Kultura, zabava, sport, hobby

MissTake
pa sigurno ne bih davala za iznajmljivanje sam da ga furam
ajd napiši koliko je koštao dan
kopile
Oba su ciganski kič i sranje, jedino što valja od super sportskih auta je Aston Martin.
MissTakeO boze! Ovo me podsjeca na likove koji su, kad bi isli na dejt, zicali od legosa najke, asiksice i ostali seljoberski inventar.ja sam čekam da se kod nas počen iznajmljivati odjeća s potpisom kao u jamerici
Leteci mungos
Jednako tako, iznajmiti ove automobile ima smisla onome tko voli aute, voznju, blabla, a takav ih zasigurno ne bi vozio u gradu (ili kakvom drugom mjestu gdje sva njihova moc ne bi mogla doci do izrazaja), vec na pistama...
Leteci mungosMissTakeO boze! Ovo me podsjeca na likove koji su, kad bi isli na dejt, zicali od legosa najke, asiksice i ostali seljoberski inventar.ja sam čekam da se kod nas počen iznajmljivati odjeća s potpisom kao u jamerici
Jednako tako, iznajmiti ove automobile ima smisla onome tko voli aute, voznju, blabla, a takav ih zasigurno ne bi vozio u gradu (ili kakvom drugom mjestu gdje sva njihova moc ne bi mogla doci do izrazaja), vec na pistama... sa sponzama sto stoje u redu i cekaju svoje oktanske heroje ne bi li ih lisile preponske napetosti... ;-)
MissTake
2.iznajmljivanje automobila je samo za potrebe prijevoza, ali ovo za prenemaganje mi je teški snobizam
DonQuijoteNekada se jednostavno nema šta shvatiti,kao u slučaju supersportskih auta koji su u biti totalno besmisleni i nepraktični,njihova je jedina svrha preseravanje.
oni koji ne razumiju zašto bi netko iznajmio ovakav auto, vjerojatno neće shvatiti ni da im napišeš elaborat o tome.

kopile
Nekada se jednostavno nema šta shvatiti,kao u slučaju supersportskih auta koji su u biti totalno besmisleni i nepraktični,njihova je jedina svrha preseravanje.
zluschEvo tebi daddose kikirikija da imaš za uz TV i pivo
![]()
Sad sam u fazi odluke čime ću se vozikati na ljetovanju krajem kolovoza, ali ako uleti nešto ovako opako - obilno ću to dokumentirati
1step2far
Ferrari. I točka.
MacaPapucharica
mislim da bih išla ono "eci, peci, pec"![]()

MacaPapucharica
i,@zlusch, da sam bila na tvome mjestu i da me nije u namjeri omeo glas razuma, mislim da bih išla ono "eci, peci, pec"![]()
nake_rado
A od ovog koji bi vaš izbor bio?
![]()
mislim da ove dvije idu u paketu Rado ;-)nake_rado
OligofreniDikobrazoid
nake_rado
![]()
mislim da ove dvije idu u paketu Rado ;-)
nake_radoTo kao dodatna oprema jelda
![]()
a ne bi to trebala biti osnovna oprema? Barem jedna od njih...naravno za muške kupce...ženama neki zgodni frajer... ;-)

_Jimmy_
uzmi ti škodu