaki put....definitivno je preljub koji ide sve dalje....kakav stav ima muž prema sestrinim sklonostima????...vjerujem da će se to kad tad otkriti i da mu neće biti lako kad otkrije, pogotovo zato što je njegova sestra u pitanju...situacija je jednaka onoj da ga varaš, recimo, s njegovim bratom....
Nemamo djece iako bi ja to voljela.
što se tiče odlaska u istru,to sigurno ne bi mogla.
VIŠNJA
insomniaKako je došlo,vrlo jednostavno.Muž mi radi na terenu i nema ga po mjesec dana.bila sam usamljena i trebalo mi je nježnosti ,a ona mi je to ponudila.Mogu priznati da mi je bilo super prvi put jer nisam u životu tako uživala i dolazila do vrhunca nekoliko puta,što sa mužom nisam doživila već dugo vremena.Uživam i dalje sa njom ,ali me peče savjest svaki put kad vodimo ljubav.
No dakle.. uistinu zanimljiva tema, dugo već ne bijaše ništa sličnoga..![]()
Apsolutno je preljub, nema se tu šta diskutirati, nema veze da li se radi o istospolnom ili različitospolnompreljubu.. A mužu, naravno, nećeš reći.. Pa čemu? A i kako mu to objasniti?
Mene zanima kako je do toga došlo, zar ti nije bilo bed spetljati se s njom, s obzirom da je ona MUŽEVA SESTRA?![]()
Ahm, znači, to se ponavlja, nije bilo samo jednom, u naletu nekakvog pijanstva, ili opće usamljenosti kako si rekla? No, pa onda jednostavno prestani s tim, ako imaš grižnju savijesti.. Kontam ja tu usamljenost, potrebu za dodirima itd, al brate, to je sestra od tvog muža.. Ajd čak mogu nekako i shvatiti ak se jednom desilo (uz ispriku nekog ooooooopakog pijanstva) ali ovako on regular basis.. Sorry, al meni je to totalno nenormalno. Pa jel te sama ta činjenica da se radi o muževljoj sestri nije nekako spriječila??
drugo: srce ne bira
treće: nikako to nemoj reći mužu jer će on onda izgubiti i ženu i sestru
četvrto:ako misliš s time nastaviti pazi da nebudeš otkrivena
peto:sve što je slatko kratko traje-proče te to kad tad
Sretno!
Sto je preljub?! Nastaje li preljub na idejnoj razini, ili preljubom postaje tek ozivotvorenjem ideje? Al' dobro, to je neka druga tema. ;-)
IMHO, da sam muskarac iz ove price, vise bi me pogodila spoznaja da moj partner nije sa mnom podijelio svoje fantazije, nego cinjenica da je uzivala u tijelu druge zene.
Pod uvjetom da se nisi emotivno vezala uz tu osobu, ne bih rekao da je ovo preljub jednak onom da si zabrijala s nekim muskarcem, jerbo se ne radi o usporedivim velicinama (seksaulni odnos zene i muskarca != seksualni odnos zene i zene).
Cini mi se da se tebi taj seksualni odnos svidja i rado bi u njemu ostala, ali te pocela prcati savjest.
Imas nekoliko opcija:
- porazgovarati i objasniti sve muzu - ovo ucinis ukoliko mislis da je on osoba koja bi za takav odnos imala razumijevanja
- nastaviti sve ovo u tajnosti i nadati se da te muz nikada nece prijaviti u onaj show Istina nesto (gdje ljudima postavljaju skakljiva pitanja, a oni se javno sramote za pare)
- prekinuti sve i praviti se kao da se nista nije dogodilo
svaka čast onima koji se mogu pretvarati i lagati da je sve ok i da se ništa nije dogodilo..ja nisam takva osoba i da mi se kojim slučajem takvo što desi (iako znam da nema šanse) priznala bi sve...
Još niste ni djecu dobili, a već si željna noviteta...zar Ti je već tako dosadno u krevetu s mužem !??
VIŠNJA
Već duže vrijeme se intenzivno družim sa muževom sestrom i ne bi to bilo ništa loše da jedno veče nismo završile u krevetu. Muž zna za sestrine sklonosti,a mene muči da li da kažem mužu ili ne.Smatrate li vi ovo kao preljub?
Me neeeeeee. stays in the family... bolje nego s nekim kog muž ne zna
Više me uzbuđuje kad mi ona stavi ruku među noge nego kad to muž napravi.Maloprije je bila na kavi kod mene i opet smo izmjenile nježnosti.Ne mogu joj reći da neću ,a stalno mislim na muža kako bi reagirao da sazna.
VIŠNJA
Više me uzbuđuje kad mi ona stavi ruku među noge nego kad to muž napravi.
To je zato jer žena zna svoj "posao"
Sad ti je gotovo pošto si to napravila više od jednom, uživaj dok možeš al kad se sazna(ako se sazna) budi spremna na posljedice čak i na razvod.
Svebor
incest - igra za cijelu obitelj![]()
AUUU
">
">
dodala bih mani se šogorice i nađi frajera!
Delfin
Ovako: to je preljub!
drugo: srce ne bira
treće: nikako to nemoj reći mužu jer će on onda izgubiti i ženu i sestru
četvrto:ako misliš s time nastaviti pazi da nebudeš otkrivena
peto:sve što je slatko kratko traje-proče te to kad tad
Sretno!
ŠESTO: VIDI pod broj 4; nadam se da ti muž ne surfa netom.
1step2far
svaki je seksualni kontakt sa osobom koja nije partner u bilo kojem smislu je preljub.
kako rigidan stav.. mene nedavno jedna devojka.. devojka mog druga.. nesto smo spikali... pa ona ispali kako voli da je se vredja.. ovo ono.. i sad ja iz zaebancije.. podjem pa ju malo vredjam.. ali cista zaebancija... i eto jel to preljub ?
ok, ona se je malo.. zacrvenila.. i sta ja znam... da nisam tako houmoristican i ne ozbiljan kao sto jesam.,. mozda bi i naebala.. kontam da se tome i nadala.. ah.. zena !
VIŠNJASvaki dan razgovaram sa mužom telefonom i jako me sram,te sam odlučila da mu kažem sad za vikend kad dođe kući,al ne znam kako da to izvedem jer ga još uvijek volim i ne želim ga izgubit.Dal da kažem il ne?
Posjeti psihića, mi ovdje nismo dežurna (pri)pomoć
Potraži muškog, možda se i kresnete pa se više smiriš, jer ovo je čisti primjer nejebice...
Možda ti je to samo neka faza koja će proći.
"> Riskirajući da ne popušim žuti (s obzirom da je moj komentar da je ovaj topic očito neka zajebancija prebačen u offtopic) reći ću još jednom - ovo je očito neka zajebancija 
VIŠNJASvaki dan razgovaram sa mužom telefonom i jako me sram,te sam odlučila da mu kažem sad za vikend kad dođe kući,al ne znam kako da to izvedem jer ga još uvijek volim i ne želim ga izgubit.Dal da kažem il ne?
Ni slucajno mu nemoj reci izgubit ces muza!!!!!!! Izvoli se sama nosit sa tim osjecajima, kao sto sam vec rekla: kad-tad ce te proci a ti ces imati brak i muza koji nece sumnjati u tebe. Znas za onu: Ono sto neznas nemoze te ni ubiti, u ovom slucaju povrijediti.
Vikend je prošao, kako je brak opstao, da li je palo priznanje ili samo sex prožet grižnjom (ne)savijesti
Ništa nema u crnoj kronici, onda valjda ima živih aktera..
Ja bi reko da , samo se marisite al nemoj se previse potrosit , kad ja dodem na red da moram sve sam radit i naravno da ne saznaju susjedi , prijatelji itd.
Elena_Os
Gdje je naša @VIŠNJA !?![]()
Vikend je prošao, kako je brak opstao, da li je palo priznanje ili samo sex prožet grižnjom (ne)savijesti:">
Ništa nema u crnoj kronici, onda valjda ima živih aktera..![]()
Evo tu sam,ništa nije bilo jer muž nije stigao ovaj vikend,a što se tiče seksa itekako ga je bilo ,cijeli vikend nismo izlazile iz kreveta ,baš je bilo ludo i nezaboravno
Uma
Višnja aj ti stavi neku snimku pa da se muški clanovi portala malo razvesele.....žale se tu da su znatiželjni...posalji im na pm...
Tko želi nek pošalje zamolbu sam rado ću mu poslati....
VIŠNJATko želi nek pošalje zamolbu sam rado ću mu poslati....
ajde pošalji meni
e stvarno padate na jeftine štoseveFrost
VIŠNJATko želi nek pošalje zamolbu sam rado ću mu poslati....
ajde pošalji meni![]()
ak izgledaš strašno ko na avataru nebuš dobil snimku
ana18os
A jesi ti pričala s njom o tom vašem "odnosu"? Što ona misli o svemu tome? Ili niste stigle pričati?
pričale smo o toj vezi,al ona želi da ostane ovako u tajnosti do daljnjega u biti samo želi seks i ništa više
Idealna veza,koja treba ostati tajna.
MissTakesad lagano dolaziš do zaključka da si BI!!!!! dakle trebala s mužem malo češće u istru po onim klubovima
Sad sam znatiželjna... O kakvim se točno klubovima radi?
ana18osMissTakesad lagano dolaziš do zaključka da si BI!!!!! dakle trebala s mužem malo češće u istru po onim klubovima
Sad sam znatiželjna... O kakvim se točno klubovima radi?
Labirint u Rovinju....doduše tamo su samo pripadnici snažnijeg spola, ali vjerovatno je namjenjen i za cure!
Hm... mozda da pitas muza onako, iz daleka, kao sto bi on mislio o tome da ga, dok je odsutan, netko (npr. njegova sestra), malo zamijeni u krevetu....? Pa ces vidjeti kako ce reagirat...
(ps. ako ovo nije zafrkancija, onda svakako je preljub, a ti malo preispitaj na cemu ti se brak temelji, samo na seksu?!)