Od prošlog petka Klub navijača je počeo i s redovnim radnim vremenom, svaki dan od 17h do 22h te subotom kada će se, zbog utakmica NK Osijeka, prostorije kluba navijača otvarati i ranije.
Kohorta.net
Osijek
debeli
Oć pivo bit tamo jeftinije ili je to samo marketinški potez. Sve u svemu čini mi se da je prostor jedinstven, volio bi da ovaj klub zaživi.
William H. Bonneyiskaznicu je dobit nevidjeni problem.
RKLA jel se tamo skandira "BRANIMIR GLAVAŠ!"? Jesam dobrodošao ako to ne želim skandirati? Jesam li onda uopće navijač NK Osijeka?
RKLA jel se tamo skandira "BRANIMIR GLAVAŠ!"? Jesam dobrodošao ako to ne želim skandirati? Jesam li onda uopće navijač NK Osijeka?
Osim toga lakše je za zapamtit jer navijači imaju konstantan manjak IQ, pa im treba omogućiti fonetski jednostavnije uzvike koji se često ponavljaju, tako da ih što lakše usvoje.
Gost
naravno da onda nisi dobrodošao, ako nisi znao članska iskaznica Kohorte ti je zapravo članska iskaznica za onaj Glavašev sabor, sam što je naša bijelo-plava.![]()
E baš si debil!![]()
William H. BonneyKakva glupost, voljeti i navijati za Osijek ne znaći i davati podršku lokalnom političaru. Debil si ti.
RKLPo toj nekoj logici skandirao bi i Arkanu da ustane iz mrtvih i dovede Osijek do prvog mjesta, ako se Glavašu ne skandira zbog političkih događanja već zbog "uspješnog" vođenja kluba.
Jebe me se za Glavaša, navijam za Osijek a ne za kriminalce.
Gost
ako je tebi Glavaš isti ko Arkan onda mi je sve jasno druže.
Gost
U klub navijača dolaze navijači Osijeka a ne mlatimudani poput nekih sa ovog foruma.
Gost
U klub navijača dolaze navijači Osijeka a ne mlatimudani poput nekih sa ovog foruma.
AnonymousVidim da ti je to jedini argument.
Ok, odi ti skandirat svom lokalnom junaku, štoviše, spasitelju.
Gost
i većina ljudi koja skandira Glavašu nije ni glasala za njega, evo ja prvi .
Gostbudi uvjeren da mu ne skandiram na stadionu.
RKL
1. Ajde sad se lijepo vrati na početak polemike i pogledaj, moje prvo pitanje je "da li sam dobrodošao u klub navijača ako ne želim skandirati Glavašu?". Odgovor je - ne.
2. Zaključak je da klub navijača pravi selekciju po političkom uvjerenju, a sama privrženost klubu je na sekundarnom mjestu!? Apsurd.
3. Uostalom, ne znam da li si primjetio, u centralnom kopu kohorte pojavila se neka ekipa koja nikad prije nije bila na tekmama i koja počinje sa političkim parolama koje prihvaća jedna skupina navijača. To te čini političkim pijunom, a ne navijačem.
Anonymous..... i općenito je kohorta napredovala u organizaciji a ovaj klub samo će sve još malo pogurati. i one priče kako glavaš plaća gostovanja i sl. znate li gospodo da je ovo prva godina u kojoj ljudi koji putuju na gostovanja plaćaju svoj put? nije to naravno puna cijena puta ali do sada godinama nitko kune nije dao za odlazak u zagreb. izuzetak je naravno vlak za vinkovce ....

William H. Bonneyej, pa sto ti radish na forumu?
AnonymousRKLA jel se tamo skandira "BRANIMIR GLAVAŠ!"? Jesam dobrodošao ako to ne želim skandirati? Jesam li onda uopće navijač NK Osijeka?
Nije li ovo tvoj prvi post? I tu se ne praviš pametan? Jesi ti prirodno glup ili šta? Rekao sam da nisi dobrodošao u klub navijača(i svi kenjatori slični tebi) a ne da nisi PODOBAN(pitao si i ja sam ti odgovorio). I boli me kita za tvoja politička uvjerenja i što misliš o Glavašu!