rekli su da bi trebali ovih dana upaliti
vidjet ce kako će se nastaviti situacija sa vremenom
nece đabe paliti hehe
a umirovljenici su ionako po domovima zdravlja,znaci nema potrebe
što se toplane tiče promijenili su priču, nije više spika tri dana je ispod 12 stupnjeva i palimo grijanje... sad je fora "stanje pripravnosti za početak sezone grijanja od 15.9. do 15.5. a počinjemo grijati kada mi odlučimo"
neće još puštati toplu vodu osim vrtićima i školama ako se nastavi ovakvo vrijeme... kaže šef Toplane Mihaljević "da bi građanima smanjili račune za toplinsku energiju"
još je jedna nova fora, grijanje u zgradama neće uključiti dok se ne dostave potvrde o ispravnosti instalacija (bilo je to i prije) ali sad šef Mihaljević kaže "ako građani smatraju da im još ne treba toplinska energija neka kod sebe zadrže potvrde i dostave ih kad odluče da se žele početi grijati"
ja sam jučer kresnuo klimu na grijanje, a danas opizdio po plinskom bojleru pa nek ide život!
Bitno da ja plaćam 200 kn mjesečno za nekakvo "održavanje" dok ne počne sezona grijanja. E sad šta oni održavaju tih par mjeseci kada grijanje ne radi mene zanima?
Meni nije hladno, ni vani ni unutra, a ne ubundam nigdje. Dobro meni ni po ljetu nije vruće bilo.
Imam ja nekih problema s osjećajem za hladno i toplo al meni ne smeta