i svaki put kad me zvao ispitivao me da li ja imam dečka
mislim, bolje da mi nije rekao i sama bi to vidjela ili čula...
da li je to normalno? šta je s tim htio? napakostit mi? ne vidim drugi razlog osim da je taj potez krajnje djetinjast...
Međuljudski odnosi - Razgovori ugodni

MacaPapucharica
oprosti, a koliko vam je godina?
MacaPapucharicauf...a ja mislila da je riječ o srednjoškolcima...
nemoj razbijati glavu s tim...
činjenica je da već 3 mjeseca niste skupa...sve ostalo je nebitno.nažalost.
honey
prekinula sam sa dečkom prije 3 mjeseca, a on se u međuvremenu javljao iako je otišao na more..kad se vratio saopćio mi je da ima curu,još od prije mora![]()
i svaki put kad me zvao ispitivao me da li ja imam dečka
mislim, bolje da mi nije rekao i sama bi to vidjela ili čula...
da li je to normalno? šta je s tim htio? napakostit mi? ne vidim drugi razlog osim da je taj potez krajnje djetinjast...![]()
MissTake
tip bi sjedio na 2 stolice, ne zna ni sma što bi sa sobom
zove jer je ljubomoran i hoće ti napakostiti, a općenito opet ne želi prekinuti sa curom
dakle prebalavo, nezrelo i ogavno ponašanje
i onda da te vidi s drugim kako

justice
@honey mislim da ti je uopće smiješno razmišljati o njemu,pa on ima 22 godine,boli njega k. za tebe a i tebe bi trebalo...
">deer_hunter
justice
@honey mislim da ti je uopće smiješno razmišljati o njemu,pa on ima 22 godine,boli njega k. za tebe a i tebe bi trebalo...
ovo je najpametniji post na ovo temi, definitivno.
dajte sjetite se kad ste imali 22 godine, pa ko je mislio mozgom tada">
sabaVrlo vjerovatno i nadasve moguće....
možda oće samo prskat sa strane
">legica_os
bili ste u vezi,prekinuli ste,on ima drugu a tebe zove i ispituje te jel imaš dečka....strašno..još ćete postati i najbolji legosi ?
legica_os
uglavnom,nemoj misliti da ti sad držim predavanje,ali ti si glupa,zašto mu se uopće javljaš?prekinuli ste prije tri mjesecA,ne znam tko je koga ostavio niti je to sada važno.
Važno je to što se ti njemu svaki puta javiš i pričaš s njime i samim time on misli da je tebi još stalo do njega.
legica_os
A tebi je do njega još stalo.TO JE OČITO.
bili ste u vezi,prekinuli ste,on ima drugu a tebe zove i ispituje te jel imaš dečka....strašno..još ćete postati i najbolji legosi ?
LugarMožda samo laže da ima djevojku da te kao napravi ljubomornom i da vidi osjećaš li ti još nešto ili si našla nekog...
A možda je ipak samo čoban...
">honey
pa ja nemam dečka i to sam mu rekla (pa se išđuđavao...kao, kak ne? čudno...)

Frost
honey
pa ja nemam dečka i to sam mu rekla (pa se išđuđavao...kao, kak ne? čudno...)
nije čudno nego bi dečko opet malo guzio![]()
deer_hunterjustice
honey
i svaki put kad me zvao ispitivao me da li ja imam dečka:
deer_hunterjustice
honey
da li je to normalno? šta je s tim htio? napakostit mi? ne vidim drugi razlog osim da je taj potez krajnje djetinjast...![]()
Elena_Os
i naravno izbriši njegov broj => pod obavezno!!
raleElena_Os
pa ak si s nekim u vezi naucis valjda broj napamet

ralenaučiš, ali kad nije u memoriji telefona/mobitela onda promisliš još jednom dok ukucavaš brojkice i na kraju odustaneš od sulude ideje vođene osjećajima..Elena_Os
pa ak si s nekim u vezi naucis valjda broj napamet
honeyMacaPapucharica
oprosti, a koliko vam je godina?
ja 25, on 22, ja sam mu prva duga veza bila